Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λέμε για την Cosmote και παραπονιόμαστε για την έλλειψη πακέτων με απεριόριστα λεπτά ομιλίας ή/και δεδομένα, και εννοείται ότι έχουμε δίκιο. Όμως πέρα από το ότι θέλουν πραγματικά να αρμέξουν τους χρήστες, θεωρώ ότι είναι και θέμα bandwidth. Φαντάζεστε τι θα γίνεται αν λόγω χαμηλότερων τιμών υπάρχει περισσότερος κόσμος online; Μήπως να θυμηθούμε τι γίνεται κάθε φορά που υπάρχει μια έκτακτη ανάγκη, π.χ. φωτιές κλπ; Αν το δίκτυο πέφτει τώρα που είναι πανάκριβο, όταν θα γίνει πιο φτηνό τι θα γίνεται;

Και δε θέλω καν να φανταστώ τι γίνεται στις άλλες δύο εταιρείες...

Άρα, όσον αφορά τη Cosmote, επιτακτική ανάγκη είναι κυρίως να αυξήσουν την χωρητικότητα του δικτύου, και σίγουρα και τις τιμές. Φτηνές τιμές με δυσκολία στην πρόσβαση είναι δώρον άδωρον.

Να ρίξουν παραπάνω χρήμα για υποδομές. Εδω τους αφήνουν και αλωνίζουν όλους για αυτό και μόνο κάνουν ότι τους καπνίσει. Έτσι και αλλιώς και να πάνε στα 30 ή 50 ευρώ πιστεύεις ότι πολλοί θέλουν να δίνουν πάνω από 15 ευρώ τον μήνα;

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Άκου τώρα, ολόκληρος πρωθυπουργός να επιβάλει τι τιμολογιακές πολιτικές θα ακολουθούν οι ιδιωτικές εταιρίες...:rolleyes:

Αφού έχουμε "ελεύθερη αγορά" που "αυτορρυθμίζεται". :lol:

Πέρα από τις επικοινωνιακές φανφάρες, εάν σε ένα σοβαρό (ευρωπαϊκό κατά τα αλλά) κράτος, συνέβαιναν αυτά τα σκανδαλώδη γεγονότα στις τηλεπικοινωνίες χωρίς να ανοίγει ρουθούνι επί χρόνια,

κάποιοι CEO εταιριών, υπουργοί, και καρεκλοκένταυροι ανεξάρτητων Αρχών θα βρίσκονταν στην φυλακή.

Και όχι να έχεις τον PM να "χαϊδεύει" τις εταιρίες με δηλώσεις μπας και αλλάξει κάτι.

Αλλά όταν οι ίδιοι οι συνδρομητές δεν αντιλαμβάνονται το συμφέρον τους ως καταναλωτές επιδοκιμάζοντας και δικαιολογώντας τις πρακτικές του καρτέλ, δεν είναι να πέφτει κανείς από τα σύννεφα.

Τρανό παράδειγμα, τα threads των παρόχων κινητής μετά από μια ανακοίνωση για αυξήσεις.

όλα τα χρόνια η ίδια κλάψα. η cosmote αυτή την στιγμή ειναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει απεριόριστο ιντερνετ για όποιον το ψάχνει. απλά και ωραία.

Στάλθηκε από το H96 Max RK3318 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλή η διαφήμιση, αλλά το "απλά και ωραία" €150/μήνα το ξέχασες....

Huawei Nova 5T

Εσύ υποθέτεις ότι δίνω 150 ευρώ το μήνα...

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πώς ακριβώς γίνεται αυτό;

Με τι ακριβώς κόστος;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εσύ υποθέτεις ότι δίνω 150 ευρώ το μήνα...

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή αρκετά κούρασες με τις μισές απαντήσεις, όπως ακριβώς κάνουν και οι υπάλληλοι των παρόχων, πάρε τον αριθμό σου στη block list...

Huawei Nova 5T

Φίλοι μου δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ μέσα στο Νοέμβριο είχα με 1,80€ απεριόριστα δεδομένα για 3 μέρες τη φορά και για το επερχόμενο ΠΣΚΔ για άλλες 4 δωρεάν. Σύνολο 10 μέρες με συνολικό κόστος 1,8, δηλαδή πρακτικά δωρεάν. Δεν εχω βρει κάτι αντίστοιχο αλλού οπότε μια χαρά ειναι. Μην κολλάμε στο platinum, όποιος έχει να τα δώσει τα δίνει, όποιος δεν τα έχει δεν τα δίνει. Μακάρι να τα δίνουν και οι άλλοι πάροχοι έστω ως δωρο μεχρι τοτε ομως τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε

What's up εφαρμογή...

MOΛIΣ ΠHPEΣ 5GB ΔΩPO ΓIA 7 HMEPEΣ AΠO TO #giga_week. KAΛO ΣEPΦAPIΣMA.

Καλημέρα ανανέωσα ηκεκτρονικα (μέσω της εφαρμογής) χθες το βράδυ 26/11/19 με χρεωστική κάρτα 10 ευρώ και δεν μου βγάζει κωδικό Reload lt, ξέρει κάποιος γιατί; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ.

What's up εφαρμογή...

MOΛIΣ ΠHPEΣ 5GB ΔΩPO ΓIA 7 HMEPEΣ AΠO TO #giga_week. KAΛO ΣEPΦAPIΣMA.

Καλημέρα, ωραια η ΚΟΤΕ!!! και εγω το πηρα! :):D

Καλημέρα ανανέωσα ηκεκτρονικα (μέσω της εφαρμογής) χθες το βράδυ 26/11/19 με χρεωστική κάρτα 10 ευρώ και δεν μου βγάζει κωδικό Reload lt, ξέρει κάποιος γιατί; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ.

Τσεκαρε στην εφαρμογη πανω δεξια που αναφερει τους κωδικούς του Reload it. Αλλιως στειλε CODES στο 1314.

Αν δε φαίνεται να εχεις κωδικο μιλα με κοσμοτε. Πιθανώς να ζητήσουν τα στοιχεία της ανανεωσης (κωδικούς κλπ) οποτε καλο ειναι να τα εχεις ετοιμα πριν καλεσεις.

Και σε εμένα το ίδιο έγινε και σήμερα μετά που έβαλε το πακέτο που ήθελε ήρθε ο κωδικός

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Αν βάλω το δώρο των 5GB, αλλά τα GΒ από το πακέτο μου λήγουν πριν την ημερομηνία λήξεως του δώρου, από πού θα "φάει" πρώτα;

Αν βάλω το δώρο των 5GB, αλλά τα GΒ από το πακέτο μου λήγουν πριν την ημερομηνία λήξεως του δώρου, από πού θα "φάει" πρώτα;

• Τα 5GΒ ισχύουν για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση της προσφοράς.

• Προϋπόθεση ενεργοποίησης της προσφοράς να έχει γίνει ανανέωση οποιασδήποτε αξίας >=10€ μετά τις 25/10.

• Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά έως 02/12 στις 23:59:59.

• Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ που λήγουν πρώτα.

• Τα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται 1450MB όριο στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00558€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.

Έχει παρατηρήσει άλλος διακοπή στα δεδομένα σε whatsup; Σήμα έχει κανονικά, ξαφνικά εξαφανίζεται η ένδειξη των δεδομένων δίπλα και φυσικά ίντερνετ γιοκ. Σε δύο συσκευές και τρία νούμερα whatsup ίδια συμπεριφορά. Το περίεργο είναι ένα νούμερο συμβόλαιο έχει κανονικά. Τι γίνεται από άλλη κεραία παίρνουν αυτοί;

προχτες το πρωι για καποια κληση ενω το ειχα κλειστο για λιγο,η ειδοποιηση ηρθε το απογευμα. Κανει κατι τετοια ωρες ωρες. Εσενα δεν σου ερχονται καθολου?

Έχει παρατηρήσει άλλος διακοπή στα δεδομένα σε whatsup; Σήμα έχει κανονικά, ξαφνικά εξαφανίζεται η ένδειξη των δεδομένων δίπλα και φυσικά ίντερνετ γιοκ. Σε δύο συσκευές και τρία νούμερα whatsup ίδια συμπεριφορά. Το περίεργο είναι ένα νούμερο συμβόλαιο έχει κανονικά. Τι γίνεται από άλλη κεραία παίρνουν αυτοί;
Από το πρωί μου το έκανε 1-2 φορές, με λειτουργία πτήσης στρώνει.

Από το πρωί μου το έκανε 1-2 φορές, με λειτουργία πτήσης στρώνει.

μια από τα ίδια καμία σύνδεση με δεδομένα εδώ και καμιά ώρα έκανα και λειτουργία πτήσης και επανεκκίνηση αλλά τίποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Παιδιά σε πιες περιοχές είστε και σας βγάζει πρόβλημα;

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk