papathvas Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Βλέπω στην ανανέωση προστέθηκε η επιλογή για τιμολόγιο. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Χαιρεται! Γνωριζετε αν γινεται η αποστολη της ταυτοτητας και των υπολοιπων δικαιολογητικων μεσω email σε περιπτωση φορητοτητας καρτοκινητου απο το 13897 ετσι ωστε να γλυτωσω καποιες μερες απο το να περιμενω την κουριερ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Χαιρεται! Γνωριζετε αν γινεται η αποστολη της ταυτοτητας και των υπολοιπων δικαιολογητικων μεσω email σε περιπτωση φορητοτητας καρτοκινητου απο το 13897 ετσι ωστε να γλυτωσω καποιες μερες απο το να περιμενω την κουριερ; Sent from my iPhone using TapatalkΌτι και να στείλεις πρέπει να υπογράψεις τα χαρτιά που θα σου φέρει ο κούριερ στο σπίτι και θα πάρει τα δικαιολογητικά. Τότε θα σου παραδώσει την σιμ. Χωρίς υπογραφή νομίζω ότι δεν γίνεται τίποτα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ότι και να στείλεις πρέπει να υπογράψεις τα χαρτιά που θα σου φέρει ο κούριερ στο σπίτι και θα πάρει τα δικαιολογητικά. Τότε θα σου παραδώσει την σιμ. Χωρίς υπογραφή νομίζω ότι δεν γίνεται τίποτα πλέον. Εννοω οτι αυτο που πρεπει να υπογραψω, να το εκτυπωσω εγω σπιτι μου, να το συμπληρωσω κ να το υπογραψω, να το σκαναρω και να τους το στειλω κατευθειαν μεσω email.. αυτο το ειχα κανει για φορητοτητα σταθερου στην κοκκινη.. απλα δεν ξερω αν το δεχονται στην cosmote.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Θέλω να κάνω το τηλέφωνο μου καρτοκινητό, αλλά το ίντερνετ να το έχω στη δεύτερη SIM. H πρώτη που θα είναι για ομιλία θα έχει voLTE? Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Ανάλογα με τη συσκευή. Αν υποστηρίζει volte και στις 2 υποδοχές ταυτόχρονα, μπορεί να γίνει αυτό που λες. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Ανάλογα με τη συσκευή. Αν υποστηρίζει volte και στις 2 υποδοχές ταυτόχρονα, μπορεί να γίνει αυτό που λες. Sent from my Galaxy S10eMate 20 X έχω. Ορίστε και τα specs. https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/huawei_mate_20_x-ampp-9369.php Το voLTE λειτουργεί και χωρίς δεδομένα στην κάρτα; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω 2 καρτοκινητά ( cosmoκάρτα), το ένα γίνεται μονίμως χρήση για τηλέφωνα, το άλλο και τηλέφωνα και data Και sms.. Όπως καταλαβαίνεται, συσσωρευτικά έχουν μαζευτεί πολλά GB data, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ στο 1ο καρτοκινητό και επειδή η χρήση του γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τηλέφωνα όπως σας είπα δεν μπορούν να 'εκμεταλλευτούν'.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω μεταφορά των ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ - ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΤΩΝ data στο άλλο καρτοκινητό μου?:blink: Και τα 2 είναι στο όνομά μου εννοείται. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 (edited) Mate 20 X έχω. Ορίστε και τα specs. https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/huawei_mate_20_x-ampp-9369.php Το voLTE λειτουργεί και χωρίς δεδομένα στην κάρτα; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦυσικά. Δεν έχει καμία σχέση με τα δεδομένα. Και κλειστά να τα έχεις, το volte λειτουργεί. Σκέψου ότι απλά είναι η δυνατότητα να λειτουργεί το τηλέφωνο για κλήσεις και sms κάτω από δίκτυο 4G, κάτι που παλαιότερα δεν μπορούσε να γίνει και όταν χρειάζονταν να πραγματοποιήσεις κλήση έριχνε τον τύπο δικτύου σε 3G/2G. Δεν αλλάζει τίποτα στο πως χρεώνεται η κλήση. Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω 2 καρτοκινητά ( cosmoκάρτα), το ένα γίνεται μονίμως χρήση για τηλέφωνα, το άλλο και τηλέφωνα και data Και sms.. Όπως καταλαβαίνεται, συσσωρευτικά έχουν μαζευτεί πολλά GB data, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ στο 1ο καρτοκινητό και επειδή η χρήση του γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τηλέφωνα όπως σας είπα δεν μπορούν να 'εκμεταλλευτούν'.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω μεταφορά των ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ - ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΤΩΝ data στο άλλο καρτοκινητό μου?:blink: Και τα 2 είναι στο όνομά μου εννοείται. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όχι, δυστυχώς. Το μόνο "παρεμφερές" που μπορείς να κάνεις είναι να αντικαταστήσεις τη sim με διπλή, και να βάλεις την δεύτερη σε κάποια συσκευή που μπορεί να κάνει χρήση του internet. Ωστόσο θα πρέπει να κλείνεις την πρώτη όση ώρα λειτουργεί η 2η. Sent from my Galaxy S10e Edited January 14, 2020 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Τελικα εκανα αιτηση φορητοτητας μεσω του 13888 οπου φυσικα εκει με εστειλαν απο το 13897. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Η twin sim στο whatsup έχει χρέωση ανά μήνα;;; Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Όχι, μια χρέωση εφάπαξ. Νομίζω 15€ έχει πάει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Πώς θα δω αναλυτικό λογαριασμό στο what's up? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Θα το ζητήσεις από ένα κατάστημ Cosmote ή Germanos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Θα το ζητήσεις από ένα κατάστημ Cosmote ή Germanos.Ευχαριστώ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Πώς θα δω αναλυτικό λογαριασμό στο what's up? Πιο παλιά το ειχα κανει μεσω του mycosmote. Δεν ξερω αν γινεται ετσι ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Σημερα το πρωι οπως ειπα κ ποιο πανω εκανα την αιτηση φορητοτητας μεσω του 13888.. Απο ποτε θα στειλουν λετε την SIM? Βασικα ποτε θα την παραλαβω ετσι ωστε να ξερω για να εχω ετοιμη και την φωτοτυπια; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Πιο παλιά το ειχα κανει μεσω του mycosmote. Δεν ξερω αν γινεται ετσι ακομη. Μέσω του my cosmote βγαίνει για τα συμβόλαια. Στα καρτοκινητα μπορείς να την ζητήσεις από ένα κατάστημα ή από το 13888 (2106513888) και μπορούν να στην στείλουν και με mail μέσα σε 15 εργάσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Έχω ένα whatsup σε ένα GPS αυτοκινήτου. Για να ανανεώνετε απλά ο αριθμός αν κάθε 2 μήνες μου κάνουν μια μεταφορά 10€ και τα στέλνω ξανά πίσω είμαι οκ; χωρίς καμία ανανέωση θα ανανεώνεται πάντα ο αριθμός μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Αν λάβεις πόσο από μεταφορά υπολοίπου πρέπει πρώτα να βάλεις κάρτα για να μπορείς μετά να κάνεις και εσύ μεταφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Έχω ένα whatsup σε ένα GPS αυτοκινήτου. Για να ανανεώνετε απλά ο αριθμός αν κάθε 2 μήνες μου κάνουν μια μεταφορά 10€ και τα στέλνω ξανά πίσω είμαι οκ; χωρίς καμία ανανέωση θα ανανεώνεται πάντα ο αριθμός μου;Πως δεν το είχαμε σκεφτεί κι εμείς αυτό το κόλπο; Δεν λειτουργεί έτσι το easy transfer φίλε μου. Κατ αρχήν αυτός που στέλνει πρέπει να έχει κάνει 20 ευρώ ανανεώσεις τους τελευταίους 4 μήνες. Μετά ο παραλήπτης εφόσον έχει δεχτεί χρήματα από easy transfer δεν μπορεί να ξαναστείλει κι ας πληρεί την από πάνω προϋπόθεση. Πρέπει να ξανακάνει μια ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω για να ξεμπλοκαρει και να του επιτρέψει να στείλει πίσω χρήματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε τα ψιλά γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Οπότε για να διατηρώ απλά τον αριθμό και να λειτουργεί, 10€ κάθε 2 μήνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 (edited) Οπότε για να διατηρώ απλά τον αριθμό και να λειτουργεί, 10€ κάθε 2 μήνες;Πιστεύω ότι αντί να βάζεις σε άλλους χρήματα και να τα στέλνεις στο GPS, να βάζεις στο GPS και να τα στέλνεις στους άλλους. Άρα με μία δεκάρα κάθε δύο μήνες μαζεύεις 20€ κάθε 4μηνες και μετά μπορείς να τα στέλνεις μαζεμένα σε άλλα τηλέφωνα. Ή μπορεί να βάλεις με τη μία 20 ευρώ και να τα μοιράσεις σε άλλα τηλέφωνα Κοζάνη. Καλή η πρώτη σκέψη σου απλώς πρέπει να αντιστρέψεις τη διαδικασία αποστολής. Αν τώρα το GPS που έχεις στέλνει μόνο μηνύματα συναγερμού και σπάνια, υπάρχουν κάρτες που δεν λήγουν ποτέ. Ψάξε intertelecom. Edited January 14, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μέσω του my cosmote βγαίνει για τα συμβόλαια. Στα καρτοκινητα μπορείς να την ζητήσεις από ένα κατάστημα ή από το 13888 (2106513888) και μπορούν να στην στείλουν και με mail μέσα σε 15 εργάσιμες. Όχι, όχι για What's Up το είχα κάνει είμαι βέβαιος, αλλά μιλάμε για 3-4 χρόνια πριν. Θα το ψάξω και αν βρω κάτι θα επανέλθω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Κατ αρχήν αυτός που στέλνει πρέπει να έχει κάνει 20 ευρώ ανανεώσεις τους τελευταίους 4 μήνες. Μετά ο παραλήπτης εφόσον έχει δεχτεί χρήματα από easy transfer δεν μπορεί να ξαναστείλει κι ας πληρεί την από πάνω προϋπόθεση. Πρέπει να ξανακάνει μια ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω για να ξεμπλοκαρει και να του επιτρέψει να στείλει πίσω χρήματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε τα ψιλά γράμματα Στέλνω σε ένα whats up του πατέρα μου 10€ ανά δίμηνο για να μην γίνει φραγή στο νούμερο. Ο πατέρας μου με το ζόρι να μιλήσει 10-15 λεπτά τον μήνα, οπότε έχουν μαζευτεί αρκετά χρήματα στο νούμερο του. Εαν του βάλω κάρτα 20€ μπορώ μετά να μεταφέρω όλο το ποσό που μαζεύτηκε στον πατέρα μου πίσω στο δικό μου whats up; Μέχρι τι ποσό μπορώ να μεταφέρω πίσω στο δικό μου κινητό; Το ποσό που μαζεύτηκε είναι πάνω από 100€. Μπορώ άμεσα μετά την εισαγωγή μια κάρτας των 20€ να κάνω την μεταφορά ή πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts