Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να ρωτήσω κάτι ασχετο;έχω δύο κάρτες σιμ με το ίδιο νούμερο.μπορω να έχω Viber και στις δύο συσκευές σε αυτό το νούμερο μου;

Το viber εξαρταται απο τις συσκευες και οχι απο τις σιμ. Αν δεν εχει αλλάξει κάτι,μπορεις να βαλεις το ιδιο νουμερο σε 1 κινητο και μια αλλη συσκευη (tablet/pc) αλλα οχι σε 2 κινητά ταυτόχρονα.

H ανανεωση ληγει πλεον σε 2 μηνες, θα τρελλαθουμε? Εβαλα μολις καρτα γιατι εκλεινει το τριμηνο, και μου λεει το φωνητικο, η συναλλαγη ολοκληρωθηκε το υπολοιπο ειναι τοσο και ληγει 5 νοεμβριου. 5 νοεμβριου ειναι 2 μηνες απο σημερα, τι φαση

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

2 μηνες πλέον για κάρτα ανανέωσης μικρότερη από 12Ευρώ. 3 μήνες για κάρτες 12Ευρώ και πάνω! Είχε βγεί δελτίο τύπου τον Αυγουστο που λείπαμε διακοπές :p

δες https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=TOPUP3ddd55af-62b0-4dd2-af9a-6c4de5de6e91

τραγικο.

Γιατι δε το κανουν 2 λεπτα, για να προλαβαινουμε να περναμε το 16ψηφιο πριν ληξει το νουμερο

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ειναι τραγικοι!!!

Αλλα ποιο τραγικοι ειναι απο τις κρατικες υπηρεσιες που τους επιτρεπουν να εχουν τετοιες πρεκτικες απεναντι στους καταναλωτες.

Ειναι τραγικοι!!!

Αλλα ποιο τραγικοι ειναι απο τις κρατικες υπηρεσιες που τους επιτρεπουν να εχουν τετοιες πρεκτικες απεναντι στους καταναλωτες.

Ανεξάρτητη Αρχή είναι :)

Ανεξάρτητη Αρχή είναι :)

Μάλλον μόνο στη θεωρία...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

μολις μου ρθε sms με προσφορα, μονο για μενα λεει! :D

2gb για ενα μηνα με 6 ευρω!

Τυχερέ, εμείς κατάρα έχουμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

πλακα κανεις φανταζομαι :P

αμα ηθελα mb ή gb δεν θα καβατζωνα το 7gb/7 ευρω;

λιγο ακυρη η προσφορα τετοια περιοδο νομιζω απο μεριας τους..

Η "τύχη" θα ήταν να κρατήσουν τα 7gb-->7ευρώ ως μόνιμο πακέτο αλλά που τέτοια τύχη :lol::worry:

μολις μου ρθε sms με προσφορα, μονο για μενα λεει! :D

2gb για ενα μηνα με 6 ευρω!

Τρομερή προσφορά! Την έχεις πάρει ήδη φαντάζομαι χαχαχα

Είναι σοβαροί;;;

Οταν πλεον ειναι και παλι 7€ 700mb.. Τα 6€ 2gb ειναι συγκριτικα καλυτερα

Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οταν πλεον ειναι και παλι 7€ 700mb.. Τα 6€ 2gb ειναι συγκριτικα καλυτερα

Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το λες καλύτερα, μιας και σε αποκλειστική προσφορά σε CU, τα 2GB τα δίνει με 2€. Απλά η πράσινη την είδε Mercedes AMG.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Πολύ σημαντική ερώτηση, παρακαλώ βοηθήστε:

Υπάρχει πακέτο καρτοκινητής στην Cosmote που να παρέχει απεριόριστο youtube;

Έχω την εντύπωση ότι είναι το play now unlimited.

Επειδή η κόρη μου είναι φοιτήτρια, μπορεί να συνδυαστεί με φοιτητικό what's up;

Τα φώτα σας παρακαλώ! :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Nαι υπάρχει και κοστίζει 15€. Συνδυάζεται και με το φοιτητικο

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nαι υπάρχει και κοστίζει 15€. Συνδυάζεται και με το φοιτητικο

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τότε σώθηκα, δηλαδή μπορεί τη Δευτέρα με το φοιτητικό πάσο να πάει σε ένα κατάστημα κοσμοτέ ή Γερμανός και να βγάλει άμεσα φοιτητικό;

Θα ενεργοποιηθεί την ίδια μέρα;

Και θα μπορέσει άμεσα να ενεργοποιήσει το play now;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Φυσικά και μπορεί. Ωστόσο νομίζω παίρνει κάποιες μέρες, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μπορεί να κάνει την αίτηση και μέσω της εφαρμογής του What's Up. Η κουνιάδα μου την έκανε μέσω του app, την κάλεσαν άμεσα και απέκτησε το φοιτητικό άμεσα.773046cad24e303f815c8595829a5d87.jpg

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Τότε σώθηκα, δηλαδή μπορεί τη Δευτέρα με το φοιτητικό πάσο να πάει σε ένα κατάστημα κοσμοτέ ή Γερμανός και να βγάλει άμεσα φοιτητικό;

Θα ενεργοποιηθεί την ίδια μέρα;

Και θα μπορέσει άμεσα να ενεργοποιήσει το play now;

Ναι,μπορει να παει να βγαλει νεο νουμερο και να κανει την ενεργοποιηση την ιδια μερα μεσω Online ανανεωσης για να βαλει φοιτητικα πακετα και το Play Now.

Με φορητοτητα απο Wind,θελει 3 μερες τουλαχιστον.Ο πατερας μου ηρθε πριν 10-15 μερες με αιτηση που καταχωρηθηκε παρασκευη και δευτερα απογευμα εγινε η αλλαγη αφου περασε το ΣΚ.

Τοσο ειχα κανει και εγω,πριν 4 χρονια.

Μια κληση στο 1314 για ενεργοποιηση του αριθμου,και μετα συνδεεται στο whats up app κατευθειαν.

Φορητοτητα απο αλλη εταιρεια αν κανετε ζητατε whats up ειτε κοσμοκαρτα.

Για Frog,συνηθως δεν την κανουν ωστε να αναγκαστεις να πληρωσεις τα 3€ για τη μετατροπη.

Αυτα τα ολιγα.

Απο ανανεωση αν κανει η κορη σου και βαλει το play now unlimited και το φοιτητικο θελει 22€(15€ το Play Now Unlimited και 7€ το φοιτητικο πακετο με 1000' προς ολους και 600MB).Αν βαλει το πακετο με 8,5€, που δινει 1200' και sms προς ολους μαζι με 1.200MB θελει 23,5€

Θα βαλει 2 ανανεωσεις των 10€ και μια των 5€ ηλεκτρονικα με χρεωστικη/πιστωτικη καρτα

Κερδιζει 1.200MB Reload it για ενα μηνα και 500MB λογω φοιτητικου μαζι με παρε μοιρασε οπου δινει 300MB και παιρνει 100MB για ενα μηνα.Αν βρει φιλο/φιλη που βαζει καρτα καθε μηνα θα παιρνει 400MB ο καθενας.

600' Whats Up και 600MB καθε 1η του μηνα για 12 μηνες.

Τα Reload it,τα παρε μοιρασε μεταξυ τους μεταφερονται καθως και λεπτα και MB απο τα πακετα και τα 500MB με 10€ καρτα στα φοιτητικα νουμερα αρκει να ανανεωσει πριν την ληξη του.

Με 25€ ανανεωση και τα πακετα Play Now Unlimited και φοιτητικο πακετο 1000' προς ολους και 600MB με 7€ συνολο εχει τα εξης.

1.200MB για ενα μηνα με Reload it+2GB για μια εβδομαδα που μεταφερονται με τα 1.200MB παιρνει συνολο 3.200MB.

600MB απο το πακετο με 7€ και τα 600MB καθε 1η του μηνα.

Παρε μοιρασε 300MB(3x100) με τις ανανεωσεις 10+10+5.

1000MB με 10€ ανανεωσεις(500+500MB με τις ανανεωσεις 10+10).

5.700MB συνολο για γενικης χρηση και απεριοριστα δεδομενα για Youtube και αλλες εφαρμογες για μουσικη και βιντεο.

1000' προς ολους και 600' Whats Up.

Αν παρει και 100MB απο φιλους μεσω παρε μοιρασε θα παρει αλλα 900MB.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπερα στην παρεα,

εχω ενα παλιο νουμερο f2go και σκεφτομαι να το παω σε κοσμοτε , αξιζει η μεταβαση λέτε?

Η χρηση που κανω ειναι βασικα κλησεις γυρω στα 400 λεπτα το μηνα και τρωω και 2 GB απο data περισσοτερο θελω να το κανω γιατι στην περιοχη που βρισκεται το νουμερο δεν εχει καλο σημα η wind και πρακτικα ειναι πολυ δυσκολο να κανεις κληση η να λαβεις , ο κυριοτερος λογο βεβαια ειναι ειναι το wifi call της κοσμοτε που θα εξυπηρετουσε πολυ. Η συσκευη που εχει το νουμερο ειναι μεσα στην λιστα που υποστηριζει το wifi call βασει του site της κοσμο.

ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις