goregr Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα Γερμανός για να παραγγείλω κάτι προϊόντα από κάποιες προσφορές του whats up student. Επειδή δεν είχε ιδέα κάνεις και τους αναστάτωσα περίμενα πολύ ώρα και άκουσα έναν υπάλληλο να ρωτάει τι προσφέρει το προνομιακό whats up για να ενημερώνει πελάτες. Αφού άκουσα αυτό ρωτάω αν έχουν προνομιακά what s up και γυρνάει και μου λέει ότι αυτό είναι προσφορά που θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και δεν θα Ναι εφόρου ζωής και να κοιτάξουμε κάτι σε καρτοσυμβολαιο (για να πιάσει τη πωληση). Του λέω ότι ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο και όσο διαρκέσει. Λέει μισό λεπτό να πάω να ρωτήσω αν έχουμε γιατί δεν έχω κάποια ενημέρωση. Πάει ρωτάει και μου λέει δεν γνωρίζουμε κάτι. Και του λέω αφού πριν λιγο ένας συνάδελφος σας ρώτησε τον ίδιο κύριο που ρωτήσατε και σεις τι προσφέρει το προνομιακό για να ενημερώνει τους πελάτες. Όταν του λέω αυτό μένει σαν χανος να με κοιτάζει και δεν ήξερε τι να πει....δεν ήθελα να τσακωθω αλλά όλο αυτό είναι γελοίο που γίνεται. Γιατί απλά δεν το δίνουν σε όποιον θέλει να τελειώνουμε? Το έχουν για συγκεκριμένο πελατολόγιο? Και πιο είναι αυτό το πελατολόγιο? Απλά απογοητευτικό να κάθεσαι να ψάχνεις πλανόδιο για ένα τέτοιο νούμερο όταν στη τελική η κόσμοτε πάλι λεφτά θα πάρει από τον καθένα υποψήφιο πελάτη. Το αν θα πάρει 10€ ή 15€ δεν την καιει και τόσο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις το προνομιακό που λες σε κατάστημα. Έχουν κάτι αλλά προνομιακα της πλάκας που διαρκούν μερικούς μήνες. Αυτά προωθούν. Σιγά μην σου έλεγε ότι το καλό προνομιακό θα είναι για πάντα ακόμα και αν είναι για πάντα. Προσωπικά πιστεύω θα το έχουμε όσοι το έχουμε για πααααρα πολύ καιρό . Ακόμα και τα παιδιά που το έχουν στο μετρό προωθούν αλλά πακέτα να φύγουν και τελευταία αυτα τα καλά προνομιακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις το προνομιακό που λες σε κατάστημα. Έχουν κάτι αλλά προνομιακα της πλάκας που διαρκούν μερικούς μήνες. Αυτά προωθούν. Σιγά μην σου έλεγε ότι το καλό προνομιακό θα είναι για πάντα ακόμα και αν είναι για πάντα. Προσωπικά πιστεύω θα το έχουμε όσοι το έχουμε για πααααρα πολύ καιρό . Ακόμα και τα παιδιά που το έχουν στο μετρό προωθούν αλλά πακέτα να φύγουν και τελευταία αυτα τα καλά προνομιακα.Θα συμφωνήσω . Σε ερώτηση μου στο chat μου είπαν μόνο από Μέτρο ή από προωθητική που παίρνουν τηλέφωνο και σου στέλνουν 3 πακετακια στο σπίτι. Μου είπαν μάλιστα ότι τα καταστήματα δεν ενημερώνονται αφού δεν είναι προϊόν τους. Εγώ περιμένω 3 πακετακια την Παρασκευή γιατί είχα τα αντίστοιχα της wind Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ούτε κι αυτό δεν πρέπει να ισχύει πια. Είχα την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου των 600ΜΒ με 6€ (το οποίο δίνει 1200ΜΒ). Μετά από ερώτησή μου στο whatsup, αν μεταφέρονται αυτόματα τα υπόλοιπα (και αρνητική δική τους απάντηση), ζήτησα με μήνυμα να διακοπεί η αυτόματη ενεργοποίηση. Μία μέρα πριν λήξουν τα ΜΒ έβαλα το πακέτο των 600ΜΒ με 6€ πάλι, αλλά τα υπόποιπα δε μεταφέρθηκαν... φυσικό ήταν αυτό. Με τα 600 ΜΒ δεν είναι δυνατόν να ανανεωθούν τα αυτόματα ανανεούμενα, αφού αυτά ποτέ δεν μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 φυσικό ήταν αυτό. Με τα 600 ΜΒ δεν είναι δυνατόν να ανανεωθούν τα αυτόματα ανανεούμενα, αφού αυτά ποτέ δεν μεταφέρονται. Κι όμως, στο https://www.whatsup.gr/el/services/1200mb-mono-me-6eu στις Σημειώσεις λέει: - Η ενσωματωμένη μηνιαία χρήση που δεν καταναλώνεται εντός ενός μηνός από την ενεργοποίηση του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία απενεργοποίησης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου. - Στην περίπτωση αυτή η ημερομηνία απενεργοποίησης καθορίζεται βάση της τελευταίας ημερομηνίας ενεργοποίησης πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ούτε κι αυτό δεν πρέπει να ισχύει πια. Είχα την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου των 600ΜΒ με 6€ (το οποίο δίνει 1200ΜΒ). Μετά από ερώτησή μου στο whatsup, αν μεταφέρονται αυτόματα τα υπόλοιπα (και αρνητική δική τους απάντηση), ζήτησα με μήνυμα να διακοπεί η αυτόματη ενεργοποίηση. Μία μέρα πριν λήξουν τα ΜΒ έβαλα το πακέτο των 600ΜΒ με 6€ πάλι, αλλά τα υπόποιπα δε μεταφέρθηκαν... Εντάξει, εννοείται ότι το καινούργιο πακέτο με τα 1200ΜΒ με αυτόματη ανανέωση δεν συγκαταλέγεται στα πακέτα που "μαζεύουν" ΜΒ. Γι' αυτό ισχύει ότι όσα καταναλώσεις μέχρι να λήξει ο μήνας, μετά λήγουν και σου τραβάει 6€ από την κάρτα και μπαίνουν καινούργια 1200ΜΒ για ένα μήνα. Από προσωπική πείρα τους τελευταίους μήνες, πλέον είναι διαπιστωμένο και τσεκαρισμένο πως ό,τι πακέτο ΜΒ και να βάλεις, είτε σκέτο με ΜΒ (120ΜΒ με 3.02€ ή 600 με 6€) είτε κάποιο συνδυαστικό πακέτο με λεπτά ή/και μηνήματα προς όλους ή/και προς what's up, εκτός από το πακέτο με την αυτόματη ανανέωση, τα ΜΒ/GB μαζεύονται όλα. Για τα λεπτά ομιλίας προς όλους ή προς what's up, θα πρέπει να βάλεις το ίδιο πακέτο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Όλα καλά με τα πακέτα, αυτό με το δίκτυο όμως στο νησί της Ρόδου που ζω είναι απαράδεκτο. Μόλις ήρθα στο whatsup από το "φοιτητικό της wind" αλλά από δίκτυο είμαι Η+ ακόμα και μέσα στην πόλη. Υπάρχουν και σημεία που δεν έχω καθόλου σήμα μέσα στην πόλη. Τραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Έχεις ενεργοποιήσει φαντάζομαι το 4g.....σωστά; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καλημέρα. Δικαρτο κινητό, κυρία χρηςη νούμερο άλλης εταιρίας αλλα επειδη το αλλο νούμερο ήταν βασικό παλιά whatups, τωρα εχει μείνει χωρις καρτα και αυριο με τον αποκλεισμό στο 4μηνο θα κλείσει. Θα μπορει να μπει viber μιας και register εχει γίνει με το κοσμοτε; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καινούργιο για whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καλημέρα. Δικαρτο κινητό, κυρία χρηςη νούμερο άλλης εταιρίας αλλα επειδη το αλλο νούμερο ήταν βασικό παλιά whatups, τωρα εχει μείνει χωρις καρτα και αυριο με τον αποκλεισμό στο 4μηνο θα κλείσει. Θα μπορει να μπει viber μιας και register εχει γίνει με το κοσμοτε; αν ειναι ηδη καταχωρημενο στο viber,δεν θα εχει προβλημα,το viber θα δουλεψει κανονικα. Αν δεν εχει καλο ειναι να το περασεις σημερα,καθως αν θυμαμαι καλα η ταυτοποιηση γινεται μεσω εισερχομενης κλησης ή κανονικου sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καλημέρα. Δικαρτο κινητό, κυρία χρηςη νούμερο άλλης εταιρίας αλλα επειδη το αλλο νούμερο ήταν βασικό παλιά whatups, τωρα εχει μείνει χωρις καρτα και αυριο με τον αποκλεισμό στο 4μηνο θα κλείσει. Θα μπορει να μπει viber μιας και register εχει γίνει με το κοσμοτε; Πλέον στο viber μπορείς να αλλάζεις αριθμό κρατώντας το ίδιο προφιλ κτλ. Άρα γιατί δεν προσθέτετε το δεύτερο νούμερο στο προφιλ; Αλλά όπως λέει και ο km δεν παίζει ρόλο το εάν έχει ή όχι υπόλοιπο το νούμερο μιας και θα συνεχίσει να υφίσταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Εντάξει, εννοείται ότι το καινούργιο πακέτο με τα 1200ΜΒ με αυτόματη ανανέωση δεν συγκαταλέγεται στα πακέτα που "μαζεύουν" ΜΒ. Γι' αυτό ισχύει ότι όσα καταναλώσεις μέχρι να λήξει ο μήνας, μετά λήγουν και σου τραβάει 6€ από την κάρτα και μπαίνουν καινούργια 1200ΜΒ για ένα μήνα. Από προσωπική πείρα τους τελευταίους μήνες, πλέον είναι διαπιστωμένο και τσεκαρισμένο πως ό,τι πακέτο ΜΒ και να βάλεις, είτε σκέτο με ΜΒ (120ΜΒ με 3.02€ ή 600 με 6€) είτε κάποιο συνδυαστικό πακέτο με λεπτά ή/και μηνήματα προς όλους ή/και προς what's up, εκτός από το πακέτο με την αυτόματη ανανέωση, τα ΜΒ/GB μαζεύονται όλα. Για τα λεπτά ομιλίας προς όλους ή προς what's up, θα πρέπει να βάλεις το ίδιο πακέτο. Eγω,ανεξαρτητα απ'οτι λενε,επιμενω οτι με βαση αυτα θα πρεπει να προστιθενται https://www.whatsup.gr/el/services/1200mb-mono-me-6eu Με την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου 600ΜΒ με 6€, κάθε 30 ημέρες από την τελευταία ενεργοποίηση θα έχεις αυτόματα 1200ΜΒ για ένα μηνά, με χρέωση 6€. Αν το υπόλοιπό σου δεν επαρκεί, η αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου θα πραγματοποιηθεί στην επομένη ανανέωση χρόνου ομιλίας εφόσον το νέο σου υπόλοιπο είναι επαρκές. Οι 30 ημέρες ισχύουν από την ενεργοποίηση του πακέτου. Τσέκαρε τα διαθέσιμα ΜΒ στο MyWhat’sUp. - Διάρκεια ισχύος ΜΒ: 31 ημέρες - Αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου κάθε 30 ημέρες - Πλοήγηση στο COSMOTEmyview: απεριόριστη πλοήγηση - Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα περισσότερα από ένα πακέτα. - Η ενσωματωμένη μηνιαία χρήση που δεν καταναλώνεται εντός ενός μηνός από την ενεργοποίηση του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία απενεργοποίησης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου. - Στην περίπτωση αυτή η ημερομηνία απενεργοποίησης καθορίζεται βάση της τελευταίας ημερομηνίας ενεργοποίησης πακέτου. Με βαση ολα αυτα,αν το πακετο ληγει στις 28,τοτε στις 27 θα πρεπει να ενεργοποιηθει καινουργιο(εφ'οσον υπάρχει υπόλοιπο),και ολα να ληγουν μετα απο ενα μηνα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλέον στο viber μπορείς να αλλάζεις αριθμό κρατώντας το ίδιο προφιλ κτλ. Άρα γιατί δεν προσθέτετε το δεύτερο νούμερο στο προφιλ; Αλλά όπως λέει και ο km δεν παίζει ρόλο το εάν έχει ή όχι υπόλοιπο το νούμερο μιας και θα συνεχίσει να υφίσταται. τι εννοεις μπορει σε ενα προφιλ viber να εχει 2 αριθμους? Γιατι ανεξαρτητα απο το αν το προφιλ μεταφερεται,πρεπει ο αλλος να εχει τον αριθμο σου για να σε βλεπει στο viber. Edited September 27, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Με 4μηνο στην C-Ote ΔΕΝ γίνεται καμιά λήψη sms ή κλήσεων (απαραίτητη για την εγγραφή στο Viber). ΑΝ δεν έχει γίνει ήδη η εγγραφή (οπότε και διατηρείται ο #τηλεφώνου στη συσκευή), δε θα μπορεί πια να γίνει καμιά εγγραφή με αυτό τον αριθμό όσο έχει φραγή εισερχομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 αν ειναι ηδη καταχωρημενο στο viber,δεν θα εχει προβλημα,το viber θα δουλεψει κανονικα. Αν δεν εχει καλο ειναι να το περασεις σημερα,καθως αν θυμαμαι καλα η ταυτοποιηση γινεται μεσω εισερχομενης κλησης ή κανονικου sms. Όταν όμως το νούμερο το πάρει άλλος χρήστης και ενεργοποιήσει και αυτός το viber θα το χάσει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 ναι προφανως,αλλα εδω ο φιλος μιλησε για φραγη λογω 4μηνου,οποτε ο αριθμος ειναι ακομα στην κατοχη του και "ενεργος" οποτε αυτο το προβλημα θα το εχει αν δεν κρατησει το νουμερο (στους 13 μηνες απο την τελευταια ανανεωση. Το νουμερο στο μεταξυ περναει στην κατοχη αλλου τουλαχιστον 6 μηνες μετα την οριστικη διαγραφη του απο τον παροντα κατοχο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με 4μηνο στην C-Ote ΔΕΝ γίνεται καμιά λήψη sms ή κλήσεων (απαραίτητη για την εγγραφή στο Viber). ΑΝ δεν έχει γίνει ήδη η εγγραφή (οπότε και διατηρείται ο #τηλεφώνου στη συσκευή), δε θα μπορεί πια να γίνει καμιά εγγραφή με αυτό τον αριθμό όσο έχει φραγή εισερχομένων. απ'οτι φαινεται από το αρχικο μηνυμα εχει κανει ηδη register στο viber. Αν αλλαξει συσκευη μετα ομως δεν θα μπορει να τον μεταφερει στην καινουργια αν εχει φραγη,για τον λογο που περιγραφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Οπότε πολύ απλά θα χρειστεί να κάνει μία ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 καλημέρα, σε wu μου ήρθε σήμερα ένα μνμ από cosmote "από σήμερα έχεις πλέον πρόσβαση στο αξεπέραστο δίκτυο 4g/4g+ της cosmote μπλα μπλα....". Δεν γνωρίζω καθόλου, υπάρχει κάποια εξτρά χρέωση αν μπαίνω ονλν με 4g αντί για 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 καλημέρα, σε wu μου ήρθε σήμερα ένα μνμ από cosmote "από σήμερα έχεις πλέον πρόσβαση στο αξεπέραστο δίκτυο 4g/4g+ της cosmote μπλα μπλα....". Δεν γνωρίζω καθόλου, υπάρχει κάποια εξτρά χρέωση αν μπαίνω ονλν με 4g αντί για 3g?Καμία έξτρα χρέωση. Πρέπει να στείλεις sms ενεργοποίησης όμως γι αυτό. Δεν μπαίνει από μόνο του το 4g και 4g+. Καταναλώνει λίγο πιο γρήγορα τα mb γιατί φορτώνει τις σελίδες πιο γρήγορα από το 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 όχι ενεργοποίηση δεν χρειάζεται. Το μνμ ενημέρωσης έγραφε ότι να στείλω μνμ end 4g 1333 αν θέλω να απενεργοποιήσω το 4g/4g+.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Τελικά αυτό με τις δύο 5ευρες μέσω PayPal δίνει κωδικό reloadit για 1200mb ή έχει κάνει καμιά πατέντα η cosmote και το έκοψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Οταν αλλαξεις τηλεφωνικο νουμερο πρεπει να απενεργοποιησεις το λογαριασμο σου στο vaiber και να κανεις καινουριο με τον καινουριο αριθμο? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Δεν είναι απαραίτητο , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Οταν αλλαξεις τηλεφωνικο νουμερο πρεπει να απενεργοποιησεις το λογαριασμο σου στο vaiber και να κανεις καινουριο με τον καινουριο αριθμο? με το που θα αλλάξεις νουμερο ενημερώνει τις επαφές viber ότι άλλαξες νούμερο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 όχι ενεργοποίηση δεν χρειάζεται. Το μνμ ενημέρωσης έγραφε ότι να στείλω μνμ end 4g 1333 αν θέλω να απενεργοποιήσω το 4g/4g+..Α οκ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σε ευχαριστω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts