Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αν δεν υπάρχουν μπορεί να βάλει και χρήματα από την εφαρμογή.
Ναι από το my cosmote app μπορείς να κάνεις ανανέωση σε όποιο νούμερο θέλεις η να το κάνεις και αυτόματα κάθε μήνα να μπαίνουν 10 12 ευρώ στο νούμερο που θες. Δεν υπάρχουν όλα τα πακέτα στο my cosmote όμως για what's up. Η εφαρμογή what's up έχει όλα τα extra του what's up όπως καβατζα diy πάρε δώσε πάρε μοίρασε κτλ που δεν υπάρχουν στο my cosmote.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ο μπαμπάς μου στο κινητό του με κάρτα What's Up εδώ και μία βδομάδα όταν προσπαθεί να καλέσει σε αριθμούς Vodafone τού βγάζει μήνυμα "Έχετε 2 λεπτά διαθέσιμα γι' αυτή τη κλήση".

Ανανέωση τού έκανα στις 24/11, και Λεπτά προς Όλους έχει πολλά.

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με Cosmote και πέφτει πάντα η γραμμή, δεν μπορώ να μιλήσω με κάποιον εκπρόσωπο.

Γνωρίζετε τί μπορεί να φταίει;

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μήπως είναι σε περιαγωγή σε δίκτυο εκτός ΕΕ;
Όχι, είναι κανονικά συνδεδεμένο στην Cosmote.

Κι εγώ έχω στην εφαρμογή 7 αριθμούς από 3 διαφορετικά ΑΦΜ. Το όριο είναι 10 συνδέσεις.

Αυτές τις μέρες δίνει και 4 GB για 7 μέρες για όσους δεν έχουν ξαναστήσει την εφαρμογή.

Πληροφορίες εδώ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/mycosmote_app.html

Εσύ που έχεις πολλές συνδέσεις, μήπως έχεις βρει εύκολο τρόπο να αφαιρέσεις κάποια;

Τελευταία φορά που έψαχνα δεν με άφηνε...

Ο μπαμπάς μου στο κινητό του με κάρτα What's Up εδώ και μία βδομάδα όταν προσπαθεί να καλέσει σε αριθμούς Vodafone τού βγάζει μήνυμα "Έχετε 2 λεπτά διαθέσιμα γι' αυτή τη κλήση".

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με Cosmote και πέφτει πάντα η γραμμή, δεν μπορώ να μιλήσω με κάποιον εκπρόσωπο.

Μήπως έχει μικρό χρηματικό υπόλοιπο; Έχω δει να το βγάζει όταν έχεις λίγα χρήματα, ακόμη κι όταν έχεις λεπτά ομιλίας.

Μήπως έχει μικρό χρηματικό υπόλοιπο; Έχω δει να το βγάζει όταν έχεις λίγα χρήματα, ακόμη κι όταν έχεις λεπτά ομιλίας.

€ 2,00+ κάτι ψιλά έχει, αλλά απ' όσο θυμάμαι σχεδόν πάντα τόσο χρηματικό υπόλοιπο είχε.

Να άλλαξε κάτι και να φταίει αυτό;

μηπως το νουμερο που καλει ειναι νουμερο εξωτερικου; και πχ αντι για 0030 που ειναι το προθεμα τις Ελλαδος ειναι περασμενο καποιος αλλο προθεμα εξωτερικου και το αναγνωριζει οτι καλει νουμερο εξωτερικου;

διοτι ειναι πολυ κουλο να εχεις υπολοιπο και δωρεαν λεπτα ομιλιας προς ολους και να ακουγεται αυτο το μυνημα. Συνηθως οταν πας να καλεσεις καποιο νουμερο εκτος του δωρεαν χρονου ομιλιας τοτε συνηθως ακους ποσα λεπτα εχεις οταν εχεις χαμηλο υπολοιπο. Προτεινω να κανεις μια κληση πχ σε σταθερο ή σε αλλο κινητο εκτος της κοσμοτε και να το ακουσεις και εσυ. Και επισης να δει την επαφη του τηλεφωνου που λες οτι ειναι κινητο vodafone εαν ειναι της μορφης 003069 και οχι κατι αλλο. Αλλιως να αποθυκευσει το νουμερο του τηλεφωνου ξεκινωντας απο το 69..... .

μηπως το νουμερο που καλει ειναι νουμερο εξωτερικου; και πχ αντι για 0030 που ειναι το προθεμα τις Ελλαδος ειναι περασμενο καποιος αλλο προθεμα εξωτερικου και το αναγνωριζει οτι καλει νουμερο εξωτερικου;

διοτι ειναι πολυ κουλο να εχεις υπολοιπο και δωρεαν λεπτα ομιλιας προς ολους και να ακουγεται αυτο το μυνημα. Συνηθως οταν πας να καλεσεις καποιο νουμερο εκτος του δωρεαν χρονου ομιλιας τοτε συνηθως ακους ποσα λεπτα εχεις οταν εχεις χαμηλο υπολοιπο. Προτεινω να κανεις μια κληση πχ σε σταθερο ή σε αλλο κινητο εκτος της κοσμοτε και να το ακουσεις και εσυ. Και επισης να δει την επαφη του τηλεφωνου που λες οτι ειναι κινητο vodafone εαν ειναι της μορφης 003069 και οχι κατι αλλο. Αλλιως να αποθυκευσει το νουμερο του τηλεφωνου ξεκινωντας απο το 69..... .

Όχι, καμία σχέση.

Προσπαθεί να καλέσει νούμερο Vodafone που είναι αποθηκευμένο στις επαφές, και το έχει καλέσει παρά πολλές φορές στο παρελθόν.

Και για να προσπαθήσω να καταλάβω τι μπορεί να φταίει από τη στιγμή που δεν μπορώ να βγάλω γραμμή στην Cosmote, δοκίμασα να καλέσω και ένα άλλο νούμερο Vodafone, και κάνει ακριβώς τα ίδια !!!!

Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk

Καλώντας το 1314 θα ενημερωθείς για το αν έχεις λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα ή όχι.

Προσοχή: Αν ακούσεις ότι έχεις 2 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα σημαίνει ότι δεν έχεις τίποτα. Η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτά.

Edited by Vasileios

Οι αυξήσεις ανακοινώνονται επισημα στο σάιτ της κοσμοτέ, οχι τηλεφωνικά έναν-εναν...

Mολις εκανα ανανεωση και παλι 7,5 ευρω μου τραβηξε και οχι το +2 που μου ειπαν τηλεφωνικα. Ειχες δικιο. Τι απαταιωνες ειναι αυτοι...

Εσύ που έχεις πολλές συνδέσεις, μήπως έχεις βρει εύκολο τρόπο να αφαιρέσεις κάποια;

Δεν μου έχει χρειαστεί. Και στο site που μπήκα τώρα δεν βλέπω τέτοια επιλογή, μόνο toggle να εμφανίζονται ή να μην εμφανίζονται. Εν τω μεταξύ από τα τηλέφωνα που δεν είναι στο ΑΦΜ μου το ένα το έχει με ΑΦΜ (έχει προστεθεί παλιότερα), το άλλο όχι, ίσως να ακολούθησα άλλη διαδικασία για την προσθήκη.

Όχι, καμία σχέση.

Προσπαθεί να καλέσει νούμερο Vodafone που είναι αποθηκευμένο στις επαφές, και το έχει καλέσει παρά πολλές φορές στο παρελθόν.

Και για να προσπαθήσω να καταλάβω τι μπορεί να φταίει από τη στιγμή που δεν μπορώ να βγάλω γραμμή στην Cosmote, δοκίμασα να καλέσω και ένα άλλο νούμερο Vodafone, και κάνει ακριβώς τα ίδια !!!!

Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk

μήπως δεν έχε καθόλου υπόλοιπο δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλους; μπορείς να μας ανεβάσεις από το whats up appilication τι σου αναφέρει σαν υπόλοιπο στα πακέτα; ή μήπως το νούμερο που καλείς πχ ήτανε whats up και άλλαξε πάροχο ;και ειναι σε αλλο δικτυο και εσυ εχεις μονο λεπτα ομιλιας προς whats up ; ή άλλαξε από whats up σε κοσμοκάρτα ή συμβόλαιο κοσμοτέ; μαλλον δεν εχεις λεπτα προς ολους; αυτο μπορω εγω να καταλαβω .

μήπως δεν έχε καθόλου υπόλοιπο δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλους; μπορείς να μας ανεβάσεις από το whats up appilication τι σου αναφέρει σαν υπόλοιπο στα πακέτα; ή μήπως το νούμερο που καλείς πχ ήτανε whats up και άλλαξε πάροχο ;και ειναι σε αλλο δικτυο και εσυ εχεις μονο λεπτα ομιλιας προς whats up ; ή άλλαξε από whats up σε κοσμοκάρτα ή συμβόλαιο κοσμοτέ; μαλλον δεν εχεις λεπτα προς ολους; αυτο μπορω εγω να καταλαβω .
Χρόνος ομιλίας φυσικά και υπάρχει.

Για το αν το τηλέφωνο που προσπαθεί να καλέσει ήταν άλλης εταιρείας και μεταφέρθηκε κάποια στιγμή στη Vodafone (όπως και το 2ο που κάλεσα με τα ίδια αποτελέσματα) δεν μπορώ να το ξέρω.

https://pasteboard.co/JDmY7kP.jpg

Χρόνος ομιλίας φυσικά και υπάρχει.

Για το αν το τηλέφωνο που προσπαθεί να καλέσει ήταν άλλης εταιρείας και μεταφέρθηκε κάποια στιγμή στη Vodafone (όπως και το 2ο που κάλεσα με τα ίδια αποτελέσματα) δεν μπορώ να το ξέρω.

https://pasteboard.co/JDmY7kP.jpg

οντως εχεις λεπτα ομιλιας προς ολους και με υπολοιπο 1,73 ευρω . Προτεινω αρχικα να κανεις μια επανεκκινηση στην συσκευη και μετα ξανα προσπαθησεις αν δεν στρωσει τοτε βγαλε την καρτα σημ και βαλτην σε καποιον αλλο κινητο κατα προτιμηση παλιο αμα υπαρχει και με 2g να δεις .

Τελος δοκιμασε να αλλαξεις το κινητο το πρωτο απο την λειτουργια 4g σε μονο 3g ή μονο 2g να δεις αμα στο κανει ή οχι και πες μας .

Εαν δεν στρωσει καλεσε δωρεαν το 13788 και δηλωσε βλαβη παντως ειναι πολυ κουλο αυτο που σου συμβαινει.

οντως εχεις λεπτα ομιλιας προς ολους και με υπολοιπο 1,73 ευρω . Προτεινω αρχικα να κανεις μια επανεκκινηση στην συσκευη και μετα ξανα προσπαθησεις αν δεν στρωσει τοτε βγαλε την καρτα σημ και βαλτην σε καποιον αλλο κινητο κατα προτιμηση παλιο αμα υπαρχει και με 2g να δεις .

Τελος δοκιμασε να αλλαξεις το κινητο το πρωτο απο την λειτουργια 4g σε μονο 3g ή μονο 2g να δεις αμα στο κανει ή οχι και πες μας .

Εαν δεν στρωσει καλεσε δωρεαν το 13788 και δηλωσε βλαβη παντως ειναι πολυ κουλο αυτο που σου συμβαινει.

Το υπόλοιπο ήταν περισσότερο (€ 2,00+ κάτι), απλά μειώθηκε γιατί προσπαθώ να βγάλω γραμμή στην Cosmote (ανεπιτυχώς) και με χρεώνουν.

Θα δοκιμάσω και στο νούμερο που έγραψες.

Το υπόλοιπο ήταν περισσότερο (€ 2,00+ κάτι), απλά μειώθηκε γιατί προσπαθώ να βγάλω γραμμή στην Cosmote (ανεπιτυχώς) και με χρεώνουν.

Θα δοκιμάσω και στο νούμερο που έγραψες.

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη για κινητά ΟΤΕ: 13738.

Καλημέρα, από προσωπική εμπειρία...Για να αφαιρέσεις κάποιον αριθμό από τον λογαριασμό σου Cosmote πρέπει να καλέσει την εξυπηρέτηση ο κάτοχος του αριθμού (που έχεις προσθέσει στον λογαριασμό σου) και αφού γίνει ταυτοποίηση στοιχείων..θα ζητήσει την διαγραφεί του απο την συγκεκριμένη υπηρεσία.Θα χρειαστούν μερικές μέρες μέχρι να φανεί η αλλαγη.

Ρε παιδιά, το πακέτο απεριόριστα GB που πήρε επέκταση μέχρι 9/12 και το βρίσκω και στο site της what's up, στην εφαρμογή και στο 1330 δεν υπάρχει για ενεργοποίηση. Το έχει βάλει κανείς τελευταία?
212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Υπάρχει κανονικά. Κάνε μία επανεκκίνηση το κινητό σου.

Το έκανα αλλά ακόμα δεν υπάρχει στα πακέτα στην εφαρμογή.

Update: Στα κρυφα κρυφα η προσφορα ειναι αποκλειστικα για καρτοκινητα COSMOTE και δεν ειναι διαθεσιμη πλεον για συμβολαια και καρτοσυμβολαια.

Edited by tass0s
212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Η wind ρίχνει την ταχύτητα στο 1 mbps μετά τα 30 GB και αυτό ισχύει στα συμβόλαια

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

το απεριοριστο με 5,90 για 15 ημερες,μπορεις να δεις πχ και μια ταινια;θελω να καταληξω οτι δεν ειναι οπως η wind που μετα τα 15 gigia σε ριχνει την ταχυτητα στο 1mbbs;

:):):):):):)

Η cosmote δεν έχει κοφτη αν αυτό ρωτάς

Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβαλα τα απεριόριστα data λίγο πριν λήξει η προθεσμία. Μας βόλεψε η φάση. Ελπίζω να το κρατήσουν όσο έχουμε καραντίνα και ας κοστίζει 5,90.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να βγάλεις ονλάιν βεβαίωση ότι σου ανήκει ο αριθμός του καρτοκινητού; Το ζητάει η τράπεζα όταν είναι να ανοίξεις λογαριασμό.