Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Θυμάται κανείς αν και η προηγούμενη προσφορά με απεριόριστα εκεί γύρω στο Πάσχα αν ήταν και εκείνη  για 9 μήνες?

Συνήθως για 9 μηνες βγαζει αυτες τις προσφορές, 12μηνο σπάνια ή καθόλου.

3 minutes ago, kmpatra said:

Συνήθως για 9 μηνες βγαζει αυτες τις προσφορές, 12μηνο σπάνια ή καθόλου.

Ευχαριστώ πολύ απλώς δεν θυμόμουνα. 

16 minutes ago, Geokat2829 said:

Ευχαριστώ πολύ απλώς δεν θυμόμουνα. 

Πρέπει να είχε βγάλει και για εξάμηνο μετά από αυτήν ή δε θυμάμαι καλά ή είχαν κάνει λάθος και το διόρθωσαν μετά και το έκαναν πάλι 9μηνο, κάτι τέτοιο. Μπαχαλάκι κάπως, αλλά γενικά 9μηνο έπαιζε η προσφορά τον περισσότερο χρόνο που ήταν διαθέσιμη. 

Προσφορά Frog για ενα χρόνο:

Screenshot-20250914-164936-Facebook.jpg

Screenshot-20250914-165118-Facebook.jpg

Ακόμα δεν έχουν μάθει πως είναι Telekom και όχι Telecom? 

*Ισχύει για το κατάστημα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έως τις 29 Σεπτεμβρίου. 

12 ώρες πριν, dimtz said:

Να ρωτήσω, το υπόλοιπο από τα 50giga που δίνει το ΝΕΟ μεταφέρονται στον επόμενο μήνα;

Ναι, μεταφέρονται. Και ομιλία κλπ. Απλά προσέχεις επειδή δουλεύει με πάγια εντολή, να έχεις πάντα διαθέσιμο ποσό ώστε να το τραβήξει και να ανανεώσει επιτυχώς, αλλιώς χάνεται το χρονικό περιθώριο και καλά. 

21 ώρες πριν, dimtz said:

Να ρωτήσω, το υπόλοιπο από τα 50giga που δίνει το ΝΕΟ μεταφέρονται στον επόμενο μήνα;

Εάν δεν καταναλώσω τα μηνιαία διαθέσιμα GΒ και SMS προς όλους από το COSMOTE NEO μου, θα τα χάσω; 

Όχι στο COSMOTE NEO τίποτα δεν πάει χαμένο! Εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η μηνιαία πληρωμή, τα δεδομένα σου και τα SMS σου, μεταφέρονται για 1 μήνα ακόμη, εφόσον δεν τα έχεις καταναλώσει!

Μην ξεχνάς πως στη ενότητα «Διαχείριση» της σύνδεσής σου, μπορείς να αλλάζεις το πλάνο σου, όποτε θέλεις!

Καλημέρα στην ομάδα, 

Έχει μερικά χρόνια που απείχα από το φόρουμ του myphone και επιστρέφω τώρα για μια ερώτηση που ίσως απασχολεί πολλούς κατόχους καρτοκινητής COSMOTE. 

Λόγω παρουσίας στο εξωτερικό, δε χρησιμοποιώ τον αριθμό και βάζω κάρτα όποτε μου έρχεται μήνυμα ότι είναι να λήξει το υπόλοιπό μου (ανά 2 μήνες;). 

Έχει συσσωρευτεί ένα ποσό πάνω από 100€ το οποίο κάθεται χωρίς να χρησιμοποιείται. Υπάρχει τρόπος να εξαργυρώσω αυτό το ποσό όπως γίνεται στη Vodafone με το wallet όπου μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς κλπ με το υπόλοιπό σου;

Αν όχι, μπορώ να κάνω μεταφορά υπολοίπου σε όποιον ενδιαφέρεται. 

10€ υπόλοιπο προς 8€ ή 20€ υπόλοιπο προς 15€. Που σημαίνει ότι θα έπρεπε κανείς να κάνει ανανέωση 11€ για να λάβει 10€ καθαρά ή 22€ για να λάβει 20€ καθαρά. 

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, iPhone 12 Pro Max

31 minutes ago, eatmydust said:

Έχει μερικά χρόνια που απείχα από το φόρουμ του myphone και επιστρέφω τώρα για μια ερώτηση που ίσως απασχολεί πολλούς κατόχους καρτοκινητής COSMOTE. 

Χρόνια μας είχες ξεχάσει και τώρα μας θυμήθηκες για να να βγάλεις κέρδος? Τουλάχιστον θα μπορούσες απλώς να τα μοιράσεις δωρεάν.😁

57 minutes ago, eatmydust said:

Καλημέρα στην ομάδα, 

Λόγω παρουσίας στο εξωτερικό, δε χρησιμοποιώ τον αριθμό και βάζω κάρτα όποτε μου έρχεται μήνυμα ότι είναι να λήξει το υπόλοιπό μου (ανά 2 μήνες;). 

Έχει συσσωρευτεί ένα ποσό πάνω από 100€ το οποίο κάθεται χωρίς να χρησιμοποιείται. Υπάρχει τρόπος να εξαργυρώσω αυτό το ποσό όπως γίνεται στη Vodafone με το wallet όπου μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς κλπ με το υπόλοιπό σου;

Αν όχι, μπορώ να κάνω μεταφορά υπολοίπου σε όποιον ενδιαφέρεται. 

10€ υπόλοιπο προς 8€ ή 20€ υπόλοιπο προς 15€. Που σημαίνει ότι θα έπρεπε κανείς να κάνει ανανέωση 11€ για να λάβει 10€ καθαρά ή 22€ για να λάβει 20€ καθαρά. 

Απλα να ξέρεις οτι υπάρχουν περιορισμοι στις μεταφορές

https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer

Κοιτα στο "δες τις σημειώσεις".

Αλλου είδους εξαργύρωση δεν γίνεται. Η μονη περίπτωση να τα παρεις πισω είναι να υπάρχει ανακοίνωση με τιμολογιακη αλλαγη που σε επηρεάζει, οποτε κανεις διακοπη ή φορητότητα και κανεις αιτηση να επιστραφούν στο iban σου.

Αν δεν κάνω λάθος δεν τρέχει καποια αλλαγη που να μπορεις να μεταχειριστεις αυτο τον καιρό.

Edited by kmpatra

23 minutes ago, Konsta_ntina said:

Χρόνια μας είχες ξεχάσει και τώρα μας θυμήθηκες για να να βγάλεις κέρδος? Τουλάχιστον θα μπορούσες απλώς να τα μοιράσεις δωρεάν.😁

Ευχαριστώ για την ωραία απάντηση.

Δεν μπήκα να βγάλω κέρδος. Αν διαβάσεις με προσοχή όλο το post θα δεις ότι πρώτα κοιτάω να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπό μου με κάποιον τρόπο κι αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το διαθέσω έναντι συμβολικού ποσού.

Στο τέλος της ημέρας, και οι δυο πλευρές κερδισμένες θα βγούμε και το εξηγώ ακόμη και αυτό. 

2 minutes ago, kmpatra said:

Απλα να ξέρεις οτι υπάρχουν περιορισμοι στις μεταφορές

https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer

Κοιτα στο "δες τις σημειώσεις".

Αλλου είδους εξαργύρωση δεν γίνεται. Η μονη περίπτωση να τα παρεις πισω είναι να υπάρχει ανακοίνωση με τιμολογιακη αλλαγη που σε επηρεάζει, οποτε κανεις διακοπη ή φορητότητα και κανεις αιτηση να επιστραφούν στο iban σου.

Αν δεν κάνω λάθος δεν τρέχει καποια αλλαγη που να μπορεις να μεταχειριστεις αυτο τον καιρό.

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Μέχρι στιγμής έχω κάνει μεταφορά μέχρι 20€ ( 2 φορές από 10€ με τις όποιες επιπλέον χρεώσεις) και όλα καλά. 

Άρα κοιτάω αν κάποιος θέλει να επωφεληθεί από την 'προσφορά' μου.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, iPhone 12 Pro Max

Οδηγίες ενεργοποίησης Perplexity Pro μέσω του Magenta Moments. 

1. Ανοίγουμε το Perplexity App.

2. Κάνουμε σύνδεση/δημιουργία λογαριασμού .

3. Πάμε στο Cosmote APP ή What's Up APP και έπειτα στην ενότητα Moments. 

4. Βρίσκουμε τη προσφορά: Νέα εποχή στην αναζήτηση με ΑΙ! 12 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Perplexity Pro. 

5. Επιλέγουμε "Ενεργοποίηση δωρεάν" κάνουμε copy τον κωδικό, μετά "Ενεργοποίηση της συνδρομής" και ανοίγει σελίδα για την εξαργύρωση.

6. Κάνουμε Paste τον κωδικό που κάναμε copy στο πεδίο "Κωδικός προώθησης"

Screenshot-20250918-133249-WHAT-S-UP.jpg

7. Εισάγουμε το email στο οποίο έχουμε τοκ λογαριασμό και επιθυμούμε την ενεργοποίηση της συνδρομής, έρχεται κωδικός επιβεβαίωσης και αυτό ήταν όλο 🙂

Μολις εμφανιστεί το μήνυμα αυτό, είστε έτοιμοι. 

Screenshot-20250918-133542-WHAT-S-UP.jpg

Τι προσφέρει το Perplexity Pro:

https://www.perplexity.ai/help-center/en/articles/10352901-what-is-perplexity-pro

Αγόρασα σήμερα μια νέα κάρτα what's up με την προσφορά για 9 μήνες απεριόριστα λεπτά και data ,με 13 ευρώ. Διάβασα μόλις σε γνωστό σάιτ πως αυτή την προσφορά ακριβώς την παίρνεις και με 8.5 ευρώ ενεργοποιώντας απλά το πακέτο data month. Ισχύει όντως;

3 minutes ago, dim74 said:

Αγόρασα σήμερα μια νέα κάρτα what's up με την προσφορά για 9 μήνες απεριόριστα λεπτά και data ,με 13 ευρώ. Διάβασα μόλις σε γνωστό σάιτ πως αυτή την προσφορά ακριβώς την παίρνεις και με 8.5 ευρώ ενεργοποιώντας απλά το πακέτο data month. Ισχύει όντως;

Ναι το έχω εγώ από προηγούμενη φορά. Απλώς να ξέρεις δεν έχεις καθόλου sms. Αν στείλεις το πληρώνεις κανονικά. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.

Θα ενεργοποιείς το μηνιαίο πακέτο δεδομένων με 8,5€ και θα σου βάζει δώρο απεριόριστα λεπτά και δεδομένα.

Edited by cu2goup

Πλέον σε περίπτωση φορητότητας σε καρτοκινητό Cosmote ,είτε Cosmokarta είτε what's up δίνει με ανανέωση 13ών € Απεριόριστη ομιλία,απεριόριστα data, χωρίς sms για 24 μήνες.

Από συγκεκριμένα τμήματα το δίνουν προς το παρόν τουλάχιστον. 

7 ώρες πριν, Periandros said:

Πλέον σε περίπτωση φορητότητας σε καρτοκινητό Cosmote ,είτε Cosmokarta είτε what's up δίνει με ανανέωση 13ών € Απεριόριστη ομιλία,απεριόριστα data, χωρίς sms για 24 μήνες.

Που μπορούμε να το βρούμε αυτό? Σε καταστήματα αν απευθυνθούμε θα γνωρίζουν ή μόνο τηλεφωνικά? 

15 ώρες πριν, Periandros said:

Πως μπορούμε να το πάρουμε;;

Καλησπερα εχω κανει φορητοτητα σαββστο παρελαβα καρτα αλλα δεν εχω καπου εχασα το χαρτακι με το qr το ειναι κατι σημαντικο?

Ειναι, ναι, δεν θα μπορεις να κάνεις την διαδικασια ταυτοποίησης.

15 ώρες πριν, vasilhs_lamia said:

Καλησπερα εχω κανει φορητοτητα σαββστο παρελαβα καρτα αλλα δεν εχω καπου εχασα το χαρτακι με το qr το ειναι κατι σημαντικο?

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Αυτό που χρειάζεται είναι ο αριθμός σιμ που γράφεται πίσω από την σιμ και ξεκινά από 893 νομίζω. Αυτόν τον αριθμό βάζεις αφού δεν έχεις το barcode, στην εφαρμογή. Μην σε πιάνει πανικός.

https://help.cosmote.gr/el/article/26746292-298b-41dc/KW1292

Edited by Konsta_ntina

Καλημερα παλι καλα μξν τρεχω σε γερμανους κτλπ

37 minutes ago, Konsta_ntina said:

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Αυτό που χρειάζεται είναι ο αριθμός σιμ που γράφεται πίσω από την σιμ και ξεκινά από 893 νομίζω. Αυτόν τον αριθμό βάζεις αφού δεν έχεις το barcode, στην εφαρμογή. Μην σε πιάνει πανικός.

https://help.cosmote.gr/el/article/26746292-298b-41dc/KW1292

Θα πρεπει πρωτα να εχω σημα στην cosmote για να προχορησω στην ενεργοποιηση?

1 hour ago, vasilhs_lamia said:

Καλημερα παλι καλα μξν τρεχω σε γερμανους κτλπ

Θα πρεπει πρωτα να εχω σημα στην cosmote για να προχορησω στην ενεργοποιηση?

Οχι ξεκίνα την διαδικασία για να γίνει μετά η φορητότητα και θα ενεργοποιηθεί εντός μιας εργάσιμης η κοσμοτε