kmpatra Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Αρα ανοιγει παρε μοιρασε με μεταφορα.Λογικα πριν που υπηρχε 5ευρη ανανέωση μπορεί να ανοιγε με 5. Τωρα ίσως από 10 και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Γενικά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου το πάρε μοίρασε. Δεν το έχω ανάγκη καθώς έχω πολλά gb από το φοιτητικό. Ωστόσο το δοκίμασα μιας και το αναφέρατε. Είχα ανανεώσει συνολικά 20€ στο προνομιακό και έκανα δύο μεταφορές στο φοιτητικό (10 + 5 €) στις 19 του μήνα. Μόλις πήγα στο πάρε μοίρασε στην εφαρμογή στο φοιτητικό (αυτό που δέχτηκε τα 15€ από μεταφορά) και με άφησε να επιλέξω 3 αριθμούς και έστειλε από 100 και σε εμένα άλλα 100mb. Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται με 5€ μεταφορά. Sent from my SM-G930F οποτε με μεταφορα χρονου ομιλιας απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο ανανεωνεται ο χρονος ομιλιας; αναλογα με το ποσο που μεταφερουμε; πχ εως 12 ευρω για 2 μηνες και πανω απο 12 ευρω για 3 μηνες; . οσο για το κοστος ειναι 20 λεπτα για την κληση στο 13818 δηλαδη για την εξυπηρετηση πελατων κοσμοτε; αυτα μονο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Αν θυμάμαι καλά το έχω προσπαθήσει και δεν γίνεται πάρε μοίρασε με μεταφορά 5 ευρώ.Κανονικά γίνεται πάρε μοίρασε με 5 ευρώ μεταφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 οποτε με μεταφορα χρονου ομιλιας απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο ανανεωνεται ο χρονος ομιλιας; αναλογα με το ποσο που μεταφερουμε; πχ εως 12 ευρω για 2 μηνες και πανω απο 12 ευρω για 3 μηνες; . οσο για το κοστος ειναι 20 λεπτα για την κληση στο 13818 δηλαδη για την εξυπηρετηση πελατων κοσμοτε; αυτα μονο; .Δεν μπορείς να κάνεις 12€ νομίζω. Μόνο σε ποσά 2-5-10€. 2 μήνες σου ανανεώνει τη λήξη, δεν ξέρω αν γίνεται και με τα 5€ αυτό γιατί έστειλα πρώτα τα 10€. Γίνεται και με μήνυμα, δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο, και χρεώνει όντως 20 λεπτά ανά μεταφορά. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) Για το 5 ευρώ που λείπει, θα έλεγα να επικοινωνήσετε όλοι μαζί τους, από τη σελίδα τους και να ρωτήσετε που πήγε. Τουλάχιστον να μη νομίζουν ότι οι αλλαγές που κάνουν περνάνε απαρατήρητες ή αδιάφορες. Αν παραπονεθεί πολύς κόσμος, ίσως καταλάβουν ότι θα προκαλέσουν αρκετούς δυσαρεστημένους με ότι συνεπάγεται. Σιγά μην είναι τεχνικό το θέμα αλλά τους αφήνω το περιθώριο αμφιβολίας αν και φαντάζομαι θα διαψευτούν μόνοι τους τη Δευτέρα. Αυτό είναι πραγματικά μια καλή λύση και ίσως η μόνη λύση. Όσο περισσότεροι πελάτες παραπονεθούν για το πού πήγε η 5ευρη ανανέωση, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες (από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοιες πιθανότητες, δηλαδή) τουλάχιστον να καθυστερήσουν μια τέτοια αλλαγή. Όπως μπορεί ο καθένας, γραπτώς, τηλεφωνικώς, όπως να 'ναι. Εγώ θα το κάνω τώρα. Αν γίνει μαζικά, θα το λάβουν υπόψη, είναι σίγουρο. Edited November 25, 2018 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Δεν μπορείς να κάνεις 12€ νομίζω. Μόνο σε ποσά 2-5-10€. 2 μήνες σου ανανεώνει τη λήξη, δεν ξέρω αν γίνεται και με τα 5€ αυτό γιατί έστειλα πρώτα τα 10€. Γίνεται και με μήνυμα, δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο, και χρεώνει όντως 20 λεπτά ανά μεταφορά. Sent from my XT1580 σε ευχαριστω παρα πολυ καλο ειναι αυτο! εσω για την ανανεωση 2 μηνων μια χαρα ειναι! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Κάτι άσχετο με αυτά που συζητάμε.Ξέρει κάποιος πως μπορώ να σταματήσω διαφημιστικά μηνύματα από διάφορες αλυσίδες καταστημάτων που δεν έχουν αριθμό αλλά το μήνυμα έρχεται με το όνομα τους?Δεν θυμάμαι πότε και πως έδωσα τον αριθμό μου αλλά κάθε 2 μέρες έρχονται διαφημιστικά από 2-3 συγκεκριμένα καταστήματα χωρίς να γράφει κάποιον αριθμό για να τον μπλοκάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Κάλεσε τα καταστήματα και ζητα να σε βγάλουν από την λιστα. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Κάλεσε τα καταστήματα και ζητα να σε βγάλουν από την λιστα. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Καλώς αυτό θα κάνω.Ελεγα μήπως υπάρχει κάποια πιο εύκολη λύση.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Δεν μπορείς να κάνεις 12€ νομίζω. Μόνο σε ποσά 2-5-10€. 2 μήνες σου ανανεώνει τη λήξη, δεν ξέρω αν γίνεται και με τα 5€ αυτό γιατί έστειλα πρώτα τα 10€. Γίνεται και με μήνυμα, δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο, και χρεώνει όντως 20 λεπτά ανά μεταφορά. https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-COSMOTE-Mobile-Easy-Transfer.pdf Οι μεταφορές που θα λάβει ο συνδρομητής Καρτοκινητής, από 6€ & πάνω, επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου και την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού του. Δηλαδή αυτή τη στιγμή για να επεκτείνεις την διάρκεια υπολοίπου ενός καρτοκινητού έστω για 2 μήνες, πρέπει να του στείλεις 10€. Η μόνη περίπτωση να πάρεις 6€ από άλλον συνδρομητή Cosmote είναι ο άλλος να έχει συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Στο FB εμενα απλά μου είπαν ότι η ανανέωση είναι πλέον από 10€ χωρίς να αναφέρουν τεχνητό πρόβλημα ή επαναφορά των 5 από Δευτέρα!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Στο FB εμενα απλά μου είπαν ότι η ανανέωση είναι πλέον από 10€ χωρίς να αναφέρουν τεχνητό πρόβλημα ή επαναφορά των 5 από Δευτέρα!! Σοβαρά?Δηλαδή έχουν πάρει ενημέρωση από τους πιο πάνω πια και ισχύει η κατάργηση των 5€.Μαλιστα..αρκετοί αμφιβάλλατε ότι μπορεί να είναι τεχνικό θέμα (το ίδιο ήλπιζα και γω) και μάλλον δυστυχώς είχατε δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Μόλις ενημερώθηκα από ερώτηση μου στο messenger του what's up για την 5€ ανανέωση ότι αυτή καταργήθηκε από τις 23 Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Άρα εμένα μου είπαν ότι να ναι γιατί δεν είχαν ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Μας αλλάζουν το πρόγραμμα τώρα με τα πάρε μοίρασε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εννοείται ότι καταργήθηκε. Καλά το είχα υποψιαστεί. Δε μπορεί να έχει όλα τα ποσά, μαζί και το νέο των 12€ και η 5€ ανανέωση να έχει κάνει φτερά. Την έβγαλαν και τέλος. Προσωπικά χρησιμοποιώ το νούμερο, οπότε 10€ -12€ το μήνα τα βάζω. Δεν με επηρέασε. Όμως, θα αφήσω το νούμερο της δεύτερης SIM, διότι δεν με συμφέρει πλέον... έβαζα 5€ εκεί για καμία προσφορά και διατήρηση. Τώρα με τη λήξη υπολοίπου στους 2 μήνες... δεν. Ίσως μια στους 12 μήνες για να μη χαθεί τελείως. Λογικά θα ακολουθήσει και ο "ανταγωνισμός". Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) η μεταφορα 5€ επεκτεινει κανονικα την ισχυ του υπολοιπου για 2 μηνες. Η μεταφορα των 2€ δεν την επεκτεινει. Αυτο ισχυει μεχρι τωρα. ΔΙΟΡΘΩΣΗ: 6€ θελει πλεον Edited November 25, 2018 by kmpatra διορθωση ποσου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 η μεταφορα 5€ επεκτεινει κανονικα την ισχυ του υπολοιπου για 2 μηνες. Η μεταφορα των 2€ δεν την επεκτεινει. Αυτο ισχυει μεχρι τωρα. Το έχεις τσεκάρει προσωπικά?Γιατί ήθελα και γω να κάνω μια μεταφορά αλλά είδα στο σαιτ ότι επεκτείνει από 6€ και πανω και επειδή στο καρτοκινητο από τα 5€ το επόμενο ποσό είναι τα 10€ δεν είχα μέσα τόσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Για να μιλάς για συντήρηση πάει να πει πως δεν το χρησιμοποιείς. Προς τι η φασαρία λοιπόν; Και η συντήρηση κάποιου είδους χρήση είναι. Όταν η διάρκεια πήγε από 3 στους 2 μήνες υπήρξε αύξηση του κόστους. Όταν πάει από 5€ στα 10€, αυτό είναι νέος διπλασιασμός. Προφανώς όποιος κάνει χρήση >=10€/μήνα, δεν επηρεάστηκε από καμία από τις 2 αλλαγές. Και πάλι υπάρχει λύση αν θες να έχεις ένα νούμερο να κάθεται. Του βάζεις 20€ και τα μεταφέρεις ανά 2-5-10 σε άλλο νούμερο. Είναι λύση δηλαδή να έχεις ένα δεύτερο καρτοκινητό. Αν δεν έχεις Cosmote ή έχεις, αλλά τυχαίνει να είναι frog; Εγώ έχω 2 cosmoκάρτες στο "νοικοκυριό" και θα εφαρμόσω την παραπάνω λύση, αλλά δεν είναι λύση του τύπου "απλούστατον!". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Αν θυμάμαι καλά το έχω προσπαθήσει και δεν γίνεται πάρε μοίρασε με μεταφορά 5 ευρώ. Γίνεται κανονικά με 2 ευρώ δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) η μεταφορα 5€ επεκτεινει κανονικα την ισχυ του υπολοιπου για 2 μηνες. Η μεταφορα των 2€ δεν την επεκτεινει. Αυτο ισχυει μεχρι τωρα. Κι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που ξανακοίταξα σήμερα τους όρους και προϋποθέσεις της υπηρεσίας... Εκτός αν κι αυτό είναι τεχνικό ζήτημα και διορθωθεί αύριο Δευτέρα. :lol: Edited November 25, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Να κάνω μια ερώτηση...Καταγγελία στην ΕΕΤΤ διότι πέρασε στα κρυφά και δεν υπάρχει πουθενά επίσημο δελτίο δεν στέκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) Να κάνω μια ερώτηση...Καταγγελία στην ΕΕΤΤ διότι πέρασε στα κρυφά και δεν υπάρχει πουθενά επίσημο δελτίο δεν στέκει? Δε νομίζω... Edited November 25, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Σκέψου τρόπο να παίρνουμε δύο φορές πάρε μοίρασεΓίνεται κανονικά με 2 ευρώ δεν γίνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Την τελευταια φορα που ειχα τσεκαρει την μεταφορα απο το site δεν δουλευε σωστα. Με μηνυμα "5 ΣΤΟ 69..." στο 1219 μπορεις να βαλεις 5 ευρω. Παει καιρος που το δοκιμασα και τοτε τουλαχιστον επεκτεινε κανονικα το χρονο ισχυος με 5€.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κάτι στο μεταξύ.Αν και δεν νομιζω,θα ειχε γραφτει εδω αν αλλαζε κατι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που ξανακοίταξα σήμερα τους όρους και προϋποθέσεις της υπηρεσίας... Εκτός αν κι αυτό είναι τεχνικό ζήτημα και διορθωθεί αύριο Δευτέρα. :lol: παιδια σορρυ γιατι γραφουμε ολοι μαζι και εχω χασει την μπαλα :X τι δεν ειδα καλα στο pdf που ανεβασες πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts