Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Προσπαθώ μέσω της εφαρμογής του what's up να ενεργοποιήσω το πακέτο student call to all (1500 λεπτά , 1,5gb και 1000 sms) που κοστίζει 9€ και δεν ενεργοποιείται.

Ξέρουμε τί συμβαίνει;

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 minutes ago, Stavros_P said:

Καλησπέρα σε όλους,

Προσπαθώ μέσω της εφαρμογής του what's up να ενεργοποιήσω το πακέτο student call to all (1500 λεπτά , 1,5gb και 1000 sms) που κοστίζει 9€ και δεν ενεργοποιείται.

Ξέρουμε τί συμβαίνει;

Κανε καμια ενημερωση στην εφαρμογη μηπως κατι εχει αλλαξει. Και κανε και ενα wipe data της εφαρμογης μηπως καπου εχει σκαλωσει. 

Θυμάμαι ότι υπήρχε και τρόπος ενεργοποίησης του πακέτου μέσω sms, μήπως θυμάται κάποιος ποιός κωδικός είναι;

Νόμιζα ότι ήταν το Z9 στο 1330, αλλά μου έρχεται απάντηση «H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH».

Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και τώρα προφανώς δεν βλέπω τα παλιά πρόσφατα ενεργοποιημένα πακέτα, οπότε δεν βρίσκω και το συγκεκριμένο πακέτο.

10 ώρες πριν, Stavros_P said:

Θυμάμαι ότι υπήρχε και τρόπος ενεργοποίησης του πακέτου μέσω sms, μήπως θυμάται κάποιος ποιός κωδικός είναι;

Νόμιζα ότι ήταν το Z9 στο 1330, αλλά μου έρχεται απάντηση «H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH».

Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και τώρα προφανώς δεν βλέπω τα παλιά πρόσφατα ενεργοποιημένα πακέτα, οπότε δεν βρίσκω και το συγκεκριμένο πακέτο.

Φίλε από 31 Οκτωβρίου το κλαίμε. Έχεις την δυνατότητα να βάλεις φοιτητικό πακέτο μόνο μέσω DIY το οποίο αν θέλεις ομιλία και και data θα κοστίζει 11,80 ευρώ 

10 ώρες πριν, Stavros_P said:

Το Ζ9 αφορά το προνομιακό πακέτο what's up και οχι το student call all.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Φίλε από 31 Οκτωβρίου το κλαίμε. Έχεις την δυνατότητα να βάλεις φοιτητικό πακέτο μόνο μέσω DIY το οποίο αν θέλεις ομιλία και και data θα κοστίζει 11,80 ευρώ 

Ενημερώθηκα... δυστυχώς!

Ευχαριστώ πάντως όλους για την διάθεση βοήθειας.

Παιδιά όσον αφορά τον πρώτο μήνα στο neo που είναι δωρεάν. Σκέφτομαι να το κάνω για τα Χριστούγεννα επειδή τα άλλα δίκτυα θα είναι πίτα.

Ας πούμε διαλέγεις το unlimited στα 33€.. τι πρέπει να κάνεις ώστε να μην χρεωθείς ποτέ τελικά; Να βγεις από το neo πριν συμπληρωθεί ο μήνας;

12 minutes ago, Teiresias_ said:

Παιδιά όσον αφορά τον πρώτο μήνα στο neo που είναι δωρεάν. Σκέφτομαι να το κάνω για τα Χριστούγεννα επειδή τα άλλα δίκτυα θα είναι πίτα.

Ας πούμε διαλέγεις το unlimited στα 33€.. τι πρέπει να κάνεις ώστε να μην χρεωθείς ποτέ τελικά; Να βγεις από το neo πριν συμπληρωθεί ο μήνας;

Λογικά ναι. Γιατί θα αρχίσει να μετράει από το τέλος του πρώτου ο λογαριασμός. Στάνταρ κάποιος θα το έχει κάνει εδώ μέσα, λογικά θα πάρεις απάντηση σίγουρα. 

Και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό π λέει ο Τειρεσίας έχω ένα whats up και λέω να το κάνω neo

Θα χαθεί το υπόλοιπο στο wh; έχω ένα 20€ μέσα 

Θα μετράει το τζάμπα απεριόριστα για Roaming Γερμανία ή θα πάει με 33€ εκείνη την μέρα και μετά;

Εάν το κόψω πριν τη λήξη του 1ου μήνα τζάμπα πληρώνω;

Και πόσα για επιστροφή στο wh;

Παιδιά, καλησπέρα.

Ερώτηση. Αν κάνω ανανέωση 13 ευρώ και κάνω πληρωμή με Payzy, πόσο δώρο θα πάρω για το ΒΟΧ; 3 ευρώ ή 1 ευρώ;

Ευχαριστώ.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Εχω 15,50 ευρω υπολοιπο στο καρτοκινητο μου, που ληγουν και θα τα χασω σε ενα μηνα απο τωρα.

Το πιο ακριβο πακετο που μπορω να βαλω ειναι στα 13,50 ευρω, τα υπολοιπα 4 ευρω τα χανω σε ενα μηνα η θεωρειται οτι εκανα καποιου ειδους ανανεωση ?

Να ψαξω κανα συμπληρωματικο πακετο μικροτερης αξιας να μη πανε χαμενα... ?   να ξαναβαλω 13 ευρω για να παρω παραταση αλλους 2 μηνες ? Γενικα, δεν το χρειαζομαι τωρα μια και ειμαι εξωτερικο και δεν προβλεπεται να ερθω ελλαδα μεχρι το πασχα, ουτε μπορω να τα μεταφερω σε γνωστο μου προσωπο, τι με συμφερει αραγε να κανω ?

31 minutes ago, lalakis said:

Εχω 15,50 ευρω υπολοιπο στο καρτοκινητο μου, που ληγουν και θα τα χασω σε ενα μηνα απο τωρα.

Το πιο ακριβο πακετο που μπορω να βαλω ειναι στα 13,50 ευρω, τα υπολοιπα 4 ευρω τα χανω σε ενα μηνα η θεωρειται οτι εκανα καποιου ειδους ανανεωση ?

Να ψαξω κανα συμπληρωματικο πακετο μικροτερης αξιας να μη πανε χαμενα... ?   να ξαναβαλω 13 ευρω για να παρω παραταση αλλους 2 μηνες ? Γενικα, δεν το χρειαζομαι τωρα μια και ειμαι εξωτερικο και δεν προβλεπεται να ερθω ελλαδα μεχρι το πασχα, ουτε μπορω να τα μεταφερω σε γνωστο μου προσωπο, τι με συμφερει αραγε να κανω ?

Εάν δεν μπορείς να τα μεταφέρεις με αυτό:

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ipiresia-easy-transfer.html

Μπορείς να κάνεις καμιά δωρεά, πχ στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Edited by minast

Καλησπέρα

Χρησιμοποιώ δύο συσκευές και έχω και στις δύο what's up. Στην κύρια συσκευή βάζω εδώ και ένα χρόνο το DIY συνήθως με 5 gb και 400 λεπτά ή 4gb και 400 λεπτά ανάλογα με το τι χρήματα έχει η κάρτα μαζί με τα 13€ που βάζω. 

Στη δεύτερη συσκευή επειδή δε χρειάζομαι χρόνο ομιλίας την έχω μόνο για ίντερνετ. Έτσι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το data month των 30 ημερών με 5gb το μήνα (4 είναι αλλά έχω και την αυτόματη ενεργοποίηση και γίνεται 5). Επειδή όμως βάζοντας 13 και καταναλώνοντας τα 8 σε 2-3 μήνες μπορεί να ξεχαστώ, να έχει χρήματα μέσα, να ενεργοποιήσει το πακέτο και να χάσω το reload που τώρα είναι 6gb, σκέφτηκα να πάω σε κάποιο DIY πακέτο μόνο για data (εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο που θα με βόλευε περισσότερο). Βλέποντας τα πακέτα του DIY έχει μέχρι 7gb με 10,50. Έτσι μετά από κάποιους μήνες, πάλι θα μεγαλώνει το ποσό πάνω από τα 10,50€ που κοστίζει το πακέτο, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να βάζω 13 ευρώ για να μη χάσω to reoload. Την προηγούμενη φορά με το data month, απλά έβαλα 13 ευρώ και έστειλα με το cosmote easy transfer 5€ στον κύριο αριθμό μου. 

Τα γράφω τόσο αναλυτικά, μήπως και υπάρχει και κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ώστε να  μη χρησιμοποιώ το easy transfer προς τον κύριο αριθμό μου. Εκτός αν βάλω τα λεπτά από το DIY, αλλά θα πάνε χαμένα γιατί δεν μιλάω σχεδόν καθόλου με το δεύτερο νούμερο.

Τέλος, από το data month έχω περίπου 150Gb. Αν διακόψω την υπηρεσία του data month και ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο με data του DIY θα συνεχίσω να τα έχω αυτά τα 150gb ή θα τα χάσω;

Ενδεχομένως να κούρασα με το μεγάλο μου μήνυμα, απλά είναι όλα αυτά που με απασχολούν. Αν υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή, πολύ ευχαρίστως να την εξετάσω.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

4 ώρες πριν, lalakis said:

αφού θα έρθεις το Πάσχα, γνώμη μου είναι να το ταϊσεις άλλες 2 φορές μέχρι τότε ώστε με το υπόλοιπό σου να βάλεις ένα πακέτο data που σίγουρα θα παίξει το πάσχα και μετά ψάξου σε αγγελίες μήπως έχει κάποιος COSMOTE να του τα μεταφέρεις. 

βλέπω αρκετές αγγελίες του στυλ "στέλνω 10€ σε COSMOTE για 8€", δεν έχεις κάτι να χάσεις 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

On 12/11/2024 at 4:34 ΜΜ, one2377 said:

Παιδιά, καλησπέρα.

Ερώτηση. Αν κάνω ανανέωση 13 ευρώ και κάνω πληρωμή με Payzy, πόσο δώρο θα πάρω για το ΒΟΧ; 3 ευρώ ή 1 ευρώ;

Ευχαριστώ.

3€ αλλά δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ολα σε μια παραγγελία, 1€ για κάθε παραγγελία.

2 ώρες πριν, Ballet97 said:

3€ αλλά δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ολα σε μια παραγγελία, 1€ για κάθε παραγγελία.

Όλα μπορείς σε μία παραγγελία. Αρκεί να είναι 12€ ή παραπάνω η παραγγελία.