Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά ισχύουν για όσους λαμβάνουν τα μηνύματα,οι υπόλοιποι τρώνε πόρτα.

Ναι φίλε μου μπορεί να το έγραψες αλλά είμαστε φόρουμ ξέρεις...

Ξέρεις πόσες φορές έχει απαντηθεί πχ το πόσο στοιχίζει η αλλαγή από what's up σε φρογκ και αντίστροφα. Αν δεν γίνει ένας οδηγός για όλα αυτά, κάπου ξέχωρα μέσα στο τοπικ της cosmote αυτά θα επαναλαμβανονται συνεχώς :)

και εγω πιστευω οτι με καποιο τροπο θα επρεπε να φτιαχτει ενας οδηγος/faq ωστε να μπορουμε να παραπεμπουμε τους αλλους εκει ωστε να ειναι πιο ευκολη και η συζητηση,γιατι ετσι οπως ειναι τωρα,και επαναλαμβανονται τα ιδια και χανονται αλλα ερωτηματα και τελικα δεν απαντωνται.

Edited by kmpatra

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

edit σορρυ για το συνεχομενο ποστ ξεχαστηκα...

Θελω να φυγω απο Wind και να ερθω Cosmote.Ψαχνω για τα πακετα της καρτοκινητης αλλα δε βγαζω ακρη,αφου οι μισες σελιδες δεν ανοιγουν

Λοιπον τι ζηταω.Γυρω στα 200 λεπτα ομιλιας (και πολλα ειναι) και 1 giga internet καθε μηνα (sms δε με ενδιαφερουν).Ποσο θα πηγαινει το κοστουμι καθε μηνα;

10€ το μηνα ειναι.

200' προς ολους και 100Mb με 6€ μεσω του app.Η εφαρμογη ομως εχει δυνατοτητα να δει ποσες επαφες σου εχουν Whats Up.Αν ειναι αρκετες,βαλε με 7€ τα 400' προς Whats Up και 300' προς ολους.Αν δεν το κανεις μεσα απο το app ειναι 200' προς ολους.Επισης μπορεις να τα μεταφερεις πλεον τα λεπτα ομιλιας και mb.Με 10€ ανανεωση μεσω πιστωτικης/χρεωστικης καρτας ή paypal παιρνεις και 1.200MB απο το reload it.Αν ομως βαλεις 2 5αρες κανεις και το παρε μοιρασε με φιλους οποτε μπορεις να δωσεις 600Mb τζαμπα(μπορεις και σε ενα νουμερο να τα δωσεις) και παιρνεις 200Mb αν δωσεις εστω 200mb(δυο φορες απο 100).Απλα πρεπει το παρε μοιρασε να το κανεις αφου ανανεωσεις στην αρχη με 5€,για να μοιρασεις τα mb και να παρεις 100 για σενα και μετα να βαλεις ξανα 5€ για να παρεις το reload it(αφου 2 5αρες ειναι μια δεκαρα καρτα).Αν συννενοηθεις με 1-2 ατομα θα παιρνεις και αλλα mb.

Με 10€ 1.400mb τζαμπα και με τα πακετα θα πας +100 αν βαλεις τα 200' προς ολους και 100mb.

Επισης παιζουν και 1+1 σε everest,shell και αλλα.

Παραλληλα σου μενουν και 1-2€ για 1GB με 1€ για 24 ωρες.Αν δεν ανοιξεις 4G και Youtube,instagram θα σου φτασουν.Αλλιως θα ζοριστεις.

επισης εχει και 2 ωρες προς whats up ή 1GB για 2 ωρες δωρεαν.Αν σου μενουν λεπτα για whats up,δινεις 60' με διαρκεια 2 μερες.Μπορεις να ανταλλαξεις λεπτα για sms/mb.

Οσο για τη καλυψη,στο βορρα ειναι εγγυηση.Μακραν μπροστα σε 4G.

βεβαια φοβαμαι οτι με τοση αναλυση καποιος που το ακουει κατευθειαν πρωτη φορα,μπορει να πει ασε,δεν καθομαι εκει που ειμαι? :lol:

καλο ειναι βασικα πρωτα να προτεινουμε πρώτα τις απλες λυσεις,εφοσον ικανοποιουν τη χρηση του μελους που ρωταει και σε 2ο χρονο μπορουμε να προσθετουμε και τα εξτρα. Να σας θυμισω παντως οτι η λυση 2x5 για reloadit καθως και το παρε μοιρασε για 1 μηνα ή και για τις 2 ανανεωσεις,ισχυουν μεν αλλα ολιγον τι "ανεπισημα" καθως δεν υπαρχουν σχετικες ανακοινωσεις/ειδοποιησεις για το αν προκειται για κατι προσωρινο ή όχι.Το παρε μοιρασε αν δεν κανω λαθος ισχυε για κατι μερες ή για μια εβδομαδα. Εγω δεν θα στηριζομουν απολυτα σε αυτο,πιο πολυ θα υπολογιζα την σίγουρη/"μόνιμη" λυση 1200 mb απο reload,με 10 ευρω online για την επικοινωνια μου,τα άλλα ειναι για όσο, και αν κρατησουν...

Edited by kmpatra

edit σορρυ για το συνεχομενο ποστ ξεχαστηκα...

βεβαια φοβαμαι οτι με τοση αναλυση καποιος που το ακουει κατευθειαν πρωτη φορα,μπορει να πει ασε,δεν καθομαι εκει που ειμαι? :lol:

καλο ειναι βασικα πρωτα να προτεινουμε πρώτα τις απλες λυσεις,εφοσον ικανοποιουν τη χρηση του μελους που ρωταει και σε 2ο χρονο μπορουμε να προσθετουμε και τα εξτρα. Να σας θυμισω παντως οτι η λυση 2x5 για reloadit καθως και το παρε μοιρασε για 1 μηνα ή και για τις 2 ανανεωσεις,ισχυουν μεν αλλα ολιγον τι "ανεπισημα" καθως δεν υπαρχουν σχετικες ανακοινωσεις/ειδοποιησεις για το αν προκειται για κατι προσωρινο ή όχι.Το παρε μοιρασε αν δεν κανω λαθος ισχυε για κατι μερες ή για μια εβδομαδα. Εγω δεν θα στηριζομουν απολυτα σε αυτο,πιο πολυ θα υπολογιζα την σίγουρη/"μόνιμη" λυση 1200 mb απο reload,με 10 ευρω online για την επικοινωνια μου,τα άλλα ειναι για όσο, και αν κρατησουν...

Το πάρε μοίρασε πάει κάνα 2 χρόνια πίσω κοντά.

Λοιπόν έβαλα 5αρα σε φοιτητικό και δεν δίνει reload it θέλει 2 5αρες δηλαδή και εκεί.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

για το παρε μοιρασε η ανεπισημη αλλαγη ειχε να κανει με την διαρκεια,σε αυτο αναφερομουν.Δεν ηταν πάντα για 1 μηνα η διαρκεια των 100 mb.

για το παρε μοιρασε η ανεπισημη αλλαγη ειχε να κανει με την διαρκεια,σε αυτο αναφερομουν.Δεν ηταν πάντα για 1 μηνα η διαρκεια των 100 mb.

Ναι ήταν 3 μέρες εδώ και αρκετούς μήνες έγινε μήνας με ανανέωση των προηγούμενων. Εμένα με έχει καταβολέψει αυτό ειδικά τώρα με τις 2 5αρες περνω 600mb και ελπίζω να κρατήσει. Είναι MB που δεν τα ξέρει κανείς και μπορεί να είναι κακό που το ξεκίνησα και το μάθανε όλοι εδώ αλλά χαίρομαι να βοηθάω.

κακο δεν ειναι που το μαθαινουν ολοι,η εταιρια ειναι η πρωτη που το ξερει,και οχι γιατι το γραφουμε εδω. Οταν πιασουν (ή δεν πιάσουν) τους στοχους που θελουν,ισως αρχισουν να κανουν αλλαγες. Ουσιαστικα ο στοχος ειναι οι περισσοτερες ανανεωσεις = περισσοτερα εσοδα...

Συμβουλή:

Στο what's up, όσοι έχετε μαζεμένα μπόλικα MB/GB που θέλετε να κουβαλάτε στον επόμενο μήνα, και ταυτόχρονα θέλετε να παίρνετε και πάρε-μοίρασε και reload it όταν ανανεώνετε, κάντε το απαραιτήτως με αυτή τη χρονική σειρά:

1. πάρε μοίρασε -> 2. reload it -> 3. αγορά πακέτου

Εγώ έκανα τη χαζομάρα να βάλω το πάρε μοίρασε τελευταίο, κι έτσι τώρα που τελείωσαν τα 1200 MB του reload it, άρχισε να τρώει απ' τα πολλά GB. Έτσι πάει στράφι το πάρε μοίρασε.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Λοιπόν έβαλα 5αρα σε φοιτητικό και δεν δίνει reload it θέλει 2 5αρες δηλαδή και εκεί.

Α μάλιστα... Άρα το τροποποιησαν ολικά.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Σημειωτέον, αυτό που έλεγε κάποια στιγμή ο king2009 για το πάρε μοίρασε και πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να πάρεις 100+100+100 MB από κινητά συγγενών-φίλων που δεν χρησιμοποιούν internet κλπ, το διαπίστωσα σήμερα. Από το site m.what's up.gr γίνονται όλα, και να περάσεις πάρε μοίρασε, και reload it και πάρε δώσε, και 300+300 MB για μία μέρα (όταν ενεργοποιείς κάποιο πακέτο combo call them all) και γενικά όλες οι υπηρεσίες. Ακόμα και για απλό κινητό, που συνήθως έχουν οι μανάδες-πατεράδες, γίνονται όλα μέσω του mobile site μέσω άλλου κινητού, ή ακόμα κι απ' τον υπολογιστή. Απλά σου έρχεται μήνυμα στο κινητό για επιβεβαίωση της χρήσης της υπηρεσίας. Αν θες να εκμεταλλευτείς όλες τις παροχές που σου δίνει η Cosmote, δεν υπάρχει δικαιολογία.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σημειωτέον, αυτό που έλεγε κάποια στιγμή ο king2009 για το πάρε μοίρασε και πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να πάρεις 100+100+100 MB από κινητά συγγενών-φίλων που δεν χρησιμοποιούν internet κλπ, το διαπίστωσα σήμερα. Από το site m.what's up.gr γίνονται όλα, και να περάσεις πάρε μοίρασε, και reload it και πάρε δώσε, και 300+300 MB για μία μέρα (όταν ενεργοποιείς κάποιο πακέτο combo call them all) και γενικά όλες οι υπηρεσίες. Ακόμα και για απλό κινητό, που συνήθως έχουν οι μανάδες-πατεράδες, γίνονται όλα μέσω του mobile site μέσω άλλου κινητού, ή ακόμα κι απ' τον υπολογιστή. Απλά σου έρχεται μήνυμα στο κινητό για επιβεβαίωση της χρήσης της υπηρεσίας. Αν θες να εκμεταλλευτείς όλες τις παροχές που σου δίνει η Cosmote, δεν υπάρχει δικαιολογία.

Να σε καλά Πάνο. Δεν ήξερα πως γίνεται και σε κλασσικά κινητά το πάρε μοίρασε, μέσω του m.whatsup.gr + επιβεβαίωση αριθμού μέσω sms. Ίσχυε πάντα αυτό; Πάντως χρησιμοποίησα το πάρε μοίρασε συγγενικού προσώπου που έχει απλό κινητό και με μια επιβεβαίωση έγινε!

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μπορείς στην εφαρμογή του what's up να φορτώσεις και άλλους αριθμούς, όπως γίνεται στο mycosmote?

Μπορείς στην εφαρμογή του what's up να φορτώσεις και άλλους αριθμούς, όπως γίνεται στο mycosmote?

Οχι,θελει αποσυνδεση.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Να σε καλά Πάνο. Δεν ήξερα πως γίνεται και σε κλασσικά κινητά το πάρε μοίρασε, μέσω του m.whatsup.gr + επιβεβαίωση αριθμού μέσω sms. Ίσχυε πάντα αυτό; Πάντως χρησιμοποίησα το πάρε μοίρασε συγγενικού προσώπου που έχει απλό κινητό και με μια επιβεβαίωση έγινε!

Δε θυμάμαι αν γινόταν πάντα, πάντως σου δίνει ένα προσωρινό κωδικό για 5 λεπτά, με εισερχόμενο sms στο κινητό που προορίζονται τα λεπτά/MB, ώστε να το βάλεις στο σάιτ, πριν προχωρήσεις στη χρήση της εκάστοτε υπηρεσίας. Φαντάζομαι είδες πώς γίνεται. Πανεύκολο, σε 5-10 λεπτά τα έχεις περάσει όλα. :)

Μια γρήγορη βοήθεια παρακαλώ:

Θέλω να μετατρέψω ένα cosmokarta σε what's up. Τα χρήματα και τα MB που είχε ήδη μέσα χάνονται?

Μια γρήγορη βοήθεια παρακαλώ:

Θέλω να μετατρέψω ένα cosmokarta σε what's up. Τα χρήματα και τα MB που είχε ήδη μέσα χάνονται?

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις κοίταξε τις τελευταίες 4 5 σελίδες να την εκμεταλλευτεις πλήρως.

Δε θυμάμαι αν γινόταν πάντα, πάντως σου δίνει ένα προσωρινό κωδικό για 5 λεπτά, με εισερχόμενο sms στο κινητό που προορίζονται τα λεπτά/MB, ώστε να το βάλεις στο σάιτ, πριν προχωρήσεις στη χρήση της εκάστοτε υπηρεσίας. Φαντάζομαι είδες πώς γίνεται. Πανεύκολο, σε 5-10 λεπτά τα έχεις περάσει όλα. :)

Ναι ήταν πανεύκολο και πλέον βρήκα άλλη μια πηγή MB! :D

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις κοίταξε τις τελευταίες 4 5 σελίδες να την εκμεταλλευτεις πλήρως.

Τις διάβασα γι' αυτό αποφάσισα αλλαγή!

που ακριβως γινεται,γιατι μπερδευτηκα. Αν μπω απο υπολογιστη ή κινητο πως μπορω να χρησιμοποιησω το παρε μοιρασε του αλλου?

που ακριβως γινεται,γιατι μπερδευτηκα. Αν μπω απο υπολογιστη ή κινητο πως μπορω να χρησιμοποιησω το παρε μοιρασε του αλλου?

Εγώ μπήκα από το κινητό μου στο m.whatsup.gr, πήγα στο πάρε μοίρασε, πάτησα να μοιράσω, μου ζήτησε κινητό και μετά έβαλα το sms επιβεβαίωσης και έστειλα σε 3 νούμερα, το πάρε μοίρασε από απλό κινητό.

Πολύ καλό αυτό δεν το ήξερα. Εγώ πάντα έβαζα την κάρτα sim σε άλλο κινητό αφής και μέσω της εφαρμογής έστελνα τα mb.

Ακόμα και για απλό κινητό, που συνήθως έχουν οι μανάδες-πατεράδες, γίνονται όλα μέσω του mobile site μέσω άλλου κινητού, ή ακόμα κι απ' τον υπολογιστή.

Από υπολογιστή το δοκίμασες και γίνεται;:rolleyes:

Γιατί δεν έχεις πρόσβαση στο mobile site (χωρίς να αλλάξεις το id του browser) σε πάει κατευθείαν στο κανονικό site, όπου εκεί φυσικά δε μπορείς να τα κάνεις πάρε-μοίρασε.

Στο m.whatsup.gr το είδα τελικά,στον υπολογιστή γίνεται αυτό που λες.

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από what's up που έλεγε ότι με ανανέωση των 200' + 100 ΜΒ, μεταφέρονται όλα τα υπόλοιπα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από υπολογιστή το δοκίμασες και γίνεται;:rolleyes:

Γιατί δεν έχεις πρόσβαση στο mobile site (χωρίς να αλλάξεις το id του browser) σε πάει κατευθείαν στο κανονικό site, όπου εκεί φυσικά δε μπορείς να τα κάνεις πάρε-μοίρασε.

Βασικά έχεις δίκιο. Δε γίνεται φάτσα φόρα από την κεντρική σελίδα του What's Up, για το λόγο ότι από υπολογιστή σε βάζει στο desktop site, κι όχι στο mobile, όπως σωστά επισημαίνεις. Μπορείς να το κάνεις όμως αν πας εδώ:

http://whatsup.cosmotemyview.gr/dataoffer/

Και γενικά, αν κάνεις copy+paste τα URL από τον browser του κινητού σου, όταν μπαίνεις από το mobile site, μπορείς να τα βάλεις σε μία λίστα και να τα χρησιμοποιήσεις και στον υπολογιστή. Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες.