Alexpag Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μήπως ξέρετε αν μπορώ στο app του whatsup να έχω δηλωμένους δύο αριθμούς (έχω dual sim κινητό) ώστε να μπορώ να βλέπω όποιον αριθμό επιθυμώ στην εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Μήπως ξέρετε αν μπορώ στο app του whatsup να έχω δηλωμένους δύο αριθμούς (έχω dual sim κινητό) ώστε να μπορώ να βλέπω όποιον αριθμό επιθυμώ στην εφαρμογή;Αυτό γίνεται με την εφαρμογή my Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Γεια σας φιλοι . Μια γρηγορη ερωτηση. Θα βρεθω σε λιγες μερες σε χωρα ΕΕ και εχω whatsup. Απο το εξωτερικο μεσω της εφαρμογης μπορω : 1.να αγορασω πακετο χρονου ομιλιας και data ? 2.να ανανεωσω το χρηματικο υπολοιπο μεσω πιστωτικης καρτας ? Ελπιζω να το εχει κανει καποιος φιλος και να μας πει αν γινεται. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ναι γίνεται κανονικά. Αλλά να έχεις internet ή να είσαι σε wi-fi για να μην χρεωθείς την πρώτη είσοδο στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων της COSMOTE από την 01:00 π.μ έως και 06:00 π.μ της 13/3/2018, δεν θα είναι δυνατή η Ενεργοποίηση Υπηρεσιών και Πακέτων, η Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας, η Ενημέρωση διαθέσιμου Χρηματικού Υπολοίπου και διαθέσιμου Υπολοίπου σε λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ, η χρήση της υπηρεσίας Reload It για τους συνδρομητές Καρτοκινητής & ΚαρτοΣυμβολαίου της COSMOTE. Ακόμη το ίδιο διάστημα δεν θα λειτουργεί η υπηρεσία My Internet για όλους τους συνδρομητές κινητής. Το link της ανακοίνωσης https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/130318_announcement.pdf Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Λοιπόν έστειλα ενα mail και ρώτησα την cote, σήμερα με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι για περιαγωγή ισχύουν μόνο τα mb και όχι ο χρόνος ομιλίας :confused: φιλε μου αν πας στο εξωτερικο και οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν, θυμισου να το πεις εδω μεσα γιατι με ενδιαφερει κι εμενα. εγω επειδη ειχα δει οτι ελεγε πως δεν λειτουργει σε περιαγωγη η προσφορα ειχα αγορασει επιπλεον πακετο ιντερνετ για 3 μερες στο εξωτερικο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Ναι γίνεται κανονικά. Αλλά να έχεις internet ή να είσαι σε wi-fi για να μην χρεωθείς την πρώτη είσοδο στο internet. Ευχαριστώ. Είμαστε σίγουροι , έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/130318_announcement.pdf Ανακοίνωση διακοπής υπηρεσιών λόγω αναβάθμισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 εδώ και 5-6 μήνες με έχουν ζαλίσει με καθημερινές αναπάντητες απο 211+ αριθμούς και άλλες φορές το σηκώνω και μου το κλείνουν στα μούτρα:mad: , καθημερινός βομβαρδισμός απο forthnet/nova και εταιρίες παροχής ηλεκτρικής ενεργείας έχω άπειρες φορές ότι δεν με ενδιαφέρει να μην με ξανά καλέσουν μέχρι και γαλλικά με το που το σηκώσω και έχουν θράσος να καλούν ξανά την ίδια μέρα.. ΕΛΕΟΣ :wacko: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 εδώ και 5-6 μήνες με έχουν ζαλίσει με καθημερινές αναπάντητες απο 211+ αριθμούς και άλλες φορές το σηκώνω και μου το κλείνουν στα μούτρα:mad: , καθημερινός βομβαρδισμός απο forthnet/nova και εταιρίες παροχής ηλεκτρικής ενεργείας έχω άπειρες φορές ότι δεν με ενδιαφέρει να μην με ξανά καλέσουν μέχρι και γαλλικά με το που το σηκώσω και έχουν θράσος να καλούν ξανά την ίδια μέρα.. ΕΛΕΟΣ :wacko: Παρε την υποστηριξη και ζητα να σε βαλουν στο μητρωο του αρθρου 11. Και αν καποιος σε παρει πες του οτι το νουμερο ειναι στο μητρωο του αρθρου 11 ... να δεις για ποτε θα κλεισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 κι εμενα με παιρνουν και μαλιστα απο 5ψηφια :wacko: παρολο που ειμαι στο μητρωο του αρθρου 11 :blink: θα τους πω το παραπανω να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Στα 2 καινούρια πακέτα combo call them all i των 7.5€ και plus i των 8.5€ μέσω της εφαρμογής wu δίνουν πλέον δώρο και 1gb για 3 ημέρες.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Παρε την υποστηριξη και ζητα να σε βαλουν στο μητρωο του αρθρου 11. Και αν καποιος σε παρει πες του οτι το νουμερο ειναι στο μητρωο του αρθρου 11 ... να δεις για ποτε θα κλεισει... Υποτίθεται οτι είμαι σε αυτό το σύστημα :X Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Στα 2 καινούρια πακέτα combo call them all i των 7.5€ και plus i των 8.5€ μέσω της εφαρμογής wu δίνουν πλέον δώρο και 1gb για 3 ημέρες.. Το είδα και εγώ. Δε λένε όμως πότε θα σταματήσει να ισχύει αυτή η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλησπέρα! Αν μου λήξουν τα λεπτά ομιλίας αλλά έχω ακόμα υπόλοιπο sms και mb και ανανεώσω με διαφορετικό πακέτο, το οποίο δεν περιλαμβάνει sms, αυτά που μου έχουν μείνει θα χαθούν? MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Εχω την εντύπωση οτι τα sms δεν μεταφέρονται έτσι και αλλιώς. Με άλλο πακέτο θα τα έχεις μέχρι να λήξουν Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Εχω την εντύπωση οτι τα sms δεν μεταφέρονται έτσι και αλλιώς. Με άλλο πακέτο θα τα έχεις μέχρι να λήξουν Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ! MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλησπέρα! Αν μου λήξουν τα λεπτά ομιλίας αλλά έχω ακόμα υπόλοιπο sms και mb και ανανεώσω με διαφορετικό πακέτο, το οποίο δεν περιλαμβάνει sms, αυτά που μου έχουν μείνει θα χαθούν? MI 5 using Tapatalk Εχω την εντύπωση οτι τα sms δεν μεταφέρονται έτσι και αλλιώς. Με άλλο πακέτο θα τα έχεις μέχρι να λήξουν Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα sms δεν μεταφέρονται. Ακόμα κι αν ανανεώσεις με το ίδιο πακέτο που είχες, μεταφέρονται μόνο τα λεπτά ομιλίας και τα mb. Τα sms ξεκινάνε από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Από ανάρτηση της wup στο Facebook. Ίσως να ενδιαφέρεται κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 :lol: ποιος τα σκαρφίζεται αυτά ήθελα να ξέρω.. Μήπως ο ίδιος που βγάζει και τις jumboσκουπιδοδιαφημίσεις? :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Μπα εχουν καταντησει ελαφρώς χειρότεροι στην κοσμοτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Τους έχει προλάβει η κόκκινη Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Το What's Up app δε δουλεύει αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλησπέρα. Θα λείψω Αμερική για σχεδόν 2 μήνες. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το Roaming (αν γνωρίζει κανείς). Εχω φοιτητικό What's Up. Θέλω απλά να έχει σήμα η Cosmote, ώστε να βλέπω ποιος με ψάχνει και μετά θα επικοινωνήσω με άλλο τρόπο μαζί του. Είναι δωρεάν αυτή η υπηρεσία, με τις αναπάντητες κλήσεις και τα εισερχόμενα SMS; Υ.Γ. Για εξερχόμενες και τα data, θα χρησιμοποιώ Viber και θα αγοράσω τοπική GSM κάρτα SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Είναι εντελώς δωρεάν φτάνει να μην απαντήσεις και να μην έχεις τηλεφωνητή. Αν κάποιος μπει στον τηλεφωνητή σου θα χρεωθείς διπλά. Δηλαδή Εισερχόμενη στην Αμερική και εξερχόμενη προς την Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts