Avadonmod Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν πρεπει να την εχβαλρι απο τον προηγούμενο μηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 600 δίνει όταν βάζεις κάρτα 10€ και αλλά 600(+600' σε wu) την πρώτη του επόμενου μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αν είχες βάλει τον προηγούμενο μήνα θα στα έδινε αυτόματα. Τώρα θα τα πάρεις μόλις βάλεις κάρτα. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές Στην ουσία μία κάρτα κάθε δύο μήνες χρειάζεσαι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αν είχες βάλει τον προηγούμενο μήνα θα στα έδινε αυτόματα. Τώρα θα τα πάρεις μόλις βάλεις κάρτα. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές Στην ουσία μία κάρτα κάθε δύο μήνες χρειάζεσαι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Έχω ένα whatsup και θα πάω Αγγλία για λίγες μέρες. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ τα ΜΒ από το πακέτο data που έχω? Αν όχι, τί εναλλακτική έχω για να μπαίνω στο ίντερνετ όσο θα είμαι εκεί? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Για να πάρουμε έναν καινούριο αριθμό καρτοκινητής χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από την ταυτότητα; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Για να πάρουμε έναν καινούριο αριθμό καρτοκινητής χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από την ταυτότητα; Ταυτότητα και 5Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Από αύριο θα ξεκινήσουν τα δώρα της Cosmote, λόγω εορτών, όπως τις 2 προηγούμενες χρονιές Ακριβώς τα ίδια με πέρσυ 1) 100 λεπτά ομιλίας προς όλους 2) 200 SMS προς όλους 3) 300 MB Διάρκεια δώρων 7 μέρες. Ενεργοποίηση με SMS με την λέξη "ΔΩΡΑ" στο 1256 Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Από αύριο θα ξεκινήσουν τα δώρα της Cosmote, λόγω εορτών, όπως τις 2 προηγούμενες χρονιές Ακριβώς τα ίδια με πέρσυ 1) 100 λεπτά ομιλίας προς όλους 2) 200 SMS προς όλους 3) 300 MB Διάρκεια δώρων 7 μέρες. Ενεργοποίηση με SMS με την λέξη "ΔΩΡΑ" στο 1256 Νομίζω ότι ήταν λίγο διαφορετικά πέρσι. Μπορούσες να στείλεις δώρα σε άλλους αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 σε ποια σελίδα μπαίνουμε για να στείλουμε τα δωρα της cosmote? Η παλιά δε λειτουργεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 σε ποια σελίδα μπαίνουμε για να στείλουμε τα δωρα της cosmote? Η παλιά δε λειτουργεί.... Πριν λίγο άνοιξε το site. https://xmas.cosmote.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ίδια πράγματα με πέρυσι! :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Δύο ερωτήσεις παρακαλώ: 1) Εως πότε ισχύει η προσφορά? (Ισως να το γράφει κάπου αλλά δε το βρήκα) 2) Μπορεί κάποιος να λάβει το ίδιο δώρο αθροιστικά από 2-3 άτομα ή σου λέει ότι ο τάδε έχει ήδη λάβει δώρο? (Πχ μπορεί να μου στείλει 300ΜΒ η γυναίκα μου και άλλα 300 η κόρη μου?) Edited December 5, 2014 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Εστειλα σε ενα φιλο μου 100΄και πηρα δωρο και εγω 300 mb. Βεβαια του κωλου ειναι τα δωρα γιατι απλα εχουν διαρκεια 7ημερες, θα μπορουσαν να ειναι για ενα μηνα τουλαχιστον, ετσι για τις γιορτες. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Εστειλα σε ενα φιλο μου 100΄και πηρα δωρο και εγω 300 mb. Βεβαια του κωλου ειναι τα δωρα γιατι απλα εχουν διαρκεια 7ημερες, θα μπορουσαν να ειναι για ενα μηνα τουλαχιστον, ετσι για τις γιορτες. Η και για 15 μερες εστω.Βεβαια νομιζω ειναι ενα καλο δωρο αν το δωσεις στην περιοδο των γιορτων οποτε να σου βγουνε τα χρονια πολλα τζαμπα.Παλι καλα γιατι οι αλλες ακομα δεν εχουν ανακοινωσει κατι... :p Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Δεν μπορώ να ανοίξω την σελίδα. Συνοπτικά τι προσφέρει; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Δύο ερωτήσεις παρακαλώ: 1) Εως πότε ισχύει η προσφορά? (Ισως να το γράφει κάπου αλλά δε το βρήκα) 2) Μπορεί κάποιος να λάβει το ίδιο δώρο αθροιστικά από 2-3 άτομα ή σου λέει ότι ο τάδε έχει ήδη λάβει δώρο? (Πχ μπορεί να μου στείλει 300ΜΒ η γυναίκα μου και άλλα 300 η κόρη μου?) 1) Mόλις είδα διαφήμιση στην TV... λέει μέχρι 7/1 Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εγω εστειλα χρονο ομιλιας δωρο και με share στο facebook κερδισα 300MB για 7 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εγω εστειλα χρονο ομιλιας δωρο και με share στο facebook κερδισα 300MB για 7 μερες Στα δωσανε; εγω εστειλα χρονο ομίλιας και πηρα 300mb apo share ενω μου στειλανε και αλλα 300 mb. ΑΛΛΑ ουτε εχω λαβει τιποτα ουτε ο χρονος ομιλιας που εστειλα εχει παει. Αρε κοσμοτε, αιωνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Ρε παιδιά, ενημέρωση υπολοίπου από το χριστουγεννιάτικο δώρο με τα 100' ομιλίας πως το βλέπουμε; UPDATΕ OK το βρήκα. ΥΠ στο 1314 Edited December 7, 2014 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δύο ερωτήσεις παρακαλώ: 1) Εως πότε ισχύει η προσφορά? (Ισως να το γράφει κάπου αλλά δε το βρήκα) 2) Μπορεί κάποιος να λάβει το ίδιο δώρο αθροιστικά από 2-3 άτομα ή σου λέει ότι ο τάδε έχει ήδη λάβει δώρο? (Πχ μπορεί να μου στείλει 300ΜΒ η γυναίκα μου και άλλα 300 η κόρη μου?) 1. Μέχρι 7/1. 2. Ναι, γίνεται. Αυτό που δε γίνεται είναι να στείλεις πάνω από ένα δώρο στο ίδιο άτομο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 1. Μέχρι 7/1. 2. Ναι, γίνεται. Αυτό που δε γίνεται είναι να στείλεις πάνω από ένα δώρο στο ίδιο άτομο. A! Ωραία... Σε ευχαριστώ φίλε μου... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα νούμερο cosmokarta το οποίο δε το χρησιμοποιώ καθόλου για να πάρω τηλέφωνα αλλά δε θέλω να το χάσω. Τώρα έχω ένα χρόνο να βάλω κάρτα και κοντεύει να λήξει. Γνωρίζει κάποιος, αν μου κάνουν μεταφορά υπολοίπου από άλλη cosmokarta, αν θα ανανεωθεί και η ημερομηνία λήξης; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Θα ανανεωθει η ημερομηνία λήξης αν σου κάνουν μεταφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Έτσι ακριβώς είναι , εδώ και τρία χρόνια περίπου , το ένα νούμερο με μεταφορά 5 ευρώ κάθε 12 μήνες το κρατώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts