Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, blizard said:

Υπάρχει ελευθερία - δικαίωμα στην βλακεία όπως και στην εκφραση αυτης 

Αφου μόνο η βονταφον εχει το smart pocket και συνεργάζεται με το efood (εσυ το έλεγες)...

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για ποιο λογο σπαμαρουμε και τα 3 θέματα καρτοκινητης για αμφιβολου εγκυροτητας ειδηση που αφορα το e-food,κανοντας ταυτόχρονα προώθηση του smart pocket? Μπαίνουμε στα νηματα να ξετρυπωσουμε κατι νεοτερο από προσφορές ή να βοηθήσουμε/βοηθηθουμε σε απορίες κλπ και στο τέλος βλεπουμε παντου διαφημισεις vodafone και φιλοσοφία του 5%.

Πραγματικά. 
Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από αυτό είναι όμως το ότι έχουμε επιλέξει να δώσουμε στην Cosmote τα στοιχεία της κάρτας μας (αποθηκευμένη κάρτα) για πληρωμές. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να τις αφαιρέσουμε και για την ασφάλεια μας, αλλά και κυρίως για να τους πιέσουμε για Apple ή Google Pay. 

Το ίδιο σαφώς πρέπει να γίνει παντού, είτε είναι εφαρμογές για δεκο, delivery, taxi κλπ. Εγώ επειδή δε βασίζομαι στην ταυτοποιηση μόνο μεσω της τράπεζας (αν και έχω σχετικά χαμηλά όρια για να αποτρέψω το κακό), έχω πλέον αφαιρέσει την κάρτα μου από κάθε πλατφόρμα και προσπαθώ να χρησιμοποιώ περισσότερο τα ψηφιακά πορτοφόλια για πληρωμές (πχ η Vodafone στον τομέα των τηλεπικοινωνιών έχει υποστήριξη) 

34 minutes ago, paanos said:

Πραγματικά. 
Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από αυτό είναι όμως το ότι έχουμε επιλέξει να δώσουμε στην Cosmote τα στοιχεία της κάρτας μας (αποθηκευμένη κάρτα) για πληρωμές. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να τις αφαιρέσουμε και για την ασφάλεια μας, αλλά και κυρίως για να τους πιέσουμε για Apple ή Google Pay. 

Η πληρωμή καποιου συμβολαίου ή καρτοκινητού κάθε μήνα ειναι καλυτερα να γίνεται με λιγότερους μεσάζοντες ... μια κάρτα που θα δώσεις μια φορά κάθε 3-4 χρόνια είναι οτι πιο βασικό φτάνει να είναι ασφαλή τα στοιχεία σου. Και πάντα με κάποιο όριο συναλαγών από ιντερνετ.

Απο εκει και περα το σμαρτ ποκετ ειναι απλα τέλειο και σαν ιδέα και σαν ασφάλεια , και με πολλά δωρα  δεν μπορώ να σκεφτώ για το μέλλον, κατι πιο ασφαλες ... προς το παρόν τέλειο για το efood για όσους τρέμουν αλλά και θέλουν τζαμπα τηλεφωνα.

18 minutes ago, blizard said:

Απο εκει και περα το σμαρτ ποκετ ειναι απλα τέλειο και σαν ιδέα και σαν ασφάλεια , και με πολλά δωρα  δεν μπορώ να σκεφτώ για το μέλλον, κατι πιο ασφαλες ... προς το παρόν τέλειο για το efood για όσους τρέμουν αλλά και θέλουν τζαμπα τηλεφωνα.

Τέλειο θα ήταν αν δεν αφαιρούσε 24% ΦΠΑ. Δηλαδή να βάλω 100€ να μου αρέσουν φόρο κινητής, να μου αφαιρέσουν και 24% από πάνω και να έχω τελικό ποσό 69€. Ποιος πετάει 31€? Με 31€ αγοράζεις τουλάχιστον 18 σουβλάκια. Παιδιά, τα σουβλάκια δεν χαρίζονται.

Ενώ στην τράπεζα όσο βάζεις τόσα έχεις.

1 minute ago, EllinikoNisi said:

Τέλειο θα ήταν αν δεν αφαιρούσε 24% ΦΠΑ. Δηλαδή να βάλω 100€ να μου αρέσουν φόρο κινητής, να μου αφαιρέσουν και 24% από πάνω και να έχω τελικό ποσό 69€. Ποιος πετάει 31€? Με 31€ αγοράζεις τουλάχιστον 18 σουβλάκια. Παιδιά, τα σουβλάκια δεν χαρίζονται.

Ενώ στην τράπεζα όσο βάζεις τόσα έχεις.

Με το φπα δεν υπάρχει  πρόβλημα το αφαιρούν δεν πληρώνεις 2λο φπα πουθενά ... δεν υπήρχε εξάλου στην πράξη , αν βάλεις 15 ευρω στην καρτα κινητου αγοράζεις 15.15 ευρω προιόντα στο e-food, και 13.6 απο το εφρεση (αυτο λόγο φορου τηλεφωνίας)

Μακάρι να πλήρωνες τα παντα με κωδικό , απο μια ασφαλή πηγη όπως ενας λογαριασμός vodafone που είναι κατι σαν virtual καρτα με ασφαλή είσοδο χρημάτων και χωρις φόβο να σου κλέψουν στοιχεία εκει που πλήρωσες από καποιο  hack, ο κωδικός ειναι  μια φορά και τερμα

On 2/2/2024 at 8:03 ΜΜ, GREGORYMO said:

Ληγει το υπόλοιπο 15 Φεβρουάριου και ήρθε προσφορα: ανανέωσε ΜΕΧΡΙ τάδε ημερομηνία και πάρε δώρο 2GB και 100' για 7 ημέρες.

Έχει έρθει σε αλλον να μου πει μέχρι πότε λήγει ?

Και σε εμένα ήρθε να ανανεώσω μέχρι 7 Φεβρουαρίου ενώ το υπόλοιπό μου λήγει στις 10 Φεβρουαρίου. Θα ανανέωνα έτσι κι αλλιώς εκεί κοντά στις 10 οπότε τώρα θα ανανεώσω στις 7 Φεβρουαρίου.

Εγώ αυτό το εξέλαβα ότι νόμισαν πως θα φύγω από το what'sup και σου λέει ας του δώσουμε αυτήν την προσφορά μπας και τον κρατήσουμε. Εγώ πάντως επειδή είναι η δεύτερή μου συσκευή και βάζω μόνο για ίντερνετ με 8,5 ευρώ που δίνει 5gb (με αυτόματη ενεργοποίηση) είχε μείνει υπόλοιπο από τις ανανεώσεις των 13 ευρώ πλέον και έτσι δεν έβαλα χρήματα τον προηγούμενο μήνα και αυτό το μήνα λήγει το υπόλοιπο, οπότε στις 7 (ή στις 6 για να μην το ξεχάσω) θα κάνω ανανέωση, ώστε να χρησιμοποιώ τα 2gb για αυτές τις μέρες και να κρατάω τα δικά μου gb. 

Edited by ostvarivanje
Διπλό ποστάρισμα...
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

1 hour ago, ostvarivanje said:

Και σε εμένα ήρθε να ανανεώσω μέχρι 7 Φεβρουαρίου ενώ το υπόλοιπό μου λήγει στις 10 Φεβρουαρίου. Θα ανανέωνα έτσι κι αλλιώς εκεί κοντά στις 10 οπότε τώρα θα ανανεώσω στις 7 Φεβρουαρίου.

Εγώ αυτό το εξέλαβα ότι νόμισαν πως θα φύγω από το what'sup και σου λέει ας του δώσουμε αυτήν την προσφορά μπας και τον κρατήσουμε. Εγώ πάντως επειδή είναι η δεύτερή μου συσκευή και βάζω μόνο για ίντερνετ με 8,5 ευρώ που δίνει 5gb (με αυτόματη ενεργοποίηση) είχε μείνει υπόλοιπο από τις ανανεώσεις των 13 ευρώ πλέον και έτσι δεν έβαλα χρήματα τον προηγούμενο μήνα και αυτό το μήνα λήγει το υπόλοιπο, οπότε στις 7 (ή στις 6 για να μην το ξεχάσω) θα κάνω ανανέωση, ώστε να χρησιμοποιώ τα 2gb για αυτές τις μέρες και να κρατάω τα δικά μου gb. 

εμένα λογικά λήγει στις 12 Φεβρουάριου.

Θα το ενεργοποίησω και νωρίτερα. Πχ στις 09.

ΤΩΡΑ, ταυτίζεται η λήξη του υπολοίπου με το πακέτο που βάζω στάνταρ κάθε μήνα.

Ανανεώνοντας λίγες μέρες νωρίτερα, αυτό θα αλλάξει.

'Χανω' κάτι από αυτή την αλλαγή?

1 minute ago, GREGORYMO said:

εμένα λογικά λήγει στις 12 Φεβρουάριου.

Θα το ενεργοποίησω και νωρίτερα. Πχ στις 09.

ΤΩΡΑ, ταυτίζεται η λήξη του υπολοίπου με το πακέτο που βάζω στάνταρ κάθε μήνα.

Ανανεώνοντας λίγες μέρες νωρίτερα, αυτό θα αλλάξει.

'Χανω' κάτι από αυτή την αλλαγή?

Δεν ξέρω τι πρόγραμμα έχεις, πάντως εγώ μπορεί να βάλω χρήματα νωρίτερα αλλά δε θα κάνω κάτι γιατί ενεργοποιείται αυτόματα. Το μόνο που θα κάνω είναι να πάρω το reload των 2gb πριν μου ανανεωθούν τα gb ώστε να "τρώει" πρώτα από το reload και μετά από αυτά που έχω κανονικά.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

1 minute ago, ostvarivanje said:

Δεν ξέρω τι πρόγραμμα έχεις, πάντως εγώ μπορεί να βάλω χρήματα νωρίτερα αλλά δε θα κάνω κάτι γιατί ενεργοποιείται αυτόματα. Το μόνο που θα κάνω είναι να πάρω το reload των 2gb πριν μου ανανεωθούν τα gb ώστε να "τρώει" πρώτα από το reload και μετά από αυτά που έχω κανονικά.

Cosmokarta.

Το πρόγραμμα ενεργοποιείται αυτόματα στις 15 Φεβρουάριου.

Απλά, θα έχω κάνοντας νωρίτερα ανανέωση, κάποιες ημέρες διαφορά.

7 ώρες πριν, blizard said:

Υπάρχει ελευθερία - δικαίωμα στην βλακεία όπως και στην εκφραση αυτης 

Καλά τα λες εδώ.😂

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

2 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Cosmokarta.

Το πρόγραμμα ενεργοποιείται αυτόματα στις 15 Φεβρουάριου.

Απλά, θα έχω κάνοντας νωρίτερα ανανέωση, κάποιες ημέρες διαφορά.

Αφού ενεργοποιείται αυτόματα στις 15 Φεβρουαρίου, ποιο το πρόβλημα αν βάλεις χρήματα νωρίτερα και το αφήσει να κάνει την αυτόματη ανανέωση στις 15 του μήνα; 

Εξάλλου γράφει να ανανεώσεις το υπόλοιπό σου, δε λέει να βάλεις πακέτο.

3 ώρες πριν, seranata said:

Καλά τα λες εδώ.😂

Για να καταλάβεις υπάρχουν άτομα εδω που δίνουν 15 ευρω το μήνα e-food , και τρέμουν μην τους κλέψουν τα λεφτά όπως το αρθρο που ειδες - και το πιστέυουν 100% !!!!

Τους λέω παρε μια vodafone κάρτα να πληρώνεις με smart poket που είναι ενας απλό κωδικός και δεν θα πάθεις οτι η κακομοίρα , γιατι δεν έχει στοιχεία σου ...  

Γεμίζεις την vodafone με όποιο τρόπο θέλεις και βγάζεις το κωδικό για να πληρώνεις με ασφάλεια  ,,  δεν μπορουν να σου φάνε λεφτά και ας το κανεις μεσα στην μούρι τους    

Σε κάθε περίπτωση όλοι να έχετε και μια ΑΔΕΙΑ κάρτα κλειδωμένη για διάφορα verification  ... ο πιο παλιος τρόπος είναι με δευτερο τραπεζικο λογαριασμό σε αλλη τράπεζα και δωρεαν καρτούλα που δεν βάζετε λεφτά εκει σχεδον ποτέ 

Με λίγο μυαλό και χωρίς να ρισκάρεις και να τρεμεις , μπορεις να έχεις και δέυτερη sim (vodafone) δωρεαν και με παρα παρα πολλά δώρα για ασφάλεια και σύγκριση (αν δεν θες την πετας βεβαια)  

Edited by blizard

6 ώρες πριν, ostvarivanje said:

Αφού ενεργοποιείται αυτόματα στις 15 Φεβρουαρίου, ποιο το πρόβλημα αν βάλεις χρήματα νωρίτερα και το αφήσει να κάνει την αυτόματη ανανέωση στις 15 του μήνα; 

Εξάλλου γράφει να ανανεώσεις το υπόλοιπό σου, δε λέει να βάλεις πακέτο.

