Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόλις πριν με κάλεσαν από τα κεντρικά της Cosmote (στον Q αριθμό μου όμως χαχα) του 13888 για να μου προσφέρουν το πακέτο whatsup promo ( με τα 1500' προς όλους 1.5GB κτλπ..) που ενεργοποιειται στέλνοντας συγκεκριμένο μήνυμα κάθε φορά (promo9) με χρέωση 8.5€.

Φυσικά και δέχτηκα να μου το στείλουν, είναι εντελώς δωρεάν η αποστολή και η παραλαβή, την ρώτησα αν θα ισχύει για πάντα η προσφορά και μου είπε πως ναι ( ακόμα και έτσι να μην είναι το ληγω αν θέλω).

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μόλις πριν με κάλεσαν από τα κεντρικά της Cosmote (στον Q αριθμό μου όμως χαχα) του 13888 για να μου προσφέρουν το πακέτο whatsup promo ( με τα 1500' προς όλους 1.5GB κτλπ..) που ενεργοποιειται στέλνοντας συγκεκριμένο μήνυμα κάθε φορά (promo9) με χρέωση 8.5€.

Φυσικά και δέχτηκα να μου το στείλουν, είναι εντελώς δωρεάν η αποστολή και η παραλαβή, την ρώτησα αν θα ισχύει για πάντα η προσφορά και μου είπε πως ναι ( ακόμα και έτσι να μην είναι το ληγω αν θέλω).

Δεν πάνε καλά αυτοί εκεί στη κοσμοτε. Την περασμένη βδομάδα που έκοψα δυο συμβόλαια 15 χρόνων ζήτησα μήπως το έκαναν ειδική προσφορά και μου είπαν ΟΧΙ !!

Από τη μια διώχνουν κόσμο και πο την άλλη μαζεύουν καρτοκινητά άλλων εταιριών.

Καλησπέρα.

Το δωρο των 500mb που έδινε η cosmote για κάθε 10€ ανανεωσης, έπαψε να ισχύει;

Όταν ανανεωνες μέσω Γερμανού ή PP, αμέσως σου έδιναν 500mb για 15 ημέρες.

Σήμερα που ανανέωσα, μου ήρθε μήνυμα μόνο για 200mb.

Μήπως γνωρίζει κανείς;

Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το LG G6 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν πάνε καλά αυτοί εκεί στη κοσμοτε. Την περασμένη βδομάδα που έκοψα δυο συμβόλαια 15 χρόνων ζήτησα μήπως το έκαναν ειδική προσφορά και μου είπαν ΟΧΙ !!

Από τη μια διώχνουν κόσμο και πο την άλλη μαζεύουν καρτοκινητά άλλων εταιριών.

Μόνο με καινούριο νούμερο θα πάρεις ειδική προσφορά

Σε όλες τις εταιρείες.

Με τρέχον νούμερο δεν σου δίνει κανένας διότι θα τον οδηγούσε σε οικονομική καταστροφή.

EXEIΣ 2GB ΓIA XPHΣH ΣTA SOCIAL MEDIA FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER, SNAPCHAT, LINKEDIN, PINTEREST, TUMBLR ΓIA 24 ΩPEΣ.

Το σημερινό δώρο του the voice.

EXEIΣ 2GB ΓIA XPHΣH ΣTA SOCIAL MEDIA FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER, SNAPCHAT, LINKEDIN, PINTEREST, TUMBLR ΓIA 24 ΩPEΣ.

Το σημερινό δώρο του the voice.

ισχύει και για frog? εάν ναι πως το παίρνουμε;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

καλημερα, να ρωτησω κατι, καταρχην οι καρτες ανανεωσης στο W.U εχουν διαρκεια 3μηνες μονο? δλδ εγω που εβαλα σημερα 30 ευρω πρεπει να τα χαλασω μεσα σε 3μηνες αλλιως μετα χανονται???? νομιζα οτι ειναι 6μηνο!

δευτερον το πακετο που λεει 1200MB τον μηνα με αυτοματη ανανεωση ποτε την κανει?

οταν ληξει που σημαινει οτι θα εχουμε παλι 1200 και ΔΕΝ προστιθονται? ή πριν?

γιατι εχασα τα δεδομενα μου πανω απο 13GB!!! :mad::mad::mad: πηρα τα 600 και αυριο ληγουν και εβαλα το αυτοματο γιαυτο ρωταω.

Αν ειναι να ανανεωσω και αυτα θελω να προστιθονται γιατι ανανεωνα ΠΡΙΝ την ληξη, αν το αυτοματο δεν το κανει ετσι ΔΕΝ το θελω!!!

Καλημέρα μάλλον δε στα είπαν καλά .

-εάν μπείς στο app από το κινητό σου θα δείς ποτε λήγουν τα χρήματα.

-1200 παίρνεις δωρεάν όταν βάζεις τουλάχιστον 10ευρω το μήνα από το reload.

-Τρέχει τώρα μια προσφορά που εάν ανανεώσεις πρίν λήξουν μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας και όχι τα data

ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να ενεργοποιήσεις (ψάξτο λίγο) να σου κόβει το ίντερνετ όταν τελειώνουν τα ΜΒ αλλιώς σου τρώει από τα χρήματα που έχεις.

Γενικά εγω με wu είναι 100% ικανοποιημένος με τη διαδικασία .Βάζεις 10 ευρω το μήνα με το reload δώρο το 1.2gb για 1 μήνα , με 7 ευρώ 500 προς wu και 200 προς ολους (+100 εάν γίνει online) και μένουν και στη κάρτα 2 ευρώ.

Γενικά εγω με wu είναι 100% ικανοποιημένος με τη διαδικασία .Βάζεις 10 ευρω το μήνα με το reload δώρο το 1.2gb για 1 μήνα , με 7 ευρώ 500 προς wu και 200 προς ολους (+100 εάν γίνει online) και μένουν και στη κάρτα 2 ευρώ.

Συγγνώμη, με 10€ έχεις 1.2Gb, 500 wu και 300 προς όλους, πως γίνεται αυτή η διαδικασία?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίρνεις 1200mb μόνο και μόνο επειδή έβαλες 10€ (reload it).

Για τα υπόλοιπα πρέπει να εννοεί το πακέτο combo call them all των 7,06€, για το οποίο αυτή τη στιγμή βλέπω στην εφαρμογή πως δίνει 400' (όχι 500) προς WU και 200+100 προς όλους. Και περισεύει και κάτι λιγότερο από 2€ από την ανανέωση.

Ωστόσο έχω την εντύπωση πως μετά από κάποια τελευταία ανακοίνωση κάποια στιγμή θα αλλάξει το reload it και θα διαρκεί 15 ημέρες αντί για 30. Οπότε ενδεχομένως να χρειαστεί κάποιος να αγοράσει και πακέτο δεδομένων για να βγάλει το μήνα.

Παίρνεις 1200mb μόνο και μόνο επειδή έβαλες 10€ (reload it).

Για τα υπόλοιπα πρέπει να εννοεί το πακέτο combo call them all των 7,06€, για το οποίο αυτή τη στιγμή βλέπω στην εφαρμογή πως δίνει 400' (όχι 500) προς WU και 200+100 προς όλους. Και περισεύει και κάτι λιγότερο από 2€ από την ανανέωση.

Ωστόσο έχω την εντύπωση πως μετά από κάποια τελευταία ανακοίνωση κάποια στιγμή θα αλλάξει το reload it και θα διαρκεί 15 ημέρες αντί για 30. Οπότε ενδεχομένως να χρειαστεί κάποιος να αγοράσει και πακέτο δεδομένων για να βγάλει το μήνα.

Ακριβώς. Η διάρκεια του reload it, σύντομα θα μειωθεί σε διάρκεια, από 1 μήνα σε 15 ημέρες. Προφανώς για να αγοράζουν οι συνδρομητές What's Up, πακέτο δεδομένων.

Όσον αφορά το Combo Call Them All, δίνει 400' προς What's Up και 200' προς όλους. Αν το πακέτο ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής What's Up, τότε δίνει επιπλέον 100' προς όλους. Σύνολο δηλαδή προς όλους: 300'.

Περισσότερα για το πακέτο εδώ: https://www.whatsup.gr/el/COMBO_CALL_THEM_ALL

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

καλημερα, να ρωτησω κατι, καταρχην οι καρτες ανανεωσης στο W.U εχουν διαρκεια 3μηνες μονο? δλδ εγω που εβαλα σημερα 30 ευρω πρεπει να τα χαλασω μεσα σε 3μηνες αλλιως μετα χανονται???? νομιζα οτι ειναι 6μηνο!

δευτερον το πακετο που λεει 1200MB τον μηνα με αυτοματη ανανεωση ποτε την κανει?

οταν ληξει που σημαινει οτι θα εχουμε παλι 1200 και ΔΕΝ προστιθονται? ή πριν?

γιατι εχασα τα δεδομενα μου πανω απο 13GB!!! :mad::mad::mad: πηρα τα 600 και αυριο ληγουν και εβαλα το αυτοματο γιαυτο ρωταω.

Αν ειναι να ανανεωσω και αυτα θελω να προστιθονται γιατι ανανεωνα ΠΡΙΝ την ληξη, αν το αυτοματο δεν το κανει ετσι ΔΕΝ το θελω!!!

Λίγο πριν λήξει το τρίμηνο κάνε μία ανανέωση 5 ευρώ και όλο το υπόλοιπο σου θα μεταφερθει για 3 μήνες ακόμα.

Το Αυτόματο πακέτο δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα. Τα data λήγουν.

Λίγο πριν λήξει το τρίμηνο κάνε μία ανανέωση 5 ευρώ και όλο το υπόλοιπο σου θα μεταφερθει για 3 μήνες ακόμα.

Το Αυτόματο πακέτο δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα. Τα data λήγουν.

ωραια ευχαριστω, σχετικα με τα δεδομενα ομως αυτα τα αυτοματα δλδ πανε σε καθε ληξη δεν προστιθονται, μπορω ομως να κανω ανανεωση ξανα και να πανε +1200 πανω πριν την ληξη? ή δεν γινεται στο αυτοματο πακετο? μπερδευτηκα...

Καλημέρα μάλλον δε στα είπαν καλά .

-εάν μπείς στο app από το κινητό σου θα δείς ποτε λήγουν τα χρήματα.

-1200 παίρνεις δωρεάν όταν βάζεις τουλάχιστον 10ευρω το μήνα από το reload.

-Τρέχει τώρα μια προσφορά που εάν ανανεώσεις πρίν λήξουν μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας και όχι τα data

ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να ενεργοποιήσεις (ψάξτο λίγο) να σου κόβει το ίντερνετ όταν τελειώνουν τα ΜΒ αλλιώς σου τρώει από τα χρήματα που έχεις.

δεν μου ειπε κανεις τπτ τωρα ρωτησα σημερα, απλα λεω οτι ειδα στο APP!

δεν θελω ομιλια και SMS, εχω απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και το σταθερο μου παντου και παντα αρκει να εχει σημα η κοτε!

μονο ιντερνετ θελω....

εγω δεν λεω για το reload, μιλαω για το πακετο αυτοματης ανανεωσης 600MB με 6 ευρω και επειδη ανανεωνει αυτοματα τα κανει 1200 αυτο λεω...

αυτα μενουν και προστιθονται ή χανονται?

γιατι εχω το αλλο με την μη αυτοματη ανανεωση που με 6 ευρω παιρνεις 600ΜΒ, ειχα 13GB ξεχασα να κανω ανανεωση ΠΡΙΝ την ληξη και τα εχασα ολα!!!

ειχα παρει ξανα και ληγει αυριο γιαυτο ρωταω.

Τα 1200 με την αυτοματη ανανεωση τα δειχνει σαν χωριστο πακετο δεν τα δειχνει μαζι με τα αλλα.

Τονιζω τα 1200 απο το reload ειναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ τα δειχνει ξεχωριστα απο τα αλλα 2 πακετα...

Αυτο που ειχα και εχω ακομα που ληγει αυριο ειναι αυτο https://www.whatsup.gr/el/services/tora-600mb-me-6eu

εκανα σημερα το αλλο πακετο με αυτοματη ανανεωση στην ληξη και δινει αλλα 600 οποτε εχουμε 1200 αυτο https://www.whatsup.gr/el/services/1200mb-mono-me-6eu

και τα δωρα απο το reload ειναι εδω : https://www.whatsup.gr/reloadit/

οποτε οπως φαινεται εκανα πατατα....δεν θελω αυτοματη ενεργοποιηση πακετου δεδομενων γιατι απλα θα ειμαι ΜΟΝΟ με 1200 καθε μηνα....

το αλλο με τα σκετα 600 ανανεωνα πριν την ληξη και εφτανα ετσι πολλα GB δλδ στην πραξη ειχα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ δεδομενα αφου ΠΟΤΕ δεν μου τελειωναν!!!

Edited by Nikifoross

Τα δεδομένα από την αυτόματη ενεργοποίηση ΔΕΝ μεταφέρονται.

Για την cosmocarta γνωρίζει κανείς να μου πει γι αυτό που ρώτησα παραπάνω ή είστε όλοι του what's up;

Ευχαριστώ και πάλι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

αλλαξε απο 4/12 και δινει 200 mb. Και πάλι θα αλλάξει απο 26/3

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/011217-anakoinvsh.pdf

και θα δινει 600 mb για 15 μερες σε ανανεωση απο 12€.

Edited by kmpatra

Για την cosmocarta γνωρίζει κανείς να μου πει γι αυτό που ρώτησα παραπάνω ή είστε όλοι του what's up;

Ευχαριστώ και πάλι.

Εδώ θα βρεις όλες τις επερχόμενες και μελλοντικές αλλαγές: https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την ενημερωση.

Να είστε καλά.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

μπράβο στα τσακάλια ...σουπερ αυξήσεις έρχονται (αλλα με τέτοιο σήμα που να φύγεις :lol::lol:)

Για ομιλία μόνο έχεις και άλλες επιλογές.. Για data όντως κάποιοι απο εμάς για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας,είμαστε ακόμη "εγκλωβισμένοι" στην cosmote..

Για ομιλία μόνο έχεις και άλλες επιλογές.. Για data όντως κάποιοι απο εμάς για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας,είμαστε ακόμη "εγκλωβισμένοι" στην cosmote..
Τον γάιδαρο τον φάγατε. Σε λίγο τελειώνουν οι άλλοι και τα μέρη σου.

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk