akar2015 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Έχω ένα πρόβλημα όταν προσπαθώ να κάνω ανανέωση με Paypal. Στο check out της paypal το ποσό είναι 1€ και όχι το ποσό που επιλέγω, συνεπώς η ανανέωση παρουσιάζει σφάλμα. Αν συμβαίνει και σε άλλους υπάρχει τρόπος να λυθεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 να ρωτήσω όσους θυμούνται πέρυσι τον δεκαπενταύγουστο στο what's up έδωσε απεριόριστα data; το ρωτάω αυτό γιατί είχα βάλει το πακέτο με τα 10,90€ το απεριόριστο και τώρα έχει λήξει. αλλά εάν είναι να βάλει την προσφορά του δεκαπενταύγουστου να περιμένω για αργότερα να το ξαναβάλω.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 On 31/7/2023 at 2:56 ΜΜ, GREGORYMO said: ΟΧΙ Εγώ έχω την αίσθηση ότι το είχα καταφέρει αλλά με platinum token. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) γεια σας,ηθελα να ρωτησω επειδη καπου διαβασα οτι μπορει να εχεις 15 η 20 συνδεσεις σε ενα ονομα και στα 3 δικτυα,εννοουν 15 ενεργες συνδεσεις ; πχ εχω αλλαξα στα προηγουμενα χρονια 10 αριθμους και τους αφησα να ληξουν,μετρανε σαν συνολο η μονο οσες συνδεσεις ειναι ενεργες;ευχαριστω Edited August 8, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 29 minutes ago, MeteorX said: γεια σας,ηθελα να ρωτησω επειδη καπου διαβασα οτι μπορει να εχεις 15 η 20 συνδεσεις σε ενα ονομα και στα 3 δικτυα,εννοουν 15 ενεργες συνδεσεις ; πχ εχω αλλαξα στα προηγουμενα χρονια 10 αριθμους και τους αφησα να ληξουν,μετρανε σαν συνολο η μονο οσες συνδεσεις ειναι ενεργες;ευχαριστω Ο περιορισμός ισχύει για τις ενεργές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 1 minute ago, minast said: Ο περιορισμός ισχύει για τις ενεργές. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Θέλω να κάνω φορητοτητα από cu σε what's up αλλα η Vodafone πρέπει να έχει την προηγούμενη ταυτότητα μου, θα πρέπει να την αλλάξω πρώτα ή δεν κάνουν έλεγχο στον αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 14 minutes ago, TypeRS said: Θέλω να κάνω φορητοτητα από cu σε what's up αλλα η Vodafone πρέπει να έχει την προηγούμενη ταυτότητα μου, θα πρέπει να την αλλάξω πρώτα ή δεν κάνουν έλεγχο στον αριθμό; Κάνουν έλεγχο, πρωτα θα την αλλάξεις μέσω chat 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlansin Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 (edited) Σήμερα ενεργοποιήθηκα στην κοσμοτε με φορητότητα απο Vodafone cu. Μονάδες 12€ μου της πέρασαν για πρώτη φορά από το κατάστημα κοσμοτε που έκαναν και την διαδικασία. Το πρόβλημα είναι ότι κατέβασα την εφαρμογή για το wu στο κινητό γράφω τον αριθμό τηλ έρχεται το sms όλα οκ αλλά μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα η σύνδεση στο cosmote ID απέτυχε δοκίμασε ξανά / κλείσιμο. η επιλογή δοκίμασε ξανά δεν κάνει κάτι. Τι μπορεί να φταίει; Έχω και ένα δεύτερο νούμερο wu (όχι από φορητότητα) αλλά σε αυτό δεν βγάζει αυτό το μήνυμα και επίσης φαίνεται και στην εφαρμογή cosmote ενώ αυτό της φορητότητας όχι. Να περιμένω μήπως πχ μια μέρα και γίνει αυτόματα; Ή θα πρέπει να ξανά πάω από το κατάστημα κοσμοτε; Edited August 18, 2023 by grlansin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 14 minutes ago, grlansin said: Σήμερα ενεργοποιήθηκα στην κοσμοτε με φορητότητα απο Vodafone cu. Μονάδες 12€ μου της πέρασαν για πρώτη φορά από το κατάστημα κοσμοτε που έκαναν και την διαδικασία. Το πρόβλημα είναι ότι κατέβασα την εφαρμογή για το wu στο κινητό γράφω τον αριθμό τηλ έρχεται το sms όλα οκ αλλά μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα η σύνδεση στο cosmote ID απέτυχε δοκίμασε ξανά / κλείσιμο. η επιλογή δοκίμασε ξανά δεν κάνει κάτι. Τι μπορεί να φταίει; Έχω και ένα δεύτερο νούμερο wu (όχι από φορητότητα) αλλά σε αυτό δεν βγάζει αυτό το μήνυμα και επίσης φαίνεται και στην εφαρμογή cosmote ενώ αυτό της φορητότητας όχι. Να περιμένω μήπως πχ μια μέρα και γίνει αυτόματα; Ή θα πρέπει να ξανά πάω από το κατάστημα κοσμοτε; Δοκίμασε να ανοίξεις την εφαρμογή μόνο με data. Μου το έκανε και εμένα την 1η φορά, ΄δια πρίπτωη με αυτή που περιγράφεις. 1 Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 44 minutes ago, grlansin said: Σήμερα ενεργοποιήθηκα στην κοσμοτε με φορητότητα απο Vodafone cu. Μονάδες 12€ μου της πέρασαν για πρώτη φορά από το κατάστημα κοσμοτε που έκαναν και την διαδικασία. Το πρόβλημα είναι ότι κατέβασα την εφαρμογή για το wu στο κινητό γράφω τον αριθμό τηλ έρχεται το sms όλα οκ αλλά μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα η σύνδεση στο cosmote ID απέτυχε δοκίμασε ξανά / κλείσιμο. η επιλογή δοκίμασε ξανά δεν κάνει κάτι. Τι μπορεί να φταίει; Έχω και ένα δεύτερο νούμερο wu (όχι από φορητότητα) αλλά σε αυτό δεν βγάζει αυτό το μήνυμα και επίσης φαίνεται και στην εφαρμογή cosmote ενώ αυτό της φορητότητας όχι. Να περιμένω μήπως πχ μια μέρα και γίνει αυτόματα; Ή θα πρέπει να ξανά πάω από το κατάστημα κοσμοτε; συμβαίνει στις φορητότητες για λίγη ώρα στην αρχη, είναι φυσιολογικό. το πολύ σε μισή ώρα θα στρώσει από μόνο του 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlansin Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 19 minutes ago, soiramk said: Δοκίμασε να ανοίξεις την εφαρμογή μόνο με data. Μου το έκανε και εμένα την 1η φορά, ΄δια πρίπτωη με αυτή που περιγράφεις. Το δοκιμασα μόλις το ίδιο εμφανίζει. Θα το δοκιμάσω αύριο μήπως θέλει τον χρόνο του τι να πω. Ευχαριστώ. 2 minutes ago, ParafronGR said: συμβαίνει στις φορητότητες για λίγη ώρα στην αρχη, είναι φυσιολογικό. το πολύ σε μισή ώρα θα στρώσει από μόνο του Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 48 minutes ago, grlansin said: Σήμερα ενεργοποιήθηκα στην κοσμοτε με φορητότητα απο Vodafone cu. Μονάδες 12€ μου της πέρασαν για πρώτη φορά από το κατάστημα κοσμοτε που έκαναν και την διαδικασία. Το πρόβλημα είναι ότι κατέβασα την εφαρμογή για το wu στο κινητό γράφω τον αριθμό τηλ έρχεται το sms όλα οκ αλλά μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα η σύνδεση στο cosmote ID απέτυχε δοκίμασε ξανά / κλείσιμο. η επιλογή δοκίμασε ξανά δεν κάνει κάτι. Τι μπορεί να φταίει; Έχω και ένα δεύτερο νούμερο wu (όχι από φορητότητα) αλλά σε αυτό δεν βγάζει αυτό το μήνυμα και επίσης φαίνεται και στην εφαρμογή cosmote ενώ αυτό της φορητότητας όχι. Να περιμένω μήπως πχ μια μέρα και γίνει αυτόματα; Ή θα πρέπει να ξανά πάω από το κατάστημα κοσμοτε; 02:30 με 03:00 κάνουν ανανέωση τα συστήματα και τότε θα φανείς ως whatsup. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Εμφανίστηκε η έρευνα. Δίνουν το δώρο η 'παίζεται' ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Το πήρα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlansin Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 10 ώρες πριν, CaptainNickGR said: 02:30 με 03:00 κάνουν ανανέωση τα συστήματα και τότε θα φανείς ως whatsup. Σήμερα το πρωί λειτουργεί κανονικά, ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 10 ώρες πριν, kmpatra said: Το πήρα κανονικά Απαντησα στην ερευνα το πρωι! ακομα δεν εχω παρει το δωρο! το μεσημερι τους καλεσα κ μου ειπαν θα τα παρω μεχρι το απογευμα αλλα τιποτα ακομα! Στο τσατ πριν λιγο μου απαντησαν οτι δεν τα δικαιουμαι διοτι ειχα παρε τους προηγοτμενους μηνες! τι παιζει παιδια? τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Τι να σου πω εγώ το παίρνω κάθε φορά που το αναφέρουν τα παιδιά εδώ νομίζω όλες τις φορές μου το έδωσε κανονικά. Είχε σίγουρα όμως πάνω από μήνα να εμφανιστεί. Το στέλνω μάλιστα στην ίδια σύνδεση κάθε φορά από τις τρεις που έχω μέσα στην εφαρμογή. Μήπως η σύνδεση στην οποία το στέλνεις δεν έχει υπόλοιπο ή δεν έχει ανανεώσει πρόσφατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 2 minutes ago, kmpatra said: Τι να σου πω εγώ το παίρνω κάθε φορά που το αναφέρουν τα παιδιά εδώ νομίζω όλες τις φορές μου το έδωσε κανονικά. Είχε σίγουρα όμως πάνω από μήνα να εμφανιστεί. Το στέλνω μάλιστα στην ίδια σύνδεση κάθε φορά από τις τρεις που έχω μέσα στην εφαρμογή. Μήπως η σύνδεση στην οποία το στέλνεις δεν έχει υπόλοιπο ή δεν έχει ανανεώσει πρόσφατα? Ωχ! ειμαι μειον στο υπολοιπο αλλα εχω ακομα δεδομενα! λες να φταει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Δεν αποκλείεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Just now, kmpatra said: Δεν αποκλείεται. να ξαναστειλω στο τσατ μηπως κ πετυχω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 δοκιμασε αν θες, αλλα αν τέτοια πράγματα (φραγές,αρνητικά υπόλοιπα κλπ) εμποδίζουν το σύστημα να αποδώσει τα mb δεν ξέρω αν θα πετύχεις κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlansin Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Τι έρευνα είναι αυτή; Κερδίζουμε κάτι; Υπάρχει λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 (edited) Είναι στην εφαρμογή my COSMOTE. Στην ενότητα που λέγεται "ανακάλυψε", στην κορυφή της σελίδας συνήθως τη βγάζει. Ενα ερωτηματολόγιο είναι, για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες από την εταιρεία και την εφαρμογή. Μετά το τέλος σου βγάζει συνήθως παραθυράκι όπου επιλέγεις σε ποια σύνδεση (απο τις αποθηκευμένες στην εφαρμογή) θα πάρεις 500 mb για 5 μέρες. Edited August 19, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 παντως, 5-6 φορές που μου την έχει εμφανίσει στο myCosmote, πάντα τα δίνει τα mb στον αριθμό της δικιάς μου Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts