Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να πάρεις στο 13888 και να χρεωθεις

21 0651 3888

Είναι το 13888 δωρεάν εφόσον έχεις χρόνο πολύ λίγοι το γνωρίζουν

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν χρειάζεται να πάρεις στο 13888 και να χρεωθεις

21 0651 3888

Είναι το 13888 δωρεάν εφόσον έχεις χρόνο πολύ λίγοι το γνωρίζουν

Χρήσιμη πληροφορία ευχαριστώ. Για μερικά cents τώρα δε θα μπορώ να κάνω ανανέωση. Τραγικό... Εν τω μεταξύ έχουν τεχνικό πρόβλημα γι'αυτο δεν μπορείς να κάνεις πολλά από το app τους.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Σήμερα ήταν να ενεργοποιηθεί , αυτόματα , όπως κάθε μήνα το πακέτο ομιλίας που έχω. όχι μόνο δεν ενεργοποιήθηκε αλλά έχασα και το υπόλοιπο που είχα μέσα και μεταφέρονταν στον επόμενο μήνα . τι παίχτηκε?

Πριν λίγο εκεί που έκανα ζαπινγκ, πέρασε από την άκρη του ματιού μου μία διαφήμιση που έδειχνε "5GB". Μέχρι να επιστρέψω στο κανάλι, μόνο το σήμα του What's Up πρόλαβα. Το είδε το διαφημιστικό κανείς;

Πριν λίγο εκεί που έκανα ζαπινγκ, πέρασε από την άκρη του ματιού μου μία διαφήμιση που έδειχνε "5GB". Μέχρι να επιστρέψω στο κανάλι, μόνο το σήμα του What's Up πρόλαβα. Το είδε το διαφημιστικό κανείς;

Σε πιο κανάλι

Κοιτάξτε στα ψηλά γράμματα

5f26f46468ee22d7f9a65bbed46a88bc.jpg

Αν έχετε πατήσει δεν ενδιαφέρομαι δεν θα ξανά λάβετε ανάλογες προσφορές. Προσοχή δηλαδή μην λέτε μετά δεν μας έστειλε την προσφορά.

Δεν θυμάμαι να έχω πατήσει ποτέ δεν ενδιαφέρομαι,τεσπα άνετος είμαι από GB

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

λιγο δυσκολο να αφορα την προσφορα που λεμε,μαλλον για το play now combo θα ηταν

Κοιτάξτε στα ψηλά γράμματα

5f26f46468ee22d7f9a65bbed46a88bc.jpg

Αν έχετε πατήσει δεν ενδιαφέρομαι δεν θα ξανά λάβετε ανάλογες προσφορές. Προσοχή δηλαδή μην λέτε μετά δεν μας έστειλε την προσφορά.

Αν το έχει πατήσει ήδη κατά λάθος κάποιος με εκαθάριση δεδομένων ή επανεγκατασταση της εφαρμογής δε θα στέλνει πάλι?
No root->No problem

Αν το έχει πατήσει ήδη κατά λάθος κάποιος με εκαθάριση δεδομένων ή επανεγκατασταση της εφαρμογής δε θα στέλνει πάλι?

Λογικά όχι δεν έχει σχέση με την εφαρμογή αλλά με τον αριθμό που έχει ο καθένας μας.

Εμφανίστηκε ξανά.ec5729951dfa1258669bcd77040d7b87.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εμφανίστηκε ξανά.ec5729951dfa1258669bcd77040d7b87.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι;

Που εμφανίζεται αυτό; Μήπως τελικά εγώ κοιτάω λάθος;

Μπαίνω στην εφαρμογη και πατάω αγορά πακέτου. Εκεί μου εμφανίζει πάντα τις οποιες προσφορές.

Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εχτές βράδυ έκανα διαγραφή και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής του what's up. Μου έβγαλε την προσφορά με τα 5 gb πάτησα επιβεβαίωση , η προσφορά εξαφανίστηκε πάλι από την εφαρμογή αλλά μετά από μερικές ώρες (5-6) μου ήρθε sms επιβεβαίωσης ότι την πήρα την προσφορά και προστέθηκαν όντως τα gb.

Με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, μου έβγαλε και μένα το μύνημα. Τώρα περιμένω το SMS επιβεβαίωσης.

Πάντως, δεν έχει αφαιρεθεί πόσο από το υπόλοιπο.

Edit: μια χαρά, πήρα τα 5g

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Edited by cb600f

Πάντως με βόλεψε πάρα πολύ η εφαρμογή της cosmote

Εχω 6 νούμερα ελέγχω τα πάντα πότε λήγουν βάζω κάρτες κτλ. Δεν μπορείς να κάνεις πάρε μοίρασε κτλ του what's up αν μπουν και αυτά θα μιλάμε για μια πλήρεις εφαρμογή.

4f5e985b896e2b65405a5c71e0201ed8.jpg

8e4347745fe63826461abf318be6d90a.jpg

Με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, μου έβγαλε και μένα το μύνημα. Τώρα περιμένω το SMS επιβεβαίωσης.

Πάντως, δεν έχει αφαιρεθεί πόσο από το υπόλοιπο.

Edit: μια χαρά, πήρα τα 5g

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Έκανα κ γω εκκαθάριση, ήρθε η προσφορά, την ενεργοποιησα και έχουν περάσει 5 ώρες και δεν είχα καμμία απάντηση ή χρέωση.

Γνωριζουμε σε καρτοκινητο πως ενεργοποιειται η ειδοποιηση κλησεων οταν το κινητο ειναι κλειστο η κατειλημμένο ;

Δηλαδη να ερχεται sms με ειδοποιηση οτι με καλεσε καποιος (δεν θελω να καταληγει η κληση στον τηλεφωνητη, δεν χρησιμοποιω τηλεφωνητη).

Δοκιμασα το **67*697 547 ΑΡΙΘΜΟΣΚΙΝΗΤΟΥΧΩΡΙΣΤΟ697 # αλλα πηρα μηνυμα για μη εγκυρο αριθμο ΜΜΙ

Βαλε ολο αυτο χωρις το **67* στη προωθηση κλησεων εκτος δικτυου στις ρυθμίσεις του κινητού.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θελει και +30 πριν το 697... μαλλον γι'αυτο δεν περνάει

Δοκίμασε να πληκτρολογήσεις **62*+30697547 και στη συνέχεια τον αριθμό του κινητού σου χωρίς τα 3 πρώτα ψηφία (697), μετά το πλήκρο # και τέλος το πλήκτρο κλήσης. Οδηγίες από τη φρογκ κατευθείαν, η συγκεκριμένη εντολη δεν ενεργοποιεί το τηλεφωνητή, σου έρχεται μόνο μήνυμα για τη κλήση αν είσαι εκτός δικτύου ή κλειστό κινητό. Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει.

Γνωριζουμε σε καρτοκινητο πως ενεργοποιειται η ειδοποιηση κλησεων οταν το κινητο ειναι κλειστο η κατειλημμένο ;

Δηλαδη να ερχεται sms με ειδοποιηση οτι με καλεσε καποιος (δεν θελω να καταληγει η κληση στον τηλεφωνητη, δεν χρησιμοποιω τηλεφωνητη).

Δοκιμασα το **67*697 547 ΑΡΙΘΜΟΣΚΙΝΗΤΟΥΧΩΡΙΣΤΟ697 # αλλα πηρα μηνυμα για μη εγκυρο αριθμο ΜΜΙ

Εγώ πριν λίγους μήνες τους έστειλα μήνυμα στο Facebook γι αυτό και μου το φτιάξανε αμέσως αυτοί.

Εγώ πριν λίγους μήνες τους έστειλα μήνυμα στο Facebook γι αυτό και μου το φτιάξανε αμέσως αυτοί.

Πάτα *#62# για να σου φύγει κ η απορία για το τι θα έπρεπε να βάλεις