patrickdrd Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 ευχαριστουμε για την ενημερωση, αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα απ το site, ουσιαστικα μας παραπεμπει στην εφαρμογη, εκτος κι αν αλλαξει αυτο βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Σε ανοίγει αυτόματα το What's Up app, αλλά εάν πατήσεις "πίσω" βγαίνει αυτό: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Στην εφαρμογή δεν βλέπω κάτι σχετικό. Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 καλησπερα παιδια. μολις πηγα να κανω ονλαιν ανανεωση. να βαλω χρηματα για να μην πεσει φραγη. και βλεπω πως δεν μπορω να βαλω 5 ευρω. το ικροτερο ποσο ειναι τα δεκα ευρω. το αλλαξαν? ή μπορω ακομα να βαλω 5 ευρω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 καλησπερα παιδια. μολις πηγα να κανω ονλαιν ανανεωση. να βαλω χρηματα για να μην πεσει φραγη. και βλεπω πως δεν μπορω να βαλω 5 ευρω. το ικροτερο ποσο ειναι τα δεκα ευρω. το αλλαξαν? ή μπορω ακομα να βαλω 5 ευρω? ευχαριστω Μόνο 10αρικο πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Μόνο 10αρικο πλέον. ειναι απιστευτοι. μας δουλευουν ψιλο γαζι. σε ευχαριστω φιλε μου... μπορει καποιος να μου πει τουλαιστον αμα βαλω το δεκαρικο, πως μπορω να παρω το μεγιστο? θελω και λεπτα προς ολους, και μεγκαμπαιτ. sms δεν χρειαζομαι, εχω για την ωρα απο το f2g που εχω... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Εαν βάλεις 10, θα ληξουν σε 2 μήνες. Εαν βάλεις 12, θα ληξουν σε 3 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 (edited) Guys μια ερωτηση. Βλεπω τα εξης πακετα: Call them all Extra i: 400' WU 400 SMS WU, 300' Προς Ολους 200 sms προς ολους και 400ΜΒ Τιμη 10 ευρω Call them all Plus i: 400' WU 400 SMS WU, 300' Προς ολους 200 SMS προς ολους και 200ΜΒ Τιμη 8,50 ευρω Χρεωνουν τα 200 ΜΒ 1,50 ευρω ή καταλαβαινω κατι λαθος? Και το λενε Hot? Ποιον θα μπορουσε να συμφερει αυτο το Εxtra i πακετο δλδ? Edited December 12, 2018 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Ούτε σήμερα 1gb/24ωρο του Voice... Μας τα έκοψε και αυτά η Κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Guys μια ερωτηση. Βλεπω τα εξης πακετα: Call them all Extra i: 400' WU 400 SMS WU, 300' Προς Ολους 200 sms προς ολους και 400ΜΒ Τιμη 10 ευρω Call them all Plus i: 400' WU 400 SMS WU, 300' Προς ολους 200 SMS προς ολους και 200ΜΒ Τιμη 8,50 ευρω Χρεωνουν τα 200 ΜΒ 1,50 ευρω ή καταλαβαινω κατι λαθος? Και το λενε Hot? Ποιον θα μπορουσε να συμφερει αυτο το Εxtra i πακετο δλδ? Σε λίγο καιρό που θα κοπεί το 8,5 ευρώ θα υπάρχει μόνο το 10 . (Υπόθέσεις κάνω με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarthaK Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Κοπηκε το 10ευρω και απο καταστηματα και απο ανανεωση μεσω εφαρμογης...Πολυ "καπως την ειδαν" πραγματικα....πφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Το 10ευρω υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 ειναι απιστευτοι. μας δουλευουν ψιλο γαζι. σε ευχαριστω φιλε μου... μπορει καποιος να μου πει τουλαιστον αμα βαλω το δεκαρικο, πως μπορω να παρω το μεγιστο? θελω και λεπτα προς ολους, και μεγκαμπαιτ. sms δεν χρειαζομαι, εχω για την ωρα απο το f2g που εχω... ευχαριστω Σε ομιλία για ένα μήνα μονο τα 2 combo call them all και το νεο των 10 που δεν φτάνει η 10αρα καρτα να το πάρεις. Με 7.5€ παίρνεις το πακετο 300 προς ολους και 400 προς wu μέσω του app. Με το 10αρικο θα σου δώσει reloadit οπότε μπορεις να πάρεις 1.2gb για ένα μήνα ή 2gb για μια εβδομάδα ή 240΄ προς wu για μια εβδομάδα και σου μένει ενα υπόλοιπο 1.43€ στην κάρτα με το οποιο αν θες να το ξοδεψεις μπορεις να πάρεις πχ για μια μέρα 1gb. Μετά θα κάνεις και παρε-μοιρασε και θα πάρεις άλλα 100mb για ένα μήνα. Αν δε πάρεις ομιλία και θες αρκετά gb μπορεις με 5€ να πάρεις after dark ή με 4.5€ 5gb για χρήση σε youtube και αλλες streaming υπηρεσίες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Εξαρτάται τι χρήση θες να κάνεις και τι ποσό διαθέτεις το μήνα. Στο whatsup με μια 10αρα κάρτα με online ανανέωση παίρνεις 1200 mb από reloadit και με τα 8.93 που σου μένουν μπορείς να ενεργοποιήσεις το combo call them all i ή το combo call them all plus i αν θες και sms. Και τα 2 πακέτα δίνουν από 200 λεπτά προς όλους και 100 λεπτά προς όλους bonus online ενεργοποίησης μέσα απ το whatsup app καθώς και 400 λεπτά προς whatsup. Το πρώτο κοστίζει 7.5€ και το δεύτερο 8.5€ καθώς δίνει και sms. Αντίστοιχα δίνουν από 100 και 200 mb. Να ξέρεις η χρέωση είναι τρίλεπτο αρχικά και μετά ανά λεπτό. Που σημαίνει προς όλους το μέγιστο κάνεις 100 κλήσεις. Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το whatsup app. Εκεί έχει όλα τα προγράμματα αναλυτικά. Εναλλακτικά υπάρχει και η frog από cosmote. Εκεί για ομιλία έχει με 3€ 60 λεπτά προς όλους (κάθε 2-3 εβδομάδες υπάρχει διπλασιασμός οπότε παίρνεις 120 λεπτά) Και από ίντερνετ με 4.44 έχεις 2 γίγα. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. Οπότε αν κάνεις πολλές μικρές κλήσεις συμφέρει. Όλα τα πακέτα και στις δύο εταιρείες μεταφέρονται αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο και στο whatsup μπορείς να βάλεις και αυτόματη ενεργοποιηση όταν βάζεις κάρτα και τελειώνει το πρόγραμμα. Το reloadit μόνο χειροκίνητα. Χοντρικά αυτά. Ευχαριστώ αδερφέ... κατατοπιστικοτατος... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Σε ομιλία για ένα μήνα μονο τα 2 combo call them all και το νεο των 10 που δεν φτάνει η 10αρα καρτα να το πάρεις. Με 7.5€ παίρνεις το πακετο 300 προς ολους και 400 προς wu μέσω του app. Με το 10αρικο θα σου δώσει reloadit οπότε μπορεις να πάρεις 1.2gb για ένα μήνα ή 2gb για μια εβδομάδα ή 240΄ προς wu για μια εβδομάδα και σου μένει ενα υπόλοιπο 1.43€ στην κάρτα με το οποιο αν θες να το ξοδεψεις μπορεις να πάρεις πχ για μια μέρα 1gb. Μετά θα κάνεις και παρε-μοιρασε και θα πάρεις άλλα 100mb για ένα μήνα. Αν δε πάρεις ομιλία και θες αρκετά gb μπορεις με 5€ να πάρεις after dark ή με 4.5€ 5gb για χρήση σε youtube και αλλες streaming υπηρεσίες. σε ευχαριστω φιλε με whats up θα την βγαλω αυτο το μηνα, και απο τον επομενο θα βαλω παλι στο φοιτητικο της wind που εχω. ηθελα να ρωτησω κατι ακομα αν ξερει καποιος (που θα ξερετε) το παρε δωσε πως δουλευει. πχ εγω δεν ενδιαφερομαι για μηνυματα αφου θα εχω απο το log and win της wind. μπορω να δωσω τα μηνυματα και να παρω χρονο? και ποσον παιρνω? μπορω να κρατησω λιγα και να δωσω τα υπολοιπα? πως ακριβως δουλευει?? τι αντιστοιχια υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Άνοιξε το xmas.cosmote.gr https://xmas.cosmote.gr/landΔεν μου ανοίγει τίποτα . Αν κάνω πίσω με γυρίζει εδώ . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Τωρα ούτε σε μενα δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 το παρε δωσε πως δουλευει. πχ εγω δεν ενδιαφερομαι για μηνυματα αφου θα εχω απο το log and win της wind. μπορω να δωσω τα μηνυματα και να παρω χρονο? και ποσον παιρνω? μπορω να κρατησω λιγα και να δωσω τα υπολοιπα? πως ακριβως δουλευει?? τι αντιστοιχια υπαρχει? το παρε-δωσε ειναι για μεχρι 3 φορες το μήνα. δινεις sms/ομιλια/mb απο τα αγορασμένα πακέτα σου και για 3 ημερες (εφοσον κάνεις μετα τις 1200μμ δινει 3ημερο) και παιρνεις ομιλια/sms/mb. Εγω το κάνω στις αρχες καθε μηνα που βάζω καρτα με τα sms απο το πακέτο combo callthem all που δεν μεταφέρονται στον επομενο μήνα και έτσι πάνε χαμένα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Αν δε κάνω reload με τον κωδικό εντός εβδομάδας, χάνονται τα δώρα οριστικά? Στάλθηκε από το G8441 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Αν δε κάνω reload με τον κωδικό εντός εβδομάδας, χάνονται τα δώρα οριστικά? Στάλθηκε από το G8441 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο reload έχει προθεσμία 7 ημέρες να το κάνεις. Η ημερομηνία λήξης του αναγράφεται στην εφαρμογή what's up Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 (edited) Στην εφαρμογή τώρα: 5GB για 30 μέρες με 8,5€. Γράφει: "προσφορά μόνο για σένα", αλλά υποψιάζομαι πως είναι η χριστουγεννιάτικη προσφορά τους, αν και στην επεξήγηση αναφέρει πως "οι προσφορές είναι αποκλειστικές". Ισχύει για μία ενεργοποίηση, ως 01/01/2019. Edited December 13, 2018 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Στην εφαρμογή τώρα: 5GB για 30 μέρες με 8,5€. Γράφει: "προσφορά μόνο για σένα", αλλά υποψιάζομαι πως είναι η χριστουγεννιάτικη προσφορά τους. Ισχύει για μία ενεργοποίηση, ως 01/01/2019. Και σε μένα το ίδιο..απορρίφθηκε!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Πολυ ακριβό για αυτά που συνήθιζε να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Ουτε καν την προσφορά του καλοκαιριου που έδιναν το πακετο των 700mb με 7gb και μπορούσες να τα προσθέσεις.. Κρίμα πραγματικά. Οι άνθρωποι ειναι απαράδεκτοι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Ουτε καν την προσφορά του καλοκαιριου που έδιναν το πακετο των 700mb με 7gb και μπορούσες να τα προσθέσεις.. Κρίμα πραγματικά. Οι άνθρωποι ειναι απαράδεκτοι. Δυστυχώς η τακτική που ακολουθούν με έχει ξενερώσει...Πήγα μετά από πολύ σκέψη και αφού άλλαξα πολλές φορές απόφαση και υπέγραψα στην acs τα χαρτιά για μεταφορά στη Wind.Επισης είχα επιλέξει και παραίτηση από το δικαίωμα της υπαναχωρησης των 14 ημερών στην τηλεφωνική επικοινωνία.Ξέρουμε πόσες μέρες κάνει να ολοκληρωθεί (εργάσιμες ή γενικά)?Στην τελική αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω με την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων θα έχω το πακέτο που είχα και από κει και πέρα απλά θα τους έχω χαρίσει τα 60GB(θα κατεβάσω ότι μπορώ).Τα Copy paste email και ενώ τους γράφεις θα πάω σε άλλη εταιρία έχω κάνει ήδη αίτηση και η απάντηση τους είναι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τις παρατηρήσεις σας,ε δείχνουν ότι δεν καίγονται κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts