Jump to content

papako35

Members
  • Δημοσιεύσεις

    130
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About papako35

  • Ημ. Γέννησης 27/02/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

papako35's Achievements

  1. Έβαλες πάλι την xiaomi rom ή κάποια custom?
  2. Σήμερα και το δικό μου x3 pro άρχισε τα ξαφνικά κλεισίματα. Διάβασα στο XDA ότι με reballing αν το λέω κάνει φτιάχνεται. Ξέρετε κανένα σωστό μαγαζί να ρωτήσουμε για τιμή επισκευής?
  3. Χθες έκανα κ εγώ το update. Είμαι με cosmote, χώρις root χωρίς Σουζούκι 😆😆. Volte είχα, 5g ενώ το βάζω να πιανει, δεν μου δείχνει. Ακόμα είμαι με lte. Είδα μια διαφορά στον τομέα ειδοποιήσεων όπου αναβοσβηνει η οθόνη χρωματιστά ή το πίσω φλας, κάτι διαφορετικό είδα στην οθόνη κλειδώματος. Μπορεί να είδα διάφορα και στην μπαταρία. Ενώ το παίζω φουλ σήμερα, μου φαίνεται ότι σαν να έχω καλύτερη αυτονομία ( είμαι με 2 sim). Πέρα από αυτά δν έχω αντιληφθεί κάτι άλλο.
  4. Εγώ έχω μόνο ένα γρήγορο φορτιστή baseus και μου κάνει και εμένα κάτι παρόμοιο. Εκεί που φορτίζει γρήγορα ξαφνικά κάνει ήχο, ανάβει η οθόνη και γράφει απλή φόρτιση. Δεν έχω δεύτερο γρήγορο φορτιστή όμως να δοκιμάσω και πιστεύα μέχρι τώρα ότι φταίει ο κινέζικος φορτιστής. Μετά όμως την ανάρτηση σου με προβλημάτισες. Θα αγοράσω κ δεύτερο φορτιστή για να το τσεκαρω.
  5. Ναι. Γίνεται. Έχω και σιμ και esim. Και οι 2 cosmote
  6. Σήμερα το πρωί έλαβα το update. Χειροκίνητα έψαξα και είδα ότι έχει update. Στο τηλέφωνο έχω esim cosmote και sim cosmote μόνο δεδομένα. Πριν το update αν είχα και τις sim ενεργές είχα θέμα με τις κλήσεις. Έχανα πολλές, έπεφταν οι γραμμές δεν με άκουγαν καλά και έπρεπε να έχω μόνο την μια sim ενεργή κάθε φορά για να δουλεύει σωστά το τηλέφωνο. Μετά το σημερινό update πήρα volte. Ενεργοποίησα και πλέον έχω και τις 2 sim ενεργές και όλα δουλεύουν ρολόι. Ειδικά ποιότητα κλήσεις έχει γίνει μερα με την νύχτα. Πριν ήταν απλά ανεκτή. Τώρα πλέον HD. Το μόνο που έμεινε για να φτιάξει 100% το κινητό είναι το 5g. Παρόλο που το ενεργοποιω από τις ρυθμίσεις συνεχίζει να δείχνει lte ( κέντρο Αθήνας).
  7. Eυχαριστώ πολύ! Ειναι ήδη καθοδόν! Για θήκη και tempered glass έχετε βρει κάτι συγκεκριμένο ώστε να κουμπώνουν ειδανικά? Στο προήγουμενό μου κινητό δυστυχώς με μια nilkin θηκη που είχα ότι τζάμι και να δοκίμασα μετά από 2 3 μέρες το πέταγε στις άκρες!
  8. Καλησπέρα. Νέος κάτοχος pixel 6 pro. Θα ήθελα να μου προτείνεται καλώδια και φορτιστές τι να προτιμήσω γιατί με τον παλιό Android φορτιστή μου δεν δουλεύει η γρήγορη φόρτιση. Θα χρειαστώ ένα καλώδιο ακόμη και έναν φορτιστή. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Ήρθε η ώρα για αλλαγή πίσω καπάκι. Αφού θα ανοιχτεί σκέφτηκα να αλλάξω και μπαταρία. Επικοινώνησα με info quest αλλά μου δήλωσαν πως δεν πουλάνε ανταλλακτικά μεμονωμένα. Ξέρουμε που θα βρούμε μπαταρία αυθεντική. Στο AliExpress έχει πολλές που λένε original άλλα πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πολύ μαϊμού.
  10. Τώρα κάνω δοκιμή με κλειδωμένη τν εφαρμογή. Μέχρι στιγμής όλα καλά! Εν αναμονη.
  11. Καλησπέρα σας, πήρα χθες το watch gt 2. Όλα καλά αλλά έχω ένα θέμα. Μου έρχονται οι ειδοποιήσεις κανονικά αλλά έρχονται πολλές φορες. Πχ μια ειδοποίηση στο μεσεντζερ το ρολόι την εμφανίζει 5 φορες. Έχω την έκδοση 1.0.10.12 και κινητό mi 9t pro. Τι να κάνω για να στρώσει? Ευχαριστώ!
  12. papako35

    LG G5

    Με 18 ειχα παρει. Απλα καταλαβα οτι δεν ειναι μαλλον οριτζιναλ (εωτερικα παντως ειναι ιδιες), γιατι μου κραταει το ιδιο λιγο με την δικη του μπαταρια που ειναι 2 χρονων.
  13. papako35

    LG G5

    Παιδιά εχω απογοητευτεί με αυτα που λέτε. Εμένα το τηλ εχει θέμα τοτε με μπαταρία. Σιγουρακι.. Εχει η procordia μπαταριες? Και αν ναι.. Ποσο?
  14. papako35

    LG G5

    Δεν βλεπω παντως να τρέχει κάποια εφαρμογή κ να μου καταναλωνει τοσο πολυ. Επειδη τσεκαρω πολυ συχνα τις εφαρμογές που μου τρωνε την μπαταρια. Εσας ρε παιδια ποσο σας κραταει δηλαδη? Να εχω μια εικονα. Και επειδη μου το κανει και με 2 μπαταρίες υποψιάζομαι οτι κατι φταίει στο κινητό.
×
×
  • Create New...