cu2goup Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 57 minutes ago, elkons said: Ε είναι απίστευτοι 😂 Ας προλάβουν κάνα προγραμματιστή της προκοπής λες και έφτιαξε site και app ο ίδιος. Τώρα σοβαρά;; Κι αν έκανε κάποιος παραγγελία εχθές;; Δεν πάμε καλά.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 1 hour ago, vslk said: Μόλις το άλλαξαν και στο cosmote app. Η προσφορά που ισχύει για wu, frog και cosmokarta είναι 21,5GB για 6 μήνες. Μας παρακολουθούν 😎😎 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 25 minutes ago, George6633 said: Μας παρακολουθούν 😎😎 αυτο ειναι 100% σιγουρο 😁 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 53 minutes ago, George6633 said: Μας παρακολουθούν 😎😎 Δε μπαίνει και το τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης δικτύου κινητής λίγο σε άλλα νήματα.. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 4 ώρες πριν, cu2goup said: Τώρα σοβαρά;; Κι αν έκανε κάποιος παραγγελία εχθές;; Δεν πάμε καλά.. εκανα χθες παραγγελια με φορητοτητα.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 19 minutes ago, Tony9999 said: εκανα χθες παραγγελια με φορητοτητα.... Και τώρα τι θα κάνεις; Πάρε ένα τηλ να τους το πεις και πιστεύω θα σου τη δώσουν την προσφορά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 (edited) 2 minutes ago, cu2goup said: Και τώρα τι θα κάνεις; Πάρε ένα τηλ να τους το πεις και πιστεύω θα σου τη δώσουν την προσφορά. λες ε η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω τωρα ειμαι free2go με απεριοριστα ολα αλλα κακο σημα αν εχεις καποιο τηλ γραψε μου αν μπορεις Edited June 6, 2025 by Tony9999 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 Σήμερα δεν βρήκα κάποιο Mistery Token, λογικά θα λένε αυτό που έβαλαν τις προάλλες για το 3ημερο αλλά γιατί το ανέβασαν ¿ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 https://techmaniacs.gr/what-039-s-up-aperiorista-data-kai-omilia-gia-6-mines-i-nea-prosfora/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Pitt_ Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Καλησπέρα, Τι καταλαβαίνετε από αυτό το SMS; "O MHXANIΣMOΣ AYTOMATHΣ AΠOΔOΣHΣ MHNIAIΩN ΣYNΔYAΣTIKΩN ΠAKETΩN AΛΛAZEI! AΠO TIΣ 16/06 ΘA AΠOΛAMBANEIΣ AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 2.5GB KAI 400 SMS KAΘE ΦOPA ΠOY ANANEΩNEIΣ ME 15€ KAI ANΩ, ENΩ ME ANANEΩΣH 13€ ΘA EXEIΣ 1.500 ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 1.5GB KAI 300 SMS. OI YΦIΣTAMENOI XPHΣTEΣ THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA METAΦEPΘOYN AYTOMATA ΣTON NEO MHXANIΣMO." Έχω ενεργοποιημένο το πακέτο "Combo to ALL" με αυτόματη ανανέωση. Πλέον αν βρίσκει υπόλοιπο > 15€ θα ενεργοποιείται αυθαίρετα το πακέτο "Combo Unlimited"; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Ακριβώς απλά έβαλαν και στο Unlimited calls πλέον. Εάν βάζεις 13€ θα μπαίνει το CALLS2All και άμα βάζεις 15€ Unlimited calls. Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης της υπηρεσίας. Είναι ενεργή αυτόματα ήδη σε αυτούς που το είχαν ήδη ενεργό αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει απενεργοποίηση της υπηρεσίας ή ενεργοποίηση εάν βολεύει κάποιον. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 12 minutes ago, _Pitt_ said: Καλησπέρα, Τι καταλαβαίνετε από αυτό το SMS; "O MHXANIΣMOΣ AYTOMATHΣ AΠOΔOΣHΣ MHNIAIΩN ΣYNΔYAΣTIKΩN ΠAKETΩN AΛΛAZEI! AΠO TIΣ 16/06 ΘA AΠOΛAMBANEIΣ AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 2.5GB KAI 400 SMS KAΘE ΦOPA ΠOY ANANEΩNEIΣ ME 15€ KAI ANΩ, ENΩ ME ANANEΩΣH 13€ ΘA EXEIΣ 1.500 ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 1.5GB KAI 300 SMS. OI YΦIΣTAMENOI XPHΣTEΣ THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA METAΦEPΘOYN AYTOMATA ΣTON NEO MHXANIΣMO." Έχω ενεργοποιημένο το πακέτο "Combo to ALL" με αυτόματη ανανέωση. Πλέον αν βρίσκει υπόλοιπο > 15€ θα ενεργοποιείται αυθαίρετα το πακέτο "Combo Unlimited"; Εγώ ήρθα πρόσφατα frog . Έχω κάνει ανανέωση αλλά δεν έχω βάλει κάποιο πακέτο. Με πιάνει? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Pitt_ Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 18 minutes ago, elkons said: Ακριβώς απλά έβαλαν και στο Unlimited calls πλέον. Εάν βάζεις 13€ θα μπαίνει το CALLS2All και άμα βάζεις 15€ Unlimited calls. Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης της υπηρεσίας. Είναι ενεργή αυτόματα ήδη σε αυτούς που το είχαν ήδη ενεργό αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει απενεργοποίηση της υπηρεσίας ή ενεργοποίηση εάν βολεύει κάποιον. Άραγε θα ανανεώνεται ανάλογα με το ποσόν που βάζεις κάθε μήνα (13€ ή 15€) ή ανάλογα με το υπόλοιπο που βρίσκει την ώρα της αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου; Εγώ καταλαβαίνω πως με χρηματικό υπόλοιπο 10€ και ενεργοποιημένο το "Combo to ALL" (που φτάνει και περισσεύει στη σύζυγο) στις επόμενες ανανεώσεις των 13€ πλέον θα ενεργοποιούν αυτόματα το πακέτο των 15€ έως ότου εξαντλήσουν το υπόλοιπο; Κάνω λάθος; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 (edited) 29 minutes ago, _Pitt_ said: Πλέον αν βρίσκει υπόλοιπο > 15€ θα ενεργοποιείται αυθαίρετα το πακέτο "Combo Unlimited"; Επιπλέον... Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί νέα ανανέωση χρηματικού υπολοίπου εντός των 30 ημερών ισχύος του κάθε πακέτου, το χρηματικό υπόλοιπο θα είναι διαθέσιμο προς χρήση από τον συνδρομητή και αν κατά την ημερομηνία λήξης του πακέτου υπάρχει διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο, θα ενεργοποιείται αυτόματα το αντίστοιχο πακέτο βάσει της πιο πρόσφατης αξίας ανανέωσης. Οι συνδρομητές COSMOKAPTA μπορούν να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία με SMS στέλνοντας δωρεάν B_OFF στο 1330. 17 minutes ago, GREGORYMO said: Εγώ ήρθα πρόσφατα frog . Έχω κάνει ανανέωση αλλά δεν έχω βάλει κάποιο πακέτο. Με πιάνει? Μόνο για cosmokarta και wu Edited June 7, 2025 by vslk 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 On 6/6/2025 at 4:53 ΜΜ, vslk said: Μόλις το άλλαξαν και στο cosmote app. Η προσφορά που ισχύει για wu, frog και cosmokarta είναι 21,5GB για 6 μήνες. Παρασκευή 12 το πρωί έκανα ενεργοποίηση της sim για μεταφορά από vodafone με προσφορά απεριόριστα λεπτά και GB και στις 7 το απόγευμα πέρασε ο αριθμός στην cosmote με προσφορά 21,5 GB. Σαλάτα τα έκαναν, ανοίχτηκε ticket και βλέπουμε αν θα απαντήσουν αύριο. 2 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 58 minutes ago, Serafeim1981 said: Παρασκευή 12 το πρωί έκανα ενεργοποίηση της sim για μεταφορά από vodafone με προσφορά απεριόριστα λεπτά και GB και στις 7 το απόγευμα πέρασε ο αριθμός στην cosmote με προσφορά 21,5 GB. Σαλάτα τα έκαναν, ανοίχτηκε ticket και βλέπουμε αν θα απαντήσουν αύριο. που ανοιξες ticket? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και δεν είχαν ιδέα για την προσφορά με τα απεριόριστα, εξεπλάγην, τους ζήτησα ευγενικά να το ψάξουν και να με ενημερώσουν το ταχύτερο. Μου έστειλαν και σχετικό sms με τον αριθμό αναφοράς. Edited June 9, 2025 by Serafeim1981 5 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 55 minutes ago, Serafeim1981 said: Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και δεν είχαν ιδέα για την προσφορά με τα απεριόριστα, εξεπλάγην, τους ζήτησα ευγενικά να το ψάξουν και να με ενημερώσουν το ταχύτερο. Μου έστειλαν και σχετικό sms με τον αριθμό αναφοράς. Καλή υπομονή... 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Εγώ που μίλησα με την εξυπηρέτηση για την εξάμηνη προσφορά με τα απεριόριστα, δεν ήξεραν τίποτα και μου είπαν για τη τρέχουσα προσφορά με τα 21,5Gb. Όταν τους είπα ότι υπάρχει screenshot με τη σχετική προσφορά, μου το δικαιολόγησαν ότι μπορεί πάνω στη βιασύνη τους να έκαναν λάθος τη προσφορά, κάτι σαν copy paste μου είπε. 2 3 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) Δικαιολογίες της πλάκας: η προσφορά με τα απεριόριστα ανέβηκε γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/06 στην εφαρμογή και αφορούσε και στα τρία καρτοκινητά της εταιρείας. Ήταν ενεργή σίγουρα μέχρι το πρωί της Παρασκευής 06/06 στις 12:00 που ενεργοποίησα τη sim μέσω της εφαρμογής (εκεί που σε ρωτάει κατά την ενεργοποίηση σε ποιο καρτοκινητό θέλεις να μεταφερθείς, εμφανίστηκε κανονικά η προσφορά με τα απεριόριστα). Ομολογώ πως μετά δεν παρακολούθησα τι έγινε (μέχρι που πέρασε ο αριθμός στην cosmote). Edited June 9, 2025 by Serafeim1981 4 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Τραγικό το λάθος τους. Θα μπορούσαν να έχουν καταγράψει τους αριθμούς στους οποίους έγινε εκείνο το διάστημα δήλωση φορητότητας ή νέας σύνδεσης και να τους ενεργοποηθεί η προσφορά που διαφήμιζαν στο Cosmote app. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 11 minutes ago, elkons said: Τραγικό το λάθος τους. Θα μπορούσαν να έχουν καταγράψει τους αριθμούς στους οποίους έγινε εκείνο το διάστημα δήλωση φορητότητας ή νέας σύνδεσης και να τους ενεργοποηθεί η προσφορά που διαφήμιζαν στο Cosmote app. Ναι και εγώ την είδα και στα 3 και το έγραψα κιόλας εδώ στο forum ότι εμφανίστηκε και στα 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Σε όλους φαινόταν. Στοιχεία υπάρχουν στο Forum πάντως. Σε εμένα δεν άφηνε εκεί Screenshot και γενικά σε Android συσκευή, μόνο στο iPhone. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 (edited) Από σήμερα μέχρι 2/7 στα καταστήματα frog. Edited June 11, 2025 by cu2goup 7 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 13 minutes ago, cu2goup said: Από σήμερα μέχρι 2/7 στα καταστήματα frog. 12€/μήνα, απλά τούμπανο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts