Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποτε παιδια εγω που καθε μηνα βαζω σιγουρα 2 10αρες καρτες, με συμφερει πλεον να βαλω μια 20αρα, οχι για τα 1200 λεπτα, αλλα για τα μηνυματα. Ετσι δεν ειναι; Εκτος και αν απο το reload δινει δωρο μηνυματα προς whatsup, οποτε με μια 10αρα εχω και χρονο αλλα και μηνυματα.

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με τα 10 ευρώ, θα σου δώσει επιλογή και κάποια sms προς whats up, από το reload.

Οποτε παιδια εγω που καθε μηνα βαζω σιγουρα 2 10αρες καρτες, με συμφερει πλεον να βαλω μια 20αρα, οχι για τα 1200 λεπτα, αλλα για τα μηνυματα. Ετσι δεν ειναι; Εκτος και αν απο το reload δινει δωρο μηνυματα προς whatsup, οποτε με μια 10αρα εχω και χρονο αλλα και μηνυματα.

εχω βαλει δυο δεκαρες πριν την προσφορα ομως

την μια μου εδωσε 250 sms προς ολους

και την αλλη 60mb δωρο

Με τα 10 ευρώ, θα σου δώσει επιλογή και κάποια sms προς whats up, από το reload.

για μια βδομαδα, μηνα? ποσο διαρκουν τα sms?

Καλησπερα και απο μενα και θα ξαναποσταρω το ιδιο που ποσταρα χθες στο

Cosmote: Νέα προσφορά καρτοκινητής What's Up

Ας μου πη καποιος αν ξερη εγω εβαζα 1 καρτα των 10 € καθε 3 μηνες απλα καθε μηνα εστελνα 1 μηνυμα (1500 στο1313) και με κοστος 3€ που αφερουσαν απο τα 10€ που ειχα βαλη (1φορα στο 3μηνο) ειχα 1500 λεπτα ομιλιας και 1500 sms προς What's Up για 1 μηνα τα δε sms λογω του οτι δεν τα καταναλωνα περιπου 10-15 τον μηνα εστελνα πολαπλασιαζονταν και εχω περιπου 8000 sms υπολοιπο κιαυτο βεβαια γιατι αν κα8υστερουσα 1 μερα απλα ξανα αρχιζε το μετρhμα απο τα 1500 sms βεβαια

Εμενα δεν με ενδειαφερουν τα 1500 + 1500 ειμαι καλημενος και μονο με 600 +600 πως μπωρο τωρα να τα εχω με το μικροτερο δυνατον κοστος αλλωστε γιαυτο δεν με εκανε ποτε το πακετο τις VODAFONE επειδη επρεπε να βαζω καθε μηνα 5 η 10 € .

Καθε βοηθεια δεκτη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΝΙΚΟΣ

Απ' ότι ξέρω με την ανανέωση των 10 ευρώ σου δίνει σχεδόν πάντα το reload it την επιλογή 600 ή 300 sms προς what's up για 30 μέρες.

Αν ισχύει κάτι άλλο ας με διορθώσει κάποιος άλλος...

Εγώ πάλι να παραθέσω την σελίδα της Cosmote που τα λέει...

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_whatsupCTA1500/section/WhatsUp

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Καλησπερα και απο μενα και θα ξαναποσταρω το ιδιο που ποσταρα χθες στο

Cosmote: Νέα προσφορά καρτοκινητής What's Up

Ας μου πη καποιος αν ξερη εγω εβαζα 1 καρτα των 10 € καθε 3 μηνες απλα καθε μηνα εστελνα 1 μηνυμα (1500 στο1313) και με κοστος 3€ που αφερουσαν απο τα 10€ που ειχα βαλη (1φορα στο 3μηνο) ειχα 1500 λεπτα ομιλιας και 1500 sms προς What's Up για 1 μηνα τα δε sms λογω του οτι δεν τα καταναλωνα περιπου 10-15 τον μηνα εστελνα πολαπλασιαζονταν και εχω περιπου 8000 sms υπολοιπο κιαυτο βεβαια γιατι αν κα8υστερουσα 1 μερα απλα ξανα αρχιζε το μετρhμα απο τα 1500 sms βεβαια

Εμενα δεν με ενδειαφερουν τα 1500 + 1500 ειμαι καλημενος και μονο με 600 +600 πως μπωρο τωρα να τα εχω με το μικροτερο δυνατον κοστος αλλωστε γιαυτο δεν με εκανε ποτε το πακετο τις VODAFONE επειδη επρεπε να βαζω καθε μηνα 5 η 10 € .

Καθε βοηθεια δεκτη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ξαναποστάρω το ίδιο για να καταλάβεις την προσφορά και να κρίνεις μόνο σου τι συμφέρει και τι όχι.

Με τα 10 ευρώ θα πάρεις ΔΩΡΟ 600 λεπτά προς whats up (μόνο λεπτά όχι sms) συν το δώρο από το reload για την ανανέωση και θα σου μείνουν τα 10 ευρώ για σένα.

Με τα 20 ευρώ θα πάρεις ΔΩΡΟ 1200 λεπτά και 1200 sms προς whats up συν το δώρο από το reload για την ανανέωση και θα σου μείνουν τα 20 ευρώ για σένα.

Με τα 5 ευρώ απλά παίρνεις κάποιο δώρο από το reload για την ανανέωση και σου μένουν τα 5 ευρώ για σένα.

Από κει και πέρα αν έχεις ήδη κάρτα στο νούμερο σου, κάνε τους υπολογισμούς σου αν σου φτάνουν τα ευρώ και αγόρασε κανένα πακετάκι.

Από την αρχή του μήνα που τελείωσε το πανηγυράκι των τζαμπατζήδων (με την καλή έννοια) του What's Up θεωρώ ότι βελτιώθηκε αισθητά η ποιότητα υπηρεσιών της Cosmote.

Καλώ και πιάνω πάντα με την πρώτη, δεν χάνω κλήσεις, έχω καλύτερη ποιότητα φωνής κτλ.

Ισχύει ή ιδέα μου είναι;

Έχω συμβόλαιο και τον τελευταίο χρόνο είχα απελπιστεί με την κατάσταση. Ήθελα να αλλάξω άλλα όλες είχαν αντίστοιχα συμβόλαιο απεριορίστων για καρτοκινητά.

Δε με ένοιαζε που πλήρωνα περισσότερο σε σχέση με τους πιτσιρικάδες, αλλά που δεν είχα την ποιότητα υπηρεσιών που είχα χρόνια πριν την «προσφορά των τζαμπατζήδων».

Λυπάμαι παιδιά, αλλά αν οι εταιρίες θέλουν να έχουμε όλοι κινητά που να μιλάμε απεριόριστα με όλους, πρέπει να αυξήσουν κατά πολύ τις υποδομές τους και σίγουρα με το τζάμπα δεν μπορούν να το κάνουν. Το να πληρώνουμε εμείς με τα συμβόλαια τις υποδομές του τζάμπα επίσης έπρεπε να τελειώσει, γιατί πλέον φεύγανε τα συμβόλαια και έμενε το τζάμπα που με αυτό δεν συντηρήσε.

Πιστεύω ότι άλλη μία εμπορική/marketing ενέργεια έλαβε τέλος οριακά πριν δημιουργήσει σοβαρό ζήτημα στα συμβόλαια.

Θα ήθελα τα σχόλιά σας σε εμπορικό επίπεδο συμβόλαια vs καρτοκινητά, και κόσμια χωρίς τέτοια: «εγώ είμαι φοιτητής να πληρώνεις εσύ σε μ@@@ που έχεις τα γκαφρά». :blink:

Τελικά γίνεται να υπάρξει "απεριόριστη ομιλία" φθηνά και με σωστά παρεχόμενη υπηρεσία;

Δεν τελειωσε:

Call em All plus με 7 ευρω και εχεις 1200' & 1200 sms.

Βεβαια τα 7 ευρω ειναι χρεωση δεν μενουν στη καρτα, και πεσαμε απο τα 1500 στα 1200. Αλλα απο το τιποτα...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Από το τίποτα στα 7 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά που αν χρησιμοποιήθούν σε υποδομές θα ανεβάσει πολύ το επίπεδο των υπηρεσιών.

Επίσης και από τα 1500 σε 1200 μην το βλέπεις μικρό. 20% λιγότερος χρόνος είναι μεγάλη υπόθεση.

Αν υπάρχει σχέδιο είναι μάγκες.

Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ δεν είναι ότι κοπήκαν τα "τζάμπα"...

Το ξέραμε,δεν μπορεί να συνεχίζει το πανηγυράκι για πάντα όσο και να μας συμφέρει οικονομικά,ειδικά σε τέτοιους καιρούς που όλοι κρύβονται πίσω από το όνομα της κρίσης για να κερδίσουν περισσότερα.

Αυτό που με πείραξε είναι πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός...

Όλες οι εταιρίες έχουν ακριβώς τα ίδια πακέτα με ελάχιστες διαφορές...

Εγώ θα γούσταρα να έβγαζαν πακέτο που ναι μεν να πληρώνω 7 ευρώ τον μήνα αλλά να σου δίνει το 1200άρι (καλύτερα φυσικά να έδιναν 1500άρι) και να έδιναν και το ρημαδοίντερνετ,έστω τα 60ΜΒ...

Καλημέρα.

Μια αποσαφήνιση παρακαλώ.

Με 5ευρη ανανέωση σου δίνει πάντα μια επιλογή δώρου από το reload τα 300΄ ομιλίας προς wu για ένα μήνα , ή άμα σου κάτσει;

Υπάρχει περίπτωση τα τρία δώρα να είναι π.χ σκούφος,sms ή παστέλι;

Καλημέρα.

Μια αποσαφήνιση παρακαλώ.

Με 5ευρη ανανέωση σου δίνει πάντα μια επιλογή δώρου από το reload τα 300΄ ομιλίας προς wu για ένα μήνα , ή άμα σου κάτσει;

Κανονικά είναι αν σου κάτσει,αλλά πρακτικά τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) θα σου δίνει αυτή την επιλογή...

:lol::lol::lol:

Έλιωσα....!!!!

:lol::lol::lol: Κλαίω...

Όχι τα δώρα είναι ανάμεσα σε χρόνο, μηνύματα, ίντερνετ!

Never stop dreaming

Γεια σας. Έχω cosmoκάρτα και και θέλω να κάνω μια ερώτηση για το πρόγραμμα: "2 ώρες δωρεάν προς όλα τα δίκτυα". Με μια αναπάντητη κλήση, σου κόβει τρία λεπτά; Πήρα 2 φορές ένα νούμερο, δεν το σήκωσε και είδα ότι με την πρώτη κλήση τα λεπτά κατέβηκαν στα 117 και με την δεύτερη στα 114. Έτσι πάει;

Και εμένα μου έχει συμβεί αλλά εμένα μου έτρωγε 2 λεπτά με τις αναπάντητες. Και μάλιστα, από περιέργεια κρατούσα και εγώ τα λεπτά ομιλίας και διαπίστωσα ότι τελικά μίλησα 102 λεπτά και όχι 120 όπως θα έπρεπε σύμφωνα με το πακέτο των 2 ωρών.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Αν μπήκες στον τηλεφωνητή του άλλου δεν είναι αναπάντητη.

Με κανονική αναπάντητη ποτέ δεν με χρέωσε

Όντως και μένα σε αναπάντητες ποτέ δεν με χρέωσε...

Never stop dreaming

φιλος στελνει sms στο 1313 για να μαθει το υπολοιπο απο τα 1500+1500. του ερχεται απαντητικο sms απο το 131 οτι το αιτημα δεν καταχωρηθηκε.

οσες φορες εχει στειλει, το ιδιο του εμφανιζει/αποστελεται.

πως αλλιως μπορει να μαθει το πολοιπο των 1500+1500?

Να στείλει με Λατινικούς χαρακτήρες YPOL διότι το σύστημα δεν αναγνωρίζει όλες τις Ελληνικές γραματοσειρές.

για μια βδομαδα, μηνα? ποσο διαρκουν τα sms?

Ένα μήνα. :worry:

Ρε παιδιά το ότι βγήκε η νέα προσφορά της cosmote, σημαίνει απαραίτητηα ότι η παλιά δεν ισχύει? και αν όντως σημαίνει αυτό, τότε για να έχω και τα 600 sms πρέπει να μπαίνω στο reload it κάθε μήνα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Μπορει καποιος να μου πει με απλα λογια, ποιον συμφερει να εχει whatsup, και ποιον απλη cosmoκαρτα?