Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.όχι δεν θα χρεωθεις παρά ένα μηνυμα από το πακέτο σου.

2.Ναι . Αλλά οι χρεώσεις είναι στον ουρανό.

• Απαντήσεις 44,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ως και 23:59 της 26/12.

Μάλλον δεν ισχύει αυτό που λες, γιατί εγώ μόλις τώρα έλαβα δώρο (το έστειλα και τώρα, πάλι από δικό μου κινητό): 22/12, 17.35 και από τη What's up εφαρμογή δείχνει ότι τα λεπτά ομιλίας μου ισχύουν ως 25/12, 12.00.

Δεν είναι λίγο βλακεία αυτό; Αφού ουσιαστικά το δώρο δεν κρατάει 3 μέρες (=72 ώρες) αλλά λιγότερο.

Μάλλον δεν ισχύει αυτό που λες, γιατί εγώ μόλις τώρα έλαβα δώρο (το έστειλα και τώρα, πάλι από δικό μου κινητό): 22/12, 17.35 και από τη What's up εφαρμογή δείχνει ότι τα λεπτά ομιλίας μου ισχύουν ως 25/12, 12.00.

Δεν είναι λίγο βλακεία αυτό; Αφού ουσιαστικά το δώρο δεν κρατάει 3 μέρες (=72 ώρες) αλλά λιγότερο.

στο 1314 λέει άλλη ώρα το παρατήρησα σε ένα δικό μου δώρο

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τι ακριβώς στέλνεις για να μάθεις ποτέ τελειώνει το εν λόγω δώρο; Με Υ στο 1314 λέει μόνο για το υπόλοιπο της κάρτας.

Τι ακριβώς στέλνεις για να μάθεις ποτέ τελειώνει το εν λόγω δώρο; Με Υ στο 1314 λέει μόνο για το υπόλοιπο της κάρτας.
Καλείς το 1314 δεν στέλνεις μήνυμα

η στέλνεις ΥΠ στο 1330

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Με ΥΠ στο 1330 μου έβγαλε πάλι πως έχω τα 500' δώρο ως τις 25/12, 12.00. Άρα, όντως δεν είναι για 3 μέρες (72 ώρες συνολικά) το δώρο, αλλά για λιγότερο. Εκτός κι αν κάποιος το λάβει 12.01.

Ευχαριστώ. Εχω 2 πακέτα ομιλίας και 2 πακέτα μηνυμάτων και τα ανταλλάσσω με πακέτα ίντερνετ. Στείλτε πμ εαν έχετε πακέτο ίντερνετ και ποιό θέλετε, να σας απαντήσω εαν τα εχω ακόμα.

για την ειδοποιηση κλησεων που εγραψες οτι εχεις θεμα: πας προωθηση κλησεων εκτος δικτυου και βαζεις το νουμερο +3069Χ538ΧΧΧΧΧΧΧ οπου Χ τα νουμερα του κινητου σου κατα σειρα,δηλ. αν εχεις 697 ξεκινας με +30697538 και ακολουθουν τα υπολοιπα ψηφια και αν εχεις 698 βαζεις +30698538 κλπ. Edited by kmpatra

για την ειδοποιηση κλησεων που εγραψες οτι εχεις θεμα: πας προωθηση κλησεων εκτος δικτυου και βαζεις το νουμερο +3069Χ538ΧΧΧΧΧΧΧ οπου Χ τα νουμερα του κινητου σου κατα σειρα,δηλ. αν εχεις 697 ξεκινας με +30697538 και ακολουθουν τα υπολοιπα ψηφια και αν εχεις 698 βαζεις +30698538 κλπ.

Όλα αυτά πια γίνονται από το http://www.cosmote.gr με login...Αν το ψάξετε.

Γνωρίζει κανείς αν στο Pare_dwse του What's up μπορείς να δώσεις MB που προέρχονται από την Prepaid κάρτα της Cosmote?

Πιθανολογώ πως όχι γιατί στο pare_dwse γράφει πως "μπορείς να δώσεις τα λεπτά ομιλίας, sms ή ΜΒ που έχεις διαθέσιμα και προέρχονται από πακέτα που έχεις αγοράσει".

Το καταλαβαίνω για πχ δωρεάν ΜΒ που δίνει η Cosmote όπως πριν από λιγες μέρες τα 3GB. Για τα MB όμως από την Prepaid δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει και ρωτώ μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς (έκανα 3 φορές αυτό το μήνα πάρε δώσε και δεν έχω δυνατότητα να το δω).

Edited by mouema

για την ειδοποιηση κλησεων που εγραψες οτι εχεις θεμα: πας προωθηση κλησεων εκτος δικτυου και βαζεις το νουμερο +3069Χ538ΧΧΧΧΧΧΧ οπου Χ τα νουμερα του κινητου σου κατα σειρα,δηλ. αν εχεις 697 ξεκινας με +30697538 και ακολουθουν τα υπολοιπα ψηφια και αν εχεις 698 βαζεις +30698538 κλπ.

Ευχαριστώ πολύ. Το ιδιο ισχυει και για φρογκ;

Edit: το δοκίμασα χθες καλώντας από άλλο τηλ και ενώ άκουσα το ηχογραφημενο "θα ειδοποιηθει για την κληση σας με γραπτό μηνυμα", δεν έχει έρθει ποτέ γραπτό μήνυμα.

Edited by Allare

Εννοώ να ανταλλάξω τα MB που έχω πάρει από την prepaid με χρόνο ομιλίας ή sms μέσω του pare dwse
Δύσκολο μου φαίνεται...

MI 5 using Tapatalk

No root->No problem

Ευχαριστώ πολύ. Το ιδιο ισχυει και για φρογκ;

Edit: το δοκίμασα χθες καλώντας από άλλο τηλ και ενώ άκουσα το ηχογραφημενο "θα ειδοποιηθει για την κληση σας με γραπτό μηνυμα", δεν έχει έρθει ποτέ γραπτό μήνυμα.

Τι να πω εμενα μου δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε παλι κι αν δεν έρθει καθόλου το μήνυμα παρε στην κοσμοτέ ή δοκιμασε στο cosmote.gr αν έχεις γραφτεί. Απο τη στιγμή που ακους το μήνυμα σωστά όμως δεν πρέπει να υπάρχει λάθος στην προώθηση. Πολλές φορές όμως τα μηνύματα αργούν.

SANTA GIGA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! 3GB ΓIA 7 HMEPEΣ MONO ME 2€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE A(KENO)16 ΣTO 1256. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH MEXPI 04/01/2018.

Μολις τωρα μου το στειλανε.Λετε να μεταφερονται;Αν ναι να το παρω το πακετο.

δεν μεταφερονται τα δωρα....

Αυτό. Τα δώρα / προσφορές, ΔΕΝ μεταφέρονται.

Υ.Γ Με εξαίρεση τα MB από το προνομιακό What's Up.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

SANTA GIGA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! 3GB ΓIA 7 HMEPEΣ MONO ME 2€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE A(KENO)16 ΣTO 1256. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH MEXPI 04/01/2018.

Μολις τωρα μου το στειλανε.Λετε να μεταφερονται;Αν ναι να το παρω το πακετο.

Μπόρεσε να το ενεργοποιησει καποιος που δεν πήρε το σμσ;

Μπόρεσε να το ενεργοποιησει καποιος που δεν πήρε το σμσ;

Η προσφορά είναι αποκλειστική και αφορά τους συνδρομητές που την λαμβάνουν με sms.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.