Nikifoross Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Στην εφαρμογή του what's up δεν βλέπω αντίστοιχη επιλογή για τον αποκλεισμό μηνυμάτων από 5ψηφια νούμερα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk καλημέρα, μπορεις να βαλεις το my cosmote app παιζει κανονικα και για W.U! το εχω βαλει εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 καλημέρα, μπορεις να βαλεις το my cosmote app παιζει κανονικα και για W.U! το εχω βαλει εγω. Το my cosmote app δεν έχει τις υπηρεσίες του what's up όμως. Εχω 7 νούμερα στην εφαρμογη αλλά πάρε μοίρασε κτλ δεν γίνονται θέλει την κανονική εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Έχε και τις 2 εφαρμογές. Σιγά το κόπο . Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Μπορείς να βάλεις ΚΑΙ το cosmote app Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Έχε και τις 2 εφαρμογές. Σιγά το κόπο . Προφανώς και έχουμε και τις 2 εφαρμογές απλά δεν μπορείς να κάνεις κάποιες υπηρεσίες what's up σε άλλα κινητά. Είχα πει να ασχοληθώ με clone app να έχω 5 εφαρμογές what's up με διαφορετικά νούμερα αλλά δεν το έψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Το Αλλάζεις σε whats Up. Μεταφέρεις τα χρήματα σε ένα άλλο whats Up Και το αφήνεις να ακυρωθεί. Γενικοτερα υπαρχει η δυνατοτητα να διατηρησεις αριθμο πλεον χωρις να ανανεωνουμε καθε διμηνο Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Στους 3 μήνες χωρίς ανανέωση μπαίνει φραγή. Μέχρι τους 12 μήνες χωρις να κάνεις ανανέωση, διατηρείς τον αριθμό σου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 ναι αλλα στους 2 μηνες χανεις το υπολοιπο σωστα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Ναι δυστυχώς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Με ποιο σκεπτικό καταχωνιάσανε τη φραγή 5ψήφιων εκεί και δεν το βάλαν στο μενού; Τέσπα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι όπως φαίνετε με την επιλογή αυτή μπλοκάρεις μόνο τα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ χρεώσιμα 5ψήφια. Στο chat με ρώτησαν αν θέλω να μπλοκάρω και τα ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ χρεώσιμα , το οποίο και έκανα για όλα. Μάλλον με το 2ο κουμπί "Επιλογή" να μπλοκάρονται όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 και τρομακτικα αχρηστος ογκος, θα ελεγα Απλα εχει απεριοριστο ιντερνετ...μια βδομαδα χωρις σταθερο να μεινει θα τα μηδενισει.Εμενα δεν μου φτανουν τα 4GB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Χρήση δεδομένων για διακοπές με ενεργό το πακέτο απεριόριστων δεδομένων:279GB σε 18 μέρες. Κόστος:15€+20€+8,50€ για τέσσερα after dark και την καλοκαιρινή προσφορά. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Προφανώς στριμαρες αβερτα.....Με απλό σέρφινγκ δεν καταναλώνονται. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Προφανώς στριμαρες αβερτα.....Με απλό σέρφινγκ δεν καταναλώνονται. Ναι... 3 συσκευές NETFLIX και αρκετό youtube Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Εχει γινει κατι με τους κωδικους reload?εβαλα 10 ευρω πριν 13 μερες μεσο τράπεζα αλφα τον πήρα κανονικα και εβαλα τωρα παλι με απο Εθνική αλλα δεκα ευρω αλλα κωδικος δεν ηρθε εστειλα μηνυμα στο 1313 codes αλλα λεει δεν εχω διαθέσιμους κωδικους τι φαση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Πριν 3 ημέρες έβαλα με εθνική 2 φορές μάλιστα από 10€ Πήρα κανονικά 2 κωδικούς Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 1 φορά το μήνα δεν δίνει δώρο reload it? Με 13 ημέρες δεν νομίζω ότι μπορείς να ξαναπάρεις κωδικό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Δίνει με καθε 10αρα κάρτα. Τώρα αν το άλλαξαν... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 (edited) Όντως. Τώρα έβαλα 2 δεκάρες και μου ήρθαν 2 reload_it. Edited July 27, 2019 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Προχτές το βράδυ έκανα online ανανέωση σε 2 κινητά με 10κάρες κάρτες, και μου ήρθε κανονικά το Reload It. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Μην ξεχνιόμαστε ότι πρώτα βάζουμε 2gb και μετά 1200 και μεταφέρονται όλα για 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Μην ξεχνιόμαστε ότι πρώτα βάζουμε 2gb και μετά 1200 και μεταφέρονται όλα για 1 μήνα. Και ανάποδα γίνεται. Το έκανα σήμερα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Εγώ δεν θα πουλουσα ποτέ έναν αριθμό ο οποίος είναι συνδεμένος με το όνομα μου. Άποψη μ παντα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Για μέγιστη 'απόδοση' βάζουμε πρώτα το 2 και σε 6 μέρες το 1,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Για μέγιστη 'απόδοση' βάζουμε πρώτα το 2 και σε 6 μέρες το 1,2Σωστά, κερδίζουμε μέρες έτσι ;-) Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts