Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία ενημέρωση για κάνα δωράκι και στα καρτοκινητά για του Αγίου πνεύματος; Στα συμβόλαια (τουλάχιστον Cosmote one) έδωσαν και 1500 λεπτά, πέρα από τα 5GB.

εως τώρα τίποτα.

Αν ειναι να δωσουν κάτι στα καρτοκινητά αύριο πιθανώς θα εμφανιστεί.

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλά την εφαρμογή έκανα update και την έβγαλα αμέσως ευτυχώς την είχα στο titanium.

Μου ζητάει να δηλώσω τα τηλέφωνα μου πάλι.

Τέσσερα κινητά και ενα σταθερό έχω και το ένα είναι και σε συναγερμό μέσα...Δλδ τι να πω πως παιδεύουν ετσι τον κόσμο;

Τόσο ανίκανοι δεν σέβονται καθόλου τα λεφτά που τους δίνουμε και τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσουμε για αλλη μια φορά για κατι που το έχουμε κάνει παλιότερα;

Ντροπή τους και μόνο αυτό.

Εμένα πάντως δουλεύει κανονικά σε 3 διαφορετικούς λογαριασμούς, είτε με Wi-Fi είτε με Data και σε δύο διαφορετικές συσκευές.

Επίσης μου εμφανίζει όλους τους αριθμούς που είναι δηλωμένοι σε κάθε όνομα και χωρίς να τους έχω καταχωρήσει εγώ.

Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν κρατάει τους κωδικούς σύνδεσης.

Edited by Amyntaios
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Εμένα μου δούλευε κανονικά σε 4 συσκευές. Προσπαθώντας να βρω τι κοινό έχουν μεταξύ τους, παρατήρησα πως όλες τρέχουν Android 6.0. Στη συνέχεια δοκίμασα σε συσκευή με Android 4.4.4 και μου πέταξε το μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί.

Αυτό εχθές το βράδυ. Τώρα που γράφω το μήνυμα αυτό δοκίμασα ξανά και δουλεύει κανονικά πλέον...

Η εφαρμογη δουλευει κανονικα και σε εμενα με android 7.

Το προβλημα ειναι οτι κανω συνδεση με κωδικους και μου λεει να προσθεσω ταυτοποιησω τους αριθμους μου...Δεν βλεπει κανενα απο τα πεντε νουμερα που εχω ουτε κινητα ουτε σταθερα.

Δεν μπορει δλδ μονο εγω ειμαι ο γκαντεμης;

Μου έτυχε εχθές σε μία συσκευή να μου ζητήσει ταυτοποίηση με αριθμό, αφμ και ημερομηνία γέννησης. Τα έδωσα, ήρθε pin στον αριθμό κανονικά και δούλεψε σωστά έπειτα, βλέποντας και τους 2 αριθμούς μου. Είναι περίεργο το γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι, μιας και σε άλλες 3 τουλάχιστον συσκευές έμπαινα με τους κωδικούς μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Πιθανολογώ πως υπήρχε πρόβλημα στο σύστημά τους για αυτό. Το ότι σε συσκευή που εχθές το βράδυ δεν έμπαινε βγάζοντας μήνυμα σφάλματος τώρα συνδθέθηκε κανονικά ίσως είναι ένδειξη ότι διορθώνεται σιγά σιγά.

Εμένα πριν το τελευταίο update μου έβγαζε μόνο τους αριθμούς που είχα κάνει επιβεβαίωση.

Μετά το τελευταίο Update Μου έβγαζε όλους τους αριθμούς που είχα στο ΑΦΜ μου (ένα κινητό της γιαγιάς μου που το είχα κάνει ταυτοποιηση με τα στοιχεία μου, ένα internet on the go). Ξαφνικά από χθες δεν μου βγάζει κανένα νούμερο.

Μόνο ο λογαριασμός που έχω συνδέσει με το σταθερό (+ cosmote tv) δουλεύει.

Πάω τώρα να κάνω την διαδικασία με το PIN στο κινητό για να βάλω έναν αριθμό... Εδώ και 10 λεπτά περιμένω SMS με το PIN.

Εμένα για να προσθέσω δευτερο νουμερο μου ζητησε Α/Τ... Στο απλικεισο της Κιού μου ζήτησε τον αριθμό και εστειλε κωδικο σε εκεινον τον αριθμο κ ολα καλα. Παντως οσο αφορά τις ιντερνετικές υπηρεσίες η κοσμοτε προχωρεί με αργά βήματα...

οσο αφορά τις ιντερνετικές υπηρεσίες η κοσμοτε προχωρεί με αργά βήματα...

τι αργα; να ηταν αργα, καλα θα ταν, με πισω βηματα θες να πεις

Πράγματι προχωράει προς τα πίσω, είναι ξεφτίλα να μας ζητάει και πάλι να κάνουμε ταυτοποίηση στα ίδια νούμερα που είχαμε κάνει παλιά.

Συγνώμη λάθος. Κι εγώ αριθμό ταυτότητας εννοούσα ότι ζήτησε, όχι ΑΦΜ.

Και εμένα ζήτησε και το αγνόησα και μετά απο κάποιες ώρες,λειτούργησε κανονικά και πάλι

Επισης απο 28/6 καταργουνται τα πακετα 80' προς ολους και 150' προς σταθερα για οσους ειναι γραμμενοι στην παλια προσφορα της κοσμοκαρτας με την ανανεωση των 10 ευρω.Ταυτοχρονα για τους ιδιους συνδρομητες,γινονται διαθεσιμα τα υπαρχοντα εμπορικα πακετα,που μεχρι τωρα δεν μπορουσαν να τα εχουν

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/katargisi-paketon-cosmoka.pdf

Θετική αυτή η αλλαγή.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Θετική αυτή η αλλαγή.

εξαρταται. Καποιοι με την λογικη οτι δεν χρησιμοποιουσαν ολα τα 450' (και ειχαν καβα ευρω στην καρτα,αφου και το πακετο με τα 80' ηταν εντελως ασυμφορο) κατηργησαν την προσφορα για να εχουν τα πακετα...τωρα αυτοι ειναι οι χαμενοι της υποθεσης...ισως γι'αυτο εγιναν οι αλλαγες τωρα μετα απο τοσο καιρο,για να περιοριστουν πρωτα αυτοι που εχουν τα 450'.

uu84IYe.png

Παρόλο που τα 109ΜΒ λήγουν αργότερα απ ότι τα άλλα μου τρώει από τα 109MB. Μπράβο στη cosmote.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

uu84IYe.png

Παρόλο που τα 109ΜΒ λήγουν αργότερα απ ότι τα άλλα μου τρώει από τα 109MB. Μπράβο στη cosmote.

Εγώ όταν έχω π.χ. 100MB που λήγουν σε 7 μέρες και 2GB που λήγουν σε 1 μήνα, μου τρώει από τα δεύτερα... :lol:

Εγώ όταν έχω π.χ. 100MB που λήγουν σε 7 μέρες και 2GB που λήγουν σε 1 μήνα, μου τρώει από τα δεύτερα... :lol:

Ενα μηνα διαρκουν και τα 109. Πως γινεται αν μη σου τρωει πρωτα απο τις 7ημερες;

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

τι αργα; να ηταν αργα, καλα θα ταν, με πισω βηματα θες να πεις

έχεις δίκιο. Πριν λίγο "ΣΦΑΛΜΑ. Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη". Η Κοσμοτε πρέπει να καταλάβει ότι στο ΙΤ δε μπορεί να βάζει βίζματα... Πρέπει να βάλουν κάποιους που έχουν κάτι περισσότερο από ECDL..

wow πλέον η εφαρμογή της κοτε δουλεύει ακόμα και με δεδομένα άλλης εταιρείας!μετά από χροοοονια βρισιματων! επιτέλους!

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk