king2009 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Δεν χρειάζεται να πάρεις στο 13888 και να χρεωθεις 21 0651 3888 Είναι το 13888 δωρεάν εφόσον έχεις χρόνο πολύ λίγοι το γνωρίζουν Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Δεν χρειάζεται να πάρεις στο 13888 και να χρεωθεις 21 0651 3888 Είναι το 13888 δωρεάν εφόσον έχεις χρόνο πολύ λίγοι το γνωρίζουν Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρήσιμη πληροφορία ευχαριστώ. Για μερικά cents τώρα δε θα μπορώ να κάνω ανανέωση. Τραγικό... Εν τω μεταξύ έχουν τεχνικό πρόβλημα γι'αυτο δεν μπορείς να κάνεις πολλά από το app τους. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Σήμερα ήταν να ενεργοποιηθεί , αυτόματα , όπως κάθε μήνα το πακέτο ομιλίας που έχω. όχι μόνο δεν ενεργοποιήθηκε αλλά έχασα και το υπόλοιπο που είχα μέσα και μεταφέρονταν στον επόμενο μήνα . τι παίχτηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Όλα αποκαταστάθηκαν αλλά η προσφορά με τα 5gb άφαντη. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι σε μένα το ίδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Πριν λίγο εκεί που έκανα ζαπινγκ, πέρασε από την άκρη του ματιού μου μία διαφήμιση που έδειχνε "5GB". Μέχρι να επιστρέψω στο κανάλι, μόνο το σήμα του What's Up πρόλαβα. Το είδε το διαφημιστικό κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Πριν λίγο εκεί που έκανα ζαπινγκ, πέρασε από την άκρη του ματιού μου μία διαφήμιση που έδειχνε "5GB". Μέχρι να επιστρέψω στο κανάλι, μόνο το σήμα του What's Up πρόλαβα. Το είδε το διαφημιστικό κανείς; Σε πιο κανάλι Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Δε θυμάμαι καθόλου, άλλαζα όλα τα "ελεύθερα" κανάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Κοιτάξτε στα ψηλά γράμματα Αν έχετε πατήσει δεν ενδιαφέρομαι δεν θα ξανά λάβετε ανάλογες προσφορές. Προσοχή δηλαδή μην λέτε μετά δεν μας έστειλε την προσφορά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Δεν θυμάμαι να έχω πατήσει ποτέ δεν ενδιαφέρομαι,τεσπα άνετος είμαι από GB Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Πριν λίγο εκεί που έκανα ζαπινγκ, πέρασε από την άκρη του ματιού μου μία διαφήμιση που έδειχνε "5GB". Μέχρι να επιστρέψω στο κανάλι, μόνο το σήμα του What's Up πρόλαβα. Το είδε το διαφημιστικό κανείς; λιγο δυσκολο να αφορα την προσφορα που λεμε,μαλλον για το play now combo θα ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Κοιτάξτε στα ψηλά γράμματα Αν έχετε πατήσει δεν ενδιαφέρομαι δεν θα ξανά λάβετε ανάλογες προσφορές. Προσοχή δηλαδή μην λέτε μετά δεν μας έστειλε την προσφορά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν το έχει πατήσει ήδη κατά λάθος κάποιος με εκαθάριση δεδομένων ή επανεγκατασταση της εφαρμογής δε θα στέλνει πάλι? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Αν το έχει πατήσει ήδη κατά λάθος κάποιος με εκαθάριση δεδομένων ή επανεγκατασταση της εφαρμογής δε θα στέλνει πάλι? Λογικά όχι δεν έχει σχέση με την εφαρμογή αλλά με τον αριθμό που έχει ο καθένας μας. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εμφανίστηκε ξανά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Εμφανίστηκε ξανά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα. Να ρωτήσω κάτι; Που εμφανίζεται αυτό; Μήπως τελικά εγώ κοιτάω λάθος; Μπαίνω στην εφαρμογη και πατάω αγορά πακέτου. Εκεί μου εμφανίζει πάντα τις οποιες προσφορές. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 17, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Εχτές βράδυ έκανα διαγραφή και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής του what's up. Μου έβγαλε την προσφορά με τα 5 gb πάτησα επιβεβαίωση , η προσφορά εξαφανίστηκε πάλι από την εφαρμογή αλλά μετά από μερικές ώρες (5-6) μου ήρθε sms επιβεβαίωσης ότι την πήρα την προσφορά και προστέθηκαν όντως τα gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Απο γουατς απ μπορώ να στείλω χρήματα σε φρογκ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Όχι δεν γίνεται πια Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, μου έβγαλε και μένα το μύνημα. Τώρα περιμένω το SMS επιβεβαίωσης. Πάντως, δεν έχει αφαιρεθεί πόσο από το υπόλοιπο. Edit: μια χαρά, πήρα τα 5g Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited June 17, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Πάντως με βόλεψε πάρα πολύ η εφαρμογή της cosmote Εχω 6 νούμερα ελέγχω τα πάντα πότε λήγουν βάζω κάρτες κτλ. Δεν μπορείς να κάνεις πάρε μοίρασε κτλ του what's up αν μπουν και αυτά θα μιλάμε για μια πλήρεις εφαρμογή. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, μου έβγαλε και μένα το μύνημα. Τώρα περιμένω το SMS επιβεβαίωσης. Πάντως, δεν έχει αφαιρεθεί πόσο από το υπόλοιπο. Edit: μια χαρά, πήρα τα 5g Sent from my Mi A1 using Tapatalk Έκανα κ γω εκκαθάριση, ήρθε η προσφορά, την ενεργοποιησα και έχουν περάσει 5 ώρες και δεν είχα καμμία απάντηση ή χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Γνωριζουμε σε καρτοκινητο πως ενεργοποιειται η ειδοποιηση κλησεων οταν το κινητο ειναι κλειστο η κατειλημμένο ; Δηλαδη να ερχεται sms με ειδοποιηση οτι με καλεσε καποιος (δεν θελω να καταληγει η κληση στον τηλεφωνητη, δεν χρησιμοποιω τηλεφωνητη). Δοκιμασα το **67*697 547 ΑΡΙΘΜΟΣΚΙΝΗΤΟΥΧΩΡΙΣΤΟ697 # αλλα πηρα μηνυμα για μη εγκυρο αριθμο ΜΜΙ Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Βαλε ολο αυτο χωρις το **67* στη προωθηση κλησεων εκτος δικτυου στις ρυθμίσεις του κινητού. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θελει και +30 πριν το 697... μαλλον γι'αυτο δεν περνάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Δοκίμασε να πληκτρολογήσεις **62*+30697547 και στη συνέχεια τον αριθμό του κινητού σου χωρίς τα 3 πρώτα ψηφία (697), μετά το πλήκρο # και τέλος το πλήκτρο κλήσης. Οδηγίες από τη φρογκ κατευθείαν, η συγκεκριμένη εντολη δεν ενεργοποιεί το τηλεφωνητή, σου έρχεται μόνο μήνυμα για τη κλήση αν είσαι εκτός δικτύου ή κλειστό κινητό. Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Γνωριζουμε σε καρτοκινητο πως ενεργοποιειται η ειδοποιηση κλησεων οταν το κινητο ειναι κλειστο η κατειλημμένο ; Δηλαδη να ερχεται sms με ειδοποιηση οτι με καλεσε καποιος (δεν θελω να καταληγει η κληση στον τηλεφωνητη, δεν χρησιμοποιω τηλεφωνητη). Δοκιμασα το **67*697 547 ΑΡΙΘΜΟΣΚΙΝΗΤΟΥΧΩΡΙΣΤΟ697 # αλλα πηρα μηνυμα για μη εγκυρο αριθμο ΜΜΙΕγώ πριν λίγους μήνες τους έστειλα μήνυμα στο Facebook γι αυτό και μου το φτιάξανε αμέσως αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Εγώ πριν λίγους μήνες τους έστειλα μήνυμα στο Facebook γι αυτό και μου το φτιάξανε αμέσως αυτοί. Πάτα *#62# για να σου φύγει κ η απορία για το τι θα έπρεπε να βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts