oxxy Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Επειδη ολα τα πακετα του whats up εχουν ακριβυνει παρα πολυ και τα χρηματα ειναι πολλα καθε μηνα μ'ενημερωσε ενας φιλος οτι υπαρχει ενα πακετο οπου στελνεις μηνυμα promo4 στο 1330 και κοστιζει 4 ευρω. Το πακετο περιλαμβανει 600 προς whats up και 200 προς ολους. Εκανα δοκιμη να στειλω απο το κινητο μου αλλα τιποτα. Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το ενεργοποιησω?Μόνο εάν σου έρθει μήνυμα για την προσφορά μπορείς να το βάλεις... Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με παλιότερα. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Μόνο εάν σου έρθει μήνυμα για την προσφορά μπορείς να το βάλεις... Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με παλιότερα. Τι κανω δηλαδη για να μου ερθει μηνυμα? Για παλιοτερα τι εννοεις δεν ειναι κανουριο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Εννοεί ότι κυκλοφορεί χρόνια αυτό, αλλά δεν είναι κάτι στάνταρ. Μόνο αν σου έρθει μήνυμα για προσφορά να στείλεις στο συγκεκριμένο θα μπορείς να το κάνεις. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Νομιζα ειναι καινουριο αυτο. Για να μου ερθει μηνυμα θα πρεπει να κανω κατι εγω η μου το στελνουν αυτοι? Πως γινεται δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Ε, τα γνωστά που κάνουν ανάλογα με την περίοδο, ίσως ανάλογα και με την αγοραστική συμπεριφορά (πόσο συχνά βάζει κανείς κάρτα) κλπ. Αλλά γενικά αν δεν έρθει μήνυμα στο συγκεκριμένο νούμερο δεν μπορεί δυστυχώς να ενεργοποιηθεί κάτι τέτοιο. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 ok καταλαβα τωρα Αυτο ισχυει ακομα και σημερα αν καποιος δεν βαζει συχνα καρτα η εχει σταματησει αυτη η ενεργεια? Αν ισχυει να δοκιμασω να το κανω να μην βαλω καθολου προγραμμα και καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Είναι τυχαίο. Ότι και να κάνεις είναι τυχαίο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 ok καταλαβα τωρα Αυτο ισχυει ακομα και σημερα αν καποιος δεν βαζει συχνα καρτα η εχει σταματησει αυτη η ενεργεια? Αν ισχυει να δοκιμασω να το κανω να μην βαλω καθολου προγραμμα και καρτα.Έχει χρόνια σταματήσει αυτό. Ήταν σαν προωθητική ενέργεια. Το πήραν ορισμένα νούμερα αλλά πλέον δεν κυκλοφορεί. Άρα όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 ok σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να βγαινει φθηνοτερα γιατι εχουν ακριβυνει πολυ τα προγραμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Επειδη ολα τα πακετα του whats up εχουν ακριβυνει παρα πολυ και τα χρηματα ειναι πολλα καθε μηνα μ'ενημερωσε ενας φιλος οτι υπαρχει ενα πακετο οπου στελνεις μηνυμα promo4 στο 1330 και κοστιζει 4 ευρω. Το πακετο περιλαμβανει 600 προς whats up και 200 προς ολους. Εκανα δοκιμη να στειλω απο το κινητο μου αλλα τιποτα. Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το ενεργοποιησω? Κάνε το νούμερο σου frog ή Q να ηρεμήσεις. Εμένα αν μου κόψουν κάποια στιγμή το φοιτητικό (με τα τωρινά δεδομένα) αυτές οι δύο επιλογές είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Γιατί να στο κόψουν το φοιτητικό??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Τι κανω δηλαδη για να μου ερθει μηνυμα? Για παλιοτερα τι εννοεις δεν ειναι κανουριο αυτο? δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 ok σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να βγαινει φθηνοτερα γιατι εχουν ακριβυνει πολυ τα προγραμματα?Κοίτα προς την μεριά του frog... Δεν έχεις άλλες επιλογές Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Στην frog αν και πρωτη φορα την ακουω ενα πακετο εχει με 3,02 ευρω κι εχει 60 λεπτα προς Ελλαδα. Αλλο πακετο εκτος απο αυτο δεν υπαρχει. Λογικα αυτο θα βγαινει ακριβοτερα και απο τα πακετα του whats up αν το ενεργοποιησεις πανω απο 3 φορες. Επισης δεν ξερω απο σημα πως τα παει η frog γιατι απο εναν γνωστο μου που ειχε Q δεν ειχε ποτε σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Στην frog αν και πρωτη φορα την ακουω ενα πακετο εχει με 3,02 ευρω κι εχει 60 λεπτα προς Ελλαδα. Αλλο πακετο εκτος απο αυτο δεν υπαρχει. Λογικα αυτο θα βγαινει ακριβοτερα και απο τα πακετα του whats up αν το ενεργοποιησεις πανω απο 3 φορες. Επισης δεν ξερω απο σημα πως τα παει η frog γιατι απο εναν γνωστο μου που ειχε Q δεν ειχε ποτε σημα.Κάθε δεύτερη εβδομάδα περίπου το έχει σε προσφορά 60+60 δώρο. Όλοι τότε το ενεργοποιούν. Με 2 ενεργοποιήσεις θα έχεις με 6 ευρώ 240 λεπτά προς όλους. Επίσης σε αντίθεση με το whatsup που η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτά εκεί είναι από την αρχή ανά δευτερόλεπτο. Συμφέρει αν κάνεις πολλές μικρές κλήσεις. Ότι μιλάς πληρώνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 ok καλο αυτο δεν το ηξερα. Ειναι στανταρ ομως οτι βγαζει συχνα την προσφορα? Επισης απο σημα πως παει η συγκεκριμενη εταιρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 (edited) ok καλο αυτο δεν το ηξερα. Ειναι στανταρ ομως οτι βγαζει συχνα την προσφορα? Επισης απο σημα πως παει η συγκεκριμενη εταιρια?Ποια εταιρία φίλε η cosmote είναι δεν υπάρχει κάτι άλλο ότι σήμα είχες θα έχεις Δες περισσότερες πληροφορίες https://www.frogmobile.gr/el Ναι την προσφορά την βγάζει συχνά και για τους πρώτους 6 μήνες θα έχεις ΔΩΡΟ 600΄ προς FROG σε κάθε ανανέωσηΔΩΡΟ 100’ προς ΟΛΟΥΣ για τους 6 πρώτους μήνεςΔΩΡΟ 1GB για τους 6 πρώτους μήνες Edited August 2, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 (edited) Δεν το γνωριζα οτι ειναι της cosmote. Oποτε καλα λες το ιδιο σημα θα εχει. Μια τελευταια ερωτηση...........τα λεπτα που δεν εχεις καταναλωσει μεταφερονται τον επομενο μηνα? Edited August 2, 2020 by Avitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 (edited) Δεν το γνωριζα οτι ειναι της cosmote. Oποτε καλα λες το ιδιο σημα θα εχει. Μια τελευταια ερωτηση...........τα λεπτα που δεν εχεις καταναλωσει μεταφερονται τον επομενο μηνα?Μεταφέρονται κανονικά. Επίσης αν θες να πας frog δε χρειάζεται να πάρεις καινούργιο νούμερο. Στέλνοντας αλπακ στο 1314 από whatsup το κάνεις frog ακολουθώντας τις οδηγίες . Κόστος 10 ευρώ. Δώρο reloadit δεν έχει το frog όμως με την ανανέωση. Το έχεις καταλάβει έτσι; Ούτε μεταφορά με το easy transfer γινεται Edited August 2, 2020 by pn1fon1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Δεν το γνωριζα οτι ειναι της cosmote. Oποτε καλα λες το ιδιο σημα θα εχει. Μια τελευταια ερωτηση...........τα λεπτα που δεν εχεις καταναλωσει μεταφερονται τον επομενο μηνα?Και τα MB μεταφέρονται Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Μεταφέρονται κανονικά. Επίσης αν θες να πας frog δε χρειάζεται να πάρεις καινούργιο νούμερο. Στέλνοντας αλπακ στο 1314 από whatsup το κάνεις frog ακολουθώντας τις οδηγίες . Κόστος 10 ευρώ. Δώρο reloadit δεν έχει το frog όμως με την ανανέωση. Το έχεις καταλάβει έτσι; Ούτε μεταφορά με το easy transfer γινεται Ναι εννοειται reload it δεν θα εχω. Αυτο με την μεταφορα easy transfer τι ειναι ακριβως δεν το γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 αν θες να μεταφέρεις χρήματα από το υπόλοιπο σε άλλο αριθμό cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Γιατί να στο κόψουν το φοιτητικό??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν. Είπα αν. Πχ, αν πάω για αλλαγή σιμ και δεν έχω πλέον το πάσο νομίζω είναι στο χέρι τους να το κόψουν. Ένα απλό παράδειγμα. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην frog αν και πρωτη φορα την ακουω ενα πακετο εχει με 3,02 ευρω κι εχει 60 λεπτα προς Ελλαδα. Αλλο πακετο εκτος απο αυτο δεν υπαρχει. Λογικα αυτο θα βγαινει ακριβοτερα και απο τα πακετα του whats up αν το ενεργοποιησεις πανω απο 3 φορες. Επισης δεν ξερω απο σημα πως τα παει η frog γιατι απο εναν γνωστο μου που ειχε Q δεν ειχε ποτε σημα. Επίσης τα 60 λεπτά είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δηλαδή τα 60 λεπτά είναι πραγματικά 60 λεπτά χωρίς 3λεπτα όπως στο what's up ή την κοσμοκαρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Οκ, με "τρόμαξες" ότι άρχισαν να κόβουν τα φοιτητικά! Δε πιστεύω σε αλλαγή σιμ να ζητήσουν πασο ή να αλλάξουν κάτι τέλος πάντων. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Έχω αλλάξει sim πάνω από 5-6 φορές. Τις δύο τελευταίες είχε λήξει και η φοιτητική ταυτότητα. Δεν ζήτησαν ποτέ τίποτα. Δεν χρειάζεται καν να αναφερθεί κανείς στην ιδιότητα του φοιτητικού. Ζητάς απλά αλλαγή κάρτας στον αριθμό τάδε. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts