Mikakilo Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Προφανώς δεν έχεις καλό σήμα εκεί που βρίσκεσαι. Εσύ μην δίνεις. Εγώ θα δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Ακριβώς αυτό. Ας βγάλουν το πακέτο και σε όποιον βολεύει να έχει δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 30€, για το υπάρχον δίκτυο δε δίνω σε καμία περίπτωση. Όταν και αν αποφασίσουν να δώσουν σοβαρό δίκτυο και οι 3, που δε χαλάει με το ψιλόβροχο, το συζητάω. Μέχρι τότε, με 3τοκοσμικό δίκτυο, μόνο 3κοσμικές τιμές μπορούν να ζητούν. Φίλε μου τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Αν στην περιοχή που μένεις και οι τρεις πάροχοι έχουν τριτοκοσμικό δίκτυο όπως λες τότε μήπως δεν έχει να κάνει με τους παρόχους αλλά με το σημείο στο οποίο βρισκεσαι; αν από την άλλη η cosmote εχει τριτοκοσμικό δίκτυο στην περιοχή σου όπως λες τότε η φορητότητα είναι μια διαδικασία πανεύκολη, σύντομη και πολύ φτηνή, δεν σε κρατάει κάποιος με το ζόρι σε κανένα δίκτυο. Από την άλλη οποιος είναι ευχαριστημένος με το επίπεδο υπηρεσιών που απολαμβανει και επίτρεψέ μου να σου πω ότι με cosmote που ειμαι πλέον μόνο τριτοκοσμικό δεν χαρακτηρίζεις το δίκτυο της, μπορεί όπως και εγώ να ζητάει unlimited πακέτα και όποτε τα δίνουν τα ενεργοποιω. Το ότι δεν τα δίνει άλλος ούτε και σαν δώρο από μόνο του κάτι λέει αν δεν τα λεει ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Καλησπέρα, η COSMOTE εχει το καλυτερο δικτυο που εχω δει ΠΟΤΕ σε κινητη για να πω την αληθεια. Ομως και δυστυχως εχει μερικα σημεια που ειναι με προβληματα ληψης. Πχ χτες το Σαββατο ειχα παει στο Γραμματικο Μαραθωνα ημουν ψηλα σε βουναλακι, κοντα στην Ραμνους για οσους ξερουν απο εκει και ειχα μονο Edge με πολυυυυ μειωμενο σημα κιολας. Ενταξει να εχουμε παντου μαλλον ειναι ανεφικτο, αλλα σε γενικες γραμμες εχει το καλυτερο γιαυτο και την προτιμω μακραν. Και εχει σημασια ο καθενας που κινειται οποτε επιλεγει ποια τον καλυπτει, εμενα πχ η Voda δεν εχει σημα στην δουλεια μου και σπιτι μου η Wind εχει τρομερα προβληματα, οποτε η cosmote ειναι μονοδρομος αν και στο εξοχικο οταν ειμαι μεσα στο σπιτι και αυτη μαπα εχει...:lol: αλλα εκει εχω wifi ετσι κι αλλιως. Εμενα με εχει βολεψει πολυ το W.U, αληθεια επειδη ειμαι ξεχασιαρης και δεν θυμαμαι, υπαρχει καποιος τροπος να μαθω ποσα χρονια εχω το νουμερο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Καλησπέρα, η COSMOTE εχει το καλυτερο δικτυο που εχω δει ΠΟΤΕ σε κινητη για να πω την αληθεια. Ομως και δυστυχως εχει μερικα σημεια που ειναι με προβληματα ληψης. Πχ χτες το Σαββατο ειχα παει στο Γραμματικο Μαραθωνα ημουν ψηλα σε βουναλακι, κοντα στην Ραμνους για οσους ξερουν απο εκει και ειχα μονο Edge με πολυυυυ μειωμενο σημα κιολας. Ενταξει να εχουμε παντου μαλλον ειναι ανεφικτο, αλλα σε γενικες γραμμες εχει το καλυτερο γιαυτο και την προτιμω μακραν. Και εχει σημασια ο καθενας που κινειται οποτε επιλεγει ποια τον καλυπτει, εμενα πχ η Voda δεν εχει σημα στην δουλεια μου και σπιτι μου η Wind εχει τρομερα προβληματα, οποτε η cosmote ειναι μονοδρομος αν και στο εξοχικο οταν ειμαι μεσα στο σπιτι και αυτη μαπα εχει...:lol: αλλα εκει εχω wifi ετσι κι αλλιως. Εμενα με εχει βολεψει πολυ το W.U, αληθεια επειδη ειμαι ξεχασιαρης και δεν θυμαμαι, υπαρχει καποιος τροπος να μαθω ποσα χρονια εχω το νουμερο μου? μπορεις να καλεσεις την εξυπηρετηση πελατων και να ζητησεις να μαθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μόλις βγήκε προσφορά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μέχρι 2/12 ενεργοποίηση, πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μετά τις 25/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Iσχύει Επισης απεριοριστα data δωρεάν για Black Friday τριήμερο για όσους έχουν συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μέχρι 2/12 ενεργοποίηση, πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μετά τις 25/10 Δε νομίζω να ισχύει το 25/10. Το κινητό της μάνας μου που το διαχειρίζομαι μπήκε κάρτα 29/09 (στο 2μηνο βάζω) και της ήρθε η προσφορά 5GB στο frog όπως και σε εμένα που έβαλα κάρτα 11/10 επίσης frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μόλις βγήκε προσφορά.Είσαι άρχοντας. Για όποιον μπαίνει σπάνια στην εφαρμογή ήταν καλή η ενημέρωση. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μόλις βγήκε προσφορά. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Η κοσμοτε ανοίγει το δρόμο, να δούμε εαν θα απαντήσει ο ανταγωνισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Προφανώς δεν έχεις καλό σήμα εκεί που βρίσκεσαι. Εσύ μην δίνεις. Εγώ θα δώσω. Προφανώς το μέτριο 4g από όλους τους παρόχους και το μηδενικό σε ταχύτητα 3g, που αλλάζει ακόμα κι αν "κοιτάξουμε στραβά" τη συσκευή μας, δεν αξίζει πάνω από 5€/μήνα. Για να μη βάλω στη συζήτηση και την εξυπηρέτηση πελατών.... Αλλά, ναι, δώσ' τα.. Να συνεχιστεί η ίδια "ωραία" κατάσταση.. Δεν πιστεύω να σε πειράξει αν αυξηθεί περισσότερο η ελάχιστη ανανέωση... :rolleyes: Φίλε μου τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Αν στην περιοχή που μένεις και οι τρεις πάροχοι έχουν τριτοκοσμικό δίκτυο όπως λες τότε μήπως δεν έχει να κάνει με τους παρόχους αλλά με το σημείο στο οποίο βρισκεσαι; αν από την άλλη η cosmote εχει τριτοκοσμικό δίκτυο στην περιοχή σου όπως λες τότε η φορητότητα είναι μια διαδικασία πανεύκολη, σύντομη και πολύ φτηνή, δεν σε κρατάει κάποιος με το ζόρι σε κανένα δίκτυο. Από την άλλη οποιος είναι ευχαριστημένος με το επίπεδο υπηρεσιών που απολαμβανει και επίτρεψέ μου να σου πω ότι με cosmote που ειμαι πλέον μόνο τριτοκοσμικό δεν χαρακτηρίζεις το δίκτυο της, μπορεί όπως και εγώ να ζητάει unlimited πακέτα και όποτε τα δίνουν τα ενεργοποιω. Το ότι δεν τα δίνει άλλος ούτε και σαν δώρο από μόνο του κάτι λέει αν δεν τα λεει ολα Τα ΒΠ δε νομίζω να είναι προβληματικό σημείο... Να φανταστώ δεν πέφτει ποτέ σε 3g η συσκευή σου, σωστά;... Έχουμε εξασφαλίσει το 4g, εννοείται με ταχύτητες εξωτερικού, αφού έχουμε τις αντίστοιχες (και πολλές φορές υψηλότερες) τιμές... :rolleyes: Το 5g δε μπορεί να έρθει αρκετά γρήγορα.. :lol: P.S.: Όλοι οι πάροχοι το ίδιο είναι, αφού και οι πελάτες δεν αλλάζουν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Το να σταματήσουμε την κατανάλωση δεν νομιζω οτι θα τους αναγκασει να βελτιώσουν το δικτυο (και οι 3). Ισως φερει να αντίθετα αποτελέσματα, αφου θα χασουν εσοδα που αυτο σημαινει αυξησεις τιμων και μειωση υπηρεσιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Το να σταματήσουμε την κατανάλωση δεν νομιζω οτι θα τους αναγκασει να βελτιώσουν το δικτυο (και οι 3). Ισως φερει να αντίθετα αποτελέσματα, αφου θα χασουν εσοδα που αυτο σημαινει αυξησεις τιμων και μειωση υπηρεσιων. Μικρότερη κατανάλωση, όμως, ειδικά από άτομα που όντως δε χρειάζονται το κινητό ενσωματωμένο στο χέρι ή το αυτί τους για επαγγελματικούς λόγους, νομίζω μπορεί να επιτευχθεί. Λίγος συντονισμός των καταναλωτών δε θα έκανε κακό το '20... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 όλα τα χρόνια η ίδια κλάψα. η cosmote αυτή την στιγμή ειναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει απεριόριστο ιντερνετ για όποιον το ψάχνει. απλά και ωραία. Στάλθηκε από το H96 Max RK3318 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 όλα τα χρόνια η ίδια κλάψα. η cosmote αυτή την στιγμή ειναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει απεριόριστο ιντερνετ για όποιον το ψάχνει. απλά και ωραία. Στάλθηκε από το H96 Max RK3318 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε συμβόλαιο όμως το Platinum που είναι απεριόριστο στα 150 ευρώ τον μήνα συν τον φόρο ενώ στην Ευρώπη έχει 25 με 50 ευρώ. Όταν δώσουν πραγματικά απεριόριστα σε ευρωπαϊκές τιμές τότε το συζητάμε. Τώρα είναι απεριόριστο γιαλαντζι. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Το να σταματήσουμε την κατανάλωση δεν νομιζω οτι θα τους αναγκασει να βελτιώσουν το δικτυο (και οι 3). Ισως φερει να αντίθετα αποτελέσματα, αφου θα χασουν εσοδα που αυτο σημαινει αυξησεις τιμων και μειωση υπηρεσιων. Σωστά.Εδώ κάνουν συνέχεια αυξήσεις τιμών, με αυξημένη κερδοφορία το '19,όπως ανακοινώνουν, φανταστείτε να χάσουν έσοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Σε συμβόλαιο όμως το Platinum που είναι απεριόριστο στα 150 ευρώ τον μήνα συν τον φόρο ενώ στην Ευρώπη έχει 25 με 50 ευρώ. Όταν δώσουν πραγματικά απεριόριστα σε ευρωπαϊκές τιμές τότε το συζητάμε. Τώρα είναι απεριόριστο γιαλαντζι. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδύσκολα θα συμβεί αυτό άμεσα κατά την γνώμη μου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 παιδιά στο what's up DIY, γίνονται roll over τα MB και τα λεπτά ομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Ναι κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 δύσκολα θα συμβεί αυτό άμεσα κατά την γνώμη μου.Τώρα θα προσπαθούν να απηυδήσουν τους χρήστες καρτοκινητού με τις συνεχόμενες αυξήσεις για να πάνε σε καρτο συμβόλαια κοινώς να τους αρμεξουν μέχρι να έρθει η ώρα να φέρουν απεριόριστα συμβόλαια οπότε συμφωνώ με ορίζοντα 2 ετών το λιγότερο για να δούμε κάτι να κινείται. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Tώρα το What’s Up σου κάνει δώρο το #GIGA_week! ΔΩΡΟ 5GB για 7 ημέρες, για να κάνεις τις αγορές σου την εβδομάδα του Black Frid Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Τώρα θα προσπαθούν να απηυδήσουν τους χρήστες καρτοκινητού με τις συνεχόμενες αυξήσεις για να πάνε σε καρτο συμβόλαια κοινώς να τους αρμεξουν μέχρι να έρθει η ώρα να φέρουν απεριόριστα συμβόλαια οπότε συμφωνώ με ορίζοντα 2 ετών το λιγότερο για να δούμε κάτι να κινείται. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω πιστεύω οτι οι εταιρίες προσαρμόζονται και μετά τα αμέτρητα φέσια των συμβολαίων, προτιμούν τα προπληρωμενα προγράμματα, δηλαδή την καρτοκινητη. Και οι τρείς εταιρίες ασχολούνται με το μεγιστο κερδος στην καρτοκινητη, γι'αυτό και οι ελαχιστες αλλαγες στα συμβόλαια. Απο τη στιγμη που η εεττ δεν τους πιεζει, καθυστερουν οσο μπορουν το φτηνό ίντερνετ και την φτηνη ομιλια, αλλά ευτυχώς (τελικα) που στον ΟΤΕ υπάρχει το ξένο μέλος το οποιο δειχνει ευρωπαϊκή νοοτροπία. Πιο παλιά, ο ΟΤΕ ηταν ο ακριβοτερος, αλλά τα τελευταία χρονια πρωτοπορει στις χαμηλότερες τιμές και καλύτερες προσφορές. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tώρα το What’s Up σου κάνει δώρο το #GIGA_week! ΔΩΡΟ 5GB για 7 ημέρες, για να κάνεις τις αγορές σου την εβδομάδα του Black Frid Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Λέμε για την Cosmote και παραπονιόμαστε για την έλλειψη πακέτων με απεριόριστα λεπτά ομιλίας ή/και δεδομένα, και εννοείται ότι έχουμε δίκιο. Όμως πέρα από το ότι θέλουν πραγματικά να αρμέξουν τους χρήστες, θεωρώ ότι είναι και θέμα bandwidth. Φαντάζεστε τι θα γίνεται αν λόγω χαμηλότερων τιμών υπάρχει περισσότερος κόσμος online; Μήπως να θυμηθούμε τι γίνεται κάθε φορά που υπάρχει μια έκτακτη ανάγκη, π.χ. φωτιές κλπ; Αν το δίκτυο πέφτει τώρα που είναι πανάκριβο, όταν θα γίνει πιο φτηνό τι θα γίνεται; Και δε θέλω καν να φανταστώ τι γίνεται στις άλλες δύο εταιρείες... Άρα, όσον αφορά τη Cosmote, επιτακτική ανάγκη είναι κυρίως να αυξήσουν την χωρητικότητα του δικτύου, και σίγουρα και τις τιμές. Φτηνές τιμές με δυσκολία στην πρόσβαση είναι δώρον άδωρον. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 https://neaselida.gr/politiki/mitsotakis-oi-parochoi-kinitis-tilefonias-na-anaprosarmosoyn-tis-timologiakes-politikes-pros-ta-kato-video/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts