VIPdriver Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 7 minutes ago, johnny_htc said: Προσφορά sim για κάθε μήνα απ ο, τι καταλαβαίνω, forever and ever?? Οχι σιμ. Καρτα ανανεωσης 10αρα ειναι. Εως 13/2 γράφει στο κάτω μερος της φωτογραφίας που ανέβασα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Καλησπερα λεβεντες , εχω ενα θεματακι , μπαινω στην εφαρμογη whats up παταω ανανεωση αυτοματη χρηματικου ποσου και μου βγαζει πως η συνδεση cosmote i d απετυχε , τι πρεπει να κανω; Εχω και την εφαρμογη cosmote στην οποια ειμαι συνδεδεμενος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Αν είσαι με δεδομένα μπες με WiFi αν είσαι με WiFi μπες μΕ δεδομεενα εχει φάει κόλλημα 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου (edited) Το εχω δοκιμασει και με τις δυο επιλογες αλλα παλι τιποτα edit Ok εγινε τελικα edit2 Ηθελα να ενεργοποιει καθε μηνα αυτοματα και το προγραμμα unlimited calls , δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; Edited 29 Ιανουαρίου by dimtz 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 23 minutes ago, dimtz said: Το εχω δοκιμασει και με τις δυο επιλογες αλλα παλι τιποτα edit Ok εγινε τελικα edit2 Ηθελα να ενεργοποιει καθε μηνα αυτοματα και το προγραμμα unlimited calls , δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; Ναι σε αυτό δεν έχει … 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Εχει σε καποιο αλλο προγραμμα για αυτοματη ανανεωση; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, dimtz said: Εχει σε καποιο αλλο προγραμμα για αυτοματη ανανεωση; Calls to all 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Μια γρήγορη ερώτηση: Όταν στο What's Up το χρηματικό υπόλοιπο λήγει 30 Ιανουαρίου, εννοεί 12:00 μεσημέρι όπως τα λεπτά ομιλίας; Ή το βράδυ 23:59 - ξημερώματα 31 Ιανουαρίου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 6 minutes ago, jaranor said: Μια γρήγορη ερώτηση: Όταν στο What's Up το χρηματικό υπόλοιπο λήγει 30 Ιανουαρίου, εννοεί 12:00 μεσημέρι όπως τα λεπτά ομιλίας; Ή το βράδυ 23:59 - ξημερώματα 31 Ιανουαρίου; Βραδυ, αλλά εαν μπορείς βάζε 1 μερα νωρίτερα. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Και εαν πχ εχεις υπολοιπο 20 ευρω και ανανεωσεις σε προγραμμα των 15, το υπολοιπο του ποσου χανεται ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Πέμπτη στις 06:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:41 πμ 7 ώρες πριν, lalakis said: Και εαν πχ εχεις υπολοιπο 20 ευρω και ανανεωσεις σε προγραμμα των 15, το υπολοιπο του ποσου χανεται ? Εάν δεν βάλεις άλλα χρήματα για να ανανεωθεί η διάρκεια και παρέλθει η ημερομηνία λήξης, ναι. Για να μην χαθεί, μπορείς να το μεταφέρεις για να το αξιοποιήσεις σε άλλο αριθμό. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. Πέμπτη στις 06:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:50 πμ On 28/1/2025 at 10:48 ΠΜ, VIPdriver said: Οχι σιμ. Καρτα ανανεωσης 10αρα ειναι. Εως 13/2 γράφει στο κάτω μερος της φωτογραφίας που ανέβασα. Η 13η Φεβρουαρίου αφορά την ημερομηνία μέχρι την οποία θα διατίθενται οι συγκεκριμένες κάρτες ανανέωσης ή την ενεργοποίησή τους; Μπορεί π.χ. ένας ενδιαφερόμενος να πάρει 2-3 για μελλοντική χρήση; Όταν τις χρειαστεί; Ίσως και μετά από μήνες, ας πούμε το φθινόπωρο όταν θα έχουν λήξει οι καλοκαιρινές προσφορές της COSMOTE. Ή ακόμα και αργότερα, το 2026. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 07:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:09 πμ 14 minutes ago, minus21grams said: Η 13η Φεβρουαρίου αφορά την ημερομηνία μέχρι την οποία θα διατίθενται οι συγκεκριμένες κάρτες ανανέωσης ή την ενεργοποίησή τους; Μπορεί π.χ. ένας ενδιαφερόμενος να πάρει 2-3 για μελλοντική χρήση; Όταν τις χρειαστεί; Ίσως και μετά από μήνες, ας πούμε το φθινόπωρο όταν θα έχουν λήξει οι καλοκαιρινές προσφορές της COSMOTE. Ή ακόμα και αργότερα, το 2026. Όχι, από ότι έχουμε δει σε προηγούμενες τέτοιες περιπτώσεις. Μέχρι τις μεταγενέστερες ημερομηνίες που αναφέρεις οι εταιρείες θα έχουν βγάλει άλλες προσφορές. Αυτό είναι το νόημα για το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Γενικά όταν πάρεις την sim χρειάζεται να την ενεργοποιήσεις. Μόλις το κάνεις αυτό ξεκινάει ο χρόνος της προσφοράς ανέξαρτητα αν εσύ θα βάλεις χρήματα για να αγοράσεις πακέτο και να χρησιμοποιήσεις την προσφορά ή όχι. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 11:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:55 μμ On 29/1/2025 at 9:58 ΜΜ, jaranor said: Μια γρήγορη ερώτηση: Όταν στο What's Up το χρηματικό υπόλοιπο λήγει 30 Ιανουαρίου, εννοεί 12:00 μεσημέρι όπως τα λεπτά ομιλίας; Ή το βράδυ 23:59 - ξημερώματα 31 Ιανουαρίου; Εννοεί 23:59 της 30ης Ιανουαρίου. 31η Ιανουάριου είναι μετά το 00:00 Εγώ σε όλες τις εταιρείες χρόνια τώρα που έχω καρτοκινητά 9 στις 10 φορές κάνω ανανέωση υπολοίπου την μέρα που λήγει το υπόλοιπο αλλά δεν περιμένω να παέι 23:58 γιατί ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία. Σε αυτή την περίπτωση μετραέι η ημερομηνία και όχι η ώρα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Σε κάποιες περιπτώσεις (δεν θυμαμαι ποια εταιρία ή άλλες λεπτομέρειες) οταν τα λεπτά ομιλίας ή τα δεδομένα λήγουν 23:59 έχει παρατηρηθεί ότι δεν εννοούν τοπική ώρα Ελλάδας αλλά Greenwich time, δηλαδή 2 ώρες αργοτερα το χειμωνα και 3 το καλοκαίρι με την καλοκαιρινή ώρα. Αλλα αν δεν ήθελα να μείνω χωρίς δεδομένα μετά τα μεσάνυχτα δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα να βασιστώ σε αυτό. Δεν γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο με το χρηματικό υπόλοιπο, που ακόμα περισσότερο δεν είναι για να το ρισκάρεις. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:55 μμ 16 ώρες πριν, opmgls said: Σε κάποιες περιπτώσεις (δεν θυμαμαι ποια εταιρία ή άλλες λεπτομέρειες) οταν τα λεπτά ομιλίας ή τα δεδομένα λήγουν 23:59 έχει παρατηρηθεί ότι δεν εννοούν τοπική ώρα Ελλάδας αλλά Greenwich time, δηλαδή 2 ώρες αργοτερα το χειμωνα και 3 το καλοκαίρι με την καλοκαιρινή ώρα. Αλλα αν δεν ήθελα να μείνω χωρίς δεδομένα μετά τα μεσάνυχτα δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα να βασιστώ σε αυτό. Δεν γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο με το χρηματικό υπόλοιπο, που ακόμα περισσότερο δεν είναι για να το ρισκάρεις. Δεν το έχω ξανακουσει πότε αυτό. Η μόνη εξαίρεση στη λήξη 23:59 των πακέτων είναι αυτα της Cosmote και πιο συγκεκριμένα τα λεπτά ομιλίας και τα δεδομένα (όχι τα sms). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 05:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:11 μμ 9 minutes ago, gpapas640 said: Δεν το έχω ξανακουσει πότε αυτό. Η μόνη εξαίρεση στη λήξη 23:59 των πακέτων είναι αυτα της Cosmote και πιο συγκεκριμένα τα λεπτά ομιλίας και τα δεδομένα (όχι τα sms). Αυτό που έγραψες επιβεβαίωνει αυτό που έγραψα. Εγώ έγραψα τι συμβαίνει χωρίς να προσδιορίσω σε ποια εταιρεία (δεν θυμόμουν) και εσύ έγραψες για μια περίπτωση που πράγματι συμβαίνει. ΥΓ. Πρόσφατα παρατήρησα σε CU να μην έχει μηδενιστεί το υπόλοιπο στις 00:01. Μετά από λίγο μηδενίστηκε αλλά δεν ξέρω πόσο λίγο γιατί ήταν πολύ μικρό το χρηματικό υπόλοιπο για να μπω σε διαδικασία να το παρακολουθώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 09:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:02 μμ Η περίπτωση που λες με το Greenwich είναι το cu , για τα πακέτα τουλάχιστον. Για το υπόλοιπο δεν ξέρω αν παιζει το ιδιο, μαλλον κραταει κι εκει αν κρίνω απο αυτό που λες. Υ.Γ. εχω παρατηρησει ομως οτι οταν πας να τα χρησιμοποιησεις μηδενιζουν. Η μονη χρησιμότητα προφανως ειναι το rollover με ιδιο πακέτο (το εχω δοκιμάσει) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Σάββατο στις 10:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:35 μμ Το ανεβάζω εδώ γιατί ο καρτούλης έχει στις πληροφορίες τηλ κοσμοτε 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 07:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:09 πμ 8 ώρες πριν, hercoulis said: Το ανεβάζω εδώ γιατί ο καρτούλης έχει στις πληροφορίες τηλ κοσμοτε Λογικά αφορά την προσφορά του free2go. 8 ώρες πριν, hercoulis said: Το ανεβάζω εδώ γιατί ο καρτούλης έχει στις πληροφορίες τηλ κοσμοτε Λογικά αφορά την προσφορά του free2go. Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. έχει κάνει κανείς φορητότητα σε κατάστημα τελευταία;; Κρατάνε τα 3€ της online φορητότητας;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. Κυριακή στις 04:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:57 μμ 18 ώρες πριν, hercoulis said: Το ανεβάζω εδώ γιατί ο καρτούλης έχει στις πληροφορίες τηλ κοσμοτε Που το βρήκες αυτό? μπορούμε να έχουμε το τηλέφωνο? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Κυριακή στις 05:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:02 μμ 9 ώρες πριν, cu2goup said: Λογικά αφορά την προσφορά του free2go. Λογικά αφορά την προσφορά του free2go. Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. έχει κάνει κανείς φορητότητα σε κατάστημα τελευταία;; Κρατάνε τα 3€ της online φορητότητας;; Εγώ που πήγα σε κατάστημα δεν χρεώθηκα κάτι συγκεκριμένα σε NOVA 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:07 μμ 9 minutes ago, albiz said: Που το βρήκες αυτό? μπορούμε να έχουμε το τηλέφωνο? στο φ/β αν μπεις κάνε αναζήτηση, έχει κινητό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 05:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:09 μμ 6 minutes ago, ANAGNPANA said: Εγώ που πήγα σε κατάστημα δεν χρεώθηκα κάτι συγκεκριμένα σε NOVA Εγώ λέω για να πας Cosmote όχι Nova.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 06:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:53 μμ (edited) 1 ώρα πριν, cu2goup said: Εγώ λέω για να πας Cosmote όχι Nova.. Από όσο γνωρίζω σε καρτοκινητό Cosmote με την ενεργοποίηση της sim σε κατάστημα σε βάζουν να βάλεις κάποιο ποσο μέσα (χωρίς απαραίτητα να ενεργοποιήσεις πακέτο). Δεν ξέρω αν μπορείς να το απόφύγεις αυτό αρχικά. Edited Κυριακή στις 07:01 μμ by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 07:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:09 μμ 16 minutes ago, opmgls said: Από όσο γνωρίζω σε καρτοκινητό Cosmote με την ενεργοποίηση της sim σε κατάστημα σε βάζουν να βάλεις κάποιο ποσο μέσα (χωρίς απαραίτητα να ενεργοποιήσεις πακέτο). Δεν ξέρω αν μπορείς να το απόφύγεις αυτό αρχικά. Δεν με πειράζει το ποσό που θα μπει στην αρχή. Με πειράζουν τα 3€ που ζητάνε αέρα όταν κάνεις παραγγελία online. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts