Ilovemetal Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 σιγουρα εληξε; εγω βλεπω οτι μολις την ανεβασε καποιος στα λαγωνικα εμενα παντως με παει στο playstore για να εγκαταστησω το whatsup, ενω το εχω.. οτι ναναι... Άνοιξε τον σύνδεσμο με περιηγητή. Αν είσαι από συσκευή smartphone, επίλεξε "Για υπολογιστή". Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Για αυτούς που προσπαθούν και δεν μπορούν κάτι παίζει με τις συσκευές ή τους browser. Κι εγώ δεν μπορούσα από το κινητό και τελικά κατάφερα να το ενεργοποιήσω στο τάμπλετ μου μέσω chrome και έχοντας κλειστή την εφαρμογή whatsup. Θα ανοίξει μόνη της η εφαρμογή whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Άνοιξε τον σύνδεσμο με περιηγητή. Αν είσαι από συσκευή smartphone, επίλεξε "Για υπολογιστή". οκ, αλλα τωρα που το βρηκα βγαζει εξαντληθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 οκ, αλλα τωρα που το βρηκα βγαζει εξαντληθηκεΤώρα το ενεργοποίησα, δοκίμασε από άλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 οκ, αλλα τωρα που το βρηκα βγαζει εξαντληθηκε Άνοιξε με την εφαρμογή http://wup.page.link/mLZB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Όσοι είστε συνδρομητές του What’s up, ανοίξτε το παρακάτω link από τον browser της συσκευής σας και θα λάβετε 10GB Internet After Dark για 30 ημέρες. Κρίνεται αναγκαίο να επισημανθεί ότι τα 10GB ισχύουν από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου!! Κάντε κλικ εδώ: http://www.whatsup.gr/c/keraunovolos To έβαλα κι εγώ. Ωραίος. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Το έβαλα και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Μόλις το πήρα κι εγώ... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Και γω μολις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Όσοι είστε συνδρομητές του What’s up, ανοίξτε το παρακάτω link από τον browser της συσκευής σας και θα λάβετε 10GB Internet After Dark για 30 ημέρες. Κρίνεται αναγκαίο να επισημανθεί ότι τα 10GB ισχύουν από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου!! Κάντε κλικ εδώ: http://www.whatsup.gr/c/keraunovolos Ωραία , σε ευχαριστούμε .........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Ευχαριστούμε!! Στάλθηκε από το T780H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Εγινε η ενεργοποιηση κανονικα!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Και σε εμένα κανονικά ενεργοποιηθηκε... Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 (edited) Για όσους έχουν το Social Pass ή το Chat, και χρησιμοποιούν πχ το Facebook ενώ έχουν το πακέτο που δόθηκε, θα ξοδεύονται αυτά του πακέτου Social ή των 10GB ; Δηλαδή έχουν προτεραιότητα αυτά του After Dark ή το πακέτο Social & Chat? Edited July 17, 2020 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Όσοι είστε συνδρομητές του What’s up, ανοίξτε το παρακάτω link από τον browser της συσκευής σας και θα λάβετε 10GB Internet After Dark για 30 ημέρες. Κρίνεται αναγκαίο να επισημανθεί ότι τα 10GB ισχύουν από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου!! Κάντε κλικ εδώ: http://www.whatsup.gr/c/keraunovolos Ok. GB μόλις ελήφθησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Απλά να γράψω ότι όποιος έχει gb από after dark , τα 10 gb προστίθενται κανονικά στα άλλα και όλα μαζί πάνε με ημερομηνία λήξης 19/8. Εξαιρετική προσφορά, ευχαριστούμε τον φίλο Νικήτα που την ανέβασε Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Oποιος έχει δικά του GB ή από το reload it ΔΕΝ προστίθενται σε αυτά. Εχουν δική τους ημερομηνία λήξης και είναι ξεχωριστά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Τα 10gb δώρο του after dark εννοεί ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Ηταν γενικό το σχόλιο μου. Δεν τον έκανα παράθεση άρα δεν απαντώ σε αυτόν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Για όσους έχουν το Social Pass ή το Chat, και χρησιμοποιούν πχ το Facebook ενώ έχουν το πακέτο που δόθηκε, θα ξοδεύονται αυτά του πακέτου Social ή των 10GB ; Δηλαδή έχουν προτεραιότητα αυτά του After Dark ή το πακέτο Social & Chat?Είδα πως, παρότι έχουν προτεραιότητα τα ΜΒ του πακέτου After Dark, τα ΜΒ του social & chat ξοδεύονται. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Τώρα το ενεργοποίησα, δοκίμασε από άλλη συσκευή οντως, δοκιμασα απο αλλη και επαιξε, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 οντως, δοκιμασα απο αλλη και επαιξε, ευχαριστω!Τέλεια, κρίμα θα ήταν να το έχανε κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Δυστυχώς δεν τα πρόλαβα...Γράφει ότι εξαντλήθηκε. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Δυστυχώς δεν τα πρόλαβα...Γράφει ότι εξαντλήθηκε. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άνοιξε το με την εφαρμογή http://wup.page.link/mLZB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Μόλις το έκανα, δεν έχει εξαντληθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts