nikos21r Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Επανηλθε το 1GB με 8,5e στην εφαρμογη (cosmocarta) ή κατι παει σε εμενα λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ακομα και οι περιστασιακοι χρήστες βάζοντας 22,85ε απο καταστημα μπορούν να μοιρασουν δυο 10ευρα (μεσω easy transfer) σε γνωστους τους και να επωφεληθούν της προσφοράς: 22,85/1,12=20,40=2*(10+0,20).Παίζει να χρειάζεται κανονική ανανέωση και όχι μέσω easy transfer Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, εγώ που έχω ανανεώσει 31/11, μπορώ να βάλω την προσφορά από 31/12 και μετά; Ή κατάλαβα λάθος; :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ναι αφού λέει ημερομηνία ενεργοποίησης μέχρι 1/1/20 τα μεσάνυχτα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Παίζει να χρειάζεται κανονική ανανέωση και όχι μέσω easy transfer Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή παρατήρηση, θα μπορουσε να κανει καποιος μια ερωτηση για τσεκαρισμα. Πάντως το δώρο της Black Friday το πήρε κανονικά ο πατέρας μου, που του ανανεώνω μεσω easy transfer απο το δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, εγώ που έχω ανανεώσει 31/11, μπορώ να βάλω την προσφορά από 31/12 και μετά; Ή κατάλαβα λάθος; :worry: 31/11 Αποκλείετε να ανανέωσες. Αποκλείετε. Μπορείς να βάλεις την προσφορά από 16/12 αν κάνεις μια νέα ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 31/11 Αποκλείετε να ανανέωσες. Αποκλείετε. Όντως ο Νοέμβριος έχει 30 μέρες :lol: Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ναι μωρέ, πώς κάνετε έτσι. :lol: Πάντως το "αποκλείεται" γράφεται με "αι", όχι με "ε". :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Παίζει να χρειάζεται κανονική ανανέωση και όχι μέσω easy transfer Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μπορεί να το τσεκαρει κάποιος??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Μα και το easy transfer ανανεώνει κανονικά το χρόνο λήξης, σαν κανονική ανανέωση. Η μοναδική διαφορά είναι ότι δε δίνει κωδικό reload it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Μα και το easy transfer ανανεώνει κανονικά το χρόνο λήξης, σαν κανονική ανανέωση. Η μοναδική διαφορά είναι ότι δε δίνει κωδικό reload it. Η μεταφορά υπολοίπου από καρτοκινητό απλά επεκτείνει τη λήξη του υπολοίπου, κατά τα άλλα δεν αποδίδει τα προνόμια μιας κανονικής ανανέωσης γι'αυτό ακριβώς και δεν δίνει κωδικό reload it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 σε λιγες μερες μου εβγαλε 3 φορες μια ενδειξη ο αριθμος σιμ δεν επιτρεπεται και δεν εχω σημα μεχρι να κανω επανεκκινηση τι μπορει να ειναι παλι αυτο,στη εξυπηρετηση περιμενεις 1 ωρα και δεν μπορεις να μιλησεις και κλεινει η γραμμη ενω καθε φορα χρεωνομαι free image hosting ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μωρέ, πώς κάνετε έτσι. :lol: Πάντως το "αποκλείεται" γράφεται με "αι", όχι με "ε". :p καλυτερα καποιος να κανει λαθη και να γραφει ελληνικα παρα να γραφει greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ότι πολύ απλά για άλλη μια φορά το δίκτυο έπεσε. Ούτε ο gerald butler να ήταν!! Δεν έχει νόημα να χασεις τον χρόνο σου με την εξυπηρέτηση πελατών Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Η μεταφορά υπολοίπου από καρτοκινητό απλά επεκτείνει τη λήξη του υπολοίπου, κατά τα άλλα δεν αποδίδει τα προνόμια μιας κανονικής ανανέωσης γι'αυτό ακριβώς και δεν δίνει κωδικό reload it Το μοναδικό προνόμιο που δεν αποδίδει είναι το reload it. Όλα τα υπόλοιπα τα δίνει, δηλαδή την ανανέωση ημερομηνίας λήξης και τα 100+300mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ότι πολύ απλά για άλλη μια φορά το δίκτυο έπεσε. Ούτε ο gerald butler να ήταν!! Δεν έχει νόημα να χασεις τον χρόνο σου με την εξυπηρέτηση πελατών αφου χρεωθηκα 10 φορες τωρα πηρα στο 13738 μιλαω τωρα και ειμαι στην αναμονη να με συνδεσουν στην καρτοκινητη,ειναι δωρεαν η κληση με αυτο το τηλ το βρηκα μεσω ιντερνετ,παιρνεις πατας το 9 για αγγλικα βαζεις το νουμερο και περιμενεις ,αλλιως τιποτα.τωρα να μιλησω να δω τι θα μου πουν,ειμαι στην αναμονη δεν φτανει ειναι μια γραμμη το σημα εδω στην περιοχη και χανω κλησεις τωρα να βγαζει αυτη την ενδειξη και να χρειαζεται επανεκκινηση,αυτα δεν τα ειχα πριν εκτος του χαμηλου σηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ότι πολύ απλά για άλλη μια φορά το δίκτυο έπεσε. Ούτε ο gerald butler να ήταν!! Δεν έχει νόημα να χασεις τον χρόνο σου με την εξυπηρέτηση πελατών αφου χρεωθηκα 10 φορες τωρα πηρα στο 13738 μιλαω τωρα και ειμαι στην αναμονη να με συνδεσουν στην καρτοκινητη,ειναι δωρεαν η κληση με αυτο το τηλ το βρηκα μεσω ιντερνετ,παιρνεις πατας το 9 για αγγλικα βαζεις το νουμερο και περιμενεις ,αλλιως τιποτα.τωρα να μιλησω να δω τι θα μου πουν,ειμαι στην αναμονη δεν φτανει ειναι μια γραμμη το σημα εδω στην περιοχη και χανω κλησεις τωρα να βγαζει αυτη την ενδειξη και να χρειαζεται επανεκκινηση,αυτα δεν τα ειχα πριν εκτος του χαμηλου σηματος το τμημα βλαβων κοσμοτε απο ολα τα σταθερα Ελλαδος αλλα και κινητα Ελλαδος ειναι το 13788 που ειναι παντου δωρεαν εχετε το υποψιν σου. Μπορει να ειναι προβλημα της κεραιας της περιοχη σου , δοκιμασε να αλλαξεις σε μονο 3g ή στο 4g μηπως ξεκολλησει ή αλλιως στο 2g; . μπας και αλλαξει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ο ένας γράφει 13788 και ο άλλος 13738. Ποιο είναι το σωστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ο ένας γράφει 13788 και ο άλλος 13738. Ποιο είναι το σωστό? 13738 και ως τωρα περιμενω 18 λεπτα με μουσικη.... εδω το βρηκα https://www.reader.gr/news/tehnologia/dorean-oi-kliseis-gia-vlaves-sto-tilefono-poioi-einai-oi-5psifioi-arithmoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Το μοναδικό προνόμιο που δεν αποδίδει είναι το reload it. Όλα τα υπόλοιπα τα δίνει, δηλαδή την ανανέωση ημερομηνίας λήξης και τα 100+300mb https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer • Η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή Συμβολαίου COSMOTE λογίζεται σαν τυπική ανανέωση υπολοίπου ενώ η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή καρτοκινητής COSMOTE ή Καρτοσυμβολαίου θεωρείται μεταφορά χρηματικού υπολοίπου και όχι ανανέωση υπολοίπου και συνεπώς δεν αποδίδονται τα όποια προνόμια συνδέονται με την ανανέωση υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Υπάρχει πρόβλημα με την κοσμοτε κάτω Κρήτη. 6 καρτοκινητα χάνουν κλήσεις και δεν συνδέονται σε 4g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Το ίδιο πρόβλημα έχω τώρα είμαι Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και γω Θεσσαλονίκη το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 το τμημα βλαβων κοσμοτε απο ολα τα σταθερα Ελλαδος αλλα και κινητα Ελλαδος ειναι το 13788 που ειναι παντου δωρεαν εχετε το υποψιν σου. Μπορει να ειναι προβλημα της κεραιας της περιοχη σου , δοκιμασε να αλλαξεις σε μονο 3g ή στο 4g μηπως ξεκολλησει ή αλλιως στο 2g; . μπας και αλλαξει κατι.Φίλε στην εποχή του διαδικτύου των social media προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι ανάγκη να πρήζω τους υπαλλήλους της Cosmote και της όποιας Cosmote προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους. Όταν λοιπόν διαβάζεις facebook forums και γενικότερα στα social media ότι υπάρχει πρόβλημα ανεξαρτήτως περιοχής δεν χάνεις τον χρόνο σου να τηλεφωνεις στην εξυπηρέτηση.. προσωπικη μου άποψη Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) αφου πηρα την κοσμοτε πριν χρεωθηκα πανω κατω 2 ευρω γιατι επεφταν οι γραμμες ,πηρα το δωρεαν νουμερο μιλησα με εναν και με ειπε να με συνδεσει με την καρτοκινητη,με συνδεσε τελικα με καιρο μουσικη μουσικη και τελικα μετα απο ποση ωρα επεσε η γραμμη.αν αυτο ειναι εξυπηρετηση οκ.ειμαι απο το 1999 αλλα τελικα δεν ξερω τι να κανω με τις κλησεις που χανω στο σπιτι λογω χαμηλου σηματος και τωρα λιγες φορες χρειαζεται και επανεκκινηση.χιλια μπραβο τους παντως αν θελουν να δωσουν και απεριοριστα gb με ολο αυτο το χαλι να πανε να κοιταχτουνε οι υπευθυνοι. εντωμεταξυ το γυρισα σε 2g αλλιως με το 4g αστο τρομαρα τους Edited December 14, 2019 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και Λάρισα εδώ πρόβλημα και με το internet και με κλήσεις. Στάλθηκε από το Honor View20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts