vrwmiaris Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Δεν τα επέστρεψαν. Δεν μειώθηκε απλά, από 12,χχ ευρώ έμειναν 0.17. ο αριθμός είναι του πατέρα μου και δεν κατάλαβε τι έγινε. Δεν έχω δει το κινητό ακόμη, υπάρχει περίπτωση να ήρθαν μηνύματα από 5ψηφια ενώ είχα ζητήσει φραγή από 2017?Επειδή την είχα πατήσει, εάν δεν στείλεις στοπ συνεχίζουν να χρεώνουν κάθε μήνα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Επειδή την είχα πατήσει, εάν δεν στείλεις στοπ συνεχίζουν να χρεώνουν κάθε μήνα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ήταν κάτι τέτοιο τελικά, απλά δεν ενεργοποιήθηκε το πακέτο αυτόματα. Την είχα πατήσει μια φορά και είχα ζητήσει φραγή, από τότε δεν ήρθε ξανά κάποιο μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Δώρο 1 GB για σένα και 1 GB για wu φιλο σου. Προσφορά για συνδρομητές whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Ξηγημένη η κοσμοτε, οπως παντα τα καλυτερα δωρα απο τους αλλους 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Αυτό το δώρο (200' κ 1G), το δίνει σε όλους μέσω του app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Αυτό το δώρο (200' κ 1G), το δίνει σε όλους μέσω του app. 200 λεπτά; που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 στο mycosmote εννοεις? σε κοσμοκαρτα ή και whatsup? επισης για να παρεις το 1 γιγα πρεπει να στειλεις αριθμο φιλου? (για την σημερινη προσφορα εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 επισης για να παρεις το 1 γιγα πρεπει να στειλεις αριθμο φιλου? (για την σημερινη προσφορα εννοω) ελα ντε, λογικα; κατι για απαντηση στο sms που θα λαβουμε γραφει αν ειδες.. κι εντωμεταξυ μεχρι ποσες φορες μπορουμε να το ενεργοποιησουμε; αν εχουμε και οι δυο whatsup π.χ. ποιος απ τους δυο το κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 στο mycosmote εννοεις? σε κοσμοκαρτα ή και whatsup? επισης για να παρεις το 1 γιγα πρεπει να στειλεις αριθμο φιλου? (για την σημερινη προσφορα εννοω) Εγω το εκανα απο γουατσαπ σε γουατσαπ το 1γιγα. Τα 200' που λεει ο φιλος δεν το βρισκω. Ναι, πρεπει να δωσεις αριθμο γουατσαπ στο μηνυμα που θα σου ερθει. Εαν δεν εχεις αλλόν με γουατσαπ, βρες εναν στο τοπικ pare_moirase ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7777143 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ελα ντε, λογικα; κατι για απαντηση στο sms που θα λαβουμε γραφει αν ειδες.. κι εντωμεταξυ μεχρι ποσες φορες μπορουμε να το ενεργοποιησουμε; αν εχουμε και οι δυο whatsup π.χ. ποιος απ τους δυο το κανει; 1 φορα γραφει στα σχόλια της προσφορας. Στελνεις στον αλλο, αυτοματα παιρνεις και εσυ. Λογικα (δεν το εκανα) εαν σου στειλει π αλλος θα συμβει το ιδιο, συνολο 2γιγα ο καθενας για 5 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Cosmokarta έχω και το είδα στο app. Μου έστειλαν όμως και sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Γράφει για την προσφορά: "Για να πάρεις δωρεάν 1GB εσύ και ο φίλος σου, θα πρέπει να απαντήσεις στο SMS που θα λάβεις μέχρι 21/02/19" Τι sms έρχεται και τι ακριβώς πρέπει να απαντήσεις; Το έχει κάνει κάποιος; Γιατί εγώ θα το πάρω αργότερα, αλλά θέλω να εξηγήσω στον πατέρα μου πώς θα το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Βάζεις το νούμερο του φίλου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 λογικα πρεπει να εχει και ο αλλος whatsup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Άρα, αν το κάνει, θα του έρθει sms και γράφει το νούμερο μου και το στέλνει πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Ρε παιδιά μην τρελαινεστε. Όταν ενεργοποίησετε την προσφορά μέσω της εφαρμογής θα σας έρθει sms που θα πρέπει να απαντήσετε - γράψετε τον αριθμό του κινητού που θέλετε να στείλετε το 1gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Όπως εξήγησα παραπάνω: εγώ θέλω να το ενεργοποιήσω αργότερα, απλά επειδή θέλω να το ενεργοποιήσω τώρα στον πατέρα μου, που δεν γνωρίζει απ' αυτά, και επειδή δεν γίνεται απευθείας από την εφαρμογή του What's Up και πρέπει να κάνει κινήσεις και ο ίδιος, θα ήθελα να ξέρω πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία για να του το εξηγήσω. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και κάποιες φορές χρειάζεται να τους τα λες όλα βήμα βήμα (τι ακριβώς στέλνεις, σε ποιον αριθμό το στέλνεις κλπ). Επίσης, πριν που μπήκα στην Cosmote app μπορούσες, μέσω της αγοράς πακέτων, να ενεργοποιήσεις την προσφορά, αλλά τώρα βλέπω ότι δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Όπως εξήγησα παραπάνω: εγώ θέλω να το ενεργοποιήσω αργότερα, απλά επειδή θέλω να το ενεργοποιήσω τώρα στον πατέρα μου, που δεν γνωρίζει απ' αυτά, και επειδή δεν γίνεται απευθείας από την εφαρμογή του What's Up και πρέπει να κάνει κινήσεις και ο ίδιος, θα ήθελα να ξέρω πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία για να του το εξηγήσω. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και κάποιες φορές χρειάζεται να τους τα λες όλα βήμα βήμα (τι ακριβώς στέλνεις, σε ποιον αριθμό το στέλνεις κλπ). Επίσης, πριν που μπήκα στην Cosmote app μπορούσες, μέσω της αγοράς πακέτων, να ενεργοποιήσεις την προσφορά, αλλά τώρα βλέπω ότι δεν υπάρχει.Όταν το ενεργοποιήσεις σου έρχεται ένα sms που σου ζητάει να βάλεις το νούμερο whatsup ενός φιλου/η σου. Το γράφεις και αυτό ήταν. Ό φίλος σου δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο. Παίρνει μαζί με σένα 1 gb δώρο ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Πόσο στοιχίζει η twin sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 16 ευρω στοιχίζει η twin sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 16 ευρω στοιχίζει η twin sim Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Παίδες, στην εφαρμογή του What's up για Android, ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω άλλο αριθμό; Όταν τη τρέχω τότε "ψάχνει" κατευθείαν για το δικό μου αριθμο που βρίσκεται στη συσκευή. Βασικά, έχω ένα 2ο αριθμό σε ένα dumbphone και θέλω περιστασιακά να βλέπω τι πακέτα έχω, να ενεργοποιώ νέα πακέτα αν έχουν λήξει τα προηγούμενα, να ενεργοποιώ κωδικούς reloaded κλπ. Είναι λιγάκι σπαστικό να μπαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στην ιστοσελίδα και να ψάχνω τους κωδικούς ενεργοποίησης με sms για το κάθε πακέτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 ταυτοχρονα να εχεις 2 δεν μπορεις.Εκτος αν βαλεις καποια εφαρμογη για διπλες εφαρμογες (app cloning). Για τη χρηση ομως που θες,μπορεις αν σου δινει δυνατοτητα,να κανεις αποσυνδεση απο το τρεχον νουμερο,και μετα να βαζεις μεσα το αλλο,στο οποιο για πιστοποιηση θα στελνει κωδικο στο dumb phone.Με τον ιδιο τροπο επιστρεφεις στο κανονικο.Μια επιφυλαξη την εχω μονο επειδη την σιμ την βλεπει αυτοματα,ισως αλλαζει κατι στη συγκεκριμενη περιπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εταιρεία. Κάθε μέρα στις 15.15 περίπου μου στέλνει sms ότι τα ΜΒ έχουν τελειώσει, να ανανεώσω, μπλαμπλαμπλα. Πως μπορώ να σταματήσω να έρχεται το ίδιο μήνυμα κάθε μέρα? Η κάρτα είναι Frog και έχει χρόνο ομιλίας και χρήματα, Μβ δεν έχει γιατί χρησιμοποιώ την κάρτα του προνομιακού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 σε τι κινητο την εχεις? μηπως εκεινη την ωρα καποια εφαρμογη προσπαθει να μπει στο ιντερνετ? εχεις ενεργοποιησει το my internet φανταζομαι (MI στο 1333) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts