manosn2 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έλεγχος στις ρυθμίσεις της συσκευής αν επιτρέπει τη σύνδεση σε 4G, ειδικά αν μιλάμε για dual sim. Τι θα πει αν επιτρεπει; Αφου ειναι 4G η συσκευη. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Παιδια βαζω μια WhatsUp sim σε ενα κινητο και ενω εχω καλυψη 4G μου βγαζει μονο 3G? Τι μπορει να φταιει; Εχω στειλει 4G κτλ στο 1333 και μου απανταει οτι ειναι ενεργοποιημενο. Τι αλλο να ειναι; Αυτη η sim σε αλλο κινητο βγαζει 4G? Αν οχι παρε τηλ στο 13888 την υποστηριξη.Προχθες αγορασα whats up καινουργια και εκανε αυτο που λες,πηρα τηλ και μου λενε .....ναι δεν ειναι ενεργοποιημενο απο εδω το 4G ....σε λιγες ωρες το φτιαξανε...εστελνα κι εγω το μυνημα και μου ελεγε ενεργοποιημενο !!!!! Edited September 30, 2018 by jaco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Τι θα πει αν επιτρεπει; Αφου ειναι 4G η συσκευη. Κανε μια επανεκιννηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Κανε μια επανεκιννηση :) Εχω κανει πολλες. Τιποτα. Δε μπορω να καταλαβω και εγω τι φταιει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Η ρύθμιση στο τηλέφωνο-δίκτυα είναι στο 4G? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Η ρύθμιση στο τηλέφωνο-δίκτυα είναι στο 4G? Ναι. Όλα είναι. Την έχω βάλει σε δύο διαφορετικές συσκευές. Τα ίδια και στις δύο. Πήρα τη κοσμοτε ούτε αυτοί ξέρουν, μπορεί λέει να ναι κόλλημα δικτύου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έχει κάλυψη 4G εκεί που βρίσκεσαι; Μήπως οι συσκευές που χρησιμοποιείς δεν έχουν την Β20 και χρησιμοποιεί η cosmote αυτή την συχνότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Αν το γυρίσω σε frog υπάρχει εφαρμογή σαν το what’s up? Για να βάζω πακέτα κτλ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Εχω κανει πολλες. Τιποτα. Δε μπορω να καταλαβω και εγω τι φταιει.Η SIM σου τι σχέδιο έχει; Είναι λαχανί ή από τις νέες πράσινες μπλε; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το γυρίσω σε frog υπάρχει εφαρμογή σαν το what’s up? Για να βάζω πακέτα κτλ;Το My Cosmote. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Αν το γυρίσω σε frog υπάρχει εφαρμογή σαν το what’s up? Για να βάζω πακέτα κτλ; Ναι εχει το My Cosmote Απλα μονο το πακετο των 5GB/8,5€ δεν εμφανιζει στην εφαρμογη.Ολα τα αλλα τα εχει. Το συγκεκριμενο ομως μπορεις μεσω 1330 ή μεσω sms να το ενεργοποιησεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έχει κάλυψη 4G εκεί που βρίσκεσαι; Μήπως οι συσκευές που χρησιμοποιείς δεν έχουν την Β20 και χρησιμοποιεί η cosmote αυτή την συχνότητα; Μια χαρά είναι οι συσκευές μου. Προφανώς φταίει η σιμ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Καλημέρα, με τι μπορώ να κάνω ανανέωση τα 14 gb που έχω από το καλοκαιρινή προσφορά? Με αυτό που λέει 7 ευρώ /700 ΜΒ? Η έχει κανένα ποιο φτηνό? Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Εμένα δούλεψε μια χαρά με το πακέτο combo των 8.5 ευρώ που ούτως ή άλλως βάζω. Σου δίνει και 200 ΜΒ και σου ανανεώνει και τα 7. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Ναι αλλά εγώ έχω το προμο 4 με τα 1500 λεπτά και ΜΒ. Για αυτό κοιτάω αν υπάρχει άλλος τρόπος Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Καλημέρα, με τι μπορώ να κάνω ανανέωση τα 14 gb που έχω από το καλοκαιρινή προσφορά? Με αυτό που λέει 7 ευρώ /700 ΜΒ? Η έχει κανένα ποιο φτηνό? Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με 3€ 120mb θαρρώ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Ναι αλλά εγώ έχω το προμο 4 με τα 1500 λεπτά και ΜΒ. Για αυτό κοιτάω αν υπάρχει άλλος τρόπος Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πες το, να ξέρει ο άλλος τι να σου απαντήσει. Το 3ευρο είναι επίφοβο. Σε πολλούς δεν ανανέωσε τα 7 γιγα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Καλημέρα, το έκανα με το 3ευρω και μου ανανέωσε κανονικά τα ΜΒ για ένα μηνα Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Καλημέρα, το έκανα με το 3ευρω και μου ανανέωσε κανονικά τα ΜΒ για ένα μηνα Ευχαριστούμε για την αναφορά, γιατί πολλοί θα ψαχνόμαστε αυτές τις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Με το πακετάκι των 3.02€ μεταφέρονται κανονικά τα GB της καλοκαιρινής προσφοράς. Το έκανα ήδη αρχές Σεπτεμβρίου και δούλεψε. Αυτό στη SIM που έχω στο pocket WiFi. Στη SIM του κινητού μου μεταφέρθηκαν και με μεικτό πακέτο με ομιλία-μηνύματα-ΜΒ (βάζω το πακέτο των 8.5€). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 σε WU αν βαλω νεο πακετο την ημερα που ληγει το πακετο, προστηθονται ολα μαζι και πανε στον επομενο μηνα ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Ναι πριν λήξει εννοείται. Ίδιο ακριβώς πακέτο. Δεν ανανεώνονται τα sms μόνο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα αν ειναι ετσι. σε λιγο καιρο μαζευονται πολλα. ενας ακομα λογος για να μην πας σε συμβολαιο! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Εννοείται. Τι κάνουμε τόσο καιρό νομίζεις. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα αν ειναι ετσι. σε λιγο καιρο μαζευονται πολλα. ενας ακομα λογος για να μην πας σε συμβολαιο! Έχω μαζεμένα γύρω 38 GB στο κινητό, κάπου 50 με 52 GB στο μόντεμ. Με πήρε μια κοπελιά απ' την Cosmote τις προάλλες για να μου πουλήσει καρτοσυμβόλαιο, και μόλις τη ρώτησα τα χάνω όλα αυτά αν φύγω απ' το WU, με ρώτησε "μα πώς τα μαζέψατε όλα αυτά;" :lol: :lol: :lol: Κάπως έτσι είμαι και στα λεπτά ομιλίας. Κάποιες χιλιάδες σε λεπτά προς όλους κι άλλα τόσα προς WU. Τα μόνα που δε μαζεύονται είναι τα sms. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Έχω μαζεμένα γύρω 38 GB στο κινητό, κάπου 50 με 52 GB στο μόντεμ. Με πήρε μια κοπελιά απ' την Cosmote τις προάλλες για να μου πουλήσει καρτοσυμβόλαιο, και μόλις τη ρώτησα τα χάνω όλα αυτά αν φύγω απ' το WU, με ρώτησε "μα πώς τα μαζέψατε όλα αυτά;" :lol: :lol: :lol: Κάπως έτσι είμαι και στα λεπτά ομιλίας. Κάποιες χιλιάδες σε λεπτά προς όλους κι άλλα τόσα προς WU. Τα μόνα που δε μαζεύονται είναι τα sms. Ε πες μας πως τα μάζεψες sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts