evo481 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Σε ευχαριστω πολυ,τοτε μαλλον δε διαβασα καλα στο σαιτ της κοσμοτε,νομιζα οτι ηθελε ανανεωση 20ε! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ρε πεδία θέλω μια άκρη με το internet day pass πριν λίγες μέρες είχα πρόβλημα γιατί κάποια εφαρμογή έμπαινε στο internet χωρίς να το ξέρω για 5-10 kbps και δεν ήξερα ποια ήταν και έκανα απεγκατάσταση όλες τις πρόσφατες αλλά το πρόβλημα παραμένει (μαλών κάνας ιός η κρυφή εφαρμογή μαλών κάτι που δεν πρόσεξα).Στο Ψητό τώρα πως γίνεται να εχω 0.18€ και να με χρεώνει με internet day pass και το 0.18€ να είναι ακίνητο δεν πήγε αρνητικό Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Καλημέρα, εδώ και μερικές μέρες έχω παρατηρήση ότι το whats up "τρώει" τον δωρεάν χρόνο ομιλίας σας μαρουλόφυλλο!!! σαν κάτι να μη πάει καλά...αποκλείεται να μίλησα 300 λεπτά μέσα σε 2 μέρες...μετά έβαλα τα 250΄ και σε 3 μέρες πάπαλα! δηλαδή 300+250 σε 5 μέρες= 550 λεπτά! αποκλείεται να μίλησα τόσο, εκτός αν έχω κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και κάνω στον ύπνο μου δημόσιες σχέσεις κρυφά! :lol: εσείς έχετε παρατηρήση τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 (edited) Ρε πεδία θέλω μια άκρη με το internet day pass πριν λίγες μέρες είχα πρόβλημα γιατί κάποια εφαρμογή έμπαινε στο internet χωρίς να το ξέρω για 5-10 kbps και δεν ήξερα ποια ήταν και έκανα απεγκατάσταση όλες τις πρόσφατες αλλά το πρόβλημα παραμένει (μαλών κάνας ιός η κρυφή εφαρμογή μαλών κάτι που δεν πρόσεξα).Στο Ψητό τώρα πως γίνεται να εχω 0.18€ και να με χρεώνει με internet day pass και το 0.18€ να είναι ακίνητο δεν πήγε αρνητικό μηνπως δεν έχεις κλείσει 24ώρες από την ενεργοποίηση του internet day pass τησ προηγούμενης μέρας; για αυτό να μην σε χρεώνει;. Επίσης κάτι άλλο στην βοντα το facebook zero σταματάει 18/5 ( εκτός και αν δωθεί παράταση )στην κόσμοτε τι γίνεται; πότε σταματάει; Edited May 7, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Καλημέρα, εδώ και μερικές μέρες έχω παρατηρήση ότι το whats up "τρώει" τον δωρεάν χρόνο ομιλίας σας μαρουλόφυλλο!!! σαν κάτι να μη πάει καλά...αποκλείεται να μίλησα 300 λεπτά μέσα σε 2 μέρες...μετά έβαλα τα 250΄ και σε 3 μέρες πάπαλα! δηλαδή 300+250 σε 5 μέρες= 550 λεπτά! αποκλείεται να μίλησα τόσο, εκτός αν έχω κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και κάνω στον ύπνο μου δημόσιες σχέσεις κρυφά! :lol: εσείς έχετε παρατηρήση τίποτα; υπόψη ότι έχει ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά. Δηλαδή είτε μιλήσεις 10 δευτερόλεπτα, είτε 3 λεπτά...πάλι 3 θα χρεωθείς...οπότε λογικά αν δεν το ελέγχεις, μάλλον γι'αυτό σου τα "έφαγε" γρήγορα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 μηνπως δεν έχεις κλείσει 24ώρες από την ενεργοποίηση του internet day pass τησ προηγούμενης μέρας; για αυτό να μην σε χρεώνει;. Επίσης κάτι άλλο στην βοντα το facebook zero σταματάει 18/5 ( εκτός και αν δωθεί παράταση )στην κόσμοτε τι γίνεται; πότε σταματάει; Όχι έχει περάσει 1 εβδομάδα απο τελευταία χρήση .. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobus Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Χαιρετώ το φόρουμ! Εδώ και 10+ χρόνια έχω κινητο Cosmote με συμβόλαιο. Κάνω πολύ περιορισμένη χρήση, το πάγιο των 7.5Ε πολύ συχνά είναι περισσότερο από τις χρεώσεις των κλήσεων, δηλαδή πληρώνω περισσότερο για πάγιο από ό,τι για κλήσεις. Σκέφτομαι λοιπόν να το γυρίσω σε καρτοκινητό, αλλα δεν ξέρω καθόλου τι παίζει εδώ, γενικά χρησιμοποιώ το κινητό πολύ λίγο για λόγους επαγγελματικούς βασικά, και δεν παρακολουθώ την αγορά. 1. Οι χρονοχρεώσεις για κλήσεις σε κινητά και σταθερά όλων των εταιριών είναι μεγαλύτερες στο καρτοκινητό; 2. Τον αριθμό μου τον κρατώ αν αλλάξω, σωστά; 3. Το mail.cosmote.gr παραμένει διαθέσιμο για να στέλνω SMS μέσω υπολογιστή; 4. Αν αλλάξω, δικαιούμαι και συσκευή ως μέρος του πακέτου; 5. Χρόνο ομιλίας είναι εύκολο να αγοράσω, π.χ. μέσω ίντερνετ; 6. Δυνατότητα να βλέπω χρέωση ανά κλήση έχω; Ώστε να με αποζημιώνει ο εργοδότης μου για επαγγελματικές κλήσεις; Τιμολόγιο μπορώ να έχω ώστε να εκπίπτω ΦΠΑ; 7. Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη μου; Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 1. δες τον τιμοκαταλαγο και βγαλε συμπερασμα 2. τον κρατας 3. ναι 4. αναλογως σε τι προγραμμα θα πας, θα εχεις και αναλογη επιδοτηση. μη περιμενεις υψηλα ποσα 5. σε περιπτερα, καταστηματα, σουπερ μαρκετ. για ιντερνετ δε γνωριζω 6. στον αναλυτικο καταλογο βλεπεις την χρονοχρεωση. απο εκει μπορεις να υπολογισεις και την χρεωση σε € 7. ... νομιζω οτι το καλυτερο για σενα ειναι το καρτοσυμβολαιο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Χαιρετώ το φόρουμ! Εδώ και 10+ χρόνια έχω κινητο Cosmote με συμβόλαιο. Κάνω πολύ περιορισμένη χρήση, το πάγιο των 7.5Ε πολύ συχνά είναι περισσότερο από τις χρεώσεις των κλήσεων, δηλαδή πληρώνω περισσότερο για πάγιο από ό,τι για κλήσεις. Σκέφτομαι λοιπόν να το γυρίσω σε καρτοκινητό, αλλα δεν ξέρω καθόλου τι παίζει εδώ, γενικά χρησιμοποιώ το κινητό πολύ λίγο για λόγους επαγγελματικούς βασικά, και δεν παρακολουθώ την αγορά. 1. Οι χρονοχρεώσεις για κλήσεις σε κινητά και σταθερά όλων των εταιριών είναι μεγαλύτερες στο καρτοκινητό; 2. Τον αριθμό μου τον κρατώ αν αλλάξω, σωστά; 3. Το mail.cosmote.gr παραμένει διαθέσιμο για να στέλνω SMS μέσω υπολογιστή; 4. Αν αλλάξω, δικαιούμαι και συσκευή ως μέρος του πακέτου; 5. Χρόνο ομιλίας είναι εύκολο να αγοράσω, π.χ. μέσω ίντερνετ; 6. Δυνατότητα να βλέπω χρέωση ανά κλήση έχω; Ώστε να με αποζημιώνει ο εργοδότης μου για επαγγελματικές κλήσεις; Τιμολόγιο μπορώ να έχω ώστε να εκπίπτω ΦΠΑ; 7. Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη μου; Ευχαριστώ πολύ! :) γενικά να ξέρεις ότι στο καρτοκινητο κόσμοκάρτα δίνει με κάθε ανανέωση 10€ δύο ώρες προς όλα τα δίκτυα. Επίσης μπορείς να ενεργοποιήσεις το μπόνους εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων και κάθε μήνα ανάλογα με τις κλήσεις που δέχεσαι και κανείς στισ αρχές κάθε μήνα σου επιστρέφεται ένα μπόνους. Επίσης στην κόσμοκάρτα υπάρχει η δυνατότητα να μιλάς με χρέωση 0,01€ προς δύο αριθμός κοσμοτε της επιλογής σου είτε καρτοκινητα ή συμβόλαια. Αυτα!. Το πρόγραμμα με τις δύο ώρες μπόνους με ανανέωση από 10€ και άνω ισχύει μέχρι τέλος του μήνα προς το παρόν. Επίσης το whats up δίνει λεπτά μόνο προς whats up( μπόνους ανάλογα με την κάρτα που βάζεις) άρα άμα μιλάς μόνο προς whats up και για να στέλνεις μυνήματα προς όλους . Όσο για το καρτοσυμβόλαιο το χαμηλότερο πάγιο είναι 15€ και δίνει απεριόριστα προς όλα τα κινητά κοσμοτε αυτα. Ανάλογα με τησ ανάγκες σου επέλεξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 νομίζω ότι πρέπει να ακούσεις το μύνημα στην αρχή διότι κάπου λέει και για την αγγλική γλώσσα και μετά να πατήσεις το 9. Γενικά εγώ όταν καλώ καλώ τον παλιό αριθμό 1313 και παταω κατευθείαν το 9 και το παίρνει κατευθείαν. ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 2η φορά έκανα ενεργοποίηση το internet day pass χωρίς να εχω 1€ :shifty: (κατά λάθος αυτή τη φορά). Είχα που είχα κάνει επέκταση 3€ γιατί είχα ξεμείνει τότε έτσι τώρα θα εχω -5.25€ ώμος δεν μου τα λέει ξεκάθαρα αφού εχω 0.18€ αρά θα μου αφαιρέσουν τα 2€ έχτρα όταν βάλω κάρτα . Και ερώτηση μπορώ να μπλοκάρω αυτό ώστε να μην πηγαίνει αρνητικό ?? Και τεσταρα κατα πόσο κόβει την ταχύτητα με BF2 για 4 ώρες δεν είχα πρόβλημα με κατανάλωση γύρω στα 100ΜΒ για το παιχνίδι μονο με 150 ping και στις ιστοσελίδες δεν κολλάει ... Με 3.5G Full και Nokia N97mini ως modem αποτέλεσμα LOL :D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 2η φορά έκανα ενεργοποίηση το internet day pass χωρίς να εχω 1€ :shifty: (κατά λάθος αυτή τη φορά). Είχα που είχα κάνει επέκταση 3€ γιατί είχα ξεμείνει τότε έτσι τώρα θα εχω -5.25€ ώμος δεν μου τα λέει ξεκάθαρα αφού εχω 0.18€ αρά θα μου αφαιρέσουν τα 2€ έχτρα όταν βάλω κάρτα . Και ερώτηση μπορώ να μπλοκάρω αυτό ώστε να μην πηγαίνει αρνητικό ?? Και τεσταρα κατα πόσο κόβει την ταχύτητα με BF2 για 4 ώρες δεν είχα πρόβλημα με κατανάλωση γύρω στα 100ΜΒ για το παιχνίδι μονο με 150 ping και στις ιστοσελίδες δεν κολλάει ... Με 3.5G Full και Nokia N97mini ως modem αποτέλεσμα LOL :D πως μπορείς να ελενξεις την ταχύτητα όταν μπαίνεις στο ίντερνετ από το κινητό σου τι εφαρμογή χρησιμοποιείς;. Εγώ δοκίμασα να μπω μετά 10μβ στο αντίστοιχο τις βοντα και πήγαινε πολύ αργά για αυτό ήθελα να δω τι ταχύτητα έχει πριν και μετά τα 10μβ. Σημειωτέον ότι μπαίνω με απλή κάλυψη αλλά παρατήρησα μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 γεια σας παιδια, να ρωτησω ο πιο οικονομικος και γρηγορος τροπος να αγορασεις ενα calling tune ποιος ειναι? (ενοειται πως ξερεις τον κωδικο απο το τραγουδι που θελεις) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 γεια σας παιδια, να ρωτησω ο πιο οικονομικος και γρηγορος τροπος να αγορασεις ενα calling tune ποιος ειναι? (ενοειται πως ξερεις τον κωδικο απο το τραγουδι που θελεις) το μόνο που ξέρω ότι μπορείς να μπεις στο σίτε και μετά να μάθεις τον κωδικό και μετά καλείς τον αριθμό και βάζεις γρήγορα τον κωδικό και χρεώνεσαι λιγότερα ευρώ όσον αφορά την κλήση. Αυτό ξέρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδια να σας ρωτησω κατι. Και εγω αλλα κ η κοπελα μου ειμαστε κατοχοι WU. τωρα αυτη 8α παει για 6 μερες στην σουηδια. Τι μπορουμε να κανουμε για να μιλαμε οικονομικα! επσαξα λιγο εδω μεσα αλλα βρικα κατι πολλοι παλια αρθρα απο το 2009.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 έκανα unistall όλες τις πρόσφατες και σχεδόν όλες τις παλιές εφαρμογές και σημερα παλι τα ιδια ηρθε sms πρωι Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 5. Χρόνο ομιλίας είναι εύκολο να αγοράσω, π.χ. μέσω ίντερνετ; Ευχαριστώ πολύ! :) Να προσθέσω στο 5, ότι μπορείς να αγοράσεις χρόνο ομιλίας μέσω winbank και μέσω eurobank (30 ευρώ). Παιδια να σας ρωτησω κατι. Και εγω αλλα κ η κοπελα μου ειμαστε κατοχοι WU. τωρα αυτη 8α παει για 6 μερες στην σουηδια. Τι μπορουμε να κανουμε για να μιλαμε οικονομικα! επσαξα λιγο εδω μεσα αλλα βρικα κατι πολλοι παλια αρθρα απο το 2009.... Βάλε intertelecom, ή χρησιμοποίησε το πρόγραμμα με τη χρέωση 0.01 ανά λεπτό για 2 αγαπημένους αριθμούς cosmote. (νομίζω είναι για cosmoκάρτα, οπότε γύρνα το καρτοκινητό σου από whatsup σε cosmoκάρτα).. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 έκανα unistall όλες τις πρόσφατες και σχεδόν όλες τις παλιές εφαρμογές και σημερα παλι τα ιδια ηρθε sms πρωι έχεις Nokia τηλέφωνο με την εφαρμογή e-mail? Αυτή συνήθως μπαίνει μία φορά την ημέρα και συγχρονίζει τα mail... Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobus Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Ως πριν λίγο έλεγα να πάω σε συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο (έχει λίιιγο μεγαλύτερη χρονοχρέωση από το βασικό συμβόλαιο με πάγιο κάπου 8Ε το μήνα), αλλά τα όσα διάβασα παραπάνω για 2Ω δωρεάν πρός όλα τα δίκτυα με κάθε ανανέωση 10Ε με έβαλαν πάλι σε δίλημμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλησπέρα παιδιά, έβαλα αυτό το 60mb πακέτο με 3Ε που δίνει το whats up. Πως βλέπω το υπόλοιπο μου; Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι, έχω φάει τον κόσμο και δε μπορώ να το βρώ! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Στείλε Info στο 1313 Αναφέρεται στο http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T15/xml/Personal__contractplans__contractplan_IOTP_60_prepaid/section/CIOTPprepaid δυστυχώς δεν αναφέρεται στην σελίδα του WHATS UP Ακόμα Κανείς μα κανείς και πουθενά δεν αναφέρει ότι για υπόλοιπο στο FROG πρέπει να στείλεις την ίδια εντολή στο 1312..... Edited May 9, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 έχεις Nokia τηλέφωνο με την εφαρμογή e-mail? Αυτή συνήθως μπαίνει μία φορά την ημέρα και συγχρονίζει τα mail... ουτε , αυτή πηρε εδώ και καιρό ποδι δεν βοηθάει καθόλου Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 καλησμερα το ebill καταργηθηκε για το whats up?? γιατι παλαια εμπαινα και εβλεπα την κινηση του λογαριασμου μου.. τωρα για να δω την κινηση του λογαριασμου μου μονο μεσω αναλυτικου??που χρεωνετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Σκέφτομαι να γυρίσω σε cosmote. Ισχύει κανονικά ακόμα το πρόγραμμα καρτοκινητού CALL THEM ALL PLUS what's up? 1200 λεπτά + 1200 sms προς what's up με 7 ευρώ; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Σκέφτομαι να γυρίσω σε cosmote. Ισχύει κανονικά ακόμα το πρόγραμμα καρτοκινητού CALL THEM ALL PLUS what's up? 1200 λεπτά + 1200 sms προς what's up με 7 ευρώ; Μια χαρα κανονικοτα ισχυει! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts