Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, GREGORYMO said:

Μήπως επειδή δεν χρεώνονται?

Δεν έχει να κάνει. Είναι δεκαψήφιοι αριθμοί κλήσεως της περιοχής και χρεωθήκαν κανονικά.

Hello moto....!

• Απαντήσεις 46,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

8 ώρες πριν, cu2goup said:

Δεν ισχύει αυτή τη στιγμή η συγκέντρωση προσφορά. Ή τουλάχιστον δεν έχουν πει κάτι στα social.

Με ένα τηλέφωνο στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης ή της Αθήνας αντίστοιχα η απορία θα λυθεί.

Το θέμα είναι οτι και να ισχύει δεν δίνεται σε νούμερα που είναι ήδη cosmote. Θα πρέπει να φύγει και να ξαναγυρίσει με φορητότητα.

Αποκτηση αριθμου cosmote με Δικαστικη Συμπαράσταση

Εχει ασχοληθει κανεις, να αποκτησει αριθμο κινητου cosmote, για δικο του ανθρωπο, με δικαστικη συμπαρασταση;

Αν εχει κανει καποιος τη διαδικασια σχετικα προσφατα, μπορει να μου πει, αν με την Αποφαση της Δικαστικης Συμπαραστασης, μπορω να παω να παρω sim; Ή χρειαζονται και αλλα έγγραφα;

6 ώρες πριν, karib said:

Αποκτηση αριθμου cosmote με Δικαστικη Συμπαράσταση

Εχει ασχοληθει κανεις, να αποκτησει αριθμο κινητου cosmote, για δικο του ανθρωπο, με δικαστικη συμπαρασταση;

Αν εχει κανει καποιος τη διαδικασια σχετικα προσφατα, μπορει να μου πει, αν με την Αποφαση της Δικαστικης Συμπαραστασης, μπορω να παω να παρω sim; Ή χρειαζονται και αλλα έγγραφα;

Δεν είμαι σίγουρος για την σύνδεση γιατί πάνε χρόνια 

1 σίγουρα θα πρέπει να γράφει το ποσοστό συμπαράστασης 

2 νομίζω ότι πρέπει να έχεις κάποιο αριθμό προσωπικο από ΚΕΠ 

3 πρέπει να πας από κατάστημα ή τηλεφωνικά και να τους ενημερώσεις ότι είναι για δικαστική συμπαράσταση 

ΥΓ θεωρώ καλύτερα να πάρεις εξυπηρέτηση πελατών πρώτα έχουν ειδικά τμήματα για αυτά 

υΓ 2 δεν μένω Ελλάδα και δεν μου τα βγάζει 

Θέλω να πιστεύω να βγάλεις άκρη ξέρω είναι περίεργα 

Παρηγγειλα ηλεκτρονικα, να μου ερθει μια καρτα sim της cosmokarta. Στο email που ελαβα που με ενημερωνουν οτι η sim απεσταλη, γραφει:

"Αφού παραλάβεις την κάρτα SIM, θα χρειαστεί πρώτα να την ενεργοποιήσεις για να χρησιμοποιήσεις το νέο σου καρτοκινητό. Σκάναρε τον κωδικό QR που θα βρεις πάνω στον φάκελο της SIM, μπες στο COSMOTE APP και ακολούθησε τα βήματα ενεργοποίησης."

Οποτε, βαζω τη sim στο κινητο, αλλα απο που να σκαναρω τον κωδικο QR code που θα εχει πανω ο φακελος; Απο το cosmote app, απο που ακριβως;

26 minutes ago, karib said:

Παρηγγειλα ηλεκτρονικα, να μου ερθει μια καρτα sim της cosmokarta. Στο email που ελαβα που με ενημερωνουν οτι η sim απεσταλη, γραφει:

"Αφού παραλάβεις την κάρτα SIM, θα χρειαστεί πρώτα να την ενεργοποιήσεις για να χρησιμοποιήσεις το νέο σου καρτοκινητό. Σκάναρε τον κωδικό QR που θα βρεις πάνω στον φάκελο της SIM, μπες στο COSMOTE APP και ακολούθησε τα βήματα ενεργοποίησης."

Οποτε, βαζω τη sim στο κινητο, αλλα απο που να σκαναρω τον κωδικο QR code που θα εχει πανω ο φακελος; Απο το cosmote app, απο που ακριβως;

Δεν έχει τύχει να το κάνω, αλλά υποθέτω με οποιοδήποτε QR reader έχεις στο κινητό. Λογικό κάποιο URL για σελίδα είναι, ή για να ανοίξει την εφαρμογή.

Cosmote app< Προσθήκη<Ενεργοποίηση νέας σύνδεσης<Καρτοκινητό<Ενεργοποίηση SIM κάρτας < Συνέχεια< Κάνεις SCAN το QR στο φακελάκι, έπειτα ταυτοποίηση και ό,τι άλλο ζητηθεί. 

On 26/8/2025 at 6:18 ΜΜ, VIPdriver said:

Παρατηρησα εδω και λιγες εβδομάδες οτι η εφαρμογή του frog υπολειτουργει. Λετε να σχεδιαζουν το τελος του βατραχάκου;

Ούτε μία στο εκατομμύριο! Δεν είναι τέτοια εταιρεία η Cosmote, από τη μία να πουλάει πακέτα ετήσιας διάρκειας με 144€ και από την άλλη να καταργεί προγράμματα. Άλλες εταιρείες τα κάνουν αυτά, εκεί όπου όλα είναι "ρευστά"! Το Frog είναι ήδη δεκαεπτά χρόνια στην αγορά και έχει χιλιάδες συνδρομητές, μετανάστες και μη. Δε νομίζω ότι θα καταργηθεί ποτέ. Όσο υπάρχουν τα υπόλοιπα προγράμματα καρτοκινητής, θα υπάρχει και αυτό. Εμένα πάντως, μία χαρά μου λειτουργεί η εφαρμογή του Frog. Δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα. Για Magenta Moments δε γνωρίζω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

1 ώρα πριν, andreas545 said:

Screenshot_20250901_201335_WHAT'S UP.jpg

Με 13,50. Το ιδιο κ στο φρογκ.

- Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και 31/08/2025.
- Τα GB της προσφοράς ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της.
- Τα GB της προσφοράς δεν κάνουν rollover με τα GΒ άλλων πακέτων.
- Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα απεριόριστα GB και το πακέτο με την μικρότερη διάρκεια.
- Τα ενσωματωμένα GΒ της προσφοράς είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται όριο 17 GΒ στη χρήση τους.
- Σε περίπτωση μετατροπής καρτοκινητού με ενεργή προσφορά σε COSMOTE Neo, η προσφορά διατηρείται. Αντίθετα, από COSMOTE Neo σε καρτοκινητό η προσφορά χάνεται και θα μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου.
- Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα μείωσης τη ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για τη συγκεκριμένη σύνδεση.
- Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 300GB, μετά τα οποία η ταχύτητα πρόσβασης περιορίζεται έως τα 4Mbps, χωρίς διακοπή της υπηρεσίας. Ο περιορισμός αυτός εφαρμόζεται για λόγους ορθής διαχείρισης του δικτύου και δεν επηρεάζει την απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα.

1 ώρα πριν, andreas545 said:

Screenshot_20250901_201335_WHAT'S UP.jpg

Εοχι και Summer Σεπτέμβρη μήνα. 

Καλό μήνα παρεπιπτόντως. 

1 ώρα πριν, elkons said:

Εοχι και Summer Σεπτέμβρη μήνα. 

Καλό μήνα παρεπιπτόντως. 

Ο καλύτερος μήνας διακοπών για κάποιους. Ίσως να μην έχουν και άδικο 😎😜

2 minutes ago, johnny_htc said:

Ο καλύτερος μήνας διακοπών για κάποιους. Ίσως να μην έχουν και άδικο 😎😜

Αν και δύσκολα δίνουν άδειες Σεπτέμβρη 😏

Έχω την εντύπωση πως στο What's Up App έχει γίνει λίγο πρόχειρη υλοποίηση και τους έπιασα στα πράσα. 

Την ωρα που ανοιγε το What's up app έκανε εναλλαγή το WiFi σε data (γιατί χάθηκε η σύνδεση)  το MagentaONE φαίνεται ως Cosmote ONE και το Moments με τη μορφή που είχε τη 1η ημέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Screenshot-20250907-135658-WHAT-S-UP.jpg

Screenshot-20250907-135807-WHAT-S-UP.jpg

Screenshot-20250907-135818-WHAT-S-UP.jpg

Λίγο προσοχή εάν μας διαβάζει ο προγραμματιστής. Άσκοπα γίνεται πιο βαριά η εφαρμογή.

5 ώρες πριν, elkons said:

Την ωρα που ανοιγε το What's up app έκανε εναλλαγή το WiFi σε data (γιατί χάθηκε η σύνδεση)  το MagentaONE φαίνεται ως Cosmote ONE και το Moments με τη μορφή που είχε τη 1η ημέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Εγώ δεν έχω διαπιστώσει εδώ και καιρό κάτι τέτοιο. Μήπως έχει μείνει τίποτα στη cache της εφαρμογής;

2 minutes ago, venejo said:

Εγώ δεν έχω διαπιστώσει εδώ και καιρό κάτι τέτοιο. Μήπως έχει μείνει τίποτα στη cache της εφαρμογής;

Δεν ξέρω. Δοκίμασε να μπεις χωρις καθόλου internet,  μόλις ανοίξει ανοιξε wifi και σύρε κάτω να ανανεωθεί. Θα διαπιστώσεις πως δεν ανανωθηκε και στο Magenta Moments έχει τη παλιά εικόνα κάτω κάτω. 

7 minutes ago, elkons said:

Δεν ξέρω. Δοκίμασε να μπεις χωρις καθόλου internet,  μόλις ανοίξει ανοιξε wifi και σύρε κάτω να ανανεωθεί. Θα διαπιστώσεις πως δεν ανανωθηκε και στο Magenta Moments έχει τη παλιά εικόνα κάτω κάτω. 

Λοιπόν στο Magenta Moments δε βλέπω κάποια αναφορά στο παλιό λογότυπο. Όσο για το εικονίδιο του MagentaONE παρατηρησα ότι όταν μπει χωρίς δίκτυο δεν εμφανιζει τιποτα εκεί, με την ανανέωση σε δίκτυο εμφανίζει το Μ/ΟΝΕ.

(Έκδοση εφαρμογής 4.57.2)

Μικρό το κακό αν και η εφαρμογή γενικά είναι χάλια. Δε κρατάει login και ζητά συνέχεια, μα σε ανανέωση ποσού, μα στην είσοδο στα Magenta Moments μια με sms pin για όποτε το χάσει και μπεις με wifi στην εφαρμογή. Αίσχος.

2 minutes ago, venejo said:

Λοιπόν στο Magenta Moments δε βλέπω κάποια αναφορά στο παλιό λογότυπο. Όσο για το εικονίδιο του MagentaONE παρατηρησα ότι όταν μπει χωρίς δίκτυο δεν εμφανιζει τιποτα εκεί, με την ανανέωση σε δίκτυο εμφανίζει το Μ/ΟΝΕ.

(Έκδοση εφαρμογής 4.57.2)

Μικρό το κακό αν και η εφαρμογή γενικά είναι χάλια. Δε κρατάει login και ζητά συνέχεια, μα σε ανανέωση ποσού, μα στην είσοδο στα Magenta Moments μια με sms pin για όποτε το χάσει και μπεις με wifi στην εφαρμογή. Αίσχος.

Εμενα δεν έχει κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν την αφήσω 1 εβδομάδα χωρις να την ανοίξω όμως θα κάνει log out και θέλει ανανέωση ποσού, απλα ανοίγεις δεδομένα (και ας μην έχεις) ,κάνει αυτόματα login.

Το Magenta Moments το χουν κάνει χάλια, όταν το ανοίγεις εμφανίζει πρώτα διαφήμιση του σαν τύπου story, χωρίς λογο ενω σε αλλες χώρες που έχει δραστηριότητα δεν γίνεται. Επίσης έχουν φορτώσει υπερβολικά την αρχική σελίδα.

Γενικά ο προγραμματιστης τους είναι υπερβολικός σε όλα νομίζοντας πως εντυπωσιάζει ενώ ταλαιπωρεί. Ένα σωρό animations σε είσοδο των app και στα site πίσω βίντεο και κάνει 50 ώρες να ανοίξει. Αλλαγή χτες μαζι με τον προγραμματιστή.

Δωρεάν 3gb για 3 ημέρες στο Cosmote app, με την συμπλήρωση ενός απλού ερωτηματολογίου, με θέμα την εφαρμογή της Cosmote. Βρίσκεται στην ενότητα Ανακάλυψε -> Για εσένα.

Καλησπέρα ειμαι nova αυτή τη στιγμή με συμβόλαιο. Παρήγγειλα sim, παρέλαβα την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί έκανα αίτηση ενεργοποίησης της sim μέσω του app για Cosmote. Έκτοτε είναι στο στάδιο καταχώρηση παραγγελίας. Είναι φυσιολογικό; Περίπου πόσες μέρες παίρνει; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

5d9a14b3-25b4-45fb-a19d-7e71f7549250.jpg

Ευχαριστώ αλλά αυτό που ρώτησα είναι ότι εγώ υπέβαλα την αίτηση το Σάββατο. Γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες κάνει αυτή η διαδικασία μιας και την έχω κάνει ήδη από το Σάββατο και είμαστε ήδη στην τρίτη εργάσιμη χωρίς κάποια εξέλιξη και ακόμα είμαι στο στάδιο καταχώρηση παραγγελίας;

5 ώρες πριν, Cutthroat said:

Ευχαριστώ αλλά αυτό που ρώτησα είναι ότι εγώ υπέβαλα την αίτηση το Σάββατο. Γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες κάνει αυτή η διαδικασία μιας και την έχω κάνει ήδη από το Σάββατο και είμαστε ήδη στην τρίτη εργάσιμη χωρίς κάποια εξέλιξη και ακόμα είμαι στο στάδιο καταχώρηση παραγγελίας;

Όπως σου απάντησα, δεν κάνει μέρες αλλά ώρες. Αν δεν έχει προχωρήσει τότε επικοινώνησε με το chat να το κοιτάξουν.

Δεν το ήξερα και δεν το κατάλαβα. Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ. Δε γνωρίζουν. Δημιούργησαν καινούριο αίτημα για να ελεγχθεί γιατί δεν προχωράει