survivorgr Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Ενώ πάντα έχω 4g τώρα έχω Ε και δεν ανοίγει τίποτα. Θεσσαλονικη Edited April 20, 2018 by survivorgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ενώ πάντα έχω 4g τώρα έχω Ε και δεν ανοίγει τίποτα. Θεσσαλονικη Είχε διακοπή ρεύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Είχε διακοπή ρεύματος Έχει τώρα λίγο καιρό Θεσσαλονίκη και ειδικά στο κέντρο το ίντερνετ της cosmote σέρνεται μέχρι που κόβεται τελείως το σήμα και επανέρχετε μετά από λίγη ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKOBITES Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 μήπως κάλεσες αριθμό 5ψήφιο ? ή ειδικό αριθμό π.χ αντίστοιχο των 801 της Ελλάδος ? Όχι κανονικό σταθερό Ρουμανίας κάλεσα. Παρεπιπτόντως να αναφέρω ότι η τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελλάδα είναι πολλή κακή, τουλάχιστον στην περιοχή Sibiu & Brasov. Οι κλήσεις συνεχώς κόβονται ( χρεώνοντας τα 3λεπτα φυσικά). Καλά που υπάρχει και ο facebook messenger. Παράθεση OnePlus 6T - Nexus 6P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ενημέρωση: Σήμερα ανανέωσα μέσω κάρτα ανανέωσης και μου έδωσε 600mb για ένα μήνα. Οπότε, καμιά μείωση στη διάρκεια των δεδομένων έως τώρα και ευελπιστώ να πάρουν και πίσω μέσω νέας ανακοίνωσης, τη συγκεκριμένη (μη εφαρμόσιμη έως τώρα) τροποποίηση της χρονικής διάρκειας των MB. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 600mb απο το reloadit ή εξτρα 600 συν το reloadit? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 600mb απο το reloadit ή εξτρα 600 συν το reloadit? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι έξτρα; Δεν σε καταλαβαίνω. 600mb από το reload it για ένα μήνα μου έδωσε και όχι για 15 ημέρες. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Αν θυμαμαι καλά παλιότερα έδιναν ένα έξτρα bonus +500mb απο φυσική ανανέωση συν το δωρο reloadit. Με online ανανέωση δίνουν 1.2gb για ενα μήνα απο το reloadit. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδιά εμένα σήμερα μου έφαγε περίπου 1γιγα ιντερνέτ μέσα σε 20 λεπτά χωρίς να δω βίντεο μόνο σερφαρισμα τι γίνεται το έχει δει κανείς άλλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Αν θυμαμαι καλά παλιότερα έδιναν ένα έξτρα bonus +500mb απο φυσική ανανέωση συν το δωρο reloadit. Με online ανανέωση δίνουν 1.2gb για ενα μήνα απο το reloadit. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ίσχυε πριν τις ριζικές αλλαγές του Reload It. Έδινε 500mb για ένα μήνα και ονομάζονταν Τώρα Data. Πλέον η συγκεκριμένη υπηρεσία (Τώρα Data), είναι διαθέσιμη μόνο στα φοιτητικά What's Up. Ναι το ξέρω για την online ανανέωση, υπάρχει διπλασιασμός των δώρων. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά εμένα σήμερα μου έφαγε περίπου 1γιγα ιντερνέτ μέσα σε 20 λεπτά χωρίς να δω βίντεο μόνο σερφαρισμα τι γίνεται το έχει δει κανείς άλλος ? Φίλε Κώστα αυτό είναι ανήκουστο. Εγώ που χρησιμοποιώ τα δεδομένα μου σχεδόν μόνο για σερφαρισμα, καταναλώνω με τα βίας 500mb. Να απευθυνθείς στο αρμόδιο τμήμα. Υ.Γ Μήπως έκανε τίποτα ενημερώσεις το κινητό; Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Αυτό ίσχυε πριν τις ριζικές αλλαγές του Reload It. Έδινε 500mb για ένα μήνα και ονομάζονταν Τώρα Data. Πλέον η συγκεκριμένη υπηρεσία (Τώρα Data), είναι διαθέσιμη μόνο στα φοιτητικά What's Up. Ναι το ξέρω για την online ανανέωση, υπάρχει διπλασιασμός των δώρων. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε Κώστα αυτό είναι ανήκουστο. Εγώ που χρησιμοποιώ τα δεδομένα μου σχεδόν μόνο για σερφαρισμα, καταναλώνω με τα βίας 500mb. Να απευθυνθείς στο αρμόδιο τμήμα. Υ.Γ Μήπως έκανε τίποτα ενημερώσεις το κινητό; Όχι απολύτως τίποτα γιατί το ελενξα που να πάρω τηλέφωνο? Να φταίει ο mozila που χρησιμοποιο Edited April 20, 2018 by kostas234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Όχι απολύτως τίποτα γιατί το ελενξα που να πάρω τηλέφωνο? Μάλιστα. Τότε συμπλήρωσε την φόρμα που παρέθεσα στον παρακάτω σύνδεσμο και θα σε καλέσουν αυτοί. Περιέγραψε το πρόβλημα αναλυτικά κτλπ. Γιατί αν πάρεις εσύ τηλέφωνο, θα χρεωθείς και παίζει να μην καταστεί δυνατό να πιάσεις γραμμή. https://www.whatsup.gr/el/epikoinonia Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ευχαριστώ πολύ τους έστειλα το μήνυμα περιμένω να με πάρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Να σε καλά. Λογικά από αύριο να περιμένεις τηλ, ειδάλλως Δευτέρα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Τα προγραμματα της cosmokarta εχουν διαρκεια 30 η 31 ημερες ? Διοτι εχω ανανεωσει 21-03. ΥΓ. Το κινητο ανηκει σε ηλικιομενο που μενει σε αλλη πολη και το ανανεωνω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Τα προγραμματα της cosmokarta εχουν διαρκεια 30 η 31 ημερες ? Διοτι εχω ανανεωσει 21-03. ΥΓ. Το κινητο ανηκει σε ηλικιομενο που μενει σε αλλη πολη και το ανανεωνω εγω. Ένα μήνα γράφει η επίσημη σελίδα της Cosmote. 30 ημέρες πιστεύω, όπως στο What's Up. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Καλημέρα σε όλους, Επειδή είμαι στην τελική ευθεία για την μετατροπή του συμβολαίου μου σε καρτοκινητό, μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για περισσότερα data; Ρωτάω μιας και την συγκεκριμένη sim θα την χρησιμοποιήσω μόνο για internet. Υ. Γ. Ξέχασα να σας πω ότι η μηνιαία χρήση μου σε data είναι περίπου στα 3GB υπό κανονικές συνθήκες. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 21, 2018 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλημέρα σε όλους, Επειδή είμαι στην τελική ευθεία για την μετατροπή του συμβολαίου μου σε καρτοκινητό, μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για περισσότερα data; Ρωτάω μιας και την συγκεκριμένη sim θα την χρησιμοποιήσω μόνο για internet. Υ. Γ. Ξέχασα να σας πω ότι η μηνιαία χρήση μου σε data είναι περίπου στα 3GB υπό κανονικές συνθήκες. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα, Η καλύτερη επιλογή θα ήταν το Frog της Cosmote. Είναι ο,τι πρέπει για δεδομένα. Περισσότερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7552196# Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Βάζοντας 2 Χ 10 ευρώ στο What's Up θα έχει 2 Χ 1,2 gb + 2 Χ 100mb = 2,6gb εντελώς δωρεάν για έναν μήνα. Στο Φρογκ θα πρέπει να δώσει 4,44 ευρώ για να αποκτήσει 2gb για 25 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Βάζοντας 2 Χ 10 ευρώ στο What's Up θα έχει 2 Χ 1,2 gb + 2 Χ 100mb = 2,6gb εντελώς δωρεάν για έναν μήνα. Στο Φρογκ θα πρέπει να δώσει 4,44 ευρώ για να αποκτήσει 2gb για 25 ημέρες. Ωραίο ακούγεται το "δωρεάν", αλλά τα δεσμευμένα ~20 ευρώ δεν βλέπω πώς θα μετατραπούν σε 3GB data τον επόμενο μήνα στο whatsup. Στο frog υπάρχει και το 5GB με 8.5€, τα οποία αν συσσωρεύσεις για κάποιους μήνες, μπορείς να κάνεις έπειτα οικονομία με το 3ευρω μηνιαίο πακέτο καθαρά για επέκταση υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Τόσα πακέτα έχει, κάτι θα βρει. Υπάρχει και το πακέτο 4€-3gb κάθε εβδομάδα που θα του δίνει 12gb με 16€. Ας δει τα πακέτα και των 2 και ας αποφασίσει. Δικό του είναι το πορτοφόλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Υπάρχει κάπου κάποιο συγκριτικό με τα πακέτα Frog και what's up που μου προτείνετε και με ποιό τρόπο ενεργοποιούνται; Αρχάριος στα καρτοκινητά και με τόσες επιλογές αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Φαντάζομαι η κοσμοκάρτα δεν είναι ανταγωνιστική στα πακέτα data. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-paketon-kartokiniton.html και http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html edit sorry δεν εχει ανανεωθεί με τα νεωτερα δεδομενα των πακτων κοσμοτε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποψην οτι το πακέτο στο οποιο θα βρισκεσαι μετα την μετατροπη σε καρτοκινητο ειναι η κοσμοκαρτα. Αν θες αλλαγη σε wu/frog στελνεις γραπτο μηνυμα αλλαγής. Στην πρωτη περίπτωση (wu) πας δωρεαν στη 2η (frog) με αφαιρεση 3€ που θα πρέπει να υπάρχουν στο υπολοιπο σου. Edited April 21, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Δεν είναι αξιόπιστο πλέον το περιεχόμενο σε αυτήν την παραπομπή. Πακέτα κάτω από 7 ευρώ δεν υπάρχουν πλέον (Εξαιρείται το εβδομαδιαίο 3 ευρώ 100 λεπτά +200 wu που ούτε αυτό αναφέρεται ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Υπάρχει κάπου κάποιο συγκριτικό με τα πακέτα Frog και what's up που μου προτείνετε και με ποιό τρόπο ενεργοποιούνται; Αρχάριος στα καρτοκινητά και με τόσες επιλογές αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Φαντάζομαι η κοσμοκάρτα δεν είναι ανταγωνιστική στα πακέτα data. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κοσμοκαρτα δεν ειναι για δεδομενα. Για Whats Up βαζεις 2 καρτες των 10€ και παιρνεις 1.200MB απο Reload it για ενα μηνα.2.400Mb συνολο κανεις και τα 2 παρε μοιρασε για να φτασεις στα 2.600Mb και βρες φιλο να παιρνεις MB.Π.χ. Βρες 2 whats up ατομα που να βαζουν απο 10€ καρτα και στελνε 300MB στον καθενα και αυτοι σε εσενα. Για ομιλια 400' και sms προς Whats Up,300' και sms προς ολους και 200Mb με 8,5€. Αρα πας στα 2.800MB χωρις να παιρνεις Mb απο αλλους. Και τα λεφτα που μενουν μεσα μπορεις να παρεις ειτε εξτρα πακετο ομιλιας ειτε τα νυχτερινα 10GB. Και Deals 4 you κωδικο με 20 λεπτα απο την καρτα για 1+1 σε everest,shell,goodys,village cinemas κλπ.Κενο sms στο 19019 στελνεις για τον κωδικο,15 μερες διαρκεια και μια φορα σε ολες τις προσφορες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts