Nosferatu Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Η αίτηση είναι για άρση της απόκρυψης. Όμως για να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα αυτού που σε ενοχλεί, θα βγαίνει προειδοποίηση όταν καλεί ότι θα γίνει άρση της απόκρυψης. Οπότε θα πας να κάνεις αίτηση, θα πάρει 3 μέρες χαλαρά να ενεργοποιηθεί, θα δώσεις τα 5 ευρώ αν δεν κάνω λάθος που κοστίζει και για 15 μέρες δεν θα σε ενοχλεί. Μετά θα πρέπει να ξανακάνεις άιτηση κτλ κτλ. Η κατάσταση καλούντων έρχεται 1-2 βδομάδες μετά. Συμπέρασμα: άχρηστο. Καλύτερα ένα call filtering πρόγραμμα. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δεν έχω κερδίσει κάτι καλύτερο από 100 SMS προς όλους με διάρκεια 7 ημερών!!! Μια από τα ίδια και εγώ... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Έχω κερδίσει 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μια από τα ίδια και εγώ... Εστειλα μειλ στην κοσμοτε ζητωντας ενημερωση για τα μεγαλα δωρα. Να δω αν θα απαντησει και ποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 και εγω μονο μηνυματα κερδιζω... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 και εγω μονο μηνυματα κερδιζω... μια απο τα ιδια και γω. 30sms προς ολους για 7 μερες. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Εστειλα μειλ στην κοσμοτε ζητωντας ενημερωση για τα μεγαλα δωρα. Να δω αν θα απαντησει και ποτε. Κάτι μου λέεει πως ή δεν θα σου απαντήσει καθόλου ή θα σου στείλει καμιά χαζή απαντησούλα! Ψεύτης να βγω αλλά... έτσι πιστεύω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Εβαλα προσφατα cosmocarta και ενω λογικα θα επρεπε να εχω 120 λεπτα προς ολους αφου εβαλα 10ευρω, με χρεωνει κανονικα! Μηπως πρεπει να κανω κατι ωστε να ενεργοποιησω την υπηρεσια εκ νεου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Για τα 120 λεπτά πρέπει να πάρεις το 1317 και να πατήσεις 1 Επίσης να στείλεις το μηνυμα ΕΒ στο 1314 για να έχεις το BONUS εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Για τα 120 λεπτά πρέπει να πάρεις το 1317 και να πατήσεις 1 Επίσης να στείλεις το μηνυμα ΕΒ στο 1314 για να έχεις το BONUS εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων Σ' ευχαριστω! Δηλαδη πρεπει να ξανακανω ανανεωση τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ναι , Θα χρειαστεί να κάνεις πάλι ανανέωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Σ' ευχαριστω! Δηλαδη πρεπει να ξανακανω ανανεωση τωρα?? Λογικά ναι. Έτσι την είχα πατήσει και εγώ με την προσφορά των 1500 λεπτών και μηνυμάτων. Ανανέωσα και μετά πήγα να την ενεργοποιήσω! Οπότε χρειάστηκε να ξαναανανεώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Από το mycosmos μπορούμε να στείλουμε δωρεάν μηνύματα και στο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Από το mycosmos μπορούμε να στείλουμε δωρεάν μηνύματα και στο εξωτερικό; Εννοείται.:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Το mycosmos στελνει δωρεαν sms σε ολα τα ελληνικα δικτυα? Μπορει να στειλει-επισης δωρεαν- και σε δικτυα του εξωτερικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Το mycosmos στελνει δωρεαν sms σε ολα τα ελληνικα δικτυα? Μπορει να στειλει-επισης δωρεαν- και σε δικτυα του εξωτερικου? νομίζω πως αφορά μόνο την ελλάδα. Δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω. Δοκίμασε το και ότι βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Για τη What's up εδώ ρωτάμε? Μου έστειλαν μήνυμα ότι κόβοντε τα bonus sms. Δηλαδή αντίο 1500 SMS? Έτσι δεν θα χάσει πελάτες..?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Όντας 10 χρόνια καρτοκινητός συνδρομητής στην COSMOTE σκέφτηκα να μιλήσω με κάποιο ανώτερο άτομο από αυτούς στην εξυπηρέτηση και να ζητήσω να μεταφερθώ σε COSMOTE απεριόριστα 35 ΑΛΛΑ με μειωμένο πάγιο. Λέτε να πιάσει? Πάντως στη Vodafone είναι πολύ διαλλακτικοί και συνεννοήσιμοι και είπα μήπως γίνει κάτι ανάλογο με τους πράσινους. Για τη What's up εδώ ρωτάμε? Μου έστειλαν μήνυμα ότι κόβοντε τα bonus sms. Δηλαδή αντίο 1500 SMS? Έτσι δεν θα χάσει πελάτες..?? :blink: Το Bonus SMS αναφέρεται στα SMS που κερδίζει κανείς κάθε φορά που κάνει ανανέωση και αφορά όλους τους προορισμούς εκτός από what's up. Edited September 4, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ουφ και ανησύχησα χε χε! Ευχαριστώ πολύ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Για τη What's up εδώ ρωτάμε? Μου έστειλαν μήνυμα ότι κόβοντε τα bonus sms. Δηλαδή αντίο 1500 SMS? Έτσι δεν θα χάσει πελάτες..?? :blink: δεν αφορά τα 1500 αλλά τα Sms που κερδίζεις προς όλα τα δίκτυα με κάθε κάρτα ανανέωσης. Αλλά τώρα με το reload κερδίζεις περισσότερα Sms προς όλα τα δίκτυα όταν βάζεις κάρτα 5€ παρά 5Sms που κερδίζεσ από την υπηρεσία bonus Sms. Και ισχύουν και για 7 ημέρες τα 30 Sms προς όλα τα δίκτυα ενώ τα 5 Sms από τα μπόνους Sms είναι 24 ώρες. Άρα πάλι συμφέρον είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 διαβασε εδω για να καταλαβεις περι τινος προκειται:) Cosmote: Σταματάει η υπηρεσία Bonus SMS για χρήστες What's Up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Το mycosmos στελνει δωρεαν sms σε ολα τα ελληνικα δικτυα? Μπορει να στειλει-επισης δωρεαν- και σε δικτυα του εξωτερικου? Tωρα εστειλα σε γερμανικο δικτυο κανονικα παιδια στελνει!!!Μπραβο στην Cosmote. Νομιζω το φθηνότερο απο ολα ειναι το FROG αλλα aς το επιβεβαιωσει καποιος! Edited September 5, 2010 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Την υπηρεσία mycosmos μπορούν να την ενεργοποιήσουν όσοι έχουν καρτοκίνητο ή γίνεται και όσοι έχουν σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Την υπηρεσία mycosmos μπορούν να την ενεργοποιήσουν όσοι έχουν καρτοκίνητο ή γίνεται και όσοι έχουν σύνδεση; Για ολους ειναι! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Όντας 10 χρόνια καρτοκινητός συνδρομητής στην COSMOTE σκέφτηκα να μιλήσω με κάποιο ανώτερο άτομο από αυτούς στην εξυπηρέτηση και να ζητήσω να μεταφερθώ σε COSMOTE απεριόριστα 35 ΑΛΛΑ με μειωμένο πάγιο. Λέτε να πιάσει? Πάντως στη Vodafone είναι πολύ διαλλακτικοί και συνεννοήσιμοι και είπα μήπως γίνει κάτι ανάλογο με τους πράσινους. Το Bonus SMS αναφέρεται στα SMS που κερδίζει κανείς κάθε φορά που κάνει ανανέωση και αφορά όλους τους προορισμούς εκτός από what's up. Δε νομίζω να καταφέρεις κάτι... Το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν την γνωστή επιδότηση συσκευής όπως κι αν έκανες εξ'αρχής σύνδεση. Ίσως να ήταν καλύτερο να απευθυνθείς στην vodafone, αφού και από θέμα δικτύου, αλλά και από θέμα εξυπηρέτησης, προσφορών κτλ κτλ υπερτερεί! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts