Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατσιώτης Αχιλλέας, Δρακότρυπα, Μουζάκι, Καρδίτσα

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Άσχετο αλλά όσοι έχετε Whats up στείλτε μήνυμα MB στο 1330 να πάρετε 500mb για 4 μέρες.Ισχύει μέχρι την Κυριακή η προσφορά.
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Άσχετο αλλά όσοι έχετε Whats up στείλτε μήνυμα MB στο 1330 να πάρετε 500mb για 4 μέρες.Ισχύει μέχρι την Κυριακή η προσφορά.

Καθόλου άσχετο!

:up:

Απο το Ελληνικό caller ID

[ATTACH]61420[/ATTACH]

Μήπως μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος. Ποιά ακριβώς εφαρμογή είναι αυτή γιατί φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Sent from my Ulefone Power

"Ελληνικό caller ID"

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μήπως μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος. Ποιά ακριβώς εφαρμογή είναι αυτή γιατί φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Play Store "Ελληνικό Caller ID"

[ATTACH]61429[/ATTACH]

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είτε πάει κοντά, είτε μακριά, η βαλίτσα σου θα είναι γεμάτη με 500MB δώρο από το WHAT’S UP, για να κάνεις downloading, uploading και streaming, όπου κι αν είσαι!

Στείλε ΜΒ στο 1330 μέχρι την Κυριακή 31/5 τα μεσάνυχτα.

Tα 500ΜΒ θα ισχύουν για 4 ημέρες από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα.

Μολις εστειλα μηνυμα,επιτελους μια καλη προσφορα μετα απο καιρο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είτε πάει κοντά, είτε μακριά, η βαλίτσα σου θα είναι γεμάτη με 500MB δώρο από το WHAT’S UP, για να κάνεις downloading, uploading και streaming, όπου κι αν είσαι!

μου τα εδωσε και σε νουμερο που εληξε το υπολοιπο του πριν 2 μερες!

οποιος εχει ξεχασμενο αριθμο με μηδεν υπολοιπο ας δοκιμασει

[sIGPIC][/sIGPIC]

To ενεργοποίησα το δωράκι σε φοιτητικό what's up, και έχει την ίδια συμπεριφορά όπως είχε και πέρυσι το καλοκαίρι με το bonus του 1GB. Δηλαδή πρώτον έφυγε ο κόφτης που ενώ σε 4G πήγαινε μέχρι 20-25 και 3G λίγο χαμηλότερα(μιλάμε για τα MB που έχω από το φοιτητικό, χωρίς αγορά πακέτου). Στο ίδιο σημείο είδα 65-70 με 4G και 21 με 3G. Και δεύτερον, όσα speedtest και να τρέξω από το κινητό δεν "χρεώνει" κανένα MB. Αντίθετα speedtest με tethering σε υπολογιστή πετυχαίνω maximum 20mbps και τρώεει κανονικά τα mb από το bonus. Edited by Mark_K

καλησπερα

γινετε να εχω 2 sim στο ονομα μου ? θελω η μια cosmote sim να ειναι καρτοκινητο και να εχω τις προσφορες του φοιτητικου πακετου ( δηλαδη αυτο που εχω τωρα ) , και στην 2η sim να εχω το καρτοσυμβολαιο φοιτητικο που δινει η cosmote !

Guest margarita12
Είναι Απαράδεκτοι! Πρεπει να κανεις ανανέωση κάθε τρίμηνο για να μην χάνεις το υπολοιπο των χρημάτων σου!

οχι οτι συμφωνω, αλλα αν εχεις μεγαλο υπολοιπο και δεν θες να το χασεις ανανεωνεις με 5 ευρω και τελειωνει η υποθεση
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest margarita12
οχι οτι συμφωνω, αλλα αν εχεις μεγαλο υπολοιπο και δεν θες να το χασεις ανανεωνεις με 5 ευρω και τελειωνει η υποθεση

Αυτό θα κανω,αλλά καυτηριαζω την κινηση της cosmote

Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλό καλοκαίρι.

Στο whatsup υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν τα mb στον επόμενο μήνα και αν ναι, πώς;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Όταν δεν έχουμε mb μας κόβει την ταχύτητα? Και όταν έχουμε μας δίνει κανονικά ταχύτητα? [ATTACH]61538[/ATTACH][ATTACH]61539[/ATTACH]

Σε αυτές τις 2 μετρήσεις είχα mb και ακριβώς στο ίδιο σημείο 2 λεπτά μόλις τέλειωσαν τα mb η ταχύτητα είναι αυτή παρακάτω [ATTACH]61540[/ATTACH]

Τότε η απορία είναι πως τρέχει το speedtest αν δεν έχεις καθόλου MB.

Ρώτησα αν είναι φοιτητικό γιατί στο δικό μου που είναι και δίνει αρκετά MB (π.χ. έχω 6800+ υπόλοιπο) έχει περιορισμό στην ταχύτητα και δεν παέι πάνω από 20mbps περίπου. Αν όμως ενεργοποιήσεις πακέτο των 5€ ή πάρεις κανένα bonus όπως αυτό που είχε για το 3ημερο, τότε σαν να ξεκλειδώνεται και πάει με κανονική ταχύτητα.

Τότε η απορία είναι πως τρέχει το speedtest αν δεν έχεις καθόλου MB.

Ρώτησα αν είναι φοιτητικό γιατί στο δικό μου που είναι και δίνει αρκετά MB (π.χ. έχω 6800+ υπόλοιπο) έχει περιορισμό στην ταχύτητα και δεν παέι πάνω από 20mbps περίπου. Αν όμως ενεργοποιήσεις πακέτο των 5€ ή πάρεις κανένα bonus όπως αυτό που είχε για το 3ημερο, τότε σαν να ξεκλειδώνεται και πάει με κανονική ταχύτητα.

Αυτό γίνεται με την ταχύτητα! Μόνο από το μπόνους του 4ημερου ή από πακέτο έχει αξιοπρεπή ταχύτητα. Το speedtest είναι free στη cosmote άμα δεν έχεις mb! Επίσης δεν τρώει ούτε 1mb όσα τεστ και να κάνω με 2g-3g σήμερα που δοκίμασα 4g έφυγα σε κάτι λεπτά όλα τα mb. Μα καλά, αφήνει free τα τεστ χωρίς να δίνει ταχύτητα? Να δοκιμάσω το την "κλειδωμένη" ταχύτητα? Ότι να ναι η cosmote!

Μέχρι πριν δύο μήνες είχα καρτοσυμβολαιο με 1,5 γιγα ίντερνετ. Η μηνιαία κατανάλωση στον λογαριασμό ήταν 500 - 600mb. Γύρισα σε κοσμοκαρτα το Σάββατο και την Κυριακή έβαλα κάρτα και ενεργοποιησα το ππακέτο με 3€ 60 mb. Το βράδυ είχαν τελειώσει τα mb με μόνη χρήση λλίγο browsing. Οπότε 30 μέρες χ 60 mb =1.8 γιγα για λίγο browsing;;;;;;

τόση διαφορά κατανάλωσης κάρτα με συμβόλαιο;