Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιείται η αυτόματη αγορά των 200 λεπτών με 5 ευρώ όταν τα δωρεάν λεπτά που έχεις τελειώσουν;; Με κάποιο τρόπο ενεργοποιήθηκε και κάθε φορά με χρεώνει ενώ δεν το θέλω. Επίσης με ποιο τρόπο μπορώ να ελέγξω σε ένα άλλο καρτοκινητό Cosmote αν είναι ενεργοποιημένο;

Καλείς 1330 και πληκτρολογείς 12

Edited by Vasileios

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ρε παιδιά, με αφορμή το χθεσινό αρθράκι του myphone με τις αυξήσεις στις χρεώσεις στην CosmoΚάρτα ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385044 ) κ κάνοντας έναν απλό υπολογισμό, διαπίστωσα τα εξής:

• Με το πακέτο 300 λεπτών με ανανέωση 10€, στην ουσία παίρνεις περίπου 318 λεπτά σύνολο (μετά τα 300' ισχύουν τα 0,008334/δευτ = 0.5€/λεπτό, άρα τα περίπου 9€ που μένουν στην κάρτα σου αντιστοιχούν σε 18 λεπτά + 300 λεπτά)
  • Με το πακέτο των 200 λεπτών με 5€, μπορείς ξεκάθαρα να έχεις 400 λεπτά σύνολο, κ αν είναι βγάζεις κ την αυτόματη ανανέωση κ είσαι στο μάνουαλ, να βάζεις δλδ όποτε θες εσύ 10€

Χάνω τίποτα?? Γιατί πρέπει να μείνει κανείς στο 300άρι??

Όλα αυτά σε κάποιον που κάνει κλήσεις > 2 λεπτών σε διάρκεια κ βέβαια μπορεί ακόμη να ενεργοποιεί το 300' με 10€

Ρε παιδιά, με αφορμή το χθεσινό αρθράκι του myphone με τις αυξήσεις στις χρεώσεις στην CosmoΚάρτα ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385044 ) κ κάνοντας έναν απλό υπολογισμό, διαπίστωσα τα εξής:

• Με το πακέτο 300 λεπτών με ανανέωση 10€, στην ουσία παίρνεις περίπου 318 λεπτά σύνολο (μετά τα 300' ισχύουν τα 0,008334/δευτ = 0.5€/λεπτό, άρα τα περίπου 9€ που μένουν στην κάρτα σου αντιστοιχούν σε 18 λεπτά + 300 λεπτά)
  • Με το πακέτο των 200 λεπτών με 5€, μπορείς ξεκάθαρα να έχεις 400 λεπτά σύνολο, κ αν είναι βγάζεις κ την αυτόματη ανανέωση κ είσαι στο μάνουαλ, να βάζεις δλδ όποτε θες εσύ 10€

Όλα αυτά σε κάποιον που κάνει κλήσεις > 2 λεπτών σε διάρκεια κ βέβαια μπορεί ακόμη να ενεργοποιεί το 300' με 10€

Πολύ απλά διότι με το πακέτο των 300 λεπτών κάποιοι καλύπτωνται και με τα υπόλοιπα αγοράζουν internet ή sms και όχι χρόνο ομιλίας ή απλά μιλάνε πολύ στα δύο νούμερα 0.01

Αν όμως δεν σου φτάνουν τα 300 λεπτά ( συν τα όσα κάνεις στα δύο σου αγαπημένα νούμερα 0,01) σε συμφέρει ο τρόπος που αναφέρεις.

Στο 300 άρι υπάρχουν άλλα 2 πακέτα

με 7 ευρώ 80 λεπτά προς όλους

με 5 ευρώ 150 λεπτά προς σταθερά

Επίσης, ναι αν σκοπεύεις να αγοράζεις ίντερνετ ή πακέτο σμς δεν συμφέρει να φύγεις από το 300άρι. Θα σου κοστίσει πιο ακριβά

Εγω για να μην εχω τετοια αγχη με το νετ (αχ περασα το οριο, ωχου ποσο μου μενει ακομη, α να μη ξεχασω να μη σερφαρω πολυ και τα τοιαυτα), εχω καθιερωσει το daily pass. Δινω ενα ευρω, ψιλοσερνεται βεβαια, ΑΛΛΑ, ξερω οτι ΟΤΙ και να γινει, θα χρεωθω ΜΟΝΟ 1 ευρω.

Απορω πως το χρησιμοποιειται ελαχιστοι αυτο το πακετο, και το λεω γιατι στο αντιστοιχο τοπικ στo myphone, ελαχιστοι συζηταμε. (οι υπολοιποι θελετε διαστημικες ταχυτητες φαινεται)

Εγω για να μην εχω τετοια αγχη με το νετ (αχ περασα το οριο, ωχου ποσο μου μενει ακομη, α να μη ξεχασω να μη σερφαρω πολυ και τα τοιαυτα), εχω καθιερωσει το daily pass. Δινω ενα ευρω, ψιλοσερνεται βεβαια, ΑΛΛΑ, ξερω οτι ΟΤΙ και να γινει, θα χρεωθω ΜΟΝΟ 1 ευρω.

Απορω πως το χρησιμοποιειται ελαχιστοι αυτο το πακετο, και το λεω γιατι στο αντιστοιχο τοπικ στo myphone, ελαχιστοι συζηταμε. (οι υπολοιποι θελετε διαστημικες ταχυτητες φαινεται)

Αμα μου περίσσευαν 30 το μήνα δε θα το έκανα θέμα που εχασα 1700ΜΒ.

Δλδ πληρώνεις 30€ τον μήνα για 600ΜΒ? Είσαι πλούσιος φίλε και χαιρόμαστε για αυτό.

Με 30€ τον μήνα, θα μπορούσες να έχεις 30gb.

Μήπως να το ξανασκεφτεις?

Το ακριβότερο πακέτο ever είναι το daily pass. Μόνο κατά λάθος το χρησιμοποιεις.

Παω πασο αν εσεις εχετε ως κυρια συνδεση internet αυτη του κινητου σας.

Εννοειται οτι ειναι για περιστασιακη χρηση.

Για τις 5-6 φορες το μηνα που θα χρειαστω νετ στο κινητο, και δεν θα εχω wifi, θεωρω ασφαλεστερο να δωσω τα αντιστοιχα 5-6 ευρω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Τωρα οποιος θελει, ας παιζει με τα ορια, και μετα να πληρωνει κερατιατικα στην cosmote.

Ειμαι απολυτα βεβαιος, οτι η cosmote(και καθε εταιρια), περιμενει τα εξυπνοπουλια που θα την πατησουν για να τα αρμεξει καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αμα μου περίσσευαν 30 το μήνα δε θα το έκανα θέμα που εχασα 1700ΜΒ.

Τωρα που θα πληρωσεις εκατονταδες ευρω ομως, σιγουρα θα ευχοσουν να ειχες ξοδεψει, εστω και 30 ευρω για το μηνα, αν θες καθε μερα συνδεση στο νετ απο το κινητο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δλδ πληρώνεις 30€ τον μήνα για 600ΜΒ? Είσαι πλούσιος φίλε και χαιρόμαστε για αυτό.

Με 30€ τον μήνα, θα μπορούσες να έχεις 30gb.

Μήπως να το ξανασκεφτεις?

Το ακριβότερο πακέτο ever είναι το daily pass. Μόνο κατά λάθος το χρησιμοποιεις.

Δεν χρησιμοποιω νετ καθε μερα. Δεν ειμαι στο facebook οπως αρκετοι εξαρτημενοι...

Περιστασιακα μονο θελω νετ στο κινητο, και το daily pass ειναι οτι πρεπει.

Με κοστος λιγοτερο απο δυο καφεδες, εχω νετ ολες τις μερες του μηνα που το χρειαζομαι, στο κινητο μου.

Τωρα που θα πληρωσεις εκατονταδες ευρω ομως, σιγουρα θα ευχοσουν να ειχες ξοδεψει, εστω και 30 ευρω για το μηνα, αν θες καθε μερα συνδεση στο νετ απο το κινητο.

Πως θα πληρώσω εκατοντάδες ευρώ? Έχασα 1700MB. Αν θέλω να τα αντικαταστήσω είναι 4 πακετα των 500ΜΒ δηλ 20€.

Πως θα πληρώσω εκατοντάδες ευρώ? Έχασα 1700MB. Αν θέλω να τα αντικαταστήσω είναι 4 πακετα των 500ΜΒ δηλ 20€.

αν όντως ξέχασαν να σε ενημερώσουν, στείλτους μήνυμα στο fb/twitter και λογικα θα στα πιστώσουν .

Karib τι είδους χρήση κάνεις; Βλέπεις βίντεο, κατεβάζεις πράγματα ή απλό browsing; Όπως και οι υπόλοιποι, αδυνατώ να καταλάβω γιατί χαλάς τα ίδια και περισσότερα ευρώ για μηδαμινές ποσοτικά υπηρεσίες. Με 5 ευρώ παίρνεις 500ΜΒ για 1 μήνα....

(Κάτι άσχετο που παρατήρησα. Οι Έλληνες τελικά το έχουμε πολύ να μετράμε κάτι στη μονάδα "καφές στην καφετέρια"=3 ευρώ:lol:)

Edited by LG1

Νομιζα οτι μετα το τελος των mb του πακετου, χρεωνει ανα kb, δεν ηξερα οτι ΄ξεκινα' νεο πακετο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Karib τι είδους χρήση κάνεις; Βλέπεις βίντεο, κατεβάζεις πράγματα ή απλό browsing; Όπως και οι υπόλοιποι, αδυνατώ να καταλάβω γιατί χαλάς τα ίδια και περισσότερα ευρώ για μηδαμινές ποσοτικά υπηρεσίες. Με 5 ευρώ παίρνεις 500ΜΒ για 1 μήνα....

(Κάτι άσχετο που παρατήρησα. Οι Έλληνες τελικά το έχουμε πολύ να μετράμε κάτι στη μονάδα "καφές στην καφετέρια"=3 ευρώ:lol:)

Ειναι ο τροπος που λειτουργει ο καθενάς μας.

Εγω δεν αντεχω τους περιορισμους. Δεν μπορω να ειμαι με τον μετρητη στο χερι. Και εχω διαβασει ουκ ολιγες ιστοριες που καποιοι περασαν τα ορια...και μετα εκλαιγαν. Ε δεν το ρισκαρω. Εξαλλου, οπως ειπα, περιστασιακα συνδεομαι, καποιες μερες το μηνα. Κυριως browsing κανω, αλλα για πολλες ωρες και σε πολλα sites (και σημερα τα sites εχουν ΄βαρυνει΄, δεν ειναι απλες σελιδες οπως ηταν πριν δεκα χρονια).

Σε καρτοκινητό δεν γίνεται να χάσεις χιλιάδες ευρώ , το πολύ πολύ να σου φάει το υπόλοιπο σου . Από ότι βλέπω και από τα παλεώτερα μυνήματα ο φίλος Karib αναφέρεται στην άθλια τακτική της cosmote κατά την οποία αν σου τελειώσουν τα ΜΒ πρωτού τελιώσουν οι 30 ημέρες στην συνέχεια χρεώνεσαι με 1 ευρώ το ΜΒ μέχρι να τελιώσουν οι 30 ημέρες. Σε συμβόλαιο είνα πράγματι ρίσκο αν και νομίζω ότι εκεί η χρέωση είναι 0,1 το ΜΒ ..... αλλά σε καρτοκινητό το πολύ πολύ να φάς τα 5 -10 ευρώ του υπολοίπου σου ( εκτός αν έχεις μεγάλο υπόλοιπο).

αν όντως ξέχασαν να σε ενημερώσουν, στείλτους μήνυμα στο fb/twitter και λογικα θα στα πιστώσουν .

Το έκανα και με πήραν τηλέφωνο. Αν τελειώσουν μου είπαν τα χάνεις!!

Θα τραβήξω μια φορητότητα και στα δύο σταθερά (adsl+otetv) που έχω και όταν με πάρουν και με ρωτήσουν τι θέλετε για να μείνετε θα τους πω 1700ΜΒ στο καρτοκινητό μου. :lol::lol::lol:

Αγοράζεις τώρα 500 ΜΒ και σε ένα εξάμηνο με τον ρυθμό που τα καταναλώνεις θα έχεις πάλι 1700 ΜΒ .

Μόλις έχασα 1700MB internet. Η cosmote ξεχασε να μου στείλει μήνυμα ότι λήγουν. Ωραίο κόλπο.

Τους παιρνεις τηλεφωνο και τους το λες και στα επιστρεφουν. Το επαθα ακριβως το ιδιο (δεν μου εστειλαν μυνημα) και εχασα (προσωρινα) και εγω καπου εκει στα 1800ΜΒ. Μου τα επεστρεψαν σε 2 δοσεις. 1000ΜΒ τη μια φορα. Τους λεω παιδια... ειναι αλλα 800! Το ξανακοιτανε και μου δινουν κα τα αλλα 800. Παρτους.

Edit. Ειδα παρακατω οτι το εκανες. Πηγαινε σε ενα καταστημα cosmote, πιασε ενα πωλητη και δειχτου το κινητο που δεν σου εχουν στειλει το sms. Εκτυπωσε και τη σελιδα της cosmote εκει που λεει οτι θα σου στελνουμε ΕΜΕΙΣ μυνημα 1 μερα πριν τελειωσει. Αν δεν το στειλουν το αιτημα σου στους τεχνικους (μεσω τηλεφωνικης εξυπηρετησης θα στο πουνε αυτο), δεν φευγεις απο εκει!

Edited by nikos21r

ασχετο με τα mb αλλα σχετικο με τις ειδοποιησεις.εχω παρατηρησει οτι εδω και καμποσο καιρο σταματησαν να στελνουν ειδοποιησεις οταν ληγει ενα πακετο sms.ουτε μια μερα πριν ουτε οταν τελειωνουν.

14 Φεβρουαρίου. Ημέρα για... μπουκέτο! Είτε θες να δώσεις "μπουκέτο" στους γλυκούληδες, είτε να κάνεις ερωτική εξομολόγηση με ένα παραδοσιακό μπουκέτο, το WHAT’S UP σου χαρίζει 4 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας για να τα πεις όλα! Στείλε δωρεάν το μήνυμα 4 στο 1330 μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 16/02! Οι 4 ώρες θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και μπορούν να καταναλωθούν μέχρι τη Δευτέρα 17/02 στις 12:00 το μεσημέρι, προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP.

https://www.facebook.com/WhatsUpCosmote/photos/a.212364065750.170541.65572480750/10152185268015751/?type=1

Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Ο αριθμός μου για πολλά χρόνια ήταν σε συμβόλαιο cosmote.Πριν από 15 μήνες περίπου τον άλλαξα και τον έκανα F2G και τώρα θα ήθελα να τον μετατρέψω σε καρτοκινητό cosmote.Θα ήθελα να με πληροφορήσετε αν γίνεται και με ποιο κόστος.Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Ο αριθμός μου για πολλά χρόνια ήταν σε συμβόλαιο cosmote.Πριν από 15 μήνες περίπου τον άλλαξα και τον έκανα F2G και τώρα θα ήθελα να τον μετατρέψω σε καρτοκινητό cosmote.Θα ήθελα να με πληροφορήσετε αν γίνεται και με ποιο κόστος.Ευχαριστώ!

Καλησπέρα.

Με μια επίσκεψη σε ενα κατάστημα Cosmote χωρίς κανένα κόστος!!

Σ'ευχαριστώ Γιώργο!

Να διευκρινίσω ότι ο μοναδικός λόγος που κάνω αυτή τη μετατροπή είναι το σήμα!Στο χωριό πιάνει μόνο η cosmote και αφού έχω χρόνο ομιλίας και sms από τις άλλες δύο μου κάρτες (μία CU και μία F2G),μετατρέπω την τρίτη σε cosmote και ξενοιάζω!

Και επειδή έχω χάσει λίγο επαφή με την cosmote...με ενδιαφέρει να επιλέξω κάποιο εκ των whats up ή cosmoκάρτα έχοντας ως βάση κυρίως τα φτηνά mb που μπορεί να μου δίνει καθώς όταν κατεβαίνουμε στο χωριό η κάρτα αυτή θα είναι ίσως η μόνη μου δίοδος στο διαδίκτυο!Δευτερευόντως με ενδιαφέρουν τα sms και οι κλήσεις όπου εκεί ξέρω ότι υπερτερεί το wu υπό την έννοια ότι το έχουν πολλοί και είναι δεδομένο ότι αν στέλνω από wu σε wu θα χρεώνομαι φτηνότερα.Με βάση αυτές τις ανάγκες,τι θα μου προτείνατε μεταξύ των δύο;

Ίδιες ακριβώς είναι οι τιμές στο internet . Οπότε αν έχεις πολλούς whats up κάντο whatsup .