Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

90% συμμετοχη εχει το δημοσιο....

σε νοοτροπία μπορεί, σε μετοχικό κεφάλαιο όχι

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε καμια περιπτωση!!!! Το δημοσιο κατεχει το 10% του ΟΤΕ και κανενα υπαλληλο. Ολα ανηκουν στον ΟΤΕ ο οποιος ως μητρικη ανηκει στην DT.

Μαλιστα οι υπαλληλοι της cosmote ανηκουν σε εταιριες outsourcing (ελεος και κριμα). Τωρα στο θεμα μας , σορρυ για το offtopic, απευθυνσου σε καταστημα και κανε την ανανεωση σου ή τουλαχιστον παρε το 13838 και δηλωσε το να στο αποκαταστησουν για να εξυπηρετηθείς.

Σε καμια περιπτωση!!!! Το δημοσιο κατεχει το 10% του ΟΤΕ και κανενα υπαλληλο. Ολα ανηκουν στον ΟΤΕ ο οποιος ως μητρικη ανηκει στην DT.

Μαλιστα οι υπαλληλοι της cosmote ανηκουν σε εταιριες outsourcing (ελεος και κριμα). Τωρα στο θεμα μας , σορρυ για το offtopic, απευθυνσου σε καταστημα και κανε την ανανεωση σου ή τουλαχιστον παρε το 13838 και δηλωσε το να στο αποκαταστησουν για να εξυπηρετηθείς.

οκ,

τρεις μερες τωρα εχω ενημερωσει και δεν ξερουν ακομα τι τους γινεται!!!

σιγα μην παω σε καταστημα εν ετει 2014!

ΑΠΑΙΤΩ να το φτιαχνουν γρηγορα και οχι να μην εχουν ιδεα οτι υπαρχει καν προβλημα τρεις μερες μετα!γιαυτο ειπα δημοσιο!

ps καλα κανενας δεν εχει χρειαστει να κανει ανανεωση online να το δει το σοβαροτατο προβλημα?

οκ,

τρεις μερες τωρα εχω ενημερωσει και δεν ξερουν ακομα τι τους γινεται!!!

σιγα μην παω σε καταστημα εν ετει 2014!

ΑΠΑΙΤΩ να το φτιαχνουν γρηγορα και οχι να μην εχουν ιδεα οτι υπαρχει καν προβλημα τρεις μερες μετα!γιαυτο ειπα δημοσιο!

ps καλα κανενας δεν εχει χρειαστει να κανει ανανεωση online να το δει το σοβαροτατο προβλημα?

Κατάλαβαινω τι λες. Να σου πω φιλος που ρώτησα χθες εκανε ανανεωση αλλα καμια εβδομάδα πριν , οποτε δεν πιανει το χρονικο διαστημα που συζητάμε :(

Παντως αν ημουν στη θεση σου θα πεταγομουν σε κατάστημα ή σε περίπτερο να κάνω την δουλεια μου εαν ηταν κατι που επειγει . Τωρα αλλη ληση ειναι να τους ξανά πάρεις ή να στειλεις κανα μήνυμα μεσω fb στη σελιδα τους.

Το θέμα δεν είναι να πάει σε κατάστημα να κάνει ανανέωση και να αναφέρει το πρόβλημα στην εξυπηρέτηση (το έχει ήδη κάνει). Το θέμα είναι γιατί τόσες μέρες να μην έχουν επιλύσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο mycosmote τη στιγμή μάλιστα που καταργήθηκαν οι 5ευρες κάρτες. Είναι απαράδεκτο μια τόσο μεγάλη εταιρία που σκορπάει τόσα χρήματα σε διαφημίσεις, να έχει off την online ανανέωση των καρτοκινητών της. Μιλάμε για εκατομμύρια συνδρομητές και σίγουρα εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες που χρησιμοποιούν τις online υπηρεσίες της κοσμοτέ και ενδεχομένως να θέλησαν να ανανεώσουν. Είναι τραγικό να συμβαίνει τόσες μέρες, λες και ζούμε στο 2005 που έπρεπε να πάρουμε κάρτα για να ανανεώσουμε.

Το "δε σου φταίει κανείς εδώ μέσα" ως λόγο για να μην γράφουμε τόσο σημαντικά γεγονότα που μας επηρεάζουν όλους, δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση. Ίσα ίσα που πρέπει να το γράφουμε μήπως και το ακούσουν κι άλλοι και κάνουν αίτημα να διορθωθεί (απ' ότι φαίνεται, τα αιτήματα που ήδη κάναμε δεν τα είδε κανείς τόσες μέρες στην εξυπηρέτηση).

40% Συμετοχή έχει η DT

Έχεις μείνει χρόνια πίσω...

Το "δε σου φταίει κανείς εδώ μέσα" είναι η λογική απάντηση σε κάποιον που γράφει με μεγάλα γράμματα ( δηλαδή φωνάζει στο Myphone , αντί να φωνάξει στους αρμόδιους.)

Edited by Vasileios

40% Συμετοχή έχει η DT

Το "δε σου φταίει κανείς εδώ μέσα" είναι η λογική απάντηση σε κάποιον που γράφει με μεγάλα γράμματα ( δηλαδή φωνάζει στο Myphone , αντί να φωνάξει στους αρμόδιους.)

Α!!! Για σου!!!

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

90% συμμετοχη εχει το δημοσιο....

Πόσο συμμετοχή έχει χαχαχα! Στο τέλος θα μας πεις ότι πληρώνονται και από το υπουργείο οικονομικών. Τεσπα.

Λογικά το πρόβλημα είναι ότι δε περίμεναν τόσο όγκο ανανεώσεων μέσω account. Το καλοκαίρι που προσπάθησα εγώ, με την τρίτη ανανέωση της σελίδας έπαιρνε τα στοιχεία και με πέταγε στη σελίδα της τράπεζας ώστε να τραβήξει το χρήμα.

Μου απάντησαν στο email που έστειλα. Μου ζήτησαν λεπτομέρειες για το πού ακριβώς αντιμετωπίζω το πρόβλημα. Με λίγα λόγια ακόμα δεν το έχουν εντοπίσει... Καλά πάμε!

Για να το κάνω συγκεκριμένο (το πρόβλημα), όταν πατάς υποβολή (έχοντας γράψει αριθμό κινητού και ποσό), γράφει "παρακαλώ περιμένετε" και δεν ανοίγει ποτέ η σελίδα για να καταχωρηθούν τα στοιχεία της κάρτας και να γίνει η πληρωμή. Δοκίμασα και σε δεύτερο browser και τα ίδια.

Βασίλειε, για τα κεφαλαία δίκιο έχεις. Δεν τα 'χα δει!

Edited by kostas_v

40% Συμετοχή έχει η DT

Πες τα ρε άνθρωπε...

Για διαφωτηστε με ρε παιδια.Εχει η αδερφη μου φοιτητικο πακετο whats up.Γινετε εγω που εχω whats up να το κανω φοιτητικο και αν ναι πως? Edited by king2009

Μόνο αν έχεις φοιτητική ταυτότητα/πάσο. Το ότι έχει η αδερφή σου είναι άσχετο γιατί μπορεί να έχει μόνο έναν αριθμό φοιτητικό ο καθένας. Αν δεν είχε η αδερφή σου θα μπορούσες να της μεταβιβάσεις τον αριθμό και να το έκανε. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το κάνεις Vodafone και μετά μεταβίβαση στην αδερφή και εκείνη μετά να το κάνει φοιτητικό εκεί.

Μόνο αν έχεις φοιτητική ταυτότητα/πάσο. Το ότι έχει η αδερφή σου είναι άσχετο γιατί μπορεί να έχει μόνο έναν αριθμό φοιτητικό ο καθένας. Αν δεν είχε η αδερφή σου θα μπορούσες να της μεταβιβάσεις τον αριθμό και να το έκανε. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το κάνεις Vodafone και μετά μεταβίβαση στην αδερφή και εκείνη μετά να το κάνει φοιτητικό εκεί.

Αρα καθε φοιτητης μπορει να εχει απο 3 αριθμους στο ονομα του ως φοιτητικο πακετο(cosmote/vodafone/wind)?Σωστα?Δεν γινετε να εχει 2 cosmote με φοιτητικο πακετο με ενα πασο αλλα 3 νουμερα απο καθε εταιρια ξεχωριστα.Καλα καταλαβα?

Αρα καθε φοιτητης μπορει να εχει απο 3 αριθμους στο ονομα του ως φοιτητικο πακετο(cosmote/vodafone/wind)?Σωστα?Δεν γινετε να εχει 2 cosmote με φοιτητικο πακετο με ενα πασο αλλα 3 νουμερα απο καθε εταιρια ξεχωριστα.Καλα καταλαβα?

Με κάθε φοιτητικό πάσο μπορείς να έχεις 1 αριθμό στη cosmote (what's up), 1 αριθμό στη vodafone (cu) και 2 αριθμούς στη wind (f2g).Η διαφορά είναι ότι σε cosmote,vodafone μπορείς να πας με τον αριθμό σου, ενώ στη wind μόνο με νέο αριθμό θα έχεις το φοιτητικό πακέτο.

Με κάθε φοιτητικό πάσο μπορείς να έχεις 1 αριθμό στη cosmote (what's up), 1 αριθμό στη vodafone (cu) και 2 αριθμούς στη wind (f2g).Η διαφορά είναι ότι σε cosmote,vodafone μπορείς να πας με τον αριθμό σου, ενώ στη wind μόνο με νέο αριθμό θα έχεις το φοιτητικό πακέτο.

Ωραια οποτε κανω το κινητο vodafone και επειτα το βαζω στο φοιτητικο πακετο να στε καλα για τις πληροφοριες.

Το φοιτητικο whatsup τι δινει αυτό τον καιρο παδια ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

1000' προς όλους με 5€ και 1200' και 100 sms προς όλους με 7€. Και αν έχεις βάλει κάρτα 10€ μέσα στον περασμένο μήνα, την 1η του μηνός δίνει 600mb και 600' προς wu. Και όταν βάλεις κάρτα 10€ επίσης παίρνεις αλλά 600mb.

1000' προς όλους με 5€ και 1200' και 100 sms προς όλους με 7€. Και αν έχεις βάλει κάρτα 10€ μέσα στον περασμένο μήνα, την 1η του μηνός δίνει 600mb και 600' προς wu. Και όταν βάλεις κάρτα 10€ επίσης παίρνεις αλλά 600mb.

Συν 1200' προς WU με 5€, 300μνματα προς WU με 1€

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αυτη τη στιγμη εχω καρτοσυμβολαιο με 16 ευρω το μηνα και εχω καθε μηνα 3ευρω στην καρτα/15 λεπτα προς ολους και 1500 λεπτα προς cosmote.Αν μεινω κοσμοτε ειναι καλυτερα να βαλω cosmokarta η whats up μιας και το μηνα μιλαω 100-150 λεπτα γενικα.Η κοσμοκαρτα θα με καλυψει με 5 ευρω το μηνα για αυτη τη χρηση?Το καρτοσυμβολαιο μιας και δεν χρησιμοποιω τα 1500 προς cosmote ειναι αρκετα τα 16 το μηνα.

Μεχρι ποτε ισχυει αυτη η προσφορα?

Η προσφορά του whats up που το πακέτο των 120 λεπτών τα κάνει 200 με κόστος 5 ευρώ, διαβάζω στο site πως ισχύει για ενεργοποίηση του πακέτου έως 15 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτησή μου:Θα ισχύει για μια φορά ή κάθε μήνα;

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια συνδρομητής συμβολαίου της cosmote, αποφάσισα (..καθώς πλέον κάνω ελάχιστη χρήση), να το "γυρίσω" σε καρτοκινητό..

Η ιστορία ξεκινά ως εξής:

Αρχές Αυγούστου {..και ενώ είχα ακόμα περίπου τρείς μήνες μέχρι να λήξει η επιδότηση στο πάγιο (plus 55) που μέχρι τώρα είχα}, πήρα τηλέφωνο την cosmote και ζήτησα μετατροπή του συμβολαίου σε καρτοκινητό (..η "αντίδραση" εκ μέρους του υπαλλήλου ήταν αποτρεπτική ..και μου ανέφερε για "ποινή" 136 ευρώ και ότι δεν με συνέφερε κτλ κτλ).

Το "άφησα" μέχρι και της 21 Αυγούστου ..όπου και πήρα την απόφαση (..αφού δεν μου το άλλαζε η εταιρία μου), να πάω σε καρτοκινητό της wind {..και να πλήρωνα το όποιο πέναλτυ στην cosmote (..όταν ερχόταν στο τελευταίο εκκαθαριστικό)}.

..μετά από δύο ώρες (..αφού είχα κάνει την αίτηση για μεταφορά του αριθμού στο κεντρικό της wind στο mall), με πήραν από την cosmote ..και αφού μου είπαν τα κλασικά (..γιατί φεύγω κτλ) ..μου πρότειναν να μου το κάνουν αυτοί καρτοκινητό ....και μάλιστα με επιδότηση 5 ευρώ τον μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο. {..αν και είχα αποφασίσει να "φύγω" (..και μάλιστα είχα πάρει και κάρτα ανανέωσης από την wind), θεώρησα ότι με συνέφερε και πήγα επιτόπου και έκανα ακύρωση φορητότητας}.

..από τότε όμως (21 Αυγούστου) ..άρχισε και η "ταλαιπωρία"....

..εκεί που ήταν να μου στείλουν κούριερ για να κάνω καταγγελία της προηγούμενης σύμβασης στις επόμενες δύο μέρες ..πέρασε βδομάδα και τίποτε δεν έγινε..

..επικοινώνησα πολλαπλά μαζί τους (με την υπεύθυνη που μου έκανε την προσφορά) ..και στο τέλος με παρέπεμψαν να πάω εγώ σε κατάστημα Γερμανός και να την κάνω εκεί (..λές και δεν μπορούσαν να μου το πουν από την αρχή)!!

..ακόμα και όταν έγινε αυτό {..και αφού με είχαν διαβεβαιώσει ότι με το που θα γινόταν το κινητό μου καρτοκινητό θα άρχιζε (..μέσω αποστολής μυνήματος), η προσφορά που μου είχαν πεί} ..μέχρι και σήμερα (..και μετά από τουλάχιστον 10 φορές επικονωνία τόσο με την υπεύθυνη της προσφοράς υπάλληλο ..όσο και με την εξυπηρέτηση πελατών) ...τίποτα δεν έχει γίνει ..και ακόμα περιμένω..

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο "εμπαιγμός" πρός τον πολίτη καταναλωτή (..και εδώ που τα λέμε σιγά το ποσό)!!

Υ.Γ. 1 Αυτά τα έγραψα απλά προς ενημέρωση ..καθώς και για να "δω" αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον από εδώ μέσα κάτι ανάλογο..

Υ.Γ. 2 Σίγουρα δεν θα το αφήσω (..αν και όπως είπα σιγά το ποσό ..όταν τους έδινα 40άρια και πενηντάρια επί τόσα χρόνια κάθε μήνα), αλλά θα επιμείνω να τους "ενοχλώ" πλέον σε καθημερινή βάση και μέχρι να μου δώσουν την "προσφορά" (..απλά για το ****το)!!

Προσωπικά επιδότηση σε καρτοκινητό είναι κάτι που δεν έχω ακούσει ξανά μέχρι σήμερα. Και έχω την εντύπωση πως προσπαθούν να κρατήσουν πελάτες στα συμβόλαια μέχρι να φύγουν και κοιτάνε να κάνουν προσφορές μπας και αλλάξουν γνώμη. Αν με την κρίση προσπαθούν να εξασφαλίσουν και τα καρτοκινητά τους ίσως είναι κάτι καινούριο.

Το δελτίο ειδικού εισιτηρίου στο πάσο μου έχει λήξει.. Είχα βάλει το φοιτητικό πακέτο στο κινητό μου..

Μέχρι πότε θα μπορώ να το έχω; Στη vodafone ξέρω ότι μου το είχαν βάλει 31/8/2014.

Η διαδικασία υποβολής αίτησης για φοιτητικό πακέτο είναι η ίδια όπως παλιά; Scan το πάσο δηλαδή και ανέβασμα στο site της cosmote;:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue