Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα !! Ο γιος μου θελει να "απαρνηθεί "το Red 1 της Voda (17,13 ευρω τον μηνα με την εκπτωση ) γιατι λεει δεν εχει καλο Internet για χαρη της Cosmote και θελει κατι μαλλον σε whatsup που εχουν οι πιο πολλοι φιλοι του . Μπηκα στην σελιδα εδώ στο Internet αλλα μπερδευτηκα μιας και δεν ξερω πολλα από καρτοκινητα

Τι εχετε να προτείνεται να εχει πανω από 500 λεπτα προς whatsup , 100 τουλάχιστον για αλλα δικτυα και οσο πιο πολύ Internet γινεται με κοστος όχι μεγαλυτερο από 15 ευρω τον μηνα ?

Φοιτητικο δεν μπορει να παρει πια...

Ευχαριστω.

Γιάννη, μπορεί να βγάλει μια Ευρωπαϊκή κάρτα νέων και να ενεργοποιήσει μέσω αυτής το φοιτητικό πακέτο σε ένα whatsup του :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιάννη, μπορεί να βγάλει μια Ευρωπαϊκή κάρτα νέων και να ενεργοποιήσει μέσω αυτής το φοιτητικό πακέτο σε ένα whatsup του :)

Ευχαριστω παλιε καλε φιλε Παναγιωτη !!! θα ψαξω να δω πως βγαινει αυτή η καρτα .

Διορθωση : Ειδα ότι βγαινει ευκολα από εδώ http://www.europeanyouthcard.gr/

Ποσο χρονο θελει ξερει καποιος ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω παλιε καλε φιλε Παναγιωτη !!! θα ψαξω να δω πως βγαινει αυτή η καρτα .

Ορίστε παλιόφιλε: http://www.europeanyouthcard.gr/index.php?option=com_chronocontact&Itemid=17&lang=el ;)

Ευχαρισστω αν και το βρηκα ευκολα ...Ξερεις ποσο καιρο κανει να βγει ?

Φιλικά Γιάννης

1-2 βδομάδες ήθελε παλιά που ειχα ρωτήσει.. Τώρα καλύτερα να ρωτήσεις τους ίδιους για πιο έγκυρα :)

1-2 βδομάδες ήθελε παλιά που ειχα ρωτήσει.. Τώρα καλύτερα να ρωτήσεις τους ίδιους για πιο έγκυρα :)

Ευχαριστω πολύ .....Ηλικιες που την δικαιούνται 13-30 ετων από τι ειδα οποτε θα βγαλει και η 17χρονη μικρη

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω πολύ .....Ηλικιες που την δικαιουντε αν και ξεφευγουμε ?

18-30 ετών... Εμείς είμαστε μεγάλοι για τέτοια και δυστυχώς το ελέγχουν (έχω φάει πόρτα :p )

18-30 ετών... Εμείς είμαστε μεγάλοι για τέτοια και δυστυχώς το ελέγχουν (έχω φάει πόρτα :p )

Κι εγω για λιγες 10ετιες εχω φαει πορτα !!!! Πιες κανα ουζακι στην παραλια και όλα εκει είναι !!!

Φιλικά Γιάννης

Κι εγω για λιγες 10ετιες εχω φαει πορτα !!!! Πιες κανα ουζακι στην παραλια και όλα εκει είναι !!!

Είναι πολύ καλή ευκαιρεία για κάθε νέο πάντως.. :)

Πίνω πίνω φίλε! Άντε κατέβα καμιά μέρα να κεράσω όλα τα καλά :)

Η ευρωπαϊκή κάρτα νέων δεν έχει φοιτητικές προσφορές. Την έχω εγώ. Σου δίνει με την πρώτη ανανέωση 10 ευρώ τον κάθε μήνα 600 λεπτά προς what's up και 600 Mbs ίντερνετ. Κάνει 10 μέρες να βγει και πληρώνει με αντικαταβολή.

Η ευρωπαϊκή κάρτα νέων δεν έχει φοιτητικές προσφορές. Την έχω εγώ. Σου δίνει με την πρώτη ανανέωση 10 ευρώ τον κάθε μήνα 600 λεπτά προς what's up και 600 Mbs ίντερνετ. Κάνει 10 μέρες να βγει και πληρώνει με αντικαταβολή.

Ευχαριστω. Πριν λιγο εκανα αιτηση για τον γιο μου on Line

Αν καταλαβα καλα σου δινει κάθε μηνα αυτά τα 600αρια για ένα χρονο . Σωστα ?

Φιλικά Γιάννης

Μα αυτή είναι η φοιτητική προσφορά της Cosmote. 600+600 με προϋπόθεση ανανέωσης.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Καποιο καλο πακετο whatsup με κυριο κρητηριο λεπτα ομιλιας "προς αλλους" ??

Ευχαριστω

Φιλικά Γιάννης

Καποιο καλο πακετο whatsup με κυριο κρητηριο λεπτα ομιλιας "προς αλλους" ??

Ευχαριστω

200' προς ολους με 5ευρω.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

200' προς ολους με 5ευρω.

Ευχαριστω πολύ . Σε συνδιασμο με το δωρεαν 600 λεπτα προς whatsup και 600ΜΒ Internet που δινει δωρεαν με την Ευρωπαικη καρτα νεων νομιζω είναι μια χαρα .

Κανει ανανεωση 10 ευρω χρησιμοποιει τα 5 για κλισεις για αλλα δικτυα και τα υπολοιπα 5 ευρω ότι θελει αν καταλαβα καλα .

Φιλικά Γιάννης

Μα αυτή είναι η φοιτητική προσφορά της Cosmote. 600+600 με προϋπόθεση ανανέωσης.

Ναι ακριβώς, αλλά δεν μπορείς να πάρεις το φοιτητικό πακέτο των 1000 λεπτών +100 SMS με 7 ευρώ... με την κάρτα νέων.

Γεια σας. Είμαι νέος στο forum & θα ήθελα τη γνώμη σας.

Εδώ και πολλά χρόνια (14 περίπου) είμαι συνδρομητής cosmote με συμβόλαιο. Αυτόν τον καιρό έχω το 20 plus.

Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω διακοπή συμβολαίου και να το μετατρέψω σε cosmoκάρτα. Αυτό το κάνω κυρίως γιατί τα 30 λεπτά που μου δίνει το συμβόλαιο για όλα τα υπόλοιπα σταθερά και κινητά δίκτυα δεν μου επαρκούν με αποτέλεσμα να "τσιμπάνε" οι λογαριασμοί. Μιλάω περίπου 90 λεπτά το μήνα, sms ελάχιστα (2 με 3), internet από καθόλου έως ελάχιστο κι αυτό επειδή έχω 100 MB δωρεάν.

Πιστεύω ότι με τα 200 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ της cosmoκάρτας θα πληρώνω πολύ λιγότερα το μήνα και θα μπορώ να μιλάω περισσότερο.

Καλά τα σκέφτομαι;

Πραγματικά δεν υπήρχε λόγος να πληρώνεις 25-30Ε το μήνα σε λογαριασμούς για τη μηδαμινή χρήση που κάνεις... Τζάμπα λεφτά. Με κάτι τέτοια συντηρούνται οι εταιρίες. Εννοείται να το κάνεις κάρτα. Επισκέψου τη σελίδα της cosmote να δεις τα πακέτα αναλυτικά.

Η φοιτητική προσφορά έχει και πακέτα 1000 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ και 1200 λεπτά προς όλους και 100 μηνύματα προς όλους με 7 ευρώ συν ξέχωρα και τα δώρο 600 λεπτά προς what's up και 600 Mbs με ανανέωση 10 ευρώ. Η ευρωπαϊκή κάρτα έχει μόνο το δώρο και τίποτα άλλο.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω. Πριν λιγο εκανα αιτηση για τον γιο μου on Line

Αν καταλαβα καλα σου δινει κάθε μηνα αυτά τα 600αρια για ένα χρονο . Σωστα ?

Ναι για ένα χρόνο. Μετά λογικά ανανεώνεις την ευρωπαϊκή κάρτα άρα μετά και την προσφορά. Μόλις σου έρθει η κάρτα σπίτι, πας με την ταυτότητα του γιου σε ένα κατάστημα κοσμοτέ και κάνεις εκεί την αίτηση. Μόλις κάνεις την αίτηση, θα περάσει από έλεγχο και σε κάνα τριάρη μέρες θα ενεργοποιηθεί.

Πραγματικά δεν υπήρχε λόγος να πληρώνεις 25-30Ε το μήνα σε λογαριασμούς για τη μηδαμινή χρήση που κάνεις... Τζάμπα λεφτά. Με κάτι τέτοια συντηρούνται οι εταιρίες. Εννοείται να το κάνεις κάρτα. Επισκέψου τη σελίδα της cosmote να δεις τα πακέτα αναλυτικά.

Το έχω ήδη κάνει, Κώστα. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως μετά από λίγο καιρό σταματήσει η cosmoκάρτα αυτά τα πακέτα δωρεάν χρόνου ομιλίας και πέφτει η χρέωση σύννεφο. Τότε βέβαια, αφού δε θα με δεσμεύει συμβόλαιο, μπορώ να την "κάνω" για αλλού.

Η φοιτητική προσφορά έχει και πακέτα 1000 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ και 1200 λεπτά προς όλους και 100 μηνύματα προς όλους με 7 ευρώ συν ξέχωρα και τα δώρο 600 λεπτά προς what's up και 600 Mbs με ανανέωση 10 ευρώ. Η ευρωπαϊκή κάρτα έχει μόνο το δώρο και τίποτα άλλο .

Αρκετα μεγαλη η διαφορα !!! Μακαρι αν εβρισκα καποιον να δικαιουτε φοιτιτικο να ηταν εμπιστοσύνης και να μου το εδινε.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Αυτές είναι παροδικες προσφορες. Λογικά θα λήξουν από Σεπτέμβρη. Η βασική φοιτητική είναι τα 600+600.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Το έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι οι προσφορές θα λήξουν

Αντιθέτως γίνονται όλο και μεγαλύτερες