Θα κανω ανανέωση στις 09 Φεβρουαρίου να πάρω το δώρο 

Θα έλεγα ένας moderator να κάνει ένα clean up το offtopic περιεχόμενο από αυτό το νήμα.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Απλά λέω να ανεβάσω μια φωτό χαχα

IMG_2330.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Έκανα φορητότητα σε 24αρα vdsl φοιτητική και μου έδωσαν επιπλέον σε ένα κινητό (φοιτητικό whatsup) 10 ευρώ και 3gb το μήνα και σε ένα άλλο κινητό (cosmoκάρτα) 10 ευρώ και 1000 λεπτά προς όλους. Αυτά για 2 χρόνια. Επειδή το κινητό με cosmoκάρτα χρησιμοποιείται μόνο για ομιλία, τα 10 ευρώ θα είναι άχρηστα. Γίνεται να τα μεταφέρω κάθε μήνα στο whatsup για αγορά μεγαλύτερου πακέτου και κωδικών dfy; 

Επίσης, αυτά τα 10 ευρώ θεωρούνται ανανέωση; Επεκτείνουν τη λήξη υπολοίπου/φραγή της σύνδεσης και δίνουν tokens; 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

35 minutes ago, dasnowy said:

Επίσης, αυτά τα 10 ευρώ θεωρούνται ανανέωση; Επεκτείνουν τη λήξη υπολοίπου/φραγή της σύνδεσης και δίνουν tokens; 

Ναι θεωρούνται ανανέωση 

36 minutes ago, dasnowy said:

Επειδή το κινητό με cosmoκάρτα χρησιμοποιείται μόνο για ομιλία, τα 10 ευρώ θα είναι άχρηστα. Γίνεται να τα μεταφέρω κάθε μήνα στο whatsup για αγορά μεγαλύτερου πακέτου και κωδικών dfy; 

Γιατί δεν το κάνεις και αυτό WU;;;;

10 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ναι θεωρούνται ανανέωση 

Μια χαρά τότε. Γλυτώνω 2 κάρτες το μήνα για 2 χρόνια.

10 minutes ago, aektzhs 1 said:

Γιατί δεν το κάνεις και αυτό WU;;;;

Δεν έχω βρει κάποιο κίνητρο να το γυρίσω σε whatsup. Το νούμερο χρησιμοποιείται μόνο για ομιλία και τώρα έχω ενεργοποιημένο και το combo basic auto με τα 7,20 ευρώ που το δίνει ακόμα σε όσους το είχαν ενεργοποιήσει από πριν σε cosmoκάρτα. 

12 minutes ago, dasnowy said:

Μια χαρά τότε. Γλυτώνω 2 κάρτες το μήνα για 2 χρόνια.

Δεν έχω βρει κάποιο κίνητρο να το γυρίσω σε whatsup. Το νούμερο χρησιμοποιείται μόνο για ομιλία και τώρα έχω ενεργοποιημένο και το combo basic auto με τα 7,20 ευρώ που το δίνει ακόμα σε όσους το είχαν ενεργοποιήσει από πριν σε cosmoκάρτα. 

Ποιό κατάστημα σου έκανε αυτό το φοβερό δώρο;

13 minutes ago, VIPdriver said:

Ποιό κατάστημα σου έκανε αυτό το φοβερό δώρο;

Έβαλα το νούμερο μου στο site της cosmote και με πήραν τηλέφωνο. Τους είπα ότι θέλω να μεταφέρω μια φοιτητική 24αρα από τη nova και μου είπαν 19,90 το μήνα. Τους ρώτησα αν μπορούν να κάνουν καλύτερη τιμή επειδή έχω και κινητό στην cosmote και μου έδωσαν αυτήν την προσφορά. Για τα δύο νούμερα με άφησαν να επιλέξω ανάμεσα στα 3gb και 10 ευρώ ή στα 1000 λεπτά και 10 ευρώ. Αν ήθελα μπορούσα να πάρω την ίδια προσφορά και στα δύο. Στην αρχή μου έδωσε την προσφορά για ένα νούμερο, αλλά κάποια στιγμή με ρώτησε αν έχω και άλλο καρτοκινητό στην cosmote ώστε να μου δώσει και εκεί δώρο. Είπα πως έχω και μου έδωσε και εκεί ένα από αυτά τα δώρα (όποιο ήθελα εγώ). 

Edited by dasnowy

Κι εγώ την ίδια προσφορά πήρα με φορητότητα σταθερού, απλά έχω και τρίτο καρτοκινητό που δεν πήρε δώρα.
Να πω ότι επιπλέον θα έχουν και απεριόριστες κλήσεις μεταξύ τους.

Αναρωτιέμαι βέβαια τι θα κάνω με τα συγκεντρωμένα λεπτά, ΜΒ και SMS μετά την αλλαγή... Τα 10€ δεν φτάνουν για κάποιο combo, και δεν ξέρω εάν οι δωρεάν παροχές ανανεώνουν τα συγκεντρωμένα.