RAVER Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Στείλε ΜΙ στο 1333 και δεν θα χρεωθεις ποτέ ξανά ημερήσιο internet χωρίς να το επιλέξεις. Αυτο εφταιγε τελικα.οντως εστειλα και εφτιαξε.Σε ευχαριστώ πολύ :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Παρακαλω οποιος ειναι γνωστης τα φωτα σας. εχω ενα νουμερο φρογκ και θελω να παω σε whats up or cosmokarta. η ερωτηση ειναι... ποιο πακετακι εχει καλυτερες προσφορες ομιλιας προς ολους γιατι με το φρογκ εχω μονο 60' λεπτα προς ολους δευτερολεπτο βεβαια με 3 ευρω ομως... με ενδιαφερουν πρωτιστα τα λεπτα προς ολους... χρηση μονο Ελλαδα... ποια αλλαγη πακετου με συμφερει? ευχαριστω για την οποια απαντηση σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) Kαι η cosmokarta και το whatsup το φθηνότερο πακέτο ομιλίας που έχουν είναι 8.5€ και δίνουν 300 ή 350 προς όλους ένα πακέτο της cosmokarta αλλά με ελάχιστη χρέωση 3΄ και μετά άνα 1" που σημαίνει ότι πρακτικά με 8.5€ έχεις 100 κλήσεις των 3 λεπτων αν φυσικά συνηθίζεις να κάνεις σύντομες κλήσεις.. Επισης το frog κάθε 2η εβδομάδα έχει διπλασιασμό ομιλίας οπότε με 3.02€ παίρνεις 120 προς όλους με χρέωση ανα 1" και αν αγοράσεις 2 πακέτα αυτη την εβδομάδα με 6.04€ έχεις 240 προς όλους και χρέωση ανα 1". Απο εκει και πέρα θεωρώ προσωπικά ότι συμφέρει καλύτερα το wu λόγω των διάφορων bonus που έχει και στα mb και στο ότι δίνει στο πακέτο ομιλίας και λεπτά προς wu και είναι αρκετοί αυτοί που έχουν wu και δεν τρως απο τα λεπτά προς όλους. Πρακτικά βέβαια θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά και σε κάποια voip υπηρεσία με χαμηλή χρέωση κλήσεων μήπως σε συμφέρει καλύτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7849353#post7849353 εγώ επειδή mb και wifi έχω σχεδόν πάντα με βόλεψε τέτοια υπηρεσία Edited June 5, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Έκανα ανανέωση 12€ και ΔΕΝ μου έδωσε τα 600MG για 15 ημερες. Τα δίνει μόνο με online ανανέωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Έκανα ανανέωση 12€ και ΔΕΝ μου έδωσε τα 600MG για 15 ημερες. Τα δίνει μόνο με online ανανέωση ?Αναφέρεσαι για Bonus ανανέωσης Cosmoκαρτα, Bonus ανανέωσης από κατάστημα ή Whatsup Reload; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Αναφέρεσαι για Bonus ανανέωσης Cosmoκαρτα, Bonus ανανέωσης από κατάστημα ή Whatsup Reload; Cosmokarta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Σε απάντηση μιας διχογνωμίας πριν κάποιο καιρό, για το αν το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ whatsup, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ενεργοποιήθηκε κανονικά σε μένα. Επομένως σε όσους δε φαίνεται το πακέτο στην εφαρμογή whatsup όπως εμένα, μπορούν να το ενεργοποιήσουν είτε μέσω της εφαρμογής COSMOTE είτε με λεκτικό play3 στο 1330. Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Έκανα ανανέωση 12€ και ΔΕΝ μου έδωσε τα 600MG για 15 ημερες. Τα δίνει μόνο με online ανανέωση ? Ναι, νομίζω από περίπτερο δεν δίνει δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 εχτες ανανεωσα σε κοσμοτε 12 ευρω και κου τα εδωσε τα 600mb... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαι η cosmokarta και το whatsup το φθηνότερο πακέτο ομιλίας που έχουν είναι 8.5€ και δίνουν 300 ή 350 προς όλους ένα πακέτο της cosmokarta αλλά με ελάχιστη χρέωση 3΄ και μετά άνα 1" που σημαίνει ότι πρακτικά με 8.5€ έχεις 100 κλήσεις των 3 λεπτων αν φυσικά συνηθίζεις να κάνεις σύντομες κλήσεις.. Επισης το frog κάθε 2η εβδομάδα έχει διπλασιασμό ομιλίας οπότε με 3.02€ παίρνεις 120 προς όλους με χρέωση ανα 1" και αν αγοράσεις 2 πακέτα αυτη την εβδομάδα με 6.04€ έχεις 240 προς όλους και χρέωση ανα 1". Απο εκει και πέρα θεωρώ προσωπικά ότι συμφέρει καλύτερα το wu λόγω των διάφορων bonus που έχει και στα mb και στο ότι δίνει στο πακέτο ομιλίας και λεπτά προς wu και είναι αρκετοί αυτοί που έχουν wu και δεν τρως απο τα λεπτά προς όλους. Πρακτικά βέβαια θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά και σε κάποια voip υπηρεσία με χαμηλή χρέωση κλήσεων μήπως σε συμφέρει καλύτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7849353#post7849353 εγώ επειδή mb και wifi έχω σχεδόν πάντα με βόλεψε τέτοια υπηρεσίανασαι καλα φιλε για την ενημερωση. εχω καιρο πολυ να το χρησιμοποιησω και με βοηθας με τα παραπανω. αρα η μενω φρογκ η το αλλαζω σε whats up... θελει σκεψη ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Οfftopic αλλά υπόψιν ότι η τωρινή εβδομάδα είναι διπλασιασμού για το frog από ότι διαβάζω στο νήμα του Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Πήρα καινούργιο νούμερο what's up και μου είπαν για διπλασιασμό κάρτας τους 3 πρώτους μήνες, αλλά ξέχασα να ρωτήσω αν αφορά την πρώτη κάρτα κάθε μήνα ή γενικά. Μήπως γνωρίζει κανείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Οποιαδήποτε ανανέωση κάνεις το πρώτο 3μηνο θα σου την διπλασιάσει. Προσοχή δεν μπορείς να τα στείλεις σε άλλον αριθμό. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) να ρωτησω γιατι δεν μπορω να συνδεθω διαδικτυο με φρογκ ενω εχω MB? ολες οι ρυθμισεις φαινονται να εχουν καλως... τι μου διαφευγει καμμια ιδεα παρακαλω για βοηθεια? ευχαριστω. οκ βρηκα ακρη στελνοντας INTERNET στο 1333 ολα καλα... Edited June 6, 2019 by thyreates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Mου ζητανε απο τραπεζα, στοιχεια για επικαιροποιηση των στοιχειων μου. Παλια επαιρνα μια σχετικη βεβαιωση, για το καρτοκινητο-cosmokarta, απο τον Γερμανο. Υπαρχει μηπως πλεον, καποιος τροπος, online να παρω αυτη την βεβαιωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Mου ζητανε απο τραπεζα, στοιχεια για επικαιροποιηση των στοιχειων μου. Παλια επαιρνα μια σχετικη βεβαιωση, για το καρτοκινητο-cosmokarta, απο τον Γερμανο. Υπαρχει μηπως πλεον, καποιος τροπος, online να παρω αυτη την βεβαιωση; Μονο απο καταστημα,περυσι μου χρειαστηκε για την τραπεζα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 οχι. ταυτοτητα και γερμανος Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Ενας στο MarketPlace του Facebook λεει οτι σε υπαρχον αριθμο WhatsUp, μπορει να το κανει φοιτητικο στελνοντας του την ταυτοτητα. Λετε για σκαμ ή οχι; Το προφιλ του φαινεται νορμαλ παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Ενας στο MarketPlace του Facebook λεει οτι σε υπαρχον αριθμο WhatsUp, μπορει να το κανει φοιτητικο στελνοντας του την ταυτοτητα. Λετε για σκαμ ή οχι; Το προφιλ του φαινεται νορμαλ παντως. ποιος λογικος ανθρωπος θα εστελνε την ταυτοτητα του σε εναν αγνωστο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 ποιος λογικος ανθρωπος θα εστελνε την ταυτοτητα του σε εναν αγνωστο; Χαχαχα σωστος απλα με εκανε εντυπωση και ηθελα να το ρωτησω σε σας που θα ξερατε κ κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Ενας στο MarketPlace του Facebook λεει οτι σε υπαρχον αριθμο WhatsUp, μπορει να το κανει φοιτητικο στελνοντας του την ταυτοτητα. Λετε για σκαμ ή οχι; Το προφιλ του φαινεται νορμαλ παντως.Μην το κάνεις. Γιατί να στείλεις την ταυτότητα σου σε καποιον άγνωστο; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Τα mb που μαζευεις απο on line ανανεωση 10 ευρω ειναι 1200 απο reload 100 απο παρε δωσε και 200 αν επιλεξεις το combo all με τα 8,5 ευρω? 1,5γιγα συνολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Ναι έτσι είναι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Τα mb που μαζευεις απο on line ανανεωση 10 ευρω ειναι 1200 απο reload 100 απο παρε δωσε και 200 αν επιλεξεις το combo all με τα 8,5 ευρω? 1,5γιγα συνολο? +300 αν κάνεις ανταλλαγή το παρε δωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Μπηκα σημερα στο προγραμμα cosmokarta. Αν αγορασω το giga week ή το giga month μπορω να κρατησω τα mb οταν ληγουν αγοραζοντας καποιο αλλο πακετο; Τροποι συλλεξω gb υπαρχουν; Απο σελιδες ή τιποτα αλλο. Ή να παω whats up εχει τιποτα διπλασιασμους GB με καποιο τροπο; Edited June 10, 2019 by Pascalwalt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts