Jump to content

larryf13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    226
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by larryf13

  1. Μπορούμε κάπου να βρούμε τις τιμές λανσαρίσματος αυτών των συσκευών;
  2. Νομίζω πως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέχρι τώρα είναι δίκαια. Είτε το 3310 βγει νικητής είτε το iPhone, θα το αξίζουν. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμη για να ρίξω την ψήφο. Αλλά αμα υπήρχε μέσα το 7110 (http://www.gsmarena.com/nokia_7110-15.php) δε θα το σκεφτόμουν. 15 χρόνια περίπου μαζί μου, τα 7-8 μάχιμο. Στο συρτάρι τώρα. ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
  3. Το jailbreak έχει πεθάνει, και πως να μην έχει γίνει αυτό αφου όλοι ακολούθησαν τη συνταγή της Apple. Η αντιγραφή σε όλο της το μεγαλείο, πετάν και το φρουτάκι του Open Source για να τσιμάνε τα αντίστοιχα πρόβατα.
  4. Πφφφ. Αυτά δε γίνονται. Και αν χρειάζεται η χειρονομία μέσα στην εφαρμογή; Τίποτα.
  5. Αν και δε μου αρέσουν οι αναβαθμίσεις (γιατί με ξεβολεύουν), αναγκαστικά τις βάζω σε υψηλή προτεραιότητα στα κινητά, γιατί σε μαντρώνουν και σε αποκλείουν από νέες λειτουργείες σε παλιά έκδοση. (Δεν είναι σαν τα Windows, που και με XP βάζεις ο,τι προγραμματάκι γουστάρεις και παίζει). Οπότε, μαντρώθηκα και γω στο iOS μιας και βαρέθηκα να χάνω ρυθμίσεις, να ξαναεγκαθιστώ εφαρμογές κτλ. Μπαίνεις στο χορό και χορεύεις, μετά σε κάνουν ο,τι θέλουν.
  6. Διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις των editors σχετικά με τις τιμές. Οι τιμές είναι χαμηλές, για αυτό και το χάος σε σχέση με τα άλλα tablets. Πόσο έκανε το Galaxy Note 10, το Galaxy Tab 10, το Surface. Πλάκα κάνουμε; Συγκρίνετε τιμές με τα Archos των 60€; Ακόμα και με το Nexus 7... Που ανοίγουν οι σελίδες στη mobile εκδοχή τους και το μέγεθος + 16:10 aspect το καθιστά άχρηστο για διάβασμα και surfing; Σοβαρή συσκευή, αλλά εντελώς άλλη κατηγορία...
  7. Αυτό το κινητό θα πουλήσει και έχει λόγο ύπαρξης. Κανένα Windows Phone κινητό μέχρι τώρα δεν είχε λόγο ύπαρξης.
  8. Φυσικά κουμπιά, μου τη σπάνε τα αλλά. Πατιουνται κατα λάθος, και δεν παρέχουν την αίσθηση της αφής. Για windows phone, μόνο το κεντρικό κουμπί χρειάζεται. Δηλαδή, είναι θέμα και το φόρτωμα με άχρηστα πλήκτρα.
  9. Η microsoft, άσχετα αν δεν πουλήσει γιατί έβγαλε βλακείες. Από την άλλη και η Νόκια προσπαθεί με οικοδομικά υλικά τύπου LUMIA 920 των 185gr. Αν χτιστεί τείχος με LUMIA θα αντέξει πολλά πυρά. Μάλλον ξέχασαν στη Νόκια ότι κατασκευάζουν ηλεκτρονικές φορητές συσκευές και όχι ατομικό εξοπλισμό αυτοάμυνας.
  10. Παντόφλες παππού. 185 γραμμάρια; Θα γυρίσω σε κινητά με κουμπιά. Το βλέπω στην παρουσίαση του νέου iPhone να βγάλουν κάποιο slide που να λέει "εμείς βγάζουμε κινητό και οι άλλοι παντόφλες" και θα έχουν δίκιο.
  11. Μετά από 3 βδομάδες χρήσης έχω να πω ότι είναι ωραίο εργαλείο. Βελτιωμένη αυτονομία σε σχέση με το Trophy όπως και κάμερα. Φοβερό σασί. Σίγουρα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Θα ήθελα - Καλύτερο ηχείο - Καλύτερη κάμερα και φυσικά, κάτι που το θες πάντα μεγαλύτερο - αυτονομία.
  12. Τώρα μιλάμε για κινητό. Είναι στο συρτάρι μου. Το είχε ο πατέρας μου 2-3 χρόνια, το πήρα μετά εγώ 1-2 χρόνια και μετά πάλι ο πατέρας μου για λίγο. Είναι στο συρτάρι και λειτουργεί. Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί τότε η Νόκια πουλούσε και τώρα παραπαίει... Πείτε και άλλα ρε!!! 1 βδομάδα αυτονομία, παιχνίδι ρακέτα που στο δύσκολο ο υπολογιστής έβαζε και φάλτσο, στο μάτριξ το κινητό του νίο ήταν αυτό.
  13. Δείτε το π.χ. δίπλα σε ένα άλλο WP7 κινητό. Εγώ έχω δίπλα ένα HTC Radar. Στα λευκά γράμματα φαίνονται γύρω-γύρω τα subpixels. +1000 Αυτό ακριβώς. Σε χρώματα και μαύρο δεν παίζεται, αλλά αυτό το πιξέλιασμα με χαλάει. Δεν πίστευα πως είναι τόσο εμφανές. Φυσικά είναι και με τα κουσούρια του καθενός, εμένα έπεσε κατ' ευθείαν εκεί το μάτι μου. Από την κάμερα περίμενα πολλά περισσότερα. Θα ήθελα να τη συγκρίνω με αυτή του iPhone και όχι με ενός HTC!!!
×
×
  • Create New...