YAziDis Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Περιεργο μου φαινεται το 5ψηφιο νουμερο για το δωρο. Αν δεν ανακοινωσουν κατι δε θα το προτεινα Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Πήρα εγώ της κοσμοτε είναι και δίνει 1 giga για το schoolwave λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Οκ επιβεβαιωνω και εγω. Δωρακι για το schoolwave Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 και γω το πηρα μολις wu εχω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Ναι παιδιά από what's up μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά μπορώ να ρωτήσω κατι; πηγα σημερα στο γερμανο και εβαλα 10 ευρώ. Ρώτησα αν βάλω το πακέτο με τα 5 ευρω σε μηνύματα και ιντερνετ αν ανανεώνεταιτο 1 γιγα της προσφορας κι αυτο για μηνα και μου ειπαν οχι. Ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Αυτό που ισχύει είναι : Ανανεώνεται για 30 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6553854#post6553854 [/color]Γνωρίζετε αν με επέκταση υπολοίπου 3€ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ (3ΜΗΝΟ) ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ; https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=CreditExtensionService_BCC Με επέκταση υπολοίπου ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης. Προσοχή : Μόνο για δύο μήνες μετά την ανανέωση επιτρέπεται η επέκταση. Με επέκταση υπολοίπου 3€ στην Cosmote (πριν το 2 μηνο από τελευταία κάρτα) ΔΕΝ ανανεώνεται για άλλους 3 μήνες η λήξη υπολοίπου, αλλά παραμένει όση ήταν από την τελευταία κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά μπορώ να ρωτήσω κατι; πηγα σημερα στο γερμανο και εβαλα 10 ευρώ. Ρώτησα αν βάλω το πακέτο με τα 5 ευρω σε μηνύματα και ιντερνετ αν ανανεώνεταιτο 1 γιγα της προσφορας κι αυτο για μηνα και μου ειπαν οχι. Ισχυει αυτο? Ναι το 1GB της προσφοράς ανανεώνεται!!!!! Εγώ βάζω κάρτα απο κατάστημα κοσμοτε και δίνει δώρο 1GB για 15 μέρες και βάζω και ένα δικό μου πακέτο με 500ΜB και αυτόματα ενώνονται όλα μαζί και λήγουν σε ένα μήνα όλα μαζί. Και αν φτάνουν στην λήξη τους αλλά σου έχει μείνει υπόλοιπο mb που δεν καταναλωσες, βάζεις πάλι ένα πακέτο δικό σου μια μέρα πριν λήξει η προθεσμία και ενώνονται ξανά όλα μαζί για ένα μήνα ακόμα. Το πακέτο που βάζεις δηλαδή συν ότι περισσεψε από πριν. Αυτό γίνεται μόνο με τα mb. Δεν ισχύει για πακέτα ομιλίας και sms να ξερεις! Αυτα Δεν ενώνονται. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited July 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ναι το 1GB της προσφοράς ανανεώνεται!!!!! Εγώ βάζω κάρτα απο κατάστημα κοσμοτε και δίνει δώρο 1GB για 15 μέρες και βάζω και ένα δικό μου πακέτο με 500ΜB και αυτόματα ενώνονται όλα μαζί και λήγουν σε ένα μήνα όλα μαζί. Και αν φτάνουν στην λήξη τους αλλά σου έχει μείνει υπόλοιπο mb που δεν καταναλωσες, βάζεις πάλι ένα πακέτο δικό σου μια μέρα πριν λήξει η προθεσμία και ενώνονται ξανά όλα μαζί για ένα μήνα ακόμα. Το πακέτο που βάζεις δηλαδή συν ότι περισσεψε από πριν. Αυτό γίνεται μόνο με τα mb. Δεν ισχύει για πακέτα ομιλίας και sms να ξερεις! Αυτα Δεν ενώνονται. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) το πρωτο σκελος το εκανα και γω αλλα δεν ηξερα οτι αν εχεις ρεστα πανε ολα μαζι αλλο ενα μηνα......και σκεφτομουνα να βαλω παλι δεκαρα καρτα μεσα και να κανω το ιδιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost6146 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Εγω βαζω 10 eyro το χρονο και εχω απεριοριστο internet και κλησεις μην με ρωτησετε πως το κανης αυτο Edited July 10, 2016 by kost6146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Παιδιά το φοιτητικό πακέτο τι δίνει; Επίσης υπάρχει κάποιο πακέτο με ομιλια και ιντερνετ κάτω από 8,50 ευρώ μαζί η συνδυαστικά σε κόσμοκάρτα; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Διαγράφηκαν ποστ. Αφήστε παρακαλώ πολύ τις ειρωνείες και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις στην άκρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Παιδιά το φοιτητικό πακέτο τι δίνει; Επίσης υπάρχει κάποιο πακέτο με ομιλια και ιντερνετ κάτω από 8,50 ευρώ μαζί η συνδυαστικά σε κόσμοκάρτα; Τα πακέτα της φοιτητικής προσφοράς μπορείς να τα βρεις εδώ: https://www.whatsup.gr/el/studentregistration#register Γενικά με 10€ Αν ανανεώσεις και online ή από κατάστημα έχεις 2.2gb ίντερνετ το μήνα. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Το καλύτερο για το 1gb είναι να το ξοδεψετε μέχρι την 14μερα και έπειτα να βάλετε πακέτο και θα ανανεωθεί για 1 μήνα. Έτσι έχετε 1.5gb για 45 μέρες. Επαρκεί μια χαρά για tapatalk Facebook και ελαφρύ browsing. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ACDC46 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπερα σας μου ειπανε οτι καταργηθγκε η 5€ ανανεωση μεσω καταστηματων αληθευει; ξερει κανεις ;ελεος δηλαδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ναι το 1GB της προσφοράς ανανεώνεται!!!!! Εγώ βάζω κάρτα απο κατάστημα κοσμοτε και δίνει δώρο 1GB για 15 μέρες και βάζω και ένα δικό μου πακέτο με 500ΜB και αυτόματα ενώνονται όλα μαζί και λήγουν σε ένα μήνα όλα μαζί. Και αν φτάνουν στην λήξη τους αλλά σου έχει μείνει υπόλοιπο mb που δεν καταναλωσες, βάζεις πάλι ένα πακέτο δικό σου μια μέρα πριν λήξει η προθεσμία και ενώνονται ξανά όλα μαζί για ένα μήνα ακόμα. Το πακέτο που βάζεις δηλαδή συν ότι περισσεψε από πριν. Αυτό γίνεται μόνο με τα mb. Δεν ισχύει για πακέτα ομιλίας και sms να ξερεις! Αυτα Δεν ενώνονται. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Χμ...καλη φαση μεν, αλλα ετσι κατανταμε να πρεπει να δινουμε 15 ευρω το μηνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Χμ...καλη φαση μεν, αλλα ετσι κατανταμε να πρεπει να δινουμε 15 ευρω το μηνα.... Ε τι για μακακες τους εχεις?:lol::lol::lol: Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 το πρωτο σκελος το εκανα και γω αλλα δεν ηξερα οτι αν εχεις ρεστα πανε ολα μαζι αλλο ενα μηνα......και σκεφτομουνα να βαλω παλι δεκαρα καρτα μεσα και να κανω το ιδιο Όχι.... Βάλε ένα πακετάκι πριν λήξει το προηγούμενο και θα ενωθουν όλα μαζί ;) (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χμ...καλη φαση μεν, αλλα ετσι κατανταμε να πρεπει να δινουμε 15 ευρω το μηνα.... Μα δεν λέω να βάζετε κάρτα κάθε μήνα. Απλά πριν λήξει το πακέτο mb βάλε μια μέρα πριν το φθηνότερο πακέτο που έχει η κοσμοτε . Νομίζω 2€ η 3 κανει αν δεν τα λέω λάθος το φθηνότερο με mb. Και απλά ότι σου περισσεύει από τον προηγούμενο μήνα θα προστεθεί στο πακέτο. Σιγά μη βάζουμε κάρτα κάθε μήνα :p (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Στο s6 μετά από κάποια ώρα αδράνειας κόβεται η σύνδεση 3g 4g και πρέπει να κάνεις μια κλήση για να ξανά συνδεθεί! Γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το wu ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 3g σέρνεται στην ανατολική Αττική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Στο s6 μετά από κάποια ώρα αδράνειας κόβεται η σύνδεση 3g 4g και πρέπει να κάνεις μια κλήση για να ξανά συνδεθεί! Γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το wu ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 3g σέρνεται στην ανατολική Αττική σε πια περιοχη της ανατολικης αττικης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ζουμπερι νέα μακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παράξενο. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αν και δεν συχνάζω προς τα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Και στο θυμάρι Αναβύσσου, δήμου Σαρωνικού σέρνεται απίστευτα. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Πάει και το 0,01€/λεπτό από σήμερα: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_pros_2_arithmous_cosmote/section/COSMOKARTA_Services http://i64.tinypic.com/bear6v.jpg Αλήθεια, για προς frog δεν ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts