mplamplakas Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Μπράβο, παιδιά. Καλά κάνετε και στέλνετε. Κι εμένα νωρίτερα ακριβώς τις ίδιες τυποποιημένες απαντήσεις μου έδωσαν. Και φυσικά τους είπα πως δεν μιλάμε για βελτίωση, κάθε άλλο, και πόσο με έχει δυσαρεστήσει ως χρήστη αυτή η εξέλιξη. Όχι ότι περιμένω να με λάβουν υπόψη, αλλά αν τυχόν αυτό γίνει μαζικά, ίσως κάτι να πάνε να σώσουν. Ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 H Cosmote αδιαφορεί για το αν σας άρεσαν οι αλλαγές στα πάρε-μοίρασε και πάρε-δώσε. Αντικατέστησαν 300ΜΒ γενικής χρήσης με φλούδια και ροκανίδια γιατί απλά οι δημογέροντες (διευθυντάδες) έκριναν πως όταν καταναλώσετε τα κατ' εφημισμό δωράκια... θα κουρέψετε το λεφτόδεντρο για να αγοράσετε τις υπερπροσφορές τους. Νομίζω ότι η μοναδική χρησιμότητα των επιστολών σας είναι αυτή του βίντεο Απλά θα τους δώσετε την ανυπέρβλητη χαρά να σας τρολάρουν. Εύχομαι μόνο μην πάρει σειρά το frog... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 (edited) Και εγώ τους έστειλα απο χθες αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι.. Edited October 30, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Συμφωνώ με τον Arjuna. Περιεκτικότατη ανάρτηση. Αλλά τι περιμένεις; Όταν κάποιοι εδώ μέσα συζητάμε για αυξήσεις τιμών με αντίκρυσμα κάτι παιχνιδοψίχουλα, και εδώ και στης Vodafone, ξεπηδάνε οι "ε, εταιρία είναι το κέρδος της κοιτάζει, άμα θες μην το παίρνεις". ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της εταιρίας. Σόρρυ και για τα caps. Μιλάς για καρτέλ και μπανάρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 (edited) Οταν γίνεται κάτι θετικό θα το λέμε ακόμη και αν είναι ψίχουλα όταν οι άλλοι δεν δίνουν ούτε αυτα. Και στα αρνητικά πάλι θα κράζουμε. Edited October 30, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Επίσης, σύμφωνα με τις σημειώσεις του παρε μοιρασε, πρεπει υποχρεωτικά να στέλνονται σε 3 διαφορετικά νούμερα. Δεν το εχω δοκιμασει να δω κατα ποσο ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Προχθές που το έκανα με το παλιο «μενού» της εφαρμογής, στάλθηκαν κανονικα στο ίδιο ατομο. Τώρα που ανανεώθηκε η εφαρμογή δεν το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 (edited) Την στιγμή που η διάρκεια περιορίστηκε στις 2 ημέρες δεν έχει νόημα να τα στείλεις στο ίδιο άτομο αφού δεν πρόκειται να τα καταναλώσει. όσο αφορά το πάρε δώσε εγώ έδινα κατι άχρηστο και έπερνα 3 φορές τον μήνα από 40 λεπτά ομιλίας. Τώρα θα δίνει δύο φορές από 80 . Θεωρώ όμως εντελώς αδύνατο να κάνω 80 λεπτά σε 2 ημέρες. Ούτε τα 40 δεν μου τελιώναν πολλές φορές πόσο μάλλον τα 80 .... Θεωρώ τις αλλαγές αρνητικές και όχι θετικές. Edited October 31, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 (edited) Πραγματικά ψάχνω πλέον να βρω κάτι θετικό στο wu έναντι του ανταγωνισμού και πέρα από το δίκτυο (ανάλογα φυσικά και την περιοχή) και ισως για οποιον το χρειάζεται το play now unlimited, δεν βρίσκω κάτι άλλο. Αν ακολουθήσει και το κοψιμο/συρρίκνωση ή "βελτίωση" του reload it άντε γειά... Υ.γ. κάτι προσφορές τύπου box κτλ είναι έξτρα και δεν αφορούν άμεσα τη χρήση των υπηρεσιών Edited October 31, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 (edited) Δυστυχώς, μεγάλη απογοήτευση αυτές οι αλλαγές. Και εκεί που έλεγες πως υπάρχει μια καρτοκινητή που κάπως ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Άντε τώρα να ψάχνεσαι πάλι... Όσον αφορά το πάρε-μοίρασε, άραγε θα μπορείς να στείλεις στο ίδιο άτομο αλλά σε 3 διαφορετικές ημερομηνίες, ώστε να το εκμεταλλευτεί 6 μέρες αντί για 2; Edited October 31, 2020 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Δεν γίνεται δυστυχως αυτο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 μολις απαντησαν ... Ωστόσο, το σχόλιο σου έχει ληφθεί υπόψη μας. :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Δεν γίνεται δυστυχως αυτο. Δηλαδή αν εγώ στείλω σε έναν, μετά "κλειδώνει" και δεν μπορώ να μπω για να στείλω πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Συγνώμμη λάθος ανάγνωση.. Να ξαναπάρεις εσύ τα 500mb δεν γίνεται αν στείλεις τμηματικά 3 φορές. Αυτό που λες γίνεται. Και αν σου στείλουν τα mb πριν λήξουν τα προηγούμενα, προστίθενται όλα μαζί στη νέα ημερομηνία των 2 ημερών. Αρα θεωρητικά αν βρίσκεις κάθε 2 ημέρες άτομο να σου στέλνει mb κάνεις καβάντζα.. Πρακτικά δύσκολο αλλά σκεφτόμενοι out of the box το πρόβλημα δεν είναι ο τύπος των mb αλλά η διάρκεια των 2 ημερών Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Ελπίζω να μην ακουμπήσουν το Reload It! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Μου έστειλαν μήνυμα να ανανέωση μέχρι 04-11 και να πάρω κάποιο δώρο. Το ερώτημα είναι να ανανεώσω 03-11 για να είμαι σίγουρος η άμα ανανέωσω 04-11, ρισκάρω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Μου έστειλαν μήνυμα να ανανέωση μέχρι 04-11 και να πάρω κάποιο δώρο. Το ερώτημα είναι να ανανεώσω 03-11 για να είμαι σίγουρος η άμα ανανέωσω 04-11, ρισκάρω ! Και 04/11 να ανανεώσεις είσαι καλυμμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Τα σχόλια περιττά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Μετά από πολλά χρόνια μου ήρθε ξαφνικά μια προσφορά στο whats up που λέει 15GB για 7 ημέρες με 5€ Είχα να δω προσφορά παρα παρα παρα πολύ καιρό. Βάζω κάρτα κάθε μήνα. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Δεν είναι προσωπική προσφορά: https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/whats-offer-15gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Πώς κάνω από το app ανανέωση υπολοίπου ? ΥΓ. Βλέπω μόνο ανανεώση υπόλοιπου ΤΡΙΤΟΥ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Από το what’s up; πατάς το + > ανανέωση με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή Paypal Edit: μάλλον για το my cosmote app λες. Σε αυτή την περίπτωση, από την αρχική σελίδα βρίσκεις το νούμερο, στο τετραγωνάκι του πάνω δεξιά πατάς το + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Από το what’s up; πατάς το + > ανανέωση με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή Paypal Edit: μάλλον για το my cosmote app λες. Σε αυτή την περίπτωση, από την αρχική σελίδα βρίσκεις το νούμερο, στο τετραγωνάκι του πάνω δεξιά πατάς το + Το βρήκα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Και 04/11 να ανανεώσεις είσαι καλυμμενος. Με έκαψες, με τις θεωρίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Όταν σου λέει να ανανεώσεις μέχρι 04/11, προφανώς μπορείς να το κάνεις και στις 04/11. Γιατί σε "έκαψε"; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts