alany Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Εαν μπορεί κάποιος να μου δώσει το λίνκ του 4μηνου που συζητάμε, ευχαριστώ. https://goo.gl/XXLPk4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Τρελή προσφορά για τους φοιτητές που έχουν What's Up! Θα μου δώσουν το Galaxy S8 με 680€, ενώ στο Σκρουτζ έχει 580!! :lol: :rotfl: Για κορόιδα ψάχνουν... http://i68.tinypic.com/303kaa0.jpg Μάλλον τους έχεις δηλώσει ότι είσαι τυφλός Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Να σας ρωτησω, το after dark, δινει 10gb για 1 μηνα, ή 10gb καθε μερα για 1 μήνα; Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Να σας ρωτησω, το after dark, δινει 10gb για 1 μηνα, ή 10gb καθε μερα για 1 μήνα; 10gb συνολικα για 30ημερολογιακες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψη του. Ασφαλώς και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμφωνείτε. Ο εξυπνακισμός, οι κακίες και οι ειρωνείες όμως δεν είναι αποδεκτές και κάπου, κάποιοι, το έχετε παρακάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Επειδή δε θυμάμαι, αν από τα 10gb του afterdark έχουν περισεψει και ενεργοποιήσω πάλι θα προστεθούν στο νέο? Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Επειδή δε θυμάμαι, αν από τα 10gb του afterdark έχουν περισεψει και ενεργοποιήσω πάλι θα προστεθούν στο νέο? Ναι αθροιζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ναι αθροιζονται Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Για what's up περνετε 13555 και πατατε 0 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Για what's up περνετε 13555 και πατατε 0 Send From Note 3 With S8 Port Rom Μπράβο Κίνγκ με εσωσες! Και έψαχνα δώρεαν γκιγκα! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Για what's up περνετε 13555 και πατατε 0 Send From Note 3 With S8 Port RomΕίναι κάποιο δώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Είναι κάποιο δώρο; Είναι του ξ φακτορ κάθε φορά που παίζει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 WHAT’S UP STUDENT PRE-UNIVERSITY Δίνεις τώρα πανελλήνιες; Τελειώνεις φέτος την 3η Λυκείου και ετοιμάζεσαι για σπουδές; Στην καρδιά μας είσαι ήδη φοιτητής. Πάρε τις φοιτητικές προσφορές του What’s Up από τώρα και πέρνα το καλοκαίρι χαλαρά.Κάνε εγγραφή με την ταυτότητα σου και τα ξαναλέμε Σεπτέμβρη… με το πάσο σου! https://www.whatsup.gr/pre-university τρεξτε πιτσιρικια :lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Είναι του ξ φακτορ κάθε φορά που παίζει.A, εντάξει. Νόμιζα ότι είναι κάποιο άλλο δώρο εκτός X factor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Από την εφαρμογή COSMOTE message πήρα 500 μβ Εχω wu ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.pcsteps.gr/134786-απεριόριστο-δωρεάν-ίντερνετ-κινητό/?utm_content=buffer2e2a4&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer μια λύση επείγουσας ανάγκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Μόνο σε μένα δεν έδωσε τίποτα το Cosmote Message Edited June 16, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μόνο σε μένα δεν έδωσε τίποτα το Cosmote MessageΚαι εγώ μόλις το έκανα εγκατάσταση δεν πήρα κάτι μέχρι στιγμής. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Και εγώ το έκανα εγκατάσταση το cosmote message και στην αρχή δεν μου έδωσε τίποτα! Μετά το έκανα προεπιλογή και ζήτησε το κινητό. Το έκανα αλλά δεν μου άρεσε. Μετά από λίγο ήρθε μήνυμα με το δώρο.και αμέσως το έσβησα. Στάλθηκε από το HT17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Σε φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο μάλλον τα πήρα και απλά το καταλαβα από το μήνυμα για ακόμα 10 mb που απομένουν. Οπότε δείτε αν μειώνονται από το πρόγραμμα σας τα mb. Στο cosmote app τα είδα κανονικά (τα τελευταία 10 ^^) Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω θέμα με το Adsl οπότε μέχρι να λυθεί μου έκαναν ένα δωράκι. ^^ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Και εγώ το έκανα εγκατάσταση το cosmote message και στην αρχή δεν μου έδωσε τίποτα! Μετά το έκανα προεπιλογή και ζήτησε το κινητό. Το έκανα αλλά δεν μου άρεσε. Μετά από λίγο ήρθε μήνυμα με το δώρο.και αμέσως το έσβησα. Στάλθηκε από το HT17 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑ πρέπει να το κάνουμε προεπιλογή για να δώσει; Το δοκιμάζω κ ενημερώνω. Edit Δεν βρίσκω πως το κάνουμε προεπιλογή για sms και κλήσεις. Επίσης ανέβασαν αυτό στην σελίδα στο Facebook Edit : δεν βρήκα πως την κάνουμε κυρία εφαρμογή αλλά 5 ώρες μετά, μου ήρθε sms με 500mb δώρο από την εφαρμογή Cosmote Message! Για 7 ημέρες!! Οπότε απλά κατεβάζουμε την εφαρμογή, δίνουμε εκεί τον αριθμό μας και περιμένουμε να έρθει το sms με το δώρο. Σε άλλους έρχεται σχεδόν αμέσως και σε άλλους αργεί πολύ. Και μετά κάνουμε απεγκατασταση την εφαρμογή αν δεν την θέλουμε!! Edited June 16, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Παιδιά μόλις πήρα 1GB από την προσφορά του X Factor. Από όσο είδα, δεν παίζει στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή... παρόλα αυτά η Cosmote το έδωσε... περίεργο; νόμιζα μόνο Πέμπτη και όποια άλλη μέρα παίζει. Edited June 17, 2017 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Παιδιά μόλις πήρα 1GB από την προσφορά του X Factor. Από όσο είδα, δεν παίζει στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή... παρόλα αυτά η Cosmote το έδωσε... περίεργο; νόμιζα μόνο Πέμπτη και όποια άλλη μέρα παίζει. Επιβεβαίωση και από μένα. Το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Παιδιά μόλις πήρα 1GB από την προσφορά του X Factor. Από όσο είδα, δεν παίζει στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή... παρόλα αυτά η Cosmote το έδωσε... περίεργο; νόμιζα μόνο Πέμπτη και όποια άλλη μέρα παίζει. Σωστος ο παιχτης! Ευχαριστουμε για το νοτιφικεισο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πως ρε παιδια? Καλω και δεν ακουγεται τιποτα. Πατησα 0, δεν ηρθε κατι... Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 είναι μόνο για watchup χρήστες. Εάν είσαι cosmokarta όπως εγώ, δεν χτυπάει καθολου Στάλθηκε από το HT17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts