tetartos Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Τι κωδικο και που στελνω;;; 60ΜΒ στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Τι κωδικο και που στελνω;;; Υπάρχει στην εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Να ρωτήσω κάτι ασχετο;έχω δύο κάρτες σιμ με το ίδιο νούμερο.μπορω να έχω Viber και στις δύο συσκευές σε αυτό το νούμερο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Το viber εξαρταται απο τις συσκευες και οχι απο τις σιμ. Αν δεν εχει αλλάξει κάτι,μπορεις να βαλεις το ιδιο νουμερο σε 1 κινητο και μια αλλη συσκευη (tablet/pc) αλλα οχι σε 2 κινητά ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 H ανανεωση ληγει πλεον σε 2 μηνες, θα τρελλαθουμε? Εβαλα μολις καρτα γιατι εκλεινει το τριμηνο, και μου λεει το φωνητικο, η συναλλαγη ολοκληρωθηκε το υπολοιπο ειναι τοσο και ληγει 5 νοεμβριου. 5 νοεμβριου ειναι 2 μηνες απο σημερα, τι φαση Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 2 μηνες πλέον για κάρτα ανανέωσης μικρότερη από 12Ευρώ. 3 μήνες για κάρτες 12Ευρώ και πάνω! Είχε βγεί δελτίο τύπου τον Αυγουστο που λείπαμε διακοπές :p δες https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=TOPUP3ddd55af-62b0-4dd2-af9a-6c4de5de6e91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 τραγικο. Γιατι δε το κανουν 2 λεπτα, για να προλαβαινουμε να περναμε το 16ψηφιο πριν ληξει το νουμερο Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ειναι τραγικοι!!! Αλλα ποιο τραγικοι ειναι απο τις κρατικες υπηρεσιες που τους επιτρεπουν να εχουν τετοιες πρεκτικες απεναντι στους καταναλωτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ειναι τραγικοι!!! Αλλα ποιο τραγικοι ειναι απο τις κρατικες υπηρεσιες που τους επιτρεπουν να εχουν τετοιες πρεκτικες απεναντι στους καταναλωτες. Ανεξάρτητη Αρχή είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ανεξάρτητη Αρχή είναι :) Μάλλον μόνο στη θεωρία... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 μολις μου ρθε sms με προσφορα, μονο για μενα λεει! :D 2gb για ενα μηνα με 6 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 μολις μου ρθε sms με προσφορα, μονο για μενα λεει! :D 2gb για ενα μηνα με 6 ευρω!Τυχερέ, εμείς κατάρα έχουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 πλακα κανεις φανταζομαι :P αμα ηθελα mb ή gb δεν θα καβατζωνα το 7gb/7 ευρω; λιγο ακυρη η προσφορα τετοια περιοδο νομιζω απο μεριας τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Η "τύχη" θα ήταν να κρατήσουν τα 7gb-->7ευρώ ως μόνιμο πακέτο αλλά που τέτοια τύχη :lol::worry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 μολις μου ρθε sms με προσφορα, μονο για μενα λεει! :D 2gb για ενα μηνα με 6 ευρω!Τρομερή προσφορά! Την έχεις πάρει ήδη φαντάζομαι χαχαχα Είναι σοβαροί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Οταν πλεον ειναι και παλι 7€ 700mb.. Τα 6€ 2gb ειναι συγκριτικα καλυτερα Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Οταν πλεον ειναι και παλι 7€ 700mb.. Τα 6€ 2gb ειναι συγκριτικα καλυτερα Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το λες καλύτερα, μιας και σε αποκλειστική προσφορά σε CU, τα 2GB τα δίνει με 2€. Απλά η πράσινη την είδε Mercedes AMG. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Πολύ σημαντική ερώτηση, παρακαλώ βοηθήστε: Υπάρχει πακέτο καρτοκινητής στην Cosmote που να παρέχει απεριόριστο youtube; Έχω την εντύπωση ότι είναι το play now unlimited. Επειδή η κόρη μου είναι φοιτήτρια, μπορεί να συνδυαστεί με φοιτητικό what's up; Τα φώτα σας παρακαλώ! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Nαι υπάρχει και κοστίζει 15€. Συνδυάζεται και με το φοιτητικο Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Nαι υπάρχει και κοστίζει 15€. Συνδυάζεται και με το φοιτητικο Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τότε σώθηκα, δηλαδή μπορεί τη Δευτέρα με το φοιτητικό πάσο να πάει σε ένα κατάστημα κοσμοτέ ή Γερμανός και να βγάλει άμεσα φοιτητικό; Θα ενεργοποιηθεί την ίδια μέρα; Και θα μπορέσει άμεσα να ενεργοποιήσει το play now; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Φυσικά και μπορεί. Ωστόσο νομίζω παίρνει κάποιες μέρες, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί να κάνει την αίτηση και μέσω της εφαρμογής του What's Up. Η κουνιάδα μου την έκανε μέσω του app, την κάλεσαν άμεσα και απέκτησε το φοιτητικό άμεσα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Τότε σώθηκα, δηλαδή μπορεί τη Δευτέρα με το φοιτητικό πάσο να πάει σε ένα κατάστημα κοσμοτέ ή Γερμανός και να βγάλει άμεσα φοιτητικό; Θα ενεργοποιηθεί την ίδια μέρα; Και θα μπορέσει άμεσα να ενεργοποιήσει το play now; Ναι,μπορει να παει να βγαλει νεο νουμερο και να κανει την ενεργοποιηση την ιδια μερα μεσω Online ανανεωσης για να βαλει φοιτητικα πακετα και το Play Now. Με φορητοτητα απο Wind,θελει 3 μερες τουλαχιστον.Ο πατερας μου ηρθε πριν 10-15 μερες με αιτηση που καταχωρηθηκε παρασκευη και δευτερα απογευμα εγινε η αλλαγη αφου περασε το ΣΚ. Τοσο ειχα κανει και εγω,πριν 4 χρονια. Μια κληση στο 1314 για ενεργοποιηση του αριθμου,και μετα συνδεεται στο whats up app κατευθειαν. Φορητοτητα απο αλλη εταιρεια αν κανετε ζητατε whats up ειτε κοσμοκαρτα. Για Frog,συνηθως δεν την κανουν ωστε να αναγκαστεις να πληρωσεις τα 3€ για τη μετατροπη. Αυτα τα ολιγα. Απο ανανεωση αν κανει η κορη σου και βαλει το play now unlimited και το φοιτητικο θελει 22€(15€ το Play Now Unlimited και 7€ το φοιτητικο πακετο με 1000' προς ολους και 600MB).Αν βαλει το πακετο με 8,5€, που δινει 1200' και sms προς ολους μαζι με 1.200MB θελει 23,5€ Θα βαλει 2 ανανεωσεις των 10€ και μια των 5€ ηλεκτρονικα με χρεωστικη/πιστωτικη καρτα Κερδιζει 1.200MB Reload it για ενα μηνα και 500MB λογω φοιτητικου μαζι με παρε μοιρασε οπου δινει 300MB και παιρνει 100MB για ενα μηνα.Αν βρει φιλο/φιλη που βαζει καρτα καθε μηνα θα παιρνει 400MB ο καθενας. 600' Whats Up και 600MB καθε 1η του μηνα για 12 μηνες. Τα Reload it,τα παρε μοιρασε μεταξυ τους μεταφερονται καθως και λεπτα και MB απο τα πακετα και τα 500MB με 10€ καρτα στα φοιτητικα νουμερα αρκει να ανανεωσει πριν την ληξη του. Με 25€ ανανεωση και τα πακετα Play Now Unlimited και φοιτητικο πακετο 1000' προς ολους και 600MB με 7€ συνολο εχει τα εξης. 1.200MB για ενα μηνα με Reload it+2GB για μια εβδομαδα που μεταφερονται με τα 1.200MB παιρνει συνολο 3.200MB. 600MB απο το πακετο με 7€ και τα 600MB καθε 1η του μηνα. Παρε μοιρασε 300MB(3x100) με τις ανανεωσεις 10+10+5. 1000MB με 10€ ανανεωσεις(500+500MB με τις ανανεωσεις 10+10). 5.700MB συνολο για γενικης χρηση και απεριοριστα δεδομενα για Youtube και αλλες εφαρμογες για μουσικη και βιντεο. 1000' προς ολους και 600' Whats Up. Αν παρει και 100MB απο φιλους μεσω παρε μοιρασε θα παρει αλλα 900MB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Κουράστηκα και που το διάβασα. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Καλησπερα στην παρεα, εχω ενα παλιο νουμερο f2go και σκεφτομαι να το παω σε κοσμοτε , αξιζει η μεταβαση λέτε? Η χρηση που κανω ειναι βασικα κλησεις γυρω στα 400 λεπτα το μηνα και τρωω και 2 GB απο data περισσοτερο θελω να το κανω γιατι στην περιοχη που βρισκεται το νουμερο δεν εχει καλο σημα η wind και πρακτικα ειναι πολυ δυσκολο να κανεις κληση η να λαβεις , ο κυριοτερος λογο βεβαια ειναι ειναι το wifi call της κοσμοτε που θα εξυπηρετουσε πολυ. Η συσκευη που εχει το νουμερο ειναι μεσα στην λιστα που υποστηριζει το wifi call βασει του site της κοσμο. ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Κουράστηκα και που το διάβασα. :lol: +1 κουράστηκα που προσπάθησα να διαβάσω 5 γραμμές. καλύτερα να έσκαβα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts