gtsia Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, kmpatra said: Θεωρητικά ναι,αλλα για να έχει περάσει σε νεο κάτοχο σημαίνει οτι έχει μείνει με φραγή εισερχομένων 9-10 μήνες( η κοσμοτε το τηρεί και το ακούει όποιος καλεί), και άλλους 6 να ακούγεται οτι είναι εκτός δικτύου. Τωρα θυμήθηκαν όλοι την μαντάμ? Πιθανολογώ οτι αν δεν φαίνεται κάπου καταχωρημένο στο ίντερνετ το νούμερο, μπορεί να τυπωθηκε ή να γράφτηκε λαθος σε επαγγελματικό σημείωμα/κάρτα ο αριθμός της κυρίας και να παίρνουν τον φίλο. Μου έχει τύχει ευτυχώς πολυ περιορισμενα παλιότερα. Το χειρότερο, θα είναι λάθος εκτροπή. Ή επίτηδες στον ληγμένο αριθμό που αναστήθηκε. Κάθε μέρα σχεδόν και από άλλο νούμερο έχω βαρεθεί να κάνω block . Τους ρωτάω από ποια υπηρεσία είναι και τι θέλουν την κυρία και λέει ειναι προσωπικό . Χθες τους σιχτίρισα λίγο σήμερα δεν πήραν ακόμα άντε να δούμε . 1 Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Εισπρακτικές πιθανόν και μια καλη δικαιολογία για να αφεθεί να λήξει το νούμερο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 1 hour ago, gtsia said: Κάθε μέρα σχεδόν και από άλλο νούμερο έχω βαρεθεί να κάνω block . Τους ρωτάω από ποια υπηρεσία είναι και τι θέλουν την κυρία και λέει ειναι προσωπικό . Χθες τους σιχτίρισα λίγο σήμερα δεν πήραν ακόμα άντε να δούμε . Αν αναζητήσεις τους αριθμούς δε σου βγάζει από ποια εταιρία είναι; 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 1 hour ago, gtsia said: Κάθε μέρα σχεδόν και από άλλο νούμερο έχω βαρεθεί να κάνω block . Τους ρωτάω από ποια υπηρεσία είναι και τι θέλουν την κυρία και λέει ειναι προσωπικό . Χθες τους σιχτίρισα λίγο σήμερα δεν πήραν ακόμα άντε να δούμε . Πάρε ένα νέο νούμερο,μετέφερε το υπόλοιπο και μετά κάνε διακοπή του προηγούμενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 32 minutes ago, dasnowy said: Αν αναζητήσεις τους αριθμούς δε σου βγάζει από ποια εταιρία είναι; Μπορεί να αναζητήσει εδώ: https://www.white-pages.gr/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Γεια σας όταν παίρνω κάποιον τηλέφωνο και δεν απαντάει μετά από 7 χτύπους η κλήση πέφτει. Πώς γίνεται να αυξήσω το 7 σε 20 για παράδειγμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Αυτός που καλείς πρέπει να ακυρώσει τις προωθήσεις και έτσι θα χτυπάει για πολλή ώρα. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, p_k said: Αυτός που καλείς πρέπει να ακυρώσει τις προωθήσεις και έτσι θα χτυπάει για πολλή ώρα. Για να χειριστω το συναγερμο με το κινητο πρεπει να χτυπησει πρωτα πολλες φορες αλλα πεφτει η κληση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Στην περίπτωση αυτή δεν ξέρω φίλε μου... 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, empeiros said: Για να χειριστω το συναγερμο με το κινητο πρεπει να χτυπησει πρωτα πολλες φορες αλλα πεφτει η κληση Μέσα απο τις ρυθμίσεις του συναγερμού θα το αλλαξεις. Καλυτερα να μιλήσεις με τον τεχνικό που τον τοποθέτησε. 2 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Σήμερα ανακάλυψα ότι και η Cosmote απάντησε στα πακετα του CU με Vodafone TV. Δίνει στα ακριβότερα DIY πακετα της το Cosmote TV μαζί με τα κανάλια Cinema και το Cosmote History. 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, Nikolas14 said: Σήμερα ανακάλυψα ότι και η Cosmote απάντησε στα πακετα του CU με Vodafone TV. Δίνει στα ακριβότερα DIY πακετα της το Cosmote TV μαζί με τα κανάλια Cinema και το Cosmote History. Student βλέπω όμως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Just now, sou_d said: Student βλέπω όμως Και σε απλό γίνεται με το 7GB και 400’ προς ολους. Το επιβεβαίωσα στον αριθμό της μητέρας μου. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Just now, Nikolas14 said: Και σε απλό γίνεται με το 7GB και 400’ προς ολους. Το επιβεβαίωσα στον αριθμό της μητέρας μου. Τώρα το βλέπω. Με 13,5€. Οκ, καλή είναι μία έξτρα επιλογή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Δίνει ίδιες τιμές με vf,αλλά με λιγότερες παροχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Από ότι φαίνεται δεν είναι μόνιμο πακέτο αλλά προσφορά μέχρι 31/3. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGladiola Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου On 19/2/2024 at 6:50 ΜΜ, VIPdriver said: Εγω θα ζητούσα αλλαγή αριθμού με μεταφορά του υπολοίπου στον νέο αριθμό. Δεν εχουν την υποχρέωση να το κάνουν, αλλά εάν το ζητήσει ευγενικά πιστεύω θα το κάνουν. Δεν υπάρχει αλλαγή αριθμού σε καρτοκινητο cosmote και δεν έχει να κάνει με το αν θα το ζητήσει ευγενικά ή αν θα κάνει φασαρία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imarg Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Δε ξέρω που είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω οπότε θα το κάνω εγώ. Θέλω να πάρω καινούριο νούμερο (λογικά κάρτα) για μαθητή (6η δημοτικού). Ψάχνω να δω από ποια εταιρία και με ποιο τρόπο συμφέρει καλύτερα από οικονομικής άποψης. Λογικά θέλω να έχει και χρόνο και ίντερνετ και SMS αλλά (θεωρητικά) δε χρειάζεται "τρελά" νούμερα μιας και (ελπίζουμε) σε περιορισμένη χρήση. Και οι 2 γονείς έχουμε cosmote ("εταιρικό" μιας κ η μητέρα του είναι ΕΕ) και ΟΤΕ σταθερό αλλά δεν έχουμε κόλλημα με την εταιρία. Κάποιοι συμμαθητές του πήραν με κάποιο τρόπο Vodafone φοιτητικό (και λογικά μπορούμε και εμείς) που τουλάχιστον για κάποιους μήνες στην αρχή είναι πιο οικονομικό αλλά έχω την αίσθηση ότι κάπου μετά το εξάμηνο έρχεται στα ίδια με μια κλασική κάρτα. Έχετε να προτείνετε κάποια κάρτα/εταιρεία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Εφόσον έχετε ήδη Cosmote, γιατί δεν παίρνετε άλλο ένα να τα βάλετε σε One, για να έχετε και απεριόριστα μεταξύ σας; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, imarg said: Δε ξέρω που είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω οπότε θα το κάνω εγώ. Θέλω να πάρω καινούριο νούμερο (λογικά κάρτα) για μαθητή (6η δημοτικού). Ψάχνω να δω από ποια εταιρία και με ποιο τρόπο συμφέρει καλύτερα από οικονομικής άποψης. Λογικά θέλω να έχει και χρόνο και ίντερνετ και SMS αλλά (θεωρητικά) δε χρειάζεται "τρελά" νούμερα μιας και (ελπίζουμε) σε περιορισμένη χρήση. Και οι 2 γονείς έχουμε cosmote ("εταιρικό" μιας κ η μητέρα του είναι ΕΕ) και ΟΤΕ σταθερό αλλά δεν έχουμε κόλλημα με την εταιρία. Κάποιοι συμμαθητές του πήραν με κάποιο τρόπο Vodafone φοιτητικό (και λογικά μπορούμε και εμείς) που τουλάχιστον για κάποιους μήνες στην αρχή είναι πιο οικονομικό αλλά έχω την αίσθηση ότι κάπου μετά το εξάμηνο έρχεται στα ίδια με μια κλασική κάρτα. Έχετε να προτείνετε κάποια κάρτα/εταιρεία; Το φοιτητικό της vodafone, σε αντίθεση με το φοιτητικό της cosmote, το παίρνουν όσοι είναι μέχρι 24 ετών. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου (edited) Ειχα 3-4 μηνες να βαλω στην κύρια συσκευή μου την κάρτα της cosmote. Την εβαλα σήμερα για να βάλω κάποια τοκεν. Παρατήρησα οτι δεν μπορώ πλέον να αλλάξω τον τύπο δικτύου από 2g σε 4g και αντίστροφα. Η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Θεωρώ οτι κάτι άλλαξαν τελευταία, οπως και πιο πριν που εξαφανισαν τον διακόπτη του volte απο τις ρυθμίσεις,με τιε ενημερώσεις των carrier services. Πλεον παίζει ανάλογα με την κάλυψη και το volte δεν κλείνει αν δεν απενεργοποιήσεις το wificall με μήνυμα. Εχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο? Έγραψα και περιμένω ανάλογο feedback και στο νήμα του κινητού αν και θεωρώ ότι είναι κυρίως θέμα δικτύου. Στην 1η σιμ του κινητού (vodafone) δουλεύουν όλα οκ. Να σημειώσω ότι έχω twin sim. Σε άλλη παλιότερη συσκευή με android 7 παίζει η αλλαγή τύπου δικτύου κανονικά. Σε αυτό το κινητό όμως δεν υπάρχει υποστήριξη volte. Ούτε παίρνει ενημερωσεις carrier services στο google play. Edited 23 Φεβρουαρίου by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, imarg said: Δε ξέρω που είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω οπότε θα το κάνω εγώ. Θέλω να πάρω καινούριο νούμερο (λογικά κάρτα) για μαθητή (6η δημοτικού). Ψάχνω να δω από ποια εταιρία και με ποιο τρόπο συμφέρει καλύτερα από οικονομικής άποψης. Λογικά θέλω να έχει και χρόνο και ίντερνετ και SMS αλλά (θεωρητικά) δε χρειάζεται "τρελά" νούμερα μιας και (ελπίζουμε) σε περιορισμένη χρήση. Και οι 2 γονείς έχουμε cosmote ("εταιρικό" μιας κ η μητέρα του είναι ΕΕ) και ΟΤΕ σταθερό αλλά δεν έχουμε κόλλημα με την εταιρία. Κάποιοι συμμαθητές του πήραν με κάποιο τρόπο Vodafone φοιτητικό (και λογικά μπορούμε και εμείς) που τουλάχιστον για κάποιους μήνες στην αρχή είναι πιο οικονομικό αλλά έχω την αίσθηση ότι κάπου μετά το εξάμηνο έρχεται στα ίδια με μια κλασική κάρτα. Έχετε να προτείνετε κάποια κάρτα/εταιρεία; Αν σκεφτώ πονηρά, προτείνω frog (cosmote), αρχικά και μετέπειτα μετάβαση σε cu liquid. Το liquid είναι οικονομικότερο, αλλά έχεις πιθανότητα, εφόσον έχετε και σταθερό, να σας κάνουν την προσφορά με τα 1. 1000 λεπτά και 10€. 2. 3gb και 10€ 4. 1000 λεπτά και 3gb Δωρεάν για 1 χρόνο. Μετά ξανά cu liquid κτλ κτλ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου καλησπέρα στην παρέα. επειδή έχω χάσει τη μπάλα χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο κινητό μόνο για sms τραπεζών πια είναι η πιο συμφέρουσα ανανέωση-εταιρεία για αυτή τη δουλειά ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά 1 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 10 minutes ago, varajohn said: καλησπέρα στην παρέα. επειδή έχω χάσει τη μπάλα χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο κινητό μόνο για sms τραπεζών πια είναι η πιο συμφέρουσα ανανέωση-εταιρεία για αυτή τη δουλειά ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά Εισερχόμενα μηνύματα μπορείς να δέχεσαι για ένα χρόνο από την τελευταία ανανέωση. Δεν χρειάζεται να ανανεώνεις μόνο και μόνο για τα μηνύματα των τραπεζών. Η φραγή δεν αφορά τα εισερχόμενα μηνύματα. Αυτό που λέω δεν το αναφέρει πουθενά επίσημα. Το έχουν αναφέρει στο φόρουμ άλλοι. Θα μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν ίσως; Edited 24 Φεβρουαρίου by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, varajohn said: καλησπέρα στην παρέα. επειδή έχω χάσει τη μπάλα χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο κινητό μόνο για sms τραπεζών πια είναι η πιο συμφέρουσα ανανέωση-εταιρεία για αυτή τη δουλειά ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά CU με Cashback. Τα sms νομίζω δεν έχουν φραγή,αλλά και πάλι με cashback θα αγοράζεις έναν τοματόζουμο θα σκανάρεις την απόδειξη και θα φαίνεται για ανανέωση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts