Serafeim1981 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 (edited) Δεν εχω ψαξει αν εχεις μαζεψει αρκτο υπολοιπο στην καβα αν μπορεις να αγορασεις καποιο πακετο απο το υπολοιπο σου χωρις να χρεωσεις καρτα. Φυσικά και μπορείς. Και με την ανανεωση 10€ περα απο το πακετο θα παρω και 1,2 GB ; Ναι, με το reload it σε κάθε online ανανέωση. Για περισσότερα data υπάρχει και το πάρε_μοίρασε. https://www.whatsup.gr/paketa/extras/paremoirase Edited November 19, 2019 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 (edited) Πως γινεται να βαζεις 10€ και μετά την αγορά του πακετου 8,50ε να εχεις υπολοιπο 1,50ε; Δεν σου χρεωνει φορο η βονταφον; Τωρα στη vodafone που ειμαι ανανεωνω καθε μηνα μεσα απο την εφαρμογη και βαζω 10 €. Παιρνω το πακετο Cu combo 600 με 8,5€ και μου μενουν 1,5 € καβα. Edited November 19, 2019 by Mikakilo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Πως γινεται να βαζεις 10€ και μετά την αγορά του πακετου 8,50ε να εχεις υπολοιπο 1,50ε; Δεν σου χρεωνει φορο η βονταφον; Δεν κάθομαι να μετράω τα λεπτά του ευρώ σε κάθε ανανέωση, βλέπω πως αυξάνεται το υπόλοιπο και τελος. Σίγουρα θα έχει φόρο απλά δεν έχω δει πόσο. Ενδεικτικά είπα το ποσό. Πάει αθροιστικά και δεν κάθομαι κάθε φορά να κάνω υπολογισμούς. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Παίδες, κάποιος που θέλει να πάρει καινούριο νουμερο whats Up αλλά μονο esim και όχι φυσική sim, τι διαδικασία κάνει κ πόσο κοστίζει; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Παίδες, κάποιος που θέλει να πάρει καινούριο νουμερο whats Up αλλά μονο esim και όχι φυσική sim, τι διαδικασία κάνει κ πόσο κοστίζει; Cosmote esim Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Cosmote esim Για την ερώτησή μου, συγκεκριμένα, δεν υπάρχει απάντηση στην σελίδα που εγραψες. Ευχαριστώ πάντως. Νέο νούμερο με μονο esim δίνουν; Ή θα πρέπει πρώτα να δώσω πχ 10€ για φυσική κάρτα κ μετά αλλα 10€ για esim. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 (edited) Κάνοντας login στη σελίδα της Cosmote για ανανέωση υπολοίπου τρίτου, βλέπω εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, που επιτρέπει μόνο διαχείριση των στοιχείων του λογαριασμού (ΑΦΜ, συνδέσεις, κλπ). Έχει αλλάξει κάτι; Η σελίδα που δείχνει χρόνους ομιλίας, δεδομένα, κλπ από πού είναι προσβάσιμη; edit: Μετά από μερικές ώρες επανήλθε. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που μου έχει χαλάσει η δυνατότητα ανανέωσης από τη σελίδα... Edited November 21, 2019 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hortatos Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω από συμβόλαιο σε Whats up. Αυτή τη στιγμή έχω 2 νούμερα XL σε Cosmote One (+ ένα νούμερο data sharing το οποίο θα ήθελα ιδανικά να υπάρχει). Επικοινώνησα με το τμήμα προσφορών και η πρότασή τους για ανανέωση είναι αρκετά ακριβότερη και για να πω την αλήθεια έχω βαρεθεί την όλη διαδικασία φορητότητας και μετά ακύρωσης, ενώ δεν αντιμετωπίζουν με σεβασμό τους παλιούς τους πελάτες. Ποιά είναι η βέλτιστη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Τί προτείνετε για ένα ικανοποιητικό πακέτο Whats up για ομιλία και data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Τελικά μίλησα με το τηλ. κέντρο της cosmote. Νέο νουμερο με μονο esim κόστος 5€ ΑΛΛΑ δεν υπάρχει διαθεσιμότητα esim. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Τελικά μίλησα με το τηλ. κέντρο της cosmote. Νέο νουμερο με μονο esim κόστος 5€ ΑΛΛΑ δεν υπάρχει διαθεσιμότητα esim. Τί εννοούν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα; Αφού δεν υπάρχει φυσική SIM. Υποθέτω εννοούν δεν έχουν έτοιμες διαδικασίες για να προσθέτουν eSIM, όταν οι συσκευές δεν έχουν αγοραστεί από αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Τί εννοούν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα; Αφού δεν υπάρχει φυσική SIM. Υποθέτω εννοούν δεν έχουν έτοιμες διαδικασίες για να προσθέτουν eSIM, όταν οι συσκευές δεν έχουν αγοραστεί από αυτούς. Μάλλον δεν έχουν ετοιμοπαράδοτους "φακέλους" eSIM. Σου δίνουν ένα φάκελο που περιέχει εκτυπωμένο το QR Code και τα PIN και PUK, αλλά και στο email σου έρχεται σε ηλεκτρονική μορφή το QR Code. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Τί εννοούν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα; Αφού δεν υπάρχει φυσική SIM. Υποθέτω εννοούν δεν έχουν έτοιμες διαδικασίες για να προσθέτουν eSIM, όταν οι συσκευές δεν έχουν αγοραστεί από αυτούς. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό διότι η ερώτησή μου στην εξυπηρέτηση ήταν για νέο νουμερο whats up. Μου απάντησε πως δινονται esim απλά για τα καταστήματα εδω Βολο, δεν είχε κανενας να παραδώσει. Εφόσον δίνεται και μεσω email γιατί να υπάρχει ο φάκελος άραγε; Εαν τους ζητήσω να μου σταλεί μονο σε email λογικά θα μου πουν οχι. Πρέπει απαραίτητα να δώσουν και χαρτί, μην σώσουν κανενα δέντρο... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Τί εννοούν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα; Αφού δεν υπάρχει φυσική SIM. Υποθέτω εννοούν δεν έχουν έτοιμες διαδικασίες για να προσθέτουν eSIM, όταν οι συσκευές δεν έχουν αγοραστεί από αυτούς. υπαρχει φακελος ομως. Ακομα δεν ειναι τελειως online η διαδικασια, να μπορει ο πελατης απο το site πχ να ενεργοποιει την esim Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Αύριο μηδενίζεται το υπόλοιπο μου αλλά το πακέτο που έχω σε ισχύ ΔΕΝ μηδενίζεται, έτσι δεν είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Ακριβώς. Παραμένει ως τη λήξη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 edit: Μετά από μερικές ώρες επανήλθε. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που μου έχει χαλάσει η δυνατότητα ανανέωσης από τη σελίδα... έμπαινες στο account.cosmote.gr που είναι για να επεξεργαζεσαι τα στοιχεία σου. Για να μπεις ξανά στο my cosmote πρέπει να πας στο cosmote.gr και από πάνω δεξιά να πατήσεις My Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση.. Έχω κάνει σύνδεση ΟΤΕ vdsl 50αρα και μπαίνοντας στο site My cosmote είδα ότι υπάρχει στο όνομα μου ένας αριθμός κινητού για χρήση στην υπηρεσία cosmote one. Εγώ δεν έχω λάβει καμία σιμ κ έκανα μια κλήση στον αριθμό αυτό κ μου εβγαλε φραγή εισερχομένων. Μπορώ εγώ να πάω σε ένα κατάστημα και να ζητήσω τη σιμ με αυτό τον αριθμό και να είναι what's up;;; για να το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο για ίντερνετ unlimited κλπ;; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση.. Έχω κάνει σύνδεση ΟΤΕ vdsl 50αρα και μπαίνοντας στο site My cosmote είδα ότι υπάρχει στο όνομα μου ένας αριθμός κινητού για χρήση στην υπηρεσία cosmote one. Εγώ δεν έχω λάβει καμία σιμ κ έκανα μια κλήση στον αριθμό αυτό κ μου εβγαλε φραγή εισερχομένων. Μπορώ εγώ να πάω σε ένα κατάστημα και να ζητήσω τη σιμ με αυτό τον αριθμό και να είναι what's up;;; για να το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο για ίντερνετ unlimited κλπ;; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι εννοείς ίντερνετ unlimited; Το whatsup έχει συγκεκριμένα προγράμματα για ίντερνετ πάντα επί πληρωμή και τίποτα απεριόριστο. Μήπως είναι κάνα παλιός αριθμός cosmote που είχες ξεχάσει; Ότι συνδέσεις σταθερό ή κινητό έχεις στο όνομα σου θα φαίνεται στο mycosmote χωρίς να έχει σχέση απαραίτητα με την vdsl. Αν θες να μάθεις τι είναι αυτός ο αριθμός πήγαινε σε ένα Γερμανό ή πάρε την εξυπηρέτηση. Η επανέκδοση κάρτας σιμ χρεώνεται πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 (edited) Πιο καλά να πάρεις νέο αριθμό . Η αντικατάσταση SIM χρεώνεται 7,90 ευρώ. Unlimite υπάρχει στο WU Είναι το unlimited video and Music με 15 ευρώ. Edited November 21, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Πιο καλά να πάρεις νέο αριθμό . Η αντικατάσταση SIM χρεώνεται 7,90 ευρώ. Unlimite υπάρχει στο WU Είναι το unlimited video and Music με 5 ευρώ.Εννοείς 15, αν ήταν 5 θα κάναμε παρέλαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση.. Έχω κάνει σύνδεση ΟΤΕ vdsl 50αρα και μπαίνοντας στο site My cosmote είδα ότι υπάρχει στο όνομα μου ένας αριθμός κινητού για χρήση στην υπηρεσία cosmote one. Εγώ δεν έχω λάβει καμία σιμ κ έκανα μια κλήση στον αριθμό αυτό κ μου εβγαλε φραγή εισερχομένων. Μπορώ εγώ να πάω σε ένα κατάστημα και να ζητήσω τη σιμ με αυτό τον αριθμό και να είναι what's up;;; για να το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο για ίντερνετ unlimited κλπ;; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς να πάρεις sim ή να καταργήσεις τον αριθμό γιατί από ότι κατάλαβα δεν γνώριζες την ύπαρξη αυτού του αριθμού άρα δεν ξέρεις ποιος τον έχει και τι έκανε με αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Εννοείς 15, αν ήταν 5 θα κάναμε παρέλαση διορθώθηκε. Ναι 15 ευρώ είναι το unlimited Video and Music. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 έμπαινες στο account.cosmote.gr που είναι για να επεξεργαζεσαι τα στοιχεία σου. Για να μπεις ξανά στο my cosmote πρέπει να πας στο cosmote.gr και από πάνω δεξιά να πατήσεις My Cosmote. Το είχα τριπλοτσεκάρει, στο My Cosmote έμπαινα και με πετούσε στο account. Κάνοντας ακριβώς το ίδιο αργότερα, δούλεψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Το κάνει αρκετές φορές αυτό είτε γιατί δεν δουλεύει καλά κάτι είτε γιατί κάνουν κάποια συντήρηση εκείνη τη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 σήμερα,κατόπιν αιτήματός μου,διακόπηκε το συμβόλαιο που είχα με οτέ (ζήτησα μετατροπή σε κάρτα).ήδη δεν έχω σύνδεση στο τηλέφωνο,σε 6 ώρες,γράφει σε μνμ που μου έστειλαν,ενεργοποιείται η κάρτα και θα πρέπει να κάνω μια εξερχόμενη κλήση για να γίνει αυτό.θέλω να γίνει what's up κάρτα.τί βήματα ακολουθώ τώρα?στέλνω αλπακ στο 1314 με χρέωση 10€ και απλώς κάνω μια κλήση και είμαι έτοιμος? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts