Jump to content

Montblanc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Montblanc

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 23

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Montblanc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εμενα άρχισε να ξεφτίζει στην μία γωνία στον μήνα περίπου. Γι'αυτό και η αγορά του τζαμιού
  2. Καλημέρα σε όλους. Επανέρχομαι στο θέμα του τζαμακίου (:p) προστασίας που ανησυχούσα για το δακτυλικό. Αγόρασα ένα Moloco που βρήκα στο Skroutz και η απόδοση είναι τρομερή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν κάποιος ψάχνεται μπορώ να του στείλω λινκ (ή να το ποστάρω εδώ αν δεν αντίκειται σε όρους χρήσης). Με το καλό να μας έρθει και το 11
  3. Σε tempered glass, έχει παρατηρήσει κανείς, επιβάρυνση στο performance του fingerprint scanner; Έχει το φιλμάκι για την ώρα που κάνει τη δουλίτσα του, αλλά όπως και να το κάνεις, τζαμάκι δεν είναι.
  4. Μετά από 2.5 χρόνια επέστρεψα στο MIUI (από RN2 σε Α1 και τώρα 10 lite). Απίστευτα καλή συμπεριφορά της συσκευής που δεν περίμενα. Δεν χρειάζεται (για τώρα τουλάχιστον καμία απολύτως παρέμβαση. Σε άλλα νέα, έχει ψαχτεί κανείς με GCam; Έχει βρει κάποια που να πιστεύει ότι είναι η καλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες;
  5. Ναι ναι. Παιζει απροβληματιστα. Χθες που ακολούθησα τον οδηγό πρέπει να μίλησα όσο κανένα άλλο βράδυ στο τηλέφωνο για να το χαρώ. Το μόνο θέμα είναι με το VOLTE που είναι κι αυτό ενεργό Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Γρήγορη ερώτηση. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τον οδηγό και είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό. Μόνο ένα πρόβλημα βρήκα. Κάλεσα φίλο που έχει Mi 8 με VoLTE (Cosmote και οι 2) ενεργοποιημένο και αντί να ακούμε ο ένας τον άλλον ακούγαμε ηλεκτρονικά παράσιτα. Νομίζω πως κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι υπάρχει σαν πρόβλημα σε VoLTE<>VoLTE επικοινωνία σε Cote?
  7. Το περίεργο είναι πως έχω απενεργοποιήσει κάθε σχετική ρύθμιση από το Google App, έκανα reboot τη συσκευή, σταμάτησε να το κάνει για λίγο και μετά ξανάρχισε να το κάνει. Which is weird, confusing and enraging...
  8. Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω ένα κουλό πρόβλημα. Όταν φορτίζω τη συσκευή, η οθόνη αναβοσβήνει διαρκώς και όταν ξεκλειδώνω με βάζει στο Discover (σαν να κράτησα πατημένο το Home). Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Προσπαθώ να καταλάβω γιατί έχω ένα σπάσιμο κοντά στο Home, αλλά το πρόβλημα εμφνανίζεται μόνο όταν η συσκευή είναι σε φόρτιση.
  9. Άρα αγαπητοί συμφορουμίτες απ'ότι καταλαβαίνω εμείς της C-ote δεν έχουμε VOWIFI? (έχω ενεργοποιήσει με μεγάλη τρίπλα το σύστημα λέγοντας σε μαν στο τσατ ότι στέλνω το μήνυμα και δεν φτιάνει).
  10. Καλημέρα σε όλους. Μετά κόπων και βασάνων κατάφερα και ενεργοποίησα το Wifi Calling από την Cosmote (έπρεπε να επικοινωνήσω με το Call Center και να τους ζητήσω να το ανοιξουν εκείνοι). Παρ'όλα αυτά δεν βρίσκω την αντίστοιχη ρύθμιση στο κινητό. Είμαι με Android 9 (June Patch). Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι επιπλέον που πρέπει να κάνω; Είναι ψιλο σημαντικό γιατί το σήμα σπίτι μου είναι τραγικό τουλάχιστον.
  11. Εξαιρετική πραγματικά. Καθόλου κολλήματα, είμαι φουλ ευχαριστημένος από SOT (δεδομένου βέβαια πως την περισσότερη ημέρα είμαι σε WiFi). Πραγματικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μόνο σε ένα update κάτι είχε κολλήσει και χρειάστηκε ένα hard reset, αλλά κάτι είχα κάνει εγώ λάθος.
  12. Καλησπέρα σε όλους! Χρησιμοποιώ εδώ και κάποιους μήνες LineageOS αλλά θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο (Once a modder, always a modder!). Θέλω να επιστρέψω σε Stock (ελέω και της αναμενόμενης άφιξης της 9.0) ή να δοκιμάσω εκδοχή της MIUI αν υπάρχει (μιας και το A1 είναι ενα rebranded 5X). Έχει κανείς ιδέα για το πως θα κάνω οτιδήποτε από τα 2;
  13. Είσαι δυνατός. Το τσεκάρω και αν χρειαστώ βοήθεια θα γράψω εδώ. Μήπως να τα κάναμε pin αυτά τα ποστ; Edit: Σε LineageOS κάποια με δυνατότητα Portrait υπάρχει; Είναι το μόνο που μου λείπει από τη μαμά ROM.
  14. Ψάχνω ένα παλιότερο ποστ κάποιου φίλου που είχε γράψει ψιλοαναλυτικά για τα διάφορα ports των Gcam (ποια είναι καλύτερη κατά τη γνώμη του κτλπ) αλλά δεν μπορώ να το βρω. Έχει κανείς ιδέα που να στραφούμε; Έχω περάσει LineageOS και θέλω να βάλω μία καλή GCam να βγάζω καμια φωτό της προκοπής.
×
×
  • Create New...