Mikakilo Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Εγω αγοραζα το play now unlimited με 15 ευρω για απεριοριστο youtube και οπως τους απεδειξα με σκρηνσοτς, μου ετρωγε απο τα γενικης χρησης δεδομενα. Εστειλα πολλα σκρην σοτς και ημεηλς, 3-4 τηλεφωνα και καθε φορα αναγκαζομουν να τους τα εξηγω απο την αρχη, οποτε βγηκα στο συμπερασμα οτι ή ειναι χαζοί ή το παίζουν χαζοι. Αυτοι χανουν τα λεφτα μου, εγω τα δινω σε αλλη εταιρια και γινεται σωστά η δουλειά μου, άκρως επαγγελματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Το play now παίζει κανονικά. Αυτό που γίνεται με συμφέρει, πιο φθηνά ΜΒ ουσιαστικά παίρνω αλλά πχ τώρα με την προσφορά της BF τα ΜΒ μου λήγουν και εγώ δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε άλλα site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Αρκετές φορές που έχω βάλει το play now unlimited υπάρχουν πολλά θέματα. Το ποιο κλασικό που έγινε το καλοκαίρι είναι ότι έτρωγε από τα κανονικά. Μετά από καυγάδες τηλεφωνικούς βάλανε 30gb γενικής χρήσης. Η λύση είναι μία για να φτιάξει τα θέματα επιτέλους σε αυτό το πακέτο καταγγελία στην ΕΕΤΤ όσοι έχουνε πρόβλημα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Δε θα γινει τιποτε με την καταγγελια, για τον απλουστατο λόγο οτι η κοσμοτε θα ισχυριστει οτι εγινε περισσοτερη χρηση γενικου ιντερνετ. Ο άλλος λόγος είναι γνωστός σε όλους οτι η εεττ ειναι διακοσμητικη υπηρεσια που κανει 2-3 μεγαλες ανακοινωσεις καθε ετος για βα δικαιολογει τους μισθους της. Η μοναδικη λυση, που θα τους κοστισει, ειναι η μη αγορα του πακετου. Τωρα εαν κάποιος έχει τόσο ελευθερο χρονο, μπορει να το αγορασει και να το εχει επι 1 μηνα στην πριζα και να παιζει συνεχεια youtube και να τους κάνει χοντρή μήνυση στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Κάνεις λάθος πολλές περιπτώσεις δικές μου και άλλων τις έχει λύσει η ΕΕΤΤ. Απλά θέλει χρόνο η διαδικασία. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Κάνεις λάθος πολλές περιπτώσεις δικές μου και άλλων τις έχει λύσει η ΕΕΤΤ. Απλά θέλει χρόνο η διαδικασία. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα ηθελες να μοιραστείς μαζι μας μια απο τις πολλες υποθεσεις σου που έχει λυσει η ΕΕΤΤ? Γιατι μου φαίνεται περίεργο να μην εχει ικανοποιηθεί κανείς μας εκτος απο σενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Το play now παίζει κανονικά. Αυτό που γίνεται με συμφέρει, πιο φθηνά ΜΒ ουσιαστικά παίρνω αλλά πχ τώρα με την προσφορά της BF τα ΜΒ μου λήγουν και εγώ δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε άλλα site.Μήπως χρησιμοποιείς VPN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Όχι τίποτα. Και άλλοι το έχουν αναφέρει, και εγώ με άλλη συσκευή το παρατήρησα. Δεν φαίνεται να τους νοιάζει ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι και κάτι τόσο σοβαρό όσο το play now unlimited. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 στο wu αν αντι για τις 1200 το πρωι που χανω τα λεπτα απο πακετο επειδη τελειωνει ο μηνας αγοραω πακετο στις 1800 το απογευμα δεν υπαρχει τροπος να επανερθουν τα υπολοιπα παλι πισω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Υπάρχει πιθανότητα να τα πάρεις πίσω εκείνη την στιγμή που ενεργοποιείται το πακέτο αλλά θεωρητικά πρέπει να ανανεώσεις πριν λήξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Υπάρχει πιθανότητα να τα πάρεις πίσω εκείνη την στιγμή που ενεργοποιείται το πακέτο αλλά θεωρητικά πρέπει να ανανεώσεις πριν λήξουν. μπα οχι δεν μου τα μετέφερε ελεγα μηπως ειχε κανενα τηλ να παρω και να το κανουν αυτοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Εγω αγοραζα το play now unlimited με 15 ευρω για απεριοριστο youtube και οπως τους απεδειξα με σκρηνσοτς, μου ετρωγε απο τα γενικης χρησης δεδομενα. Εστειλα πολλα σκρην σοτς και ημεηλς, 3-4 τηλεφωνα και καθε φορα αναγκαζομουν να τους τα εξηγω απο την αρχη, οποτε βγηκα στο συμπερασμα οτι ή ειναι χαζοί ή το παίζουν χαζοι. Αυτοι χανουν τα λεφτα μου, εγω τα δινω σε αλλη εταιρια και γινεται σωστά η δουλειά μου, άκρως επαγγελματικά. Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που να προσφέρει Unlimited play σε καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που να προσφέρει Unlimited play σε καρτοκινητά.Με τα ίδια χρήματα,15 ευρω, παίρνεις γύρω στα 45 gb για YouTube αν ενεργοποιείς εβδομαδιαία πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 οντως δεν υπάρχει αλλά ολα εξαρτώνται απο το ποσα mb χρειάζεσαι πραγματικά. σε αλλη εταιρεια εχεις 6gb την εβδομαδα δηλαδη με τα 15 ευρω παιρνεις 42 gb το μηνα και δουλευει απροσκοπτα.. τωρα αν θες περισσοτερα mb ή και μεχρι τα 3 tb που δινει το playnow, τοτε ναι η πρασινη ειναι μονοδρομος.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που να προσφέρει Unlimited play σε καρτοκινητά. Έχεις δίκιο, η εναλλακτική λύση, που με εξυπηρετεί και έχω και περίσσευμα data και χρημάτων, ειναι η παρακάτω: οντως δεν υπάρχει αλλά ολα εξαρτώνται απο το ποσα mb χρειάζεσαι πραγματικά. σε αλλη εταιρεια εχεις 6gb την εβδομαδα δηλαδη με τα 15 ευρω παιρνεις 42 gb το μηνα και δουλευει απροσκοπτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 οντως δεν υπάρχει αλλά ολα εξαρτώνται απο το ποσα mb χρειάζεσαι πραγματικά. σε αλλη εταιρεια εχεις 6gb την εβδομαδα δηλαδη με τα 15 ευρω παιρνεις 42 gb το μηνα και δουλευει απροσκοπτα.. τωρα αν θες περισσοτερα mb ή και μεχρι τα 3 tb που δινει το playnow, τοτε ναι η πρασινη ειναι μονοδρομος.. Επειδή δεν είμαι τόσο ψαγμένος, έχεις κάνα λινκ να διαβάσω ποια εταιρία δίνει τόσα gb την εβδομάδα; Θα με ενδιέφερε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 4x6=42? Ή κάτι μου διαφεύγει? Με ενδιαφέρει και εμένα με 15€ να έχω 42gb ή έστω 24, που μπορώ να το βρω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 4x6=42? Ή κάτι μου διαφεύγει? Με ενδιαφέρει και εμένα με 15€ να έχω 42gb ή έστω 24, που μπορώ να το βρω αυτο?Μιλάμε για mb για YouTube. Μιλάγαμε για αντίστοιχο του play now unlimited στην V. Είναι το εβδομαδιαίο πακέτο που σου δίνει με 2 ευρώ 5 gb (δίνει 6gb όμως) για βίντεο. Απλώς τα 45 βγαίνουν αν χαλάσεις τα 15 ευρω που θα χάλαγες για το play now unlimited. Νομίζω βγαίνουμε λίγο εκτός θέματος όμως. Ας βάλουμε μια τελεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 (edited) Ακριβώς αυτό. Αν θέλει ο mod ας τα παει στο θέμα τoυ cu. 4x6=42? Ή κάτι μου διαφεύγει? Με ενδιαφέρει και εμένα με 15€ να έχω 42gb ή έστω 24, που μπορώ να το βρω αυτο? Υπο συνθήκες.. με 14€ παίρνεις 7 φορές το εβδομαδιαίο πακέτο των 2€ που δίνει 5gb (ανεπίσημα 6 για την ώρα) και έχεις αυτα τα gb. Με την προυπόθεση φυσικά ότι σου φτάνουν τα 6gb ανα εβδομάδα για την σχεδόν αντίστοιχη χρήση (σχεδόν γιατι πχ της voda το videopass δεν δίνει cosmote tv αν πχ θες τέτοιο) με το playnow.. Edited December 3, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Παίδες καλησπέρα. Μένω σε ένα συγκρότημα όπου υπάρχει free WiFi, αλλά η ταχύτητα πέφτει δραματικά κάποιες ώρες (που προφανώς χρησιμοποιούν και οι άλλοι ένοικοι). Έχω μια 65" και για προβολή hdr περιεχομένου σε Netflix, ούτε λόγος. Ούτε καν δεν σηκώνει HD αναπαραγωγή στο Cosmote Replay TV. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως η λύση μου είναι το Unlimited play now το οποίο θα δ διαμοιραζω με συσκευή κλπ κλπ, γιατί οι ταχύτητες που πιάνει το 4g είναι 30mbps+. Απλά αναρωτιέμαι, θα μπορεί να ξεκαθαρίσει ότι πχ το περιεχόμενο είναι από Netflix; Επίσης με το cosmote replay tv θα συμβαίνει το ίδιο; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Εξαρτάται από την συσκευή που θα χρησιμοποιήσεις. Ξεκινάς βέβαια από το γεγονός ότι θεωρητικά δεν προορίζεται για διαμοιρασμό αλλά για χρήση στο κινητό που έχεις τη sim. Το καλοκαίρι που το αγόρασα πρώτη φορά, έχοντας βάλει τη sim σε κινητό Nokia και κάνοντας hot spot, μου κατανάλωνε από τα κανονικά δεδομένα. Δοκιμάζοντας με άλλη συσκευή (Motorola), δούλεψε κανονικά. Έβλεπα σε άλλες συσκευές, όπως κινητά, tablet και το κουτάκι της wind YouTube, Netflix και cosmote TV go και έτρωγε από το play now. Ωστόσο όλες οι συσκευές ήταν android. Δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί με smart TV. Πρόσφατα αγόρασα ένα 4G router tp link, και δοκιμάζοντας το ίδιο με playstation 4 δείχνει να δουλεύει. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Απ' όσο θυμάμαι το Play now περιορίζει την ποιότητα του stream (βασικά το bitrate) σε κάποιο χαμηλό όριο. Το να βλέπεις 480p στις 65" πιθανόν να μην σε ικανοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Δεν ισχύει πλέον αυτό(παλαιότερα όντως έτσι ήταν). Κανονικά παίζει σε full HD. 4k δεν έχω τη δυνατότητα να δοκιμάσω. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Να ρωτήσω κάτι.. Καρτοκινητα που μπαίνουιν στο Cosmote One, παίρνουν 1.000 λεπτά πρός τα άλλα κινητά/σταθερά του Cosmote One? Είτε είναι Whatsup είτε είναι Cosmoκάρτα; Ή δεν παίρνουν τίποτα; Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 ναι, παιρνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts