kosvou Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Καλημέρα το Cosmote app δουλεύει σε εσάς. Όταν να το ανοίγω τα δείχνει όλα στο μενού εκτός από τις συνδέσεις μου τα νούμερα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 2 minutes ago, kosvou said: Καλημέρα το Cosmote app δουλεύει σε εσάς. Όταν να το ανοίγω τα δείχνει όλα στο μενού εκτός από τις συνδέσεις μου τα νούμερα μου. Ακριβως το ιδιο και σε μενα. Χθες βραδυ δουλευε κανονικα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 2 minutes ago, kosvou said: Καλημέρα το Cosmote app δουλεύει σε εσάς. Όταν να το ανοίγω τα δείχνει όλα στο μενού εκτός από τις συνδέσεις μου τα νούμερα μου. Καλημέρα. Και εμένα μόνο το σταθερό δείχνει. Πάω να βάλω τα κινητά της οικογένειας και δεν με αφηνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickFotopoulos Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Δεν είναι μόνο το app. Και σε web browser βλέπω μόνο το σταθερό και όχι το κινητό. Στο what's up app δουλεύουν όλα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Εργασίες αναβάθμισης, λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Δλδ αντί να αναβαθμίσουν τα ξημερώματα το κάνουν όταν οι πελάτες χρειάζονται τις υπηρεσίες ?Έχει χαθεί τελείως η σοβαρότητα, χειρότεροι και από τις εποχές δημοσίου είναι.. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Επανήλθε το what's up βλέπω ω, δουλεύει Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 16 minutes ago, johnny_htc said: Επανήλθε το what's up βλέπω ω, δουλεύει Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είχε θέμα. Είχε σε ΕΣΕΝΑ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Επανήλθε το what's up βλέπω ω, δουλεύει Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειχε προβλημα το what's up. Επανηλθαν ολα στο app. Edited November 8, 2022 by aenaos15 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Ναι είχε. Δύο- τρεις φορές που προσπάθησα να μπω, δεν... Επιβεβαιώνω και γω, επανήλθε το cosmote appΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Το όριο των 12 token, ισχύει χωριστά η συνολικα για αυτά που έχουν ημερομηνία λήξης και για αυτά που δεν έχουν (mystery) ? 21 ώρες πριν, johnny_htc said: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 1 hour ago, GREGORYMO said: Το όριο των 12 token, ισχύει χωριστά η συνολικα για αυτά που έχουν ημερομηνία λήξης και για αυτά που δεν έχουν (mystery) ? Το όριο ισχύει για τα token χωρίς λήξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 14 minutes ago, nick.76 said: Το όριο ισχύει για τα token χωρίς λήξη. Τι εννοείς? Μπορείς να έχεις 12 με λήξη ΚΑΙ 12 χωρίς λήξη? Συνολικά 24 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 20 minutes ago, nick.76 said: Το όριο ισχύει για τα token χωρίς λήξη. Αυτο γραφει στους ορους. Για τα τοκενς απο ανανεωση χρονου, που ληγουν σε 31 μερες, δεν λεει κάτι. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 17 minutes ago, Mobileras said: Αυτο γραφει στους ορους. Για τα τοκενς απο ανανεωση χρονου, που ληγουν σε 31 μερες, δεν λεει κάτι. Λες ότι δεν υπάρχει 'όριο' ? Είμαι στην φάση που έχω 7 με λήξη και 4 χωρίς, σύνολο 11. Όταν ανανέωσω, θα πάω 13 (λόγω box) και φοβάμαι μήπως χάσω κάποιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 27 minutes ago, GREGORYMO said: Τι εννοείς? Μπορείς να έχεις 12 με λήξη ΚΑΙ 12 χωρίς λήξη? Συνολικά 24 ? 20 minutes ago, Mobileras said: Αυτο γραφει στους ορους. Για τα τοκενς απο ανανεωση χρονου, που ληγουν σε 31 μερες, δεν λεει κάτι. https://whatsup.cosmotemyview.gr/MobileAppSecurityProxyConf/preview/app/v10/newReloadItTerms.html Κάθε Token που αποδίδεται από την ανανέωση χρηματικού υπολοίπου (Bronze, Silver, Gold, Platinum) έχει διάρκεια ισχύος 31 μέρες από την ημέρα της ανανέωσης. Εάν ο Συμμετέχων προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου πριν τη λήξη των 31 ημερών, επεκτείνεται η διάρκεια των ήδη αποκτηθέντων ενεργών (μη ληγμένων) Tokens κατά επιπλέον 31 ημέρες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου. Σε περίπτωση που ο Συμμετέχων πραγματοποιεί τακτικές ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου πριν την παρέλευση 31 ημερών από την τελευταία ανανέωση χρηματικού υπολοίπου και έχει στην κατοχή του ενεργά Tokens που δεν έχει εξαργυρώσει, ο μέγιστος αριθμός αυτών θα είναι όσα έχει αποκτήσει σε διάστημα των τελευταίων δώδεκα (12) μηνών. Σε περίπτωση μη εξαργύρωσής τους, θα αφαιρείται από τα αποκτηθέντα Tokens, εκείνο που έχει αποκτηθεί σε διάστημα μεγαλύτερο των τελευταίων δώδεκα (12) μηνών, βάσει ημερομηνίας απόκτησης. Τα special Tokens δύναται είτε να έχουν ορισμένη διάρκεια λήξης, είτε να μην έχουν ορισμένη διάρκεια λήξης. Αναφορικά με τα special Tokens που δεν έχουν ορισμένη ημερομηνία λήξης (εφεξής «special Tokens χωρίς λήξη», ο Συμμετέχων δύναται να έχει στην κατοχή του ταυτόχρονα έως και δώδεκα (12). Σε περίπτωση μη εξαργύρωσής τους, και απόκτησης ενός 13ου special Token χωρίς λήξη, θα αφαιρείται από τα αποκτηθέντα special Tokens χωρίς λήξη, το παλαιότερο βάσει ημερομηνίας απόκτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 4 minutes ago, nick.76 said: https://whatsup.cosmotemyview.gr/MobileAppSecurityProxyConf/preview/app/v10/newReloadItTerms.html Κάθε Token που αποδίδεται από την ανανέωση χρηματικού υπολοίπου (Bronze, Silver, Gold, Platinum) έχει διάρκεια ισχύος 31 μέρες από την ημέρα της ανανέωσης. Εάν ο Συμμετέχων προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου πριν τη λήξη των 31 ημερών, επεκτείνεται η διάρκεια των ήδη αποκτηθέντων ενεργών (μη ληγμένων) Tokens κατά επιπλέον 31 ημέρες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου. Σε περίπτωση που ο Συμμετέχων πραγματοποιεί τακτικές ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου πριν την παρέλευση 31 ημερών από την τελευταία ανανέωση χρηματικού υπολοίπου και έχει στην κατοχή του ενεργά Tokens που δεν έχει εξαργυρώσει, ο μέγιστος αριθμός αυτών θα είναι όσα έχει αποκτήσει σε διάστημα των τελευταίων δώδεκα (12) μηνών. Σε περίπτωση μη εξαργύρωσής τους, θα αφαιρείται από τα αποκτηθέντα Tokens, εκείνο που έχει αποκτηθεί σε διάστημα μεγαλύτερο των τελευταίων δώδεκα (12) μηνών, βάσει ημερομηνίας απόκτησης. Τα special Tokens δύναται είτε να έχουν ορισμένη διάρκεια λήξης, είτε να μην έχουν ορισμένη διάρκεια λήξης. Αναφορικά με τα special Tokens που δεν έχουν ορισμένη ημερομηνία λήξης (εφεξής «special Tokens χωρίς λήξη», ο Συμμετέχων δύναται να έχει στην κατοχή του ταυτόχρονα έως και δώδεκα (12). Σε περίπτωση μη εξαργύρωσής τους, και απόκτησης ενός 13ου special Token χωρίς λήξη, θα αφαιρείται από τα αποκτηθέντα special Tokens χωρίς λήξη, το παλαιότερο βάσει ημερομηνίας απόκτησης. Άρα, τα token με λήξη έχουν όριο το 1 έτος και όχι τον αριθμό των ανανεώσεων? Κατάλαβα καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 35 minutes ago, GREGORYMO said: Λες ότι δεν υπάρχει 'όριο' ? Είμαι στην φάση που έχω 7 με λήξη και 4 χωρίς, σύνολο 11. Όταν ανανέωσω, θα πάω 13 (λόγω box) και φοβάμαι μήπως χάσω κάποιο. Απο οτι γραφουν οι οροι, δεν βρισκω καπου να γραφουν για οριο αριθμου τοκενς απο ανανεωση χρονου. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 1 minute ago, Mobileras said: Απο οτι γραφουν οι οροι, δεν βρισκω καπου να γραφουν για οριο αριθμου τοκενς απο ανανεωση χρονου. Αυτό βλέπω και εγώ. Δεν υπάρχει όριο , απλά χάνονται στο 1 έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Καλησπέρα παιδιά, έχει η μάνα μου ένα κινητό που το χρησιμοποιεί ελάχιστα οπότε από σύνδεση που έδινε κερατιάτικα ένα 30ρι το μήνα το κάναμε καρτοκινητό (κ πάλι στο τέλος του μήνα μένει και χρόνος ομιλίας και δεδομένα) κ τη βγάζει με 12 ευρώ το μήνα. Το θέμα είναι οτι πρέπει να της κάνω εγώ την ανανέωση κ να χω το νου μου πότε λήγει κλπ. και καμιά φορά μένει χωρίς κ είναι ιστορία, άσε που μπορεί να το χρειαστεί κιόλας σε ώρα ανάγκης μεγάλη γυναίκα. Γίνεται ν'ανανεώνεται αυτόματα μία φορά το μήνα πχ ένα 12ευρο από μία πιστωτική κ αυτόματα να ενεργοποιείται ένα combo πακέτο ομιλία+δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Παρατηρώ ότι στο cosmote app πλέον εμφανίζεται ποια από τα πακέτα δεδομένων είναι διαθέσιμα και σε περιαγωγή (roaming). 🙂😎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 (edited) 8 ώρες πριν, masbass said: Καλησπέρα παιδιά, έχει η μάνα μου ένα κινητό που το χρησιμοποιεί ελάχιστα οπότε από σύνδεση που έδινε κερατιάτικα ένα 30ρι το μήνα το κάναμε καρτοκινητό (κ πάλι στο τέλος του μήνα μένει και χρόνος ομιλίας και δεδομένα) κ τη βγάζει με 12 ευρώ το μήνα. Το θέμα είναι οτι πρέπει να της κάνω εγώ την ανανέωση κ να χω το νου μου πότε λήγει κλπ. και καμιά φορά μένει χωρίς κ είναι ιστορία, άσε που μπορεί να το χρειαστεί κιόλας σε ώρα ανάγκης μεγάλη γυναίκα. Γίνεται ν'ανανεώνεται αυτόματα μία φορά το μήνα πχ ένα 12ευρο από μία πιστωτική κ αυτόματα να ενεργοποιείται ένα combo πακέτο ομιλία+δεδομένα; Ναι, αυτόματη ανανεωση με χρέωση πιστωτικής και υπάρχει το call to all auto. Στην εφαρμογή της what's up πατώντας τον σταυρό δίπλα στο ποσό, επιλέγεις αυτόματη ανανεωση. Μετά πηγαίνεις στα πακέτα και στο calls to all διαλέγεις το calls to all auto. Σου δίνει +100 λεπτά δώρο. Edited November 11, 2022 by algedan 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 να σαι καλά, μ'έσωσες θα το τσεκάρω. Αν γνωρίζεις, αυτή η αυτόματη ανανέωση περνάει μόνη της τα αχρησιμοποίητα λεπτά/data του προηγούμενου μήνα στον επόμενο; Σαν κάτι τέτοιο θυμάμαι οτι έπαιζε αν έκανες ανανέωση πριν λήξει (ίσως ήταν κ άλλης εταιρείας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 (edited) Γιατί δεν την κάνεις φρογκ και να της βάζεις από το cosmote app 10€ κάθε 3 μήνες; Θα της ενεργοποιεις το μηνιαίο πακετο ομιλίας 3,02€ από το app, πριν λήξει το προηγουμενο πακετο και θα προστιθενται όλα τα υπολοιπομενα λεπτά. Π.χ. της βάζεις σήμερα 10€ ονλαιν από το cosmote app και της ενεργοποιεις το πακετο ομιλίας των 3,02€ (πρωτος μήνας). 1-2 μέρες πριν λήξει το πακετο, της ενεργοποιεις το ίδιο πακετο (δευτερος μήνας). 1-2 μέρες πριν λήξει το δευτερο πακετο, της ενεργοποιεις το ίδιο πακετο (τρίτος μήνας). Πριν λήξει το πακέτο, της βάζεις 10€ και ξαναενεργοποιείς τον ίδιο πακετο κ παει λέγοντας. Το υπόλοιπο των 10€ φτάνει για 3 πακετα. Ολα τα κάνεις μέσω του cosmote app, απλά θα σημειώνεις κάθε μήνα ποτε λήγουν τα πακετα. Edited November 11, 2022 by Mobileras 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 είναι μπέρδεμα κ πρέπει να μαι από πάνω συνεχώς, το ξεχνάω, έχω προσπαθήσει πολλές φορές κ όλο λήγει για καμιά βδομάδα κ μετά το παίρνω πρέφα, θέλω κάτι αυτόματο μεν αλλά οχι κ σύνδεση να φεύγουν 24ρια κάθε μήνα, 12 είναι οκ. Πλάκα πλάκα για μένα ίσως συμφέρει η frog, χρησιμοποιώ ελάχιστη ομιλία κ κάτι ψιλολόγια δεδομένα που κ που όταν είμαι εκτός για notifications/gps. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts