kmpatra Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καταρχας ενεργοποιείς το myinternet με μήνυμα MI στο 1333 γιά να μην χρεώνεσαι οταν δεν έχεις mb. Οπότε οταν χρειαστείς ενεργοποιείς το daily ή οποιοδήποτε άλλο πακέτο και όταν λήξουν δεν σε αφήνει να μπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 ναι και στα δυο Ευχαριστώ , μιας και μεθαύριο λήγει το πακέτο 200' προς όλους που έχω με υπόλοιπο κάπου στα 120' (δεν μιλώ πολύ), αύριο το βράδυ θα το κάνω frog. Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αν λήξουν λόγω παρέλευσης 1 μήνα από την ημερομηνία αγοράς, δεν έχεις πρόβλημα θα πάρεις από το daily pass. Αν όμως καταναλωθούν ενώ έχει ακόμα μέρες για να λήξει το πακέτο, τότε χρεώνει από το υπόλοιπο με πολύ υψηλότερη χρέωση. Καλύτερα ενεργοποίησε την υπηρεσία my internet για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε χρεώσει κάτι όταν δεν έχεις δεδομένα. Καταρχας ενεργοποιείς το myinternet με μήνυμα MI στο 1333 γιά να μην χρεώνεσαι οταν δεν έχεις mb. Οπότε οταν χρειαστείς ενεργοποιείς το daily ή οποιοδήποτε άλλο πακέτο και όταν λήξουν δεν σε αφήνει να μπεις. Μαλιστα....'πονηρη' η cosmote....στην vodafone ευτυχως ειναι πιο γαλαντομοι και νορμαλ στα μυαλα οσον αφορα το καρτοκινητο ιντερνετ, και αν τελειωσεις το πακετο, πεφτεις στο daily pass.. Αληθεια, για τα 500mb που δινει με καθε online 10ευρη ανανεωση, δεν ισχυει το ιδιο με αυτο που λετε, σωστα; Σε αυτο το 'δωρο', οταν τελειωσει, αν δεν κανω λαθος, πεφτω μετα στο daily pass, οταν ξανακανω χρηση internet, καλα τα λεω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 τελικα καμια προταση για ιντερνετ φθηνο για τρημερο στο εξωτερικο σε wu υπάρχει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 τελικα καμια προταση για ιντερνετ φθηνο για τρημερο στο εξωτερικο σε wu υπάρχει?? Οχι,μονο στο f2g εχει ενα πακετο απ οσο ξερω. Παρε τοπικη καρτα ή βολεψου με wifi αμα πας εξωτερικο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Έχω ενα περίεργο πρόβλημα με την εφαρμογή cosmote στο κινητό. Όποτε την ανοίγω με πηγαινει στην καρτέλα προφιλ για να αλλάξω κωδικό. Αλλάζω αλλά παραμένει στο προφιλ. Τι να κάνω; Ξέρει κανείς; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Δοκιμασε μεσα απο το site της κοσμοτέ να δεις τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλησπέρα μου ήρθε το παρακάτω sms από την cosmote: ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 400' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1GB ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH KAΘE MHNA ΓIA 6 MHNEΣ. ANANEΩΣE EΩΣ TO TEΛOΣ TOY MHNA ΓIA THN ΠPΩTH AΠOΔOΣH TOY ΔΩPOY. Ξέρει κάνεις αν τα 400' και το 1gb ισχύουν για ένα μήνα ή για λιγότερες μέρες? Αν ισχύουν για μήνα να κάνω μια ανανέωση γιατί έχω ευρωπαϊκή κάρτα και βάζω κάθε 1 του μήνα και μου δίνει 600' προς what's up+600mb και παίρνω και τα 500mb απο την online ανανέωση και με τα λεφτά που μένουν στην κάρτα ενεργοποιώ πακέτο αν χρειαστεί. Αν είναι για ένα μήνα αυτά που λέει το παραπάνω μήνυμα να κάνω άλλη μια ανανέωση για τον Ιανουάριο να είμαι καλυμμένος μην χάσω την προσφορά και με μια ανανέωση στις 1 Φεβρουαρίου που θα ξανά κάνω να τα πάρω όλα πάλι. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μιας και έκανα ανανέωση πριν από λίγο επειδή ήθελε και η μητέρα μου να κάνει έτσι έκανα εγώ μία 10 ευρώ για να δω τι παίζει με την προσφορά και της έστειλα μετά 10 ευρώ. Ισχύουν για ένα μήνα τα λεπτά και το ιντερνέτ κανονικα. Δεν ξέρω αν ενεργοποιείται και με ανανέωση στα 5 ευρώ γι'αυτό και έκανα 10 να είμαι σίγουρος. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μιας και έκανα ανανέωση πριν από λίγο επειδή ήθελε και η μητέρα μου να κάνει έτσι έκανα εγώ μία 10 ευρώ για να δω τι παίζει με την προσφορά και της έστειλα μετά 10 ευρώ. Ισχύουν για ένα μήνα τα λεπτά και το ιντερνέτ κανονικα. Δεν ξέρω αν ενεργοποιείται και με ανανέωση στα 5 ευρώ γι'αυτό και έκανα 10 να είμαι σίγουρος. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε εμένα ήρθε το παραπάνω μήνυμα και με 5 ευρώ ανανέωση πήρα τα 400 λεπτά και 1 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Και σε εμένα ήρθε το παραπάνω μήνυμα και με 5 ευρώ ανανέωση πήρα τα 400 λεπτά και 1 GB. Σκέφτηκα ότι μπορεί να γίνεται και με 5 ευρώ γιατί αναφέρει μόνο προϋπόθεση την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα και όχι όπως άλλες προσφορές που λένε με ανανέωση από 10 ευρώ. Δεν το ρίσκαρα για τον λόγο ότι πλέον μόνο ονλινε μπορείς να βάλεις 5 ευρώ και σκέφτηκα μην είναι κανένα καινούριο τώρα αυτό και μας πούνε ότι είναι και αυτονόητη η ανανέωση των 10 ευρώ! Τώρα έχω υπόλοιπο μέσα 41,06 και προσπαθώ να το ρίξω σιγά σιγά δίνοντας σε συγγενείς και φίλους που θέλουν να κάνουν ανανέωση από το δικό μου υπόλοιπο γιατί δεν με ενδιαφέρει να κάνω κεφάλαιο στην κοσμοτε για να πω την αλήθεια! :p Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Για την παραπάνω προσφορά στειλατε κάποιο σμσ ενεργοποιησης? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Επειδή κολλάει η εικόνα που έστειλα και δεν ξερω κατά πόσο φαίνεται.... Αυτό το ΣΚ θα τα ‘χεις 400! 400 λεπτά ομιλίας προς όλους για να μιλάς μέχρι να χάσεις τα μυαλά σου. Στείλε 400 στο 1330 μέχρι μεσάνυχτα Κυριακής, πάρε 400 λεπτά και θα τα λέμε μέχρι Δευτέρα 23/01 μεσημέρι. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited January 20, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Για την παραπάνω προσφορά στειλατε κάποιο σμσ ενεργοποιησης? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Οχι. Μας το έστειλε η κοσμοτε και απλά με μία ανανέωση ενεργοποιείς την προσφορά για 6 μήνες. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naturas Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 COSMOKARTA με την οποια επαιρνες 400 λεπτα προς ολους με ανανεωση 10 ευρω τωρα σου δινει 450 λεπτα αλλα σε χρεωνει ενα ευρω περισσοτερο (αρφ...γκαμοτο....) :O:O:O ME THN ΠPOΣΦOPA THΣ COSMOKAPTA AΠO THN ANANEΩΣH ΠOY EKANEΣ EXEIΣ 450' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA , EΩΣ 19/02 ME AYTOMATH XPEΩΣH 4€ ΣTO YΠOΛOIΠO ΣOY. :!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 COSMOKARTA με την οποια επαιρνες 400 λεπτα προς ολους με ανανεωση 10 ευρω τωρα σου δινει 450 λεπτα αλλα σε χρεωνει ενα ευρω περισσοτερο (αρφ...γκαμοτο....) :O:O:O :!::!::!ΕανξανατραβΕαν βάλεις 5 ευρώ, σου ξανατραβαει τα 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 COSMOKARTA με την οποια επαιρνες 400 λεπτα προς ολους με ανανεωση 10 ευρω τωρα σου δινει 450 λεπτα αλλα σε χρεωνει ενα ευρω περισσοτερο (αρφ...γκαμοτο....) :O:O:O :!::!::!ΕανξανατραβΕαν βάλεις 5 ευρώ, σου ξανατραβαει τα 4; Με 5€ κάρτα δε "τραβά" τπτ. Κάποιοι το'χουν δωρεάν: http://i64.tinypic.com/11v1ydj.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosk8 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλησπέρα! Ποια ειν αι η καλύτερη προσφορά προγράμματος για καρτοκινητό cosmote για χρόνο προς όλους και τουλάχιστον 200 mb ιντερνετ; Υπάρχει κάτι; Έχω σύνδεση στην cosmote αλλά πλέον θέλω να το γυρίσω σε καρτοκινητό τον ίδιο αριθμό γιατί είναι αρκετά τα πάγια που πληρώνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Δεν είναι το ίδιο. Άλλο δωρεάν για μία φορά για να σε δελεάσει σε ένα νούμερο που δεν χρησιμοποιείς και δεν ανανεώνεις παρά πολύ σπάνια, και άλλο να στο δίνει δωρεάν κάθε φορά που βάζεις τουλάχιστον 10€. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Καλησπέρα! Ποια ειν αι η καλύτερη προσφορά προγράμματος για καρτοκινητό cosmote για χρόνο προς όλους και τουλάχιστον 200 mb ιντερνετ; Υπάρχει κάτι; Έχω σύνδεση στην cosmote αλλά πλέον θέλω να το γυρίσω σε καρτοκινητό τον ίδιο αριθμό... Όσον αφορά την τιμή: Frog: 1) 120΄προς όλους για 1 μήνα με 3,02€ .........2) 120ΜΒ για 1 μήνα με 3,02€ .........3) 4096ΜΒ για 1 μήνα με 4,44€ Το 2) ισχύει και στην Ckarta. Για whats'Up κοίτα εδώ: http://m.whatsup.gr/ Αλλάζουν διαρκώς (και με προσφορές). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι το ίδιο. Άλλο δωρεάν για μία φορά για να σε δελεάσει σε ένα νούμερο που δεν χρησιμοποιείς και δεν ανανεώνεις παρά πολύ σπάνια, και άλλο να στο δίνει δωρεάν κάθε φορά που βάζεις τουλάχιστον 10€. Sent from my XT1562 Το υπογραμμισμένο έχω εδώ κ 1 χρόνο: Σε καλώ για καφέ να το δεις.... Έχεις δίκιο στο ότι ως τέλη 2015 μια μου το κόβαν και μια το βάζαν: ΝΑΙ. Πια με "μάθαν" κ μάλλον για πάντα. Edited January 22, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosk8 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Όσον αφορά την τιμή: Frog: 1) 120΄προς όλους για 1 μήνα με 3,02€ .........2) 120ΜΒ για 1 μήνα με 3,02€ .........3) 4096ΜΒ για 1 μήνα με 4,44€ Το 2) ισχύει και στην Ckarta. Για whats'Up κοίτα εδώ: http://m.whatsup.gr/ Αλλάζουν διαρκώς (και με προσφορές). Το froq τι ειναι; Eπίσης οι προσφορές οι πρώτες που έδωσες η 1) και η 3) μπορουν να συνδυαστούν; Δλδ να βαλεις 10 ευρώ κάρτα κάθε φορά και να έχεις και 4 giga και 120 λεπτά προς όλους για ένα μήνα; Επίσης για να γίνει ένας αριθμός whats up φαντάζομαι θα πρέπει να γραφτείς στο προγραμμα της whats up απλά και εύκολα με κάνα sms; Δεν χρειάζεται δλδ να είναι εξ αρχής whats up ο αριθμός; Sorry για τις ερωτήσεις αυτές, έχω σχεδόν 10 χρόνια να ασχοληθώ με καρτοκινητό.... Δεν ξέρω τι ισχύει πλέον... Edited January 22, 2017 by spyrosk8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Το froq τι ειναι; Eπίσης οι προσφορές οι πρώτες που έδωσες δλδ η 1 και η 3 μπορουν να συνδυαστούν; Δλδ να βαλεις 10 ευρώ κάρτα κάθε φορά και να έχεις και 4 giga και 120 λεπτά προς όλους για ένα μήνα; Επίσης για να γίνει ένας αριθμός whats up φαντάζομαι θα πρέπει να γραφτείς στο προγραμμα της whats up απλά και εύκολα με κάνα sms; Δεν χρειάζεται δλδ να είναι εξ αρχής whats up ο αριθμός; Sorry για τις ερωτήσεις αυτές, έχω σχεδόν 10 χρόνια να ασχοληθώ με καρτοκινητό.... Δεν ξέρω τι ισχύει πλέον... Για το frog, μελέτησε όσο πιο πολλές σελίδες μπορείς εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=150442&page=380 Για αλλαγή WU<->frog<-> Ckarta, τα ίδια (μελέτησε)....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Το froq τι ειναι; Eπίσης οι προσφορές οι πρώτες που έδωσες η 1) και η 3) μπορουν να συνδυαστούν; Δλδ να βαλεις 10 ευρώ κάρτα κάθε φορά και να έχεις και 4 giga και 120 λεπτά προς όλους για ένα μήνα; Επίσης για να γίνει ένας αριθμός whats up φαντάζομαι θα πρέπει να γραφτείς στο προγραμμα της whats up απλά και εύκολα με κάνα sms; Δεν χρειάζεται δλδ να είναι εξ αρχής whats up ο αριθμός; Sorry για τις ερωτήσεις αυτές, έχω σχεδόν 10 χρόνια να ασχοληθώ με καρτοκινητό.... Δεν ξέρω τι ισχύει πλέον... Frog ειναι καρτοκινητη η οποια ειναι με χρεωση ανα δευτερολεπτο(σαν την Q της Wind).Για μενα δες Whats Up οπου εχει πολυς κοσμος και μετα Frog,η κοσμοκαρτα ειναι αδιαφορη για εμενα. Για whats up μπορεις με 10€ ανανεωση να παρεις 500MB για ενα μηνα(ενεργοποιωντας το pare serfare) και 500MB για 15 μερες αμα κανεις ανανεωση σε καταστημα η online με πιστωτικη/χρεωστικη καρτα ή paypal. Με τα 8,93 που μενουν μεσα με 7€ παιρνεις 400' λεπτα προς Whats Up και 200' προς ολους,ομως με online ενεργοποιηση μεσω του whats up application ή μεσα απο το m.whatsup.gr παιρνεις ακομα 100' προς ολους,οποτε εχεις 300' προς ολους. Y στο 1330 στελνεις για υπολοιπο(λεπτα/sms/mb 1314 για ενημερωση υπολοιπου(χρηματα στην καρτα) και ανανεωση 1330 για πακετα(αν και μπορεις online,σε συμφερει περισσοτερο) Επισης με μηνυμα στο 1314 γραφοντας ΑΛΠΑΚ μπορεις να πας απο whats up σε κοσμοκαρτα(χωρις χρεωση) ή σε frog με 3€. Τα MB που αγοραζεις μεταφερονται αμα ενεργοποιεις το ιδιο πακετο που πηρες. Δωρακια εχει το reload it για μια βδομαδα Pare kavatza με μια ωρα προς whats up ή 500MB 2 φορες/μηνα με προυποθεση ανανεωσης 60 ημερων απο την τελευταια. Και pare moirase που δινεις 100Mb σε 3 whats up νουμερα και 100MB για σενα με διαρκεια 3 μερες. Οσο για τη μεταφορα απο συμβολαιο σε καρτα,ζητας φορητοτητα του αριθμου σε whats up ή cosmokarta ή frog.Να ξερεις οτι πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να γινει whats up/cosmokarta.Αλλα αμα ζητησεις φρογκ και γινει whats up/cosmokarta μπορεις να ζητησεις να το κανεις με ΑΛΠΑΚ frog χωρις χρεωση γιατι εσυ το ζητησες στη φορητοτητα αλλα αυτοι δεν το εκανα εξ αρχης. Επισης 4G αμα εχεις στο συμβολαιο,θα εχεις και στο καρτοκινητο σου στελνοντας 4G στο 1333.Και ενεργοποιησε το My Internet για να μη σε χρεωνει 1€ αμα ανοιξεις τα δεδομενα και δεν εχεις πακετο,ενεργοποιειται αυτοματα σε νεους συνδρομητες αλλα καλου κακου στειλε MI στο 1333 για να μη χρεωνεσαι. Edited January 22, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Οσο για τη μεταφορα απο συμβολαιο σε καρτα,ζητας φορητοτητα του αριθμου σε whats up ή cosmokarta ή frog.Να ξερεις οτι πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να γινει whats up/cosmokarta.Αλλα αμα ζητησεις φρογκ και γινει whats up/cosmokarta μπορεις να ζητησεις να το κανεις με ΑΛΠΑΚ frog χωρις χρεωση γιατι εσυ το ζητησες στη φορητοτητα αλλα αυτοι δεν το εκανα εξ αρχης. Από συμβόλαιο C-Ote σε καρτοκινητό C-Ote ΔΕ γίνεται έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Όσον αφορά την τιμή: Frog: 1) 120΄προς όλους για 1 μήνα με 3,02€ .........2) 120ΜΒ για 1 μήνα με 3,02€ .........3) 4096ΜΒ για 1 μήνα με 4,44€ Το 2) ισχύει και στην Ckarta. Για whats'Up κοίτα εδώ: http://m.whatsup.gr/ Αλλάζουν διαρκώς (και με προσφορές). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το υπογραμμισμένο έχω εδώ κ 1 χρόνο: Σε καλώ για καφέ να το δεις.... Έχεις δίκιο στο ότι ως τέλη 2015 μια μου το κόβαν και μια το βάζαν: ΝΑΙ. Πια με "μάθαν" κ μάλλον για πάντα. Φιλε,whats up ftw και μετα φρογκ.Κοσμοκαρτα ειναι η πιο ασυμφορη καρτοκινητη της κοσμοτε(απορω γιατι υπαρχει ακομα). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Φιλε,whats up ftw και μετα φρογκ.Κοσμοκαρτα ειναι η πιο ασυμφορη καρτοκινητη της κοσμοτε(απορω γιατι υπαρχει ακομα). Η Ckarta η μόνη που σε (απειλή) φορητότητας για "άλλα μέρη" έδινε (δεν ξέρω αν δίνει ακόμα) σε αντιπροσφορά από την C-Ote : 200΄ προς όλους κάθε μήνα για 13 μήνες χωρίς καμιά προϋπόθεση (πχ "κάρτα" ούτε καν 5€). Edited January 22, 2017 by Mark_K off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts