Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως διαφημιζει οτι δινει και σημερα το γιγα. Στο απλικεισο δεν φαινεται κατι, θυμαται κανενας τι μηνυμα στελνουμε και που;

1GB στο 1330 έστειλα 3 4 φορές αλλά δεν είναι διαθέσιμη λέει

ae8a21b9b781d7381b9560dc8ef4ba97.jpg

• Απαντήσεις 44,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παντως διαφημιζει οτι δινει και σημερα το γιγα. Στο απλικεισο δεν φαινεται κατι, θυμαται κανενας τι μηνυμα στελνουμε και που;

Πού το διαφημίζει; Στην εκπομπή;

Οταν επαιζε το voice το εδειξε. Το δοκιμασα και εγω και μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο. Τι να πω, δεν ξερω

Ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία βγάζει. Μας πήραν χαμπάρι ότι μόλις πάει 9 στέλνουμε και βλέπω να το ενεργοποιούν στο τέλος της εκπομπής

Καλησπέρα σε όλους

Για αλλαγή από wu σε cosmoκαρτα ή σε frog, χάνονται τυχόν mb ή λεπτά?

Ευχαριστώ

Edit:

Από wu σε κοσμοκαρτα ήταν τζάμπα

Από κοσμοκαρτα σε φρογκ ήταν 3 ευρώ

Οπότε γλίτωσα το δεκάρικο

Και έχασα μονο τα λεπτά ομιλίας, όχι τα MBs

Edited by tasosathan

Eκανα διευκρίνηση 2 ποστ πιο πάνω. Τα χρήματα τα έφαγε επειδή έγινε απο τον χρήστη δοκιμαστική απενεργοποίηση της υπηρεσίας ώστε να δούμε αν ενεργοποιήθηκε αυτό που έλεγαν στην ανακοίνωση για 0.2€ ανα mb μετά το τέλος των mb του πακέτου. οκ μέχρι εδώ? Με ενεργοποιημένο το mi δε θα φάει λεφτά όπως δεν έτρωγε και πριν

Το πισωγύρισμα αφορά 2 πράγματα

1.Aν σου τελειώσουν τα mb με ενεργό το Myinternet δεν μπορεις πια να κάνεις πλοήγηση στην σελίδα myinternet.cosmote.gr ή στην εφαρμογή του wu ώστε να αγοράσεις νέο πακέτο

2. Δεν μπαίνει με 0mb στο 0 face

Εν κατακλείδι, έγινε wind η cosmote αν δε αλλάξει κάτι και με την μόνη διαφορά ότι και με 0€ υπόλοιπο μπορεις να χρησιμοποιεις το πακέτο σου σε αντίθεση με το 0.01€ της μπλε

Ευελπιστω να είναι βλάβη και να το διορθώσουν ή απλά να αλλάξουν την απόφαση αυτή

Δεν έχει καταργηθεί το my internet ούτε η πλοήγηση στο 0.facebook χωρίς mb. Η εφαρμογή του Wu με WiFi λειτουργούσε χθες,με δεδομένα οχι. Η cosmote έχει κάνει πολλά βήματα πίσω χωρις λόγο αλλά υπάρχουν και οι τεχνικές αδυναμίες, μόνο που σαν πολλές μαζεύτηκαν τελευταια

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια, δεν ξερω αν ειπωθηκε ηδη. Μου ηρθε sms, οτι η προσφορα για τα 450 λεπτα ομιλιας με καθε 10ευρη ανανεωση, πλεον θα δινουν και 200mb (νομιζω εδιναν 100 μεχρι προσφατα), αλλα θα κοστιζουν 6ευρω!!!!!

Δεν θυμαμαι καλα, αλλα δεν πρεπει να κοστιζε 6ευρω. Το αυξησαν κι αυτο, ή με γελα η μνημη μου;

Άλλαξε η τιμή από 9/12,6€ 450' και 200mb

Από το πρωί σήμερα η εφαρμογή Cosmote καί η Lite (Facebook Lite)

δεν μπορούν να συνδεθούν με χρήση data παρά μόνο με χρήση wifi.

Μόνο αυτές οι δύο. Όλες οι άλλες συνδέονται κανονικά με τα δεδομένα.

Κάποια πατατιά έκαναν πάλι τα τζιμάνια της Cosmote..

Tι΄ναι τούτοι ρε... :mad:

Keep Calm and be a Simple Man..!

Σε εμένα δουλεύει μια χαρά με data το Cosmote app

Το έδωσα βλάβη.. (είμαι με κοσμοκάρτα, όχι wu)

Τι να πω..

Απλά αν ρίξετε μια ματιά στο Play Store στα σημερινά σχόλια για την εφαρμογή Cosmote,

θα δείτε πόσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εφαρμογή..

Δεν είναι τυχαίο..

Στο Cosmote app εχω εναν Frog και εναν What's Up

Ίσως γι αυτό δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα εσύ.

Εγώ με καρτοκινητό κοσμοκάρτα δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω δεδομένων

παρά μόνο μέσω wifi με την cosmote και την Lite (facebook)

Όλες οι άλλες, μα όλες οι άλλες συνδέονται μιά χαρά...

Τυχαίο σίγουρα δεν είναι.

Καλησπέρα παιδιά, μετά από πολλά χρόνια με σύνδεση στη Vodafone, σκέφτομαι να βάλω το What's up... μπας και γλυτώσω ένα από τα πολλά πάγια μου... Επειδή όντας άσχετος με τα καρτοκινητα... ειναι το WU το καλύτερο καρτοκινητο?

Και κάτι άλλο... αν δεν ξοδέψεις το χρόνο ομιλίας σου σου προστίθεται στον επόμενο μήνα εφόσον κάνεις την ανανέωση?

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Καλησπέρα παιδιά, μετά από πολλά χρόνια με σύνδεση στη Vodafone, σκέφτομαι να βάλω το What's up... μπας και γλυτώσω ένα από τα πολλά πάγια μου... Επειδή όντας άσχετος με τα καρτοκινητα... ειναι το WU το καλύτερο καρτοκινητο?

Και κάτι άλλο... αν δεν ξοδέψεις το χρόνο ομιλίας σου σου προστίθεται στον επόμενο μήνα εφόσον κάνεις την ανανέωση?

Εξαρτάται τι χρήση θες να κάνεις και τι ποσό διαθέτεις το μήνα. Στο whatsup με μια 10αρα κάρτα με online ανανέωση παίρνεις 1200 mb από reloadit και με τα 8.93 που σου μένουν μπορείς να ενεργοποιήσεις το combo call them all i ή το combo call them all plus i αν θες και sms. Και τα 2 πακέτα δίνουν από 200 λεπτά προς όλους και 100 λεπτά προς όλους bonus online ενεργοποίησης μέσα απ το whatsup app καθώς και 400 λεπτά προς whatsup. Το πρώτο κοστίζει 7.5€ και το δεύτερο 8.5€ καθώς δίνει και sms. Αντίστοιχα δίνουν από 100 και 200 mb. Να ξέρεις η χρέωση είναι τρίλεπτο αρχικά και μετά ανά λεπτό. Που σημαίνει προς όλους το μέγιστο κάνεις 100 κλήσεις. Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το whatsup app. Εκεί έχει όλα τα προγράμματα αναλυτικά. Εναλλακτικά υπάρχει και η frog από cosmote. Εκεί για ομιλία έχει με 3€ 60 λεπτά προς όλους (κάθε 2-3 εβδομάδες υπάρχει διπλασιασμός οπότε παίρνεις 120 λεπτά) Και από ίντερνετ με 4.44 έχεις 2 γίγα. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. Οπότε αν κάνεις πολλές μικρές κλήσεις συμφέρει. Όλα τα πακέτα και στις δύο εταιρείες μεταφέρονται αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο και στο whatsup μπορείς να βάλεις και αυτόματη ενεργοποιηση όταν βάζεις κάρτα και τελειώνει το πρόγραμμα. Το reloadit μόνο χειροκίνητα. Χοντρικά αυτά.

Για την υπηρεσία myinternet θα ήθελα να σας πω ότι αντιμετώπιζα κ εγώ πρόβλημα πρόσβασης στην υπηρεσία. Η λύση είναι με επανεκκίνηση του κινητού. Επίσης όταν είχα το πρόβλημα δεν είχα πρόσβαση κ στην εφαρμογή MyCosmote το οποίο επίσης λύθηκε με την επανεκκίνηση.

Για την υπηρεσία myinternet θα ήθελα να σας πω ότι αντιμετώπιζα κ εγώ πρόβλημα πρόσβασης στην υπηρεσία. Η λύση είναι με επανεκκίνηση του κινητού. Επίσης όταν είχα το πρόβλημα δεν είχα πρόσβαση κ στην εφαρμογή MyCosmote το οποίο επίσης λύθηκε με την επανεκκίνηση.

Σήμερα άρχισε να δουλεύει πάλι κανονικά. Επανεκκίνηση συσκευής δεν είχε αποτέλεσμα χθες.

Και άρχισε να στέλνει ξανά το ενημερωτικό

ΔEN EXETE ΔΩPEAN MB. ΓIA NA MΠOPEΣETE NA ΣEPΦAPETE ΣTO INTERNET MΠEITE ΣTO http://myinternet.cosmote.gr KAI EΠIΛEΞTE ENA AΠO TA ΔIAΘEΣIMA ΠAKETA MB.

Λήξη συναγερμού.

Καποιος στο φβ ρωτησε την κοσμοτε εαν ισχυει οτι απο τη νεα χρονιά θα ανεβάσουν την ελαχιστη ανανεωση σε 15 ευρω και του απαντησαν οτι θα ενημερωθει, δηλαδη δεν το αρνήθηκαν...

Καποιος στο φβ ρωτησε την κοσμοτε εαν ισχυει οτι απο τη νεα χρονιά θα ανεβάσουν την ελαχιστη ανανεωση σε 15 ευρω και του απαντησαν οτι θα ενημερωθει, δηλαδη δεν το αρνήθηκαν...

Έκανα και γω μια ερώτηση στο messenger,θα σας πω την απάντηση.Ελπίζω να μην μου πουν ναι αλλά θα είναι τεχνικό πρόβλημα που θα αποκατασταθεί στις 31/1. :p

Εαν ειναι να δινω 20 στο whats up (που δινω ετσι κ αλλιως) και 15 στο φρογκ (που εδινα 5), θα παω στο Κιου που ακομα δινει 5. Και ας το κανουν και εκεινοι 15 (που αμφιβαλλω), η κοσμοτε θα ειναι ο χαμένος.

Εαν ειναι να δινω 20 στο whats up (που δινω ετσι κ αλλιως) και 15 στο φρογκ (που εδινα 5), θα παω στο Κιου που ακομα δινει 5. Και ας το κανουν και εκεινοι 15 (που αμφιβαλλω), η κοσμοτε θα ειναι ο χαμένος.

"Kαλημέρα Giorgo κι ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου. Για όλες τις Εμπορικές μας Ανακοινώσεις, νέες και παλαιότερες, μπορείς να ενημερώνεσαι από εδώ: http://ora.cl/Ow6qa ."

Ας μην το σκεφτούμε από τώρα λέω εγώ καλύτερα δεν ξέρουν οι υπάλληλοι στα social Media τι πρόκειται να γίνει,φαίνεται εξάλλου.Ακομα και από 5€ στα 10€ μου λέγαν ότι είναι τεχνικό πρόβλημα,δεν είχαν ιδέα ούτε αυτοί.Και πατώντας από καθαρή περιέργεια είδα και ένα καινούργιο πρόγραμμα της Cosmote που βγήκε σήμερα και παρουσιάζει ενδιαφέρον (αν και πανάκριβο)

Από πού προέκυψε αυτό με τα 15 ευρώ τώρα,για ποιο λόγο γίνονται οι ερωτήσεις στο fb, υπάρχει κάποια αφορμή?

Από πού προέκυψε αυτό με τα 15 ευρώ τώρα,για ποιο λόγο γίνονται οι ερωτήσεις στο fb, υπάρχει κάποια αφορμή?

Καμία αφορμή ελπίζω.Ο φίλος παραπάνω είδε μια ερώτηση η οποία δεν διαψεύστηκε και μπήκε σε υποψίες και είπα να ρωτήσω και γω την Cosmote.Απλα υποθέτω ότι δεν παίρνουν το ρίσκο από τα social Media πια να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν κάτι.Προς το παρόν κανένας λόγος ανησυχίας.

Edit:Αποφάσισα να μείνω στην Cosmote τελικά (δείτε εδώ να μην κάνω spam http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7731294#post7731294)

Edited by George6633

Καλησπέρα παιδιά.

Λοιπόν σήμερα επιβεβαίωσα μια αλλαγή τους. Πρέπει να έχει ένα μήνα τώρα, άντε δύο. Πλέον όταν καλεί What's Up σε Καρτοσυμβόλαιο Cosmote, καταναλώνει από τα προς όλους. Παλαιότερα κατανάλωνε από τα λεπτά προς What's Up.

Πριν μέρες κάλεσα φίλο που έχει Καρτοσυμβόλαιο, κατανάλωσε από τα προς όλους. Σήμερα άλλο συγγενικό πρόσωπο που έχει Καρτοσυμβόλαιο, κατανάλωσε από τα προς What's Up.

Τι γίνεται;

Ενημέρωση: Τελικά το κάνει μόνο σε ένα.

Edited by Ilovemetal
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